Vaimon pikkusisko

James

Olen menossa hakemaan appiukoltani poraa lainaksi. Appivanhempani asuvat vanhemmassa omakotitalossa. Vaimoni kaksi pikkusiskoa asuvat vielä kotona. Tiedän että pora on autotallissa, mutta tarvitsen sinne avaimen sisältä talosta. Soitan ovikelloa. Soitan toisen kerran ovikelloa. Talossa ei tunnu olevan ketään kotona, niinpä otan vara-avaimen piilopaikastaan ja avaan oven. Kävelen kaapille jossa on autotallin avain. Otan sen.

Yläkerrasta kuuluu jotain ääntä ja niinpä kävelen nopeasti portaat ylös.
- Jaana, sä olit kotona. Mikset avannut ovea, kysyn vaimon vanhemmalta pikkusiskolta.
- Ai. enmä kuullut että ovikello soi, mä olin vessas.

Jaana suoristaa tiukkaa toppiaan. Hän on hieman pidempi kuin vaimoni, ja myös hiukan tukevampi, minkä ansiosta myös hänen rintansa ovat suuremmat. Ne tekevät itseään tykö tiukassa topissa.
- Ootko menossa johonkin, kysyn.
- En mä nyt just. Kavereiden kans kaupungille tunnin päästä. Kuin ni?
- Ei mitenkään, kunhan kysyin.

Olen tuntenut Jaanan tosi pienestä. Olemme painineet, tapelleet ja puuhailleet kaikenlaista yhdessä kun hän oli pieni. Nyt hänen seuransa on hieman jännittävää kun hänestä on kasvanut aikuinen nainen. Pitkä musta tukka on isolla kampamaisella puristimella kiinni takaa ja isot rengasmaiset korvakorut roikkuvat hänen korvistaan.

Jaana pysähtyy peilin eteen meikkaamaan. Hän meikkaa ensin silmäluomet, sitten hieman ripsiväriä ja lopuksi huulten rajaus ja väritys. Mielestäni on todella kaunista kun nainen meikkaa itsensä huolella. Jaana antaa minun seurata toimenpidettä ilman kysymyksiä. Pian hän on valmis.

Hän kumartuu ottaakseen kaapistaan jotain. Tiukat farkut puristavat hänen takapuoltaan. Se on tydellinen. Häntä on ihana katsella. Pian hän kääntyy taas minuunpäin ja hymyilee.

- Niin. Mitäs sä täällä muuten? hän kysyy.
- Tulin hakeman isältäs poraa lainaan. Hain autotallin avaimen alakerrasta.
- Aijaa. No hae sitten.
- Joo. Tuota Jaana...
- No.

En pysty enää pidättelemään itseäni. Jaanan rinnat vievät kaiken huomioni. Tämä voi olla elämäni suurin moka. Pakko kuitenkin kysyä.

- Voisiksä nostaa sun toppia?
- Mitä? hän kysyy hieman hämmentyen ja jähmettyy paikalleen alkaen hieman käsittää mitä pyysin.
- Niin. Saisinko mä nähdä sun rinnat.

Jaana ymmärtää nyt kysymyksen eikä ole enää niinkään hämillään.
- Haluaisitko? hän kysyy katsoen minua viekkasti.
- Joo. Tällähetkellä enemmän kuin mitään muuta.
- Voin mä näyttääkkin.

Hän nostaa toppiaan ylös. Samalla hän avaa rintaliivien lukon takaa. Olkaimettomat liivit putoavat maahan samalla kun rinnat paljastuvat topin alta. Jaana katsoo minua ja tuntuu nauttivan tilanteesta. Minä nautin siitä sunnattomasti. Jaanan pyöreät rinnat ovat niin kauniit. Nännit ovat hieman kohollaan ylös. Kaluni on jonkinaikaa rimpuillut farkuissani. Jaana katsoo haarojani ja huomaa kiihotukseni ja katsoo silmiini hymyillen.

- Saanko koskea, kysyn.
- Saat tietenkin, jos mä saan kans pyytää jotain.

Mietin pienen sekunnin murto-osan mitä hän saattaisi pyytää. Lupaan kuitenkin.

- Toki, mitä haluat?
- Mä haluan nähdä sun kalun. Laske housut, niin sitten saat koskea.

En epäröi hetkeäkään vaan avaan vyöni ja pudotan housut lattialle. Lasken alushousujen etumusta niin, että kova kaluni tulee esiin. Kävelen Jaanan taakse ja hivutan käteni hänen vatsaansa pitkin hänen rinnoilleen. Ihanat. Jaanan käsi hapuaa taakseen ja etsii kaluni. Käsi puristuu kalun ympärille ja alkaa liikkua edestakaisin sen ympärillä. Minä hyväilen Jaanaa. Hänen selkänsä jännittyy. Hän on selvästi kiihottunut tilanteensta, niinkuin minäkin. Yhtäkkiä hän päästää irti ja erkaantuu minusta.

- Mitä me tehään, hän kysyy.
- Mitä ikinä sä haluat, vastaan. Mutta vain tän yhden ainoan kerran.
- Sä tiedät tasan tarkkaan mitä mä haluan.

Otan askelen taas lähelle Jaanaa ja avaan hänen housujensa vyön. Samalla hän avaa kauluspaitani nappeja. Pian olemme molemmat alasti. Katson häntä hieman etäämpää. Ihanaa. Hänen alapäänsä on ajeltu lähes paljaaksi, vain pieni kiitorata kuljee pillun yläpuolella.

Kuljen taas hänen taakseen. Käteni puristaa hänen rintaansa samalla kun toinen hiipii vatsaa pitkin haaroihin. Kosketan hänen häpyään ja hän huokaa.

- Mitä haluat? kuiskaan hänen korvaansa.

Hän kääntyy ja ottaa minusta rivakan otteen ja työntää minut sängylle selälleni. Hän tulee itse päälleni haarat levällään ja asettuu niin että pillu on suuni edessä. Itse hän kumartuu ja pian tunnen kuinka hänen huulensa koskettavat kaluani samalla kun kostea häpy painautuu suutani vasten. Taidokkaasti hän puristaa kalua huuliensa väliin ja ottaa sen syvälle suuhunsa. Minä saan maistella hänen lemmenkosteuttaan ja nautin siitä täysin siemauksin. Livon hennosti pillua kielelläni. Tuossa kuluu hetki jos toinenkin.

Pian Jaana nousee istumaan ja asettuu kyykkyyn kaluni kohdalle selkä minuun päin. Hän ottaa laatikostosta pienen rasian ja sen sisältä kondomin. Kondomi sujahtaa kaluni päälle samalla kun Jaana vilkaisee olkansa yli minua. Sitten hän käntää katseensa taas toiseen suuntaan. Huoneen seinässä on iso peili jo voin Jaanan takaa kurkistamalla seurata kuinka hän kyykistyy alas ja kalu uppoaa hänen pilluunsa. Jaanan ilme on hekumallinen ja voin nähdä hänen nautintonsa.

- Sun kalu on ihana. Ihanan paksu. Jaana sanoo nautintonsa keskeltä.
- Sä oot ihana. Jatka ihmeessä vastaan.

Pian hän lopettaa ja tulee konttien ylleni. Hän laskeutuu vatsalleen päälleni ja hänen rintansa pusertuvat väliimme. Ihana tunne. Hän hymyilee ja sanoo:
- Nussi mua takaa. Haluat sitä kuitenkin.
- Totta kai haluan.

Jaana asettuu polvilleen ja ottaa sängyn päästä tukevan otteen. Menen hänen taakseen polvilleen ja huomaan kuinka tyynyt hänen polviensa alla nostavat hänet juuri oikealle korkeudelle. Työnnän kaluni sisään ja miten ihanalta se tuntuukaan. Olen aina pitänyt eniten tästä asennosta. Aloitan hiljalleen ja kiihdytän vauhtia hieman.

- Lujempaa, kuiskaa Jaana. Tää asento on siksi ihana että täs saa niin rajusti. Tykkään siitä.

Jatkan kovemmalla tahdilla. Jokaisella työnnöllä työnnän kalun niin syvälle kun pystyn ja vedän sen sitten lähes kokonaan ulos. Nopeammin kerta kerralta. Kurottaudun Jaanan rintaan ja puristan sitä samalla. Annan rajusti kun kerran pyydetään.

Voin kuulla kuinka Jaanan ääni muuttuu kiihkeämmäksi ja kiihkeämmäksi. Oma laukeamiseni alkaa myös olla lähellä. Pidättelen sitä hetken koska haluan että Jaana tulee ensin.

Pian Jaanan kädet menevät veltoiksi ja hän alkaa huohotukseltaan voihkia ja jopa huutaa. Hänen vartalonsa kouristelee ja äänet kiihottavat minua entisestään niin, että minultakin tulee. Tunnen hyvän olon kouristuksen sisälläni ja sitten laukean. Saimme molemmat huikean tyydytyksen ja juttutuokion jälkeen tulimme siihen tulokseen että tätä olimme molemmat jo kauan haaveilleet. Teimme sopimuksen että tämä ei tule toistumaan, eikä asiaa mainita koskaan.

1

19442

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nimetön

      kirjoita ihmeessä jatkoa tähän. Seuraava sisko ja vaikka kaikki kerralla lopuksi...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5810
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3687
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      229
      1948
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1782
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1232
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1187
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      289
      957
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      51
      951
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      889
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe