Sinä et ole sahaja yogi.

Kalki_Avatar

Muutama ajatus,

Täytyy ilmeisesti tunnustaa tässä eräs asia. Sen jälkeen kun tulin sahaja yogaan; ja jouduin tekemisiin yksittäisissä ihmisissä ja joukossa ilmenevän vallanhalun kanssa; aloin tutkia 1920-luvun bolsevikkien ajatusmaailmaa.

Tyrmistyksekseni löysin saman vallanhalun, saman oikeassa olemisen pakkomielteen; ja joskus jopa TÄSMÄLLEEN SAMAT SANAT, REPLIIKIT ja PERUSTELUT. Opin että historia toistaa itseään näin, - sanasta sanaan. Ehkä yksi todiste jälleensyntymisestä...

Tarkoitukseni ei ole loukata ketään sahaja yogia. Ennemminkin olen huolestunut veljistäni ja siskoistani.

Olen usein heidän kanssaan keskustellessa tuntenut tulevani lähes hulluksi; ja joutunut miettimään millaista kieltä he käyttävät.

Kun he sanovat esim. "rakkaus"; niin TODELLISUUDESSA se tarkoittaa ihmisten tuomitsemista helvettiin; rakkauden vetämistä pois; ja he selittävät että se on "viileää rakkautta", detachmenttiä.

Mitä on tämä tälläinen kieli, joka kieltää itsensä? Se on valtapoliittista kieltä; väkivallan kieltä:

Double Bind and Paradoxical Communication:
http://www.envf.port.ac.uk/illustration/images/vlsh/dbpc.htm

Mikä tahansa rakentavakin kritiikki kilpistyy tähän käytetyn kielen rakenteeseen itseensä.

Sahaja yogissa ei voi kertakaikkiaan olla vikaa; koska hän on sahaja yogi, koska hän on rakkaus, koska hän on todistettavasti enkeleitä korkeampi; koska hän on oikeassa, - keskellä, koska hänen Sahasraransa on auki, koska hän tuntee vaibreissonit.

Minua tämä turhautti, koska usein tunsin että kuka tahansa kadulla kävelevä "ignoramus", - non-SY, oivaltamaton sielu tunsi vaibreissonit paljon paremmin, ja näki selvemmin, kuin nämä uuskielen lonkeroihin eksyneet; jotka vain nostivat kämmenet ylöspäin; ja vastaus tuli parissa sekunnissa mihin tahansa kysymykseen. TÄYSIN VARMA VASTAUS, kuin tykin piipusta: "vaibreissonit eivät erehdy, sri matajji sanoo näin".

Mutta, mutta!!!

Lopulta ymmärsin että mainstream-sahaja-joogit VAIN SANOVAT. He eivät tunne vaibreissoneita. He teeskentelevät meditaatiota. He uskottelevat itselleen olavansa jossain "tiloissa"; siis - monta kertaa pujassa ym. olin oikeasti nirvikalpassa, ja tunsin oikeasti vaibreissonit, ja näin miten pöyhkeitä, miten rauhattomia, ja miten aggresiivisia joogipiireissä pyörivät ihmiset olivat. Sanoisin että he olivat HUKASSA ITSENSÄ KANSSA.

Siksi vastaukset tulevat kuin apteekin hyllyltä; siksi he ovat laumaa; siksi niin kova autoritatiivisuus. Koko kokemus on sivuutettu. He eivät edes jaksa kuunnella mitä Shri Mataji puhuu.

Mitä tämä on? George Orwellin dystopiassa puhuttiin sellaista kieltä kuin "newspeak" - uuskieli:

"The purpose of Newspeak was not only to provide a medium of expression for the world-view and mental habits proper to the devotees of IngSoc, but to make all other modes of thought impossible." - George Orwell, http://www.newspeakdictionary.com/ns-prin.html

On täysin mahdollista kielen keinoin jallittaa sekä itsensä, että muut ihmiset uskomaan jotain sellaista mitä ei ole olemassa.

Tuntuuko vaibreissonit? - KYLLÄ TUNTUU.

Pujan jälkeen: Kyllä nyt vaibreissonit oikein tuivertaa tuulena ulos Sahasrarasta, ihan tukka nousee pystyyn.

Vaibressonit sanovat, että sinä et ole sahaja yogi.

Vaibreisoonit sanovat että herra X ei pelastu, vaan joutuu helvettiin.

Shri Mataji on sanonut, että sinun täytyy lähteä ashramista pois.

Mitä tällainen puhe on? Jonkinlaista pirullista sadismia? Pelleilyä? Shri Matajihan sanoi joogeille monta monituista kertaa: ÄLKÄÄ PELLEILKÖ SAHAJA YOGALLA.

Varoitan tässä; ja sanon; sahaja yoga on pyhä. Sahaja yoga on keskellä olemista. SE EI OLE ORGANISOIMISTA tai summittaista muitten ihmisten tuomitsemista helvettiin. Tuomitsemisen suorittaa Jumala; ei yksittäinen s. joogi.

ja se, että jos kielellisin keinoin käännetään todellisuus nurin, ja sanotaan että toisen tuomitseminen on detachmenttiä, tai että sadimsi on rakkautta, niin eihän se ole kuin kielipeliä, harhauttamista.

Shri Mataji ei ole harhautettavissa. Jumaluutta ei voi manipuloida; vaikka toisia ihmisiä voi ehkä hetken höpläyttää. Kielen voi vääntää solmuun. Todellisuuden voi kieltää. Mutta siinä tekee vahinkoa vain itselleen.

Shri Mataji on sanonut että jokaisen täytyy edetä tiellä YKSIN. Jokainen on vastuussa itsestään. Ei saisi antaa kollektiivisen egon; - porukan hämätä. Jos tuhat ihmistä on väärässä; ei se muuta väärää oikeaksi. Siinä on sitten tuhat hölmöä, ei muuta. Tätä Ishmael yrittää sanoa; mutta vaikka ihmisillä on korvat, he eivät kuule.

"Gibberish: - the ancient language of the peninsula of Gibber, before it got bandhanised by the rampaging hordes of Yoglish."

"Muistan miten lukiessani näitä kaikkia määräyksiä ja säännöksiä minun eteeni tuon tuostakin nousi kysymys: mihinkähän historiallisiiin edeltäjiinsä näitä ihmisiä voisi oikein verrata? Näinä suukapula-aikoina useat samalla tavoin tappaaakseen iankaikkisen huoneessa-istumisen pitkäveteisyyttä lukivat suunnattomasti kirjaillisuutta. Mieluimmin tutkittiin historiallisia kirjoja ja ennen kaikkea sellaisia, jotka olivat jossakin suhteessa nykyisiin elämyksiin; vandaalien tavoista ja töistä, Rooman keisarikunnan rappeutumisesta, tataarien hyökkäyksistä Venäjälle, inkvisitioajan kauhuista ja muusta samankaltaisesta." - Georg Popoff, Moskovalaistulva, WSOY 1928.

2

307

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ekovilla

      Kysymys Kalkille (plus kenelle tahansa sahaja-joogille):

      kun monissa kaupungeissa täällä Suomessakin on näitä sy-porukoita, mutta "jokaisen täytyy edetä tietä yksin", niin kannattaako sy:n Äiti Kundalini-harjoituksesta kiinnostuneen "liittyä" tai mennä mukaan tuollaisen ryhmän toimintaan? Eikö kannata sitten vain joogata vaikka kotonaan ja pysyä kaukana näistä kuvailemistasi "sy-bolsevikeista"? Eikös tuo harjoitus ole aika hyvin kuvailtu ja internet täynnä opastusta, niin että oma harjoitus sujuu ilman ryhmääkin? Vai olenko nyt aivan hakoteillä?

      • Joogi

        Moi,

        Jos haluaa syventyä meditaatiossa, voisi näin äkkiseltään antaa kaksi neuvoa;

        Säännöllisyys on tärkeää, eli kannattaa antaa itselleen joka aamu ja ilta sen vähintään 5-10 minuuttia hiljentymiseen ja sielunsa puhdistumiseen.

        Toinen onkin sitten juuri kysymäsi kollektiivisuus. Meditaation voi kokea usein huomattavasti syvempänä ja vahvempana ryhmässä, sillä Kundalini energia on näin vahvempi.
        Jos yhteis meditaatioon on mahdollisuus, niin kannattaa ainakin kokeilla.

        Luota itseesi, sisälläsi olevaan äidilliseen Kundalini energiaasi ja omiin arviohisi.
        Voit tutustua ryhmään ja katsoa että miten tämä meditaatioon pääsemisen helppous ja meditaation syvyys muuttuu.
        Näin sinun on myös helppo omin silmin nähdä onko bolsevikeista vai kestä kyse.. :)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      123
      9766
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      50
      2857
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      172
      2647
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2059
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1816
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      15
      1647
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1547
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      15
      1505
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      12
      1468
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1336
    Aihe