Olemassaoloon tulon järjestys

Krsna itse

Ohessa järjestys miten kaikki ovat tulleet olemas-
saoloon ja tietoa aikaisemmista elämistä ym.Alla
on vain osa kotisuni aineistosta mielenkiinnon he-
rättämiseksi,loput aineistosta löytyy kotisivulta-
ni jonka laitan oheen.

http://www.jaritai.net/ilmoitukset/index.htm

Ennen luomista olevasta ajanjaksosta Gabrieliin
Ennen luomisen alkua Jumala vietti 48000:n vuoden pituista ajanjaksoa(?).Jumala (Veeda-kirjallisuudessa Karanodakasayi Visnu eli Maha-Visnu) alkoi luomisen Jupiterin eli Kolobin läheltä (Opin ja liittojen kirjan Aabrahamin kirjan 3:s luku 16:sta jae).Hän oli yksin luomisen alussa eikä ketään ollut vielä olemassa hänen alkaessaan luoda ainetta.Avaruus tai olemassaolo oli ennen luomisen alkua aineeton.Oli vain tyhjä hiljaisuus ja Jumala alkoi käyttää ensimmäistä kertaa luomisvoimaansa (Pyhä Henki).6 2/3 vuorokautta mittaisen ajanjakson jälkeen luomisen alkamisesta sikisi Jumalan Pyhästä Hengestä olemassaoloon Sana (Veeda-kirjallisuudessa Narayana eli Garbhodakasayi Visnu eli Visnu).Sana syntyi myöhemmin Kasyapan ja Aditin poikana Vamana?Vamana saattoi olla Fanuelkin mutta epätodennäköistä (Veeda-kirjallisuus) ja sitä myöhemmin Joosuana,Joosadakin poikana (Sakarjan kirjan 3 luku jae 1 ja 6 luku jae 11) ja sitäkin myöhemmin Joosefin poikana Jeesuksena (Matteus 1 luku jae 20 ja 21).4:n vuorokauden mittaisen ajanjakson jälkeen Sanan sikämisestä sikisi Jumalan Pyhästä Hengestä olemassoloon Pyhä Henki joka sai myöhemmin nimen Gabriel.(Veeda-kirjallisuudessa Ksirodakasaui Visnu).

Alkuun

Pyhästä Hengestä eli Gabrielista Veeda-kirjan eksytykseen
Pyhä Henki eli Gabriel syntyi myöhemmin Varahadevana,villisika-inkarnaationa (Veeda-kirjallisuus) ja sitä myöhemmin Sutapan ja Prsnin poikana Prsnigarbhana (Veeda-kirjallisuus).Prsnigarbhan ja hänen vaimonsa ainoa lapsi (poika) oli taivaassa nimeltään Varuna(?).Varuna(?) syntyi myöhemmin 1647 jKr Chesterissä (Delawaressa) Amerikassa nimellä Laurence Marttinen (Mortonson). Prsnigarbhan isä Sutapa oli Brahmanin eli Aadamin (Raamattu) kymmenestä pojasta nuorin (Sanat-kumara Veeda-kirjallisuudessa).Pyhä Henki eli Gabriel eli vielä myöhemmin Kasyapan ja Aditin poikana Upendrana (Veeda-kirjallisuus) ja sitä myöhemmin Dasarathan ja Kaysalyan poikana Ramana (Ramacandra) ja sitäkin myöhemmin Devakin ja Vasudevan poikana Krsnana (Veeda-kirjallisuus).Kasyapa ja Aditi eivät olleet aikaisemmassa elämässään Sutapa ja Prsni eikä myöhäisemmässä elämässään Vasudeva ja Devak, vaikka Veeda-kirjoissa niin mainitaankin.Veeda-kirjoissa mainitaan myös Kasyapan ja Aditin olleen Raman (Ramachandra) vanhemmat Dasaratha ja Kaysalya mikä ei ole totta.Kasyapa (Uriel) ei myöskään elänyt 1400-luvulla jKr Sri Jagannatha Misrana,Srimati Saci-devin puolisona kuten Veeda-kirjoissa sanotaan (vertaa enkeli Moronia koskevaan eksytykseen).
Alkuun

6:n vuorokauden mittaisesta ajanjaksosta kuudenteen luomispäivään

6:n vuorokauden mittaisen ajanjakson jälkeen Pyhän Hengen eli Gabrielin sikiämisestä Jumala loi maan ja se asettui paikoilleen.Maata luomassa oli myös Sana ja Pyhä Henki (Gabriel).6 vuorokautta Pyhän Hengen eli Gabrielin sikiämisestä alkoi ensimmäinen luomispäivä.Tuo ensimmäinen luomispäivä oli pituudeltaan 270:n vuorokauden mittainen ajanjakso.Toinen luomispäivä oli pituudeltaan 272:n vuorokauden mittainen ajanjakso.Toisen ja kolmannen luomispäivän aikana Pyhä Henki siirsi uutta mannerta noin 2000 kilometriä länteen vanhasta mantereesta,Jumalan voimalla (Pyhän Hengen) joka oli hänessä,niin että maa laajeni.Tuolloin hän sai nimekseen Gabriel(Jumala on voimani tai Jumala on väkevyyteni).Kolmas luomispäivä oli pituudeltaan 272:n vuorokauden mittainen ajanjakso.Neljäs luomispäivä oli pituudeltaan 274:n vuorokauden mittainen ajanjakso.Viides luomispäivä oli pituudeltaan 273:n vuorokauden mittainen ajanjakso.Kuudes luomispäivä oli pituudeltaan 268:n vuorokauden mittainen ajanjakso.

Alkuun

Urielista John Tayloriin
160 vuorokautta ennen kuudennen luomiskauden loppua olemassaoloon tuli Uriel,sama joka karkoitti Aadamin ja Eevan paratiisista (Hänet tunnetaan Veeda-kirjallisuudessa nimellä Surya,aurinkoa lähinnä oleva jumaluus(?)).Uriel eli myöhemmin Intiassa nimellä Kasyapa eli Aristanemi (jonka vaimo Diti eli myöhemmin 1400-luvulla jKr Espanjan kuningas Ferdinantin vaimona Isabellana) ja sitä myöhemmin Krsnan aikana tai sitä ennen miehenä joka opetti (kansaa,oppilaitaan) vessan pöntöllä istuessaankin (Veeda-kirjallisuus).Hän eli myös Englannissa 1100-luvulla jKr kuningas Henrik I:nä (ensimmäinen) ja sitä myöhemmin 1400-luvulla jKr Espanjan kuningas Ferdinantina jonka vaimo oli Isabella.149 vuorokautta ennen kuudennen luomiskauden loppua olemassaoloon tuli enkeli Jofiel (Creative Power),((Jofiel voi olla vuorokautta ennen kuudennen luomiskauden loppua.(Zotiel eli enkeli Moroni oli Nefin kansaa hallinnut Moroni joka eli ja hallitsi uudella mantereella noin 72 eKr eikä Mormonin poika Moroni niin kuin Mormonin kirja väittää.Tarkempi selvitys tästä eksytyksestä sivulla 8). vuorokautta ennen kuudennen luomiskauden loppua. Alkuun

Rafaelin enkelistä Pekahjaan,Remaljan poikaan

Rafaelin enkeli tuli olemassaoloon 138> vuorokautta ennen kuudennen luomiskauden loppua.Hän eli myöhemmin 1100-luvun lopussa ja 1200-luvun alussa Englannissa (?).Ensimmäinen nainen,(myöhemmin Intiassa elänyt oppimisen jumalatar Sarasvati jonka puoliso oli nimeltään Manjushri eli Bodhisattva, Veeda-kirjallisuus(?)) ja joka myöhemmin tunnetaan Esterina,Raamatun Esterin kirjan päähenkilönä,tuli olemassaoloon vuorokautta ennen kuudennen luomiskauden loppua.Veeda-kirjallisuudessa puhutaan kahdesta demonista,Jayasta ja Vijayasta. Jaya tunnetaan Veeda-kirjallisuudessa myöhemmin Hiranyakasipuna,Kasyapan ja Ditin toisena kaksospoikana.Ennen vedenpaisumusta Lucifer tunnettiin nimellä Samiazaz (Etiopialainen Eenokin kirja).Lucifer syntyi myöhemmin toisena Rooman perustajana (Rooma perustettiin 753 eKr) Romuluksena (Romulus surmasi veljensä Remuksen) ja sitä myöhemmin hän syntyi Pekahjana,Remaljan poikana (2 kuningasten kirja 15 luku jae 25).
Alkuun

Pekahjanin,Menahemin pojan surmaajasta langenneeseen enkeliin

Pekah,Remaljan poika surmasi Pekahjan,Menahemin pojan (2 kuningasten kirja 15 luku jae 23 ja 25) joka syntyi myöhemmin Suistamolla,Suomessa Ivan Jegorinpoikana synt.08.09.1825. Myöhemmin Pekah,Remaljan poika surmautti yhtenä päivänä 120000 miestä Juudasta (2 aikakirja 28 luku jae 6).Lucifer eli myöhemmin uudella mantereella 23-20 eKr ja oli yksi viidestä langenneesta enkelistä jotka mainitaan Mormonin kirjan Helamanin kirjan 9:en luvun jakeessa 1.Luciferin ja neljän muun langenneen enkelin toimesta alkoi katolisen kirkon työ noin 953> jKr,laskettiin perusta katoli-sen kirkon perustamiselle (Mormonin kirjan 1:en Nefin kirjan jakeet 4-6).(Hän eli myös 1600-luvun alussa jKr henkimaailmassa ja surmasi tuolloin (

6

655

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Helppoheikki

      Mistä sie näit juttuja vetelet? Ollos hyvä ja liitä lähtehet mukaan että olisit ees jotenkin uskottava!

      • Kyykkyhyppy-Adolf

        Soitapa puhelimella perään ja kysy vielä niitä lähteitä. Jari olisi varmasti ikionnellinen yhteydenotostasi. Numero löytyy kotisivuilta jota hän mainosti. :-)


      • Madhava

        Johan ne lähteet on aiemmissa keskusteluissa selvitetty.

        http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=1000000000000003&conference=4500000000000220&posting=22000000009401140

        ### 1. Kysyit mistä lähteestä olen nämä tiedot saanut?

        Kasyapa eli Aristanemi sattui syntymään toiseksi (nuorempi) minun kahdesta isostaveljestäni joten minulla on kyllä helppo tietää hänen aikaisemmat elämänsä (lähes kaikki) maan päällä. Kasyapan ja Aditin toiseksi nuorimmainen poika Satru (taivaan kuningas Indra) sattui syntymään minun vanhimmaksi veljekseni.Myös hänen (kaikki?) elämänsä maan päällä minulla on ollut helppo tietää. Voiko parempia lähteitä olla?
        . . .
        Krsna ei elä eikä ole henkenä missään henkimaailmassa vaan hän elää lihaa ja luuta olevassa ruumiissa maan päällä, arvatkaas kuka hän on? ... Krsna itse, minähän se olen. Joko selviää? ###


      • Krsna itse
        Madhava kirjoitti:

        Johan ne lähteet on aiemmissa keskusteluissa selvitetty.

        http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=1000000000000003&conference=4500000000000220&posting=22000000009401140

        ### 1. Kysyit mistä lähteestä olen nämä tiedot saanut?

        Kasyapa eli Aristanemi sattui syntymään toiseksi (nuorempi) minun kahdesta isostaveljestäni joten minulla on kyllä helppo tietää hänen aikaisemmat elämänsä (lähes kaikki) maan päällä. Kasyapan ja Aditin toiseksi nuorimmainen poika Satru (taivaan kuningas Indra) sattui syntymään minun vanhimmaksi veljekseni.Myös hänen (kaikki?) elämänsä maan päällä minulla on ollut helppo tietää. Voiko parempia lähteitä olla?
        . . .
        Krsna ei elä eikä ole henkenä missään henkimaailmassa vaan hän elää lihaa ja luuta olevassa ruumiissa maan päällä, arvatkaas kuka hän on? ... Krsna itse, minähän se olen. Joko selviää? ###

        Seuraavassa kirjoituksessa puhutaan Valitusta,Ih-
        misen Pojasta (sen Ihmisen Pojan)joka oli olemassa ennen maan luomista jonka monet uskovat tarkoittavan sanaa eli Jeesusta,mutta nuo kohdat
        antavat ilmoittaa selvästi että tuossa puhutaan
        kolmannesta persoonasta.Tuo kolmas persoona on
        Pyhä Henki eli Gabriel josta myös käytetään u-
        sein Raamatussakin nimitystä Ihmisen Pojan muotoi-nen tai Jumalan Poika (Ilmestys 1 luku jae 13 ja Ilmestys 2 luku jae 18),olihan Pyhä Henkikin eli Gabriel olemassa ennen maailman luomista. Jumalahan sanoo että Valittua ei ole paljastettu vaan on kätketty koska he ovat kieltäneet hänen Voideltunsa eli Sanan eli Jeesuksen eli tuossa kohdassa annetaan selvästi ymmärtää että Valittu ja Voideltu ovat kaksi eri persoonaa.Valittu tulee paljastamaan suuria ja salatuita asioita kuten nuo kohdat ilmoittavat.

        39:6. "Ja sillä paikalla näkivät silmäni vanhurskauden ja uskon Valitun, ja vanhurskaus hallitsee hänen päivinänsä ja lukemattomia ovat valitut hänen silmiensä edessä iankaikkisesta iankaikkiseen. (7) Ja minä näin hänen asumuksensa Henkien Herran siipien suojassa. Kaikki vanhurskaat ja valitut loistavat Hänen edessänsä kuin tulen liekit. Heidän suunsa on ylistystä täynnä ja heidän kielensä veisaavat ylistystä Henkien Herran nimelle..."

        40:3 "Ja kuulin niiden neljän äänen veisaavan kunnian Herran edessä. (4) Ensimmäinen ääni ylistää Henkien Herraa iankaikkisesta iankaikkiseen. (5) Ja toisen äänen kuulin ylistävän Valittua ja valittuja, jotka on luovutettu Henkien Herralle."

        48:2 "Ja sillä hetkellä kutsuttiin nimeltä tuota Ihmisen Poikaa Henkien Herran edessä, ja hänen nimensä Päivien Pään edessä. (4) Hän on oleva vanhurskauden savua, johon he nojautuvat, etteivät lankeaisi, ja hän on kansojen valkeus ja sydämessään ahdistettujen toivo. (5) Kaikki maan päällä asuvat lankeavat maahan ja kumartavat hänen edessänsä, veisaavat ja ylistävät ja juhlivat lauluin Henkien Herraa. Sen tähden hänet valittiin ja kätkettiin Hänen edessänsä, ennen maailman luomista, iankaikkisesti. (10) ... koska he ovat kieltäneet Henkien Herran ja Hänen Voideltunsa. Kiitetty olkoon Henkien Herran nimi."

        49:2. "... Sillä Valittu seisoo Henkien Herran edessä, ja hänen kunniansa on iankaikkinen ja hänen voimansa pysyy polvesta polveen. (3) Hänessä asuu viisauden henki ja henki, joka antaa ymmärrystä, käsittämisen ja voiman henki, ja niiden henki, jotka ovat nukkuneet vanhurskaudessa. (4) Hän on tuomitseva salaisetkin asiat, eikä kukaan voi esittää valheellista puhetta hänen edessänsä, sillä hän on Valittu Henkien Herran edessä hänen suopeutensa mukaan."

        51:3 "Niinä päivinä Valittu istuu istuimelleni ja hänen suunsa sanoista tulevat ilmi kaikki viisauden salaisuudet, sillä Henkien Herra on antanut ne hänelle ja antanut hänelle kunnian. ... (5) Niinä päivinä Valittu korotetaan, ja maa riemuitsee, (6) vanhurskaat saavat siellä asua ja valitut käyskennellä."

        61:8 "Ja Henkien Herra asetti Valitun kunnian valtaistuimelle, ja hän on tuomitseva kaikki pyhien teot taivaassa ja heidän tekonsa punnitaan vaa'alla. (9) Kun hän korottaa kasvonsa tuomitsemaan heidän salaisia teitään Henkien Herran nimen voimalla."

        62:1 "Näin käski Herra kuninkaita ja väkeviä ja ruhtinaita ja niitä, jotka maan päällä asuvat, ja sanoi: `Aukaiskaa silmänne ja kohottakaa sarvenne, jos pystytte tuntemaan Valitun.`Ja Henkien Herra asetti Valitun istumaan kunniansa valtaistuimelle. (2) Ja vanhurskauden henki vuodatettiin hänen päällensä, ja hänen suunsa sana surmaa kaikki syntiset, ja kaikki jumalattomat häviävät hänen kasvojensa edestä. ... (5) Ja tuska valtaa heidät, kun he näkevät sen Ihmisen Pojan istumassa kunnian valtaistuimella. (6) Ja kuninkaat ja väkevät ja kaikki maan hallitsijat ylistävät Herraa kaiken salatun takia, ja he kiittävät ja veisaavat, (7) sillä Ihmisen Poika on kätketty hänen luoksensa, ja Kaikkivoimallinen on voimallansa hänet varjellut ja paljastanut valituille. ... (9) Ja kaikki kuninkaat ja väkevät ja suuret ja hallitsijat maan päällä lankeavat kasvoilleen hänen edessänsä ja palvelevat ja panevat toivonsa tähän Ihmisen Poikaan, ja pyytävät ja rukoilevat häntä olemaan laupias. (10) Siitä huolimatta tuo Henkien Herra hylkää heidät, niin että he pikaisesti poistuvat hänen kasvojensa edestä. ... (13) Sinä päivänä vanhurskaat ja valitut pelastuvat, eivätkä he enää koskaan ole näkevä syntisten ja jumalattomien kasvoja. (14) Ja Henkien Herra pysyy heidän päällänsä, ja he saavat alati syödä, nukkua ja herätä sen Ihmisen Pojan kanssa."

        69:26. " Ja heidän keskellensä tuli suuri ilo, ja he siunasivat ja ylistivät ja korottivat (Herraa), sillä sen Ihmisen Pojan nimi oli heille ilmoitettu. (27) Ihmisen Poika istui kunniansa valtaistuimella ja kaikki tuomio annettiin heille. Hän hävittää syntiset ja tuhoaa maan kasvojen edestä, kuten nekin jotka eksyttivät maailman. ...(29) Sen jälkeen ei kukaan enää joudu tuhoon, sillä Ihmisen Poika on ilmoitettu ja hän on istuutunut kunniansa valtaistuimelle, ja kaikki paha tuhoutuu ja häviää hänen kasvojensa edestä, ja sen Ihmisen Pojan sana lähtee ja on oleva väkevä Henkien Herran edessä."

        70:1 "Ja tämän jälkeen tapahtui, että hänen nimensä hänen elämänsä aikana kohosi ylös sen Ihmisen Pojan tykö ja Henkien Herran tykö maan päällä asuvien keskuudesta."

        71:1 "Tämän jälkeen henkeni kohotettiin ylös ja se nousi taivaisiin. Ja näin Jumalan pyhät pojat käyskentelemässä tulen liekkien päällä. ... (5) Ja hän kohotti henkeni taivasten taivaaseen asti ja näin siellä, sen valon keskellä, rakennuksen kristallikivestä, ... (8) Ja näin lukemattomia enkeleitä, tuhannen tuhatta ja kymmenentuhannen kymmenentuhatta, jotka ympäröivät sitä taloa. ... (9) Ja siitä talosta tulivat Mikael ja Rafael ja Gabriel ja Fanuel ja monet pyhät enkelit ilman lukua. (10) Ja heidän kanssansa (tuli) Vanhaikäinen. Hänen päänsä oli valkea ja puhdas kuin villa ja hänen vaatetuksensa kuvaamaton. ... (14) Mikael tuli luokseni, tervehti minua äänellään ja sanoi minulle: `Sinä olet ihmisen poika joka olet syntynyt vanhurskautta varten. Vanhurskaus asuu päälläsi, eikä Vanhaikäisen vanhurskaus sinua jätä.` ... (17) Niin on oleva päivien pituus tuon Ihmisen Pojan kanssa, ja vanhurskailla on rauha ja hänen suora tiensä (kuljettavanaan) Henkien Herran nimessä iankaikkisesta iankaikkiseen."


      • Madhava
        Krsna itse kirjoitti:

        Seuraavassa kirjoituksessa puhutaan Valitusta,Ih-
        misen Pojasta (sen Ihmisen Pojan)joka oli olemassa ennen maan luomista jonka monet uskovat tarkoittavan sanaa eli Jeesusta,mutta nuo kohdat
        antavat ilmoittaa selvästi että tuossa puhutaan
        kolmannesta persoonasta.Tuo kolmas persoona on
        Pyhä Henki eli Gabriel josta myös käytetään u-
        sein Raamatussakin nimitystä Ihmisen Pojan muotoi-nen tai Jumalan Poika (Ilmestys 1 luku jae 13 ja Ilmestys 2 luku jae 18),olihan Pyhä Henkikin eli Gabriel olemassa ennen maailman luomista. Jumalahan sanoo että Valittua ei ole paljastettu vaan on kätketty koska he ovat kieltäneet hänen Voideltunsa eli Sanan eli Jeesuksen eli tuossa kohdassa annetaan selvästi ymmärtää että Valittu ja Voideltu ovat kaksi eri persoonaa.Valittu tulee paljastamaan suuria ja salatuita asioita kuten nuo kohdat ilmoittavat.

        39:6. "Ja sillä paikalla näkivät silmäni vanhurskauden ja uskon Valitun, ja vanhurskaus hallitsee hänen päivinänsä ja lukemattomia ovat valitut hänen silmiensä edessä iankaikkisesta iankaikkiseen. (7) Ja minä näin hänen asumuksensa Henkien Herran siipien suojassa. Kaikki vanhurskaat ja valitut loistavat Hänen edessänsä kuin tulen liekit. Heidän suunsa on ylistystä täynnä ja heidän kielensä veisaavat ylistystä Henkien Herran nimelle..."

        40:3 "Ja kuulin niiden neljän äänen veisaavan kunnian Herran edessä. (4) Ensimmäinen ääni ylistää Henkien Herraa iankaikkisesta iankaikkiseen. (5) Ja toisen äänen kuulin ylistävän Valittua ja valittuja, jotka on luovutettu Henkien Herralle."

        48:2 "Ja sillä hetkellä kutsuttiin nimeltä tuota Ihmisen Poikaa Henkien Herran edessä, ja hänen nimensä Päivien Pään edessä. (4) Hän on oleva vanhurskauden savua, johon he nojautuvat, etteivät lankeaisi, ja hän on kansojen valkeus ja sydämessään ahdistettujen toivo. (5) Kaikki maan päällä asuvat lankeavat maahan ja kumartavat hänen edessänsä, veisaavat ja ylistävät ja juhlivat lauluin Henkien Herraa. Sen tähden hänet valittiin ja kätkettiin Hänen edessänsä, ennen maailman luomista, iankaikkisesti. (10) ... koska he ovat kieltäneet Henkien Herran ja Hänen Voideltunsa. Kiitetty olkoon Henkien Herran nimi."

        49:2. "... Sillä Valittu seisoo Henkien Herran edessä, ja hänen kunniansa on iankaikkinen ja hänen voimansa pysyy polvesta polveen. (3) Hänessä asuu viisauden henki ja henki, joka antaa ymmärrystä, käsittämisen ja voiman henki, ja niiden henki, jotka ovat nukkuneet vanhurskaudessa. (4) Hän on tuomitseva salaisetkin asiat, eikä kukaan voi esittää valheellista puhetta hänen edessänsä, sillä hän on Valittu Henkien Herran edessä hänen suopeutensa mukaan."

        51:3 "Niinä päivinä Valittu istuu istuimelleni ja hänen suunsa sanoista tulevat ilmi kaikki viisauden salaisuudet, sillä Henkien Herra on antanut ne hänelle ja antanut hänelle kunnian. ... (5) Niinä päivinä Valittu korotetaan, ja maa riemuitsee, (6) vanhurskaat saavat siellä asua ja valitut käyskennellä."

        61:8 "Ja Henkien Herra asetti Valitun kunnian valtaistuimelle, ja hän on tuomitseva kaikki pyhien teot taivaassa ja heidän tekonsa punnitaan vaa'alla. (9) Kun hän korottaa kasvonsa tuomitsemaan heidän salaisia teitään Henkien Herran nimen voimalla."

        62:1 "Näin käski Herra kuninkaita ja väkeviä ja ruhtinaita ja niitä, jotka maan päällä asuvat, ja sanoi: `Aukaiskaa silmänne ja kohottakaa sarvenne, jos pystytte tuntemaan Valitun.`Ja Henkien Herra asetti Valitun istumaan kunniansa valtaistuimelle. (2) Ja vanhurskauden henki vuodatettiin hänen päällensä, ja hänen suunsa sana surmaa kaikki syntiset, ja kaikki jumalattomat häviävät hänen kasvojensa edestä. ... (5) Ja tuska valtaa heidät, kun he näkevät sen Ihmisen Pojan istumassa kunnian valtaistuimella. (6) Ja kuninkaat ja väkevät ja kaikki maan hallitsijat ylistävät Herraa kaiken salatun takia, ja he kiittävät ja veisaavat, (7) sillä Ihmisen Poika on kätketty hänen luoksensa, ja Kaikkivoimallinen on voimallansa hänet varjellut ja paljastanut valituille. ... (9) Ja kaikki kuninkaat ja väkevät ja suuret ja hallitsijat maan päällä lankeavat kasvoilleen hänen edessänsä ja palvelevat ja panevat toivonsa tähän Ihmisen Poikaan, ja pyytävät ja rukoilevat häntä olemaan laupias. (10) Siitä huolimatta tuo Henkien Herra hylkää heidät, niin että he pikaisesti poistuvat hänen kasvojensa edestä. ... (13) Sinä päivänä vanhurskaat ja valitut pelastuvat, eivätkä he enää koskaan ole näkevä syntisten ja jumalattomien kasvoja. (14) Ja Henkien Herra pysyy heidän päällänsä, ja he saavat alati syödä, nukkua ja herätä sen Ihmisen Pojan kanssa."

        69:26. " Ja heidän keskellensä tuli suuri ilo, ja he siunasivat ja ylistivät ja korottivat (Herraa), sillä sen Ihmisen Pojan nimi oli heille ilmoitettu. (27) Ihmisen Poika istui kunniansa valtaistuimella ja kaikki tuomio annettiin heille. Hän hävittää syntiset ja tuhoaa maan kasvojen edestä, kuten nekin jotka eksyttivät maailman. ...(29) Sen jälkeen ei kukaan enää joudu tuhoon, sillä Ihmisen Poika on ilmoitettu ja hän on istuutunut kunniansa valtaistuimelle, ja kaikki paha tuhoutuu ja häviää hänen kasvojensa edestä, ja sen Ihmisen Pojan sana lähtee ja on oleva väkevä Henkien Herran edessä."

        70:1 "Ja tämän jälkeen tapahtui, että hänen nimensä hänen elämänsä aikana kohosi ylös sen Ihmisen Pojan tykö ja Henkien Herran tykö maan päällä asuvien keskuudesta."

        71:1 "Tämän jälkeen henkeni kohotettiin ylös ja se nousi taivaisiin. Ja näin Jumalan pyhät pojat käyskentelemässä tulen liekkien päällä. ... (5) Ja hän kohotti henkeni taivasten taivaaseen asti ja näin siellä, sen valon keskellä, rakennuksen kristallikivestä, ... (8) Ja näin lukemattomia enkeleitä, tuhannen tuhatta ja kymmenentuhannen kymmenentuhatta, jotka ympäröivät sitä taloa. ... (9) Ja siitä talosta tulivat Mikael ja Rafael ja Gabriel ja Fanuel ja monet pyhät enkelit ilman lukua. (10) Ja heidän kanssansa (tuli) Vanhaikäinen. Hänen päänsä oli valkea ja puhdas kuin villa ja hänen vaatetuksensa kuvaamaton. ... (14) Mikael tuli luokseni, tervehti minua äänellään ja sanoi minulle: `Sinä olet ihmisen poika joka olet syntynyt vanhurskautta varten. Vanhurskaus asuu päälläsi, eikä Vanhaikäisen vanhurskaus sinua jätä.` ... (17) Niin on oleva päivien pituus tuon Ihmisen Pojan kanssa, ja vanhurskailla on rauha ja hänen suora tiensä (kuljettavanaan) Henkien Herran nimessä iankaikkisesta iankaikkiseen."

        Oletko sinä nähdäksesi myös tuo Valittu, josta tuossa tekstissäsi puhutaan?


      • Krsna itse
        Madhava kirjoitti:

        Oletko sinä nähdäksesi myös tuo Valittu, josta tuossa tekstissäsi puhutaan?

        Kyllä


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huumekohussa marinoitu Redrama Vain elämää -kuvauksista: "...valehtelevan, jos sanoo, ettei..."

      Juhannuksen jälkeen Redrama oli aiheuttanut lähipiirissään huolta kuukauden mittaisella katoamistempullaan. Vain elämää -leiri pidettiin toukokuun lop
      Suomalaiset julkkikset
      8
      3157
    2. Mikä hän on ammatiltaan?

      Mitäs sun ikävän kohde tekee työkseen?
      Ikävä
      168
      2899
    3. Isosisko ajoi 1 vuotiaan kuoliaaksi Tyrnävällä, olivatko Lestoja ?

      Eikö tämä laiton lahko voitaisi jo julistaa täysin rikolliseksi ja kieltää laissa, kuten kaikki muukin vahingollinen lopetetaan ? Tämä lapsia tuhoava
      Maailman menoa
      111
      2518
    4. Ohhoh! Michele Murphy-Kaulanen hämmentää vauvauutisella - Totuus on hieman toisenlainen!

      No nyt on aikamoinen "vauva"! Michele Minttu Murphy-Kaulanen on jakanut Instassa "iloisen perhetapahtuman". Lue juttu ja katso kuvat: https://www.su
      Kotimaiset julkkisjuorut
      15
      1863
    5. Kuu kaipaa tähtiään...

      mutta nalle kaipaa tähtisilmäänsä vielä enemmän. Runoa ei täksi illaksi viel ole, mut toivottavasti pidät tästä laulusta :) olen vähä epävarma onko tä
      Ikävä
      171
      1026
    6. Kerran vielä...

      Minä tiedän ja sinä tiedät...Anteeks omasta puolesta🤗... toivon oikeasti sulle kaikkea hyvää, vaikka viisaasti et toiminutkaan, mutta mä alan olla ta
      Ikävä
      53
      988
    7. Kiira Korpi ja wanha Pekka

      Järjenvastainen suhde, ei mitään tolkkua.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      36
      878
    8. Sanna on aivan sekaisin Venäjästä, auringonpistosko?

      Sannan mielestä tavallinen venäläinen ei saisi matkustaa Euroopassa ja käydä katsomassa nähtävyyksiä. Tällä hetkellä hävettää olla suomalainen, niin t
      Maailman menoa
      248
      866
    9. Miksei Martinaa kutsuttu Leppilampi en häihin

      Pelättiin varmasti että jos käyttää siellä "äidillisiä otteita" muihin vieraisiin tai nuolee jonkun miehen korvaa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      58
      833
    10. Mies, kudoin sulle villahaalarin

      Sellasen kirjavan, jossa on huppu ja avattava lappu takalistossa. Laitathan sitten joka päivä sen töihin. ☺️
      Ikävä
      112
      753
    Aihe