Pitkällä lounaalla --- Osa 2

irstas_ukkomies

Good things come to those who wait... Eli lomat on menneet naiskennellessa ja muuten rentoutuessa. Ja tässä sitä jatkoa lounastreffeihin taas töiden kunniaksi.


**** Lounastreffit OSA 2 *****

Hanna kävi makuulle huoneen mukavalle parisängyllä, ja herrasmiehenä kävin hakemassa kirjoituspöydän kulmalle jääneet kuohujuomalasit... täyttettyinä toki.
"Maistahan miten kupliva sopii yhteen sperman maun kanssa..." sanoin ojentaessani lasin Hannalle.
"Kermavaahto ja mansikat olisi varmaan parempi yhdistelmä, mutta ei mulla ole mitään valittamista" leluni vastasi, ja taas oli suuri houkutus ottaa silmiä peittävä side pois... Mutta maltoin mieleni.

Kävin makuulle Hannan vieren, ja kostutin sormeni kuohujuomassa... Hanna värähti kun viileä pisara putosi hänen kaulalleen. Hänen vartalonsa jännittyi kun laskin käteni hänen kaulalleen, ja annoin sen liukua olkapäillä. Vain yksi sormi ihoa koskettaen liutin sormeni alaspäin Hannan läpikuultavien liivien peittämien rintojen välistä aina pikkuhousujen reunaan saakka ja muutaman sentin reunan allekin.

"Mä aion varmistaa että tuolla on kosteaa ennekuin pääsen sinne saakka" sanoin Hannalle.
"Voit olla varma että on jo" neiti vastasi ja ääni kertoi että näin varmaan oli.
"Mutta otetaan silti varman päälle" vastasin ja nousin hajareisin melkein istumaan Hannan vatsan päälle, otin lasin hänen kädestään ja laitoin sen yöpöydälle...

Otin Hannan kädet käsiini, kumarruin hänen päälleen ja pidin kädet kontrollissa pään molemmin puolin. Hitaasti laskeuduin lähemmäs ja annoin huulteni etsiytyä Hannan kaulalle. Kevyt parfyymin tuoksu tuntui nyt voimakkaampana ja pehmeä iho tuntui todella hyvältä. Huuleni ja kieleni Hannan kaulalla saivat aikaan mielihyvästä kertovaa muminaa. Laskeuduin vähän alemmas ja annoin suuni tehdä töitä liivien reunoja seuraillen ja edelleen vatsalle. Päästin irti Hannan käsistä ja laskeuduin alemmas. Jatkoin kohti pikkuhousuja ja leikittelin edelleen vain paljaalla iholla stringien rajojen ulkopuolella.
Hanna inisi ja huokaili kun jatkoin matkaani alaspäin pitkin reisien sisäpintaa. Kädet seikkailivat Hannan kyljillä, vatsassa, pakaroilla... mutta pitivät silti turvallisen välimatkan herkimpiin alueisiin.
"Käänny vatsallesi" käskin Hannaa ja tein sopivasti tilaa että Hanna pääsi kääntymään.
"Pane mua jo..." Hanna pyysi.
"Mä teen sulle mitä haluan ja MILLOIN haluan." vastasin.
Hanna makasi vatsallaan ja itse asettauduin kevyesti hänen päälleen. Aloitin kiusaamisen uudelleen selkäpuolella kaulasta alaspäin... kun olin käyny aina stay-uppien reunassa asti ja palannut kiusaamaan alaselän aluetta joka Hannalla tuntui olevan erityisen herkkä, alkoi vähitellen tuntua siltä että Hanna piti vapauttaa alusasunsa kahleista.
"Nouse polvillesi" sanoin Hannalle ja jäin itse hänen sääriensä päälle istumaan niin että Hannan noustessa hänen selkänsä painautui rintaani vasten. Avasin liivien hakaset ja siirsin olkaimet syrjään ja liivit valuivat alas paljastaen mukavasti muodostuneet rinnat.
"Nöpöttääkö sun nännisi aina noin kivasti?" kysyin vilkaistuani sivulta mitä olin oikeastaan paljastanut.
"Ei... mutta mun tekee mieli niin kovasti..." Hanna sopersi.
"Unohda taas se kiltin tytön puhe. Kyllä mä jo tiedän että sä kaipaat ihan toisenlaista menoa..." sanoin Hannalle.
Tällä kertaa Hanna muisti aiemmat ohjeet nopeasti ja sanoi "Ne on kiimasta kovat... mä haluan kovaa kyrpää helpottamaan oloa"
Kiersin käteni takakautta Hannan rintojen alle ja puristin niitä sopivan voimakkaasti tehden käsistäni kupit jotka jättivät kuitenkin ne ihanan näköiset nännit vaille kosketusta vielä hetkeksi. Kun lopulta suljin ne ihanat nappulat kämmeniini pääsi Hannalta taas ääni josta ei voinut erehtyä. Hieroin rintoja melko voimakkaasti koska se näytti olevan Hannalle mieleen.
"Nelinkontin!" annoin Hannalle seuraavan lyhyen käskyn. Toteutus oli yhtä nopea kuin käskykin. Otin Hannaa vyötäröltä kiinni ja hieron puolikovaa kaluani Hannan pakaroita vasten ja hän vastasi pyörittämällä takapuoltaan...
"Pliis... anna jo..." Hanna aneli.
"Montako kertaa sua pitää muistuttaa että sulla ei ole sanomista tämän homman etenemisessä?"
"Mutta kun mun te...."
"Hiljaa nyt, narttuseni! Mun täytyy ilmeisesti ottaa rangaistukset käyttöön... Mitähän sulle keksisi..." Kun Hanna oli edessäni noin, ei mielikuvitusta juuri tarvittu.
"Laske ääneen." sanoin tuolle kiimaiselle neidille...
"Mitä mun pitää laskea?" Hanna kysyi. Samalla läimäytin Hannaa avokämmenellä pakaralle.
"Näitä."
"Yksi..." Hanna oli edellen siis pelissä mukana. Varoin käyttämästä liikaa voimaa, ajatus kurituksesta oli tärkein...
Kun Hanna oli päässyt kymmeneen ja molemmat pakarat olivat saaneet tasapuolisen annoksen oli aika jatkaa.
"Mikä siis on peli henki?" kysyin Hannalta
"Sä päätät..." Hanna sopersi
"Oppivainen narttuhan sä olet..." totesin.
"Ja nyt, perse pystyyn kunnolla, eli selkä notkolle ja pää tyynyyn" ohjeistin leluani, joka tottelikin jälleen nopeasti.
Otin stringeistä kiinni ja vedin ylöspäin niin että ne upposivat kunnolla Hannan vakoon. Punottavat pakarat saivat näyn entistä kiihottavammaksi. Puraisin kevyesti toista pakaraa ja taas kuului inahdus.
"Nyt mä luulen että näiden alla on märkä pillu" sanoin samalla kun vedin stringit hitaasti ulos Hannan pilluvaosta ja alas polviin.
"Tätä on pakko maistaa" sanoin ja levitin käsillä Hannan pakaroita ja nuoleskelin pitkin vedoin takaapäin hyvin tyrkyllä olevan maalini ympäristöä. Posliini oli huolella hoidettu, mikä teki tehtävästä entistä miellyttävämmän. Ja Hanna huohotti raskaammin.
Hannan ääntelyä ja eleitä oli helppo lukea... hän oli todella kiimoissaan ja takapuoli pyöri kasvojeni edessä... En voinut vastustaa kiusausta pidempään, vaan annoin kieleni liukua Hannan sisään ja maistaa tuota mietoa, kiimaista herkkua. Hanna maistui hyvälle ja annoinkin kieleni pyöriä hänen sisällään useamman minuutin. Lopulta lipaisin klitorista muutaman kerran ja Hanna värähti ja alkoi uikuttaa niin ettei ollut epäilystäkään siitä mitä oli tapahtumassa. Lopetin kieliharjoitukset ja asettauduin parempiin asemiin Hannan taakse. Kaluni oli kovettunut työn touhussa ja hieroin sillä hetken Hannan märkää vakoa, ennenkuin asetin sen kunnolla paikalleen.
"Nyt saat kyrpää." sanoin Hannalle jolta pääsi huudahdus kun painoin kullini kerralla sisään.
"Onko nyt parempi" kysyin samalla kun kurotin toisen käteni Hannan niskaan ja varmistin että pää pysyy tyynyllä. Toisella kädellä puristelin kiinteää rintaa, ja nänni tuntui - jos mahdollista - vielä kovemmalta kuin hetki sitten. Oma kiimani olisi käynyt varmasti hetkessä ylivoimaiseksi ellen olisi heti aluksi imettänyt pahimpia paineita pois. Helppoa ei ollut siltikään, sillä Hannan ininät ja muminat olivat muuttuneet lähes huudoksi ja jo muutaman kymmenen sekunnin kuluttua hän alkoi täristä, huutaa suoraa huutoa ja pyristellä irti otteestani. Jatkoin nussimista ja annoin neidin huutaa. Otin toisen käden rinnalta, kostutin peukalon kunnolla syljellä ja upotin sen Hannan anukseen. Jostain Hannan syvyyksistä löytyi vielä yksi orgasmivaihde jollaista en ollut nähnyt kellään aikaisemmin, jonka jälkeen katsoin parhaaksi sääliä neitiä vähän ja annoin hänelle lyhyen hengähdystauon.
Hanna käännähti heti otteestani päästyään selälleen ja jatkoi tärinäänsä...
"Voi helvetti... " Hanna sopersi... "Voi helvetti..." Kaikki näytti kuitenkin olevan kunnossa, jopa paremminkin... Otin Hannaa nilkoista kiinni ja nostin jalat olkapäilleni. Stayupit tuntuivat liukkailta ja kiihottavilta niin olalla kuin käsillekin. Painoin Hannan jalkoja vähän koukkuun ja ohjasin kaluni jälleen huulille ja reippaalla työnnöllä sisään... Hannan pillu supisteli vieläkin kaluni ympärillä ja neiti värähti jokaisella työnnöllä, jokaisesta käden kosketuksesta minne vaan.
"Taisit sitten laueta..." sanoin naureskellen samalla kun hitaasti työntelin kovaa kaluani edestakaisin Hannan sisällä.
"No niin taisin... annatko mun levätä vähän?" Hanna kysyi.
"Et kai sä ole tänne ole nukkumaan tullut?" kysyin...
"No en..." Hanna taisi miettiä tuleeko taas rangaistus jos jatkaa taukopyyntöjä.
"Mä en vaan ole vielä lauennut ja sekin pitäisi hoitaa. Niin että jos on hyviä ehdotuksia, niin pillusi voi saada lepoa"
"Mä voisin taas imeä..."
"Johan mä laukesin sun suuhusi..."
"No jos mä runkkaisin sua... ihan mitä vaan sä haluat ja mä haluaisin nähdä sut jo..."
"OK. Ota huivi pois ja sitten imet ja runkkaat lopuksi lastin naamallesi. Tai sitten jatketaan sun posliinipillusi nussimistas ilman taukoa"
"Mä teen ihan niinkuin käsket" Hanna sopersi.
"Hyvä vastaus!"
Työnsin viimeisen voimakkaan työnnön Hannan sisään ja vedin kaluni hitaasti ulos. Siirsin Hannan mehuissa uitetun kullin suoraan neidin kasvojen eteen ja työnsin huulien väliin. Asento ei ollut ihan mukavin mahdollinen ja käskin Hannan kääntyä niin että hänen suunsa olisi keskellä sänkyä pantavissa kuin kunnon pillunkorvike. Hanna siirtyi kiltisti ja nyt sain paremman asennon... Välillä työntelin kulliani Hannan suuhun kuin pilluun, välillä taas pysähdyin ja annoin leluni tehdä hyvää suullaan. Kaikki hyvä kuitenkin kestää vain aikansa eikä yhtä kierrosta ollut syytä venyttää tarpeettomasti.
"Runkkahan narttu eliksiirit ilmaan ja saat ottaa sen siteen pois" sanoin ja jätin kaluni heilumaan Hannan kasvoja kohti niin että osumasta tulisi varmasti hyvä. Hanna otti siteen silmiltään ja vilkais
"Äläkä sitten yritä tähdätä ohi mun maalistani" jatkoin.
"En... mä haluan nähdä kun sulta tulee... ja ottaa kaiken naamalle jos sä haluat..."
Hannan sanojen saattelemana annoin toisenkin siittiöarmeijan lentää maaliinsa... Yllävänkin iso lasti sieltä tulikin, ensimmäinen spurtti otsalle asti ja nenän varteen, ja seuraavat pienemmät poskille ja suun ympärille. Ja koska vanha koira ei pääse tavoistaan, niin pitihän sitä vielä vähän terskalla maalata kasvoja peittoon ennenkuin nuoletti lemmensauvan puhtaaksi.

5

12422

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • emmi

      lisää vaan.!

    • BelleN

      What a Story!!!

    • Leelia

      "Lopulta lipaisin klitorista muutaman kerran ja Hanna värähti ja alkoi uikuttaa niin ettei ollut epäilystäkään siitä mitä oli tapahtumassa. Lopetin kieliharjoitukset ja asettauduin parempiin asemiin Hannan taakse."

      Yleinen virhekäsitys on että klitoris- ja emätinorgasmit olisivat samanlaisia. Tässä jäi naisen käsittely vajaaksi kun ei klitorisorgasmin annettu tulla ennen yhdyntää ja siitä seuraavaa emätinorgasmia. Itse olisin läimäyttänyt miestä tuossa vaiheessa.

      • irstas_ukkomies

        ...ovat orgasmit kuten naisetkin ;)

        Tarinassahan ei tosin muutenkaan ole pointtina se, että nainen saisi päättää miten edetään...

        Kuriositeettina muuten utelisin, kun en asianomaiselta aikanaan tullut kysyneeksi... Jos nainen saa orgasmin vain silloin kun on patukkaa sisällä ja eksternaali kiihotus klitoriksella, niin onko silloin kyseessä emätin- vai klitorisorgasmi? Vai pitääkö se tuntea itse jotta voisi vastata?


      • Leelia
        irstas_ukkomies kirjoitti:

        ...ovat orgasmit kuten naisetkin ;)

        Tarinassahan ei tosin muutenkaan ole pointtina se, että nainen saisi päättää miten edetään...

        Kuriositeettina muuten utelisin, kun en asianomaiselta aikanaan tullut kysyneeksi... Jos nainen saa orgasmin vain silloin kun on patukkaa sisällä ja eksternaali kiihotus klitoriksella, niin onko silloin kyseessä emätin- vai klitorisorgasmi? Vai pitääkö se tuntea itse jotta voisi vastata?

        Kuinka niin nainen saa orgasmin VAIN silloin kun jnejne? Tarkoitatko että joku tietty nainen saa vain noin ja että kumpaa laatua se silloin on?
        Itse saan kaikilla tavoilla ja minulla tuo yhdistetty malli on enemmän emätinorgasmi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      280
      3104
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      79
      1565
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1470
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1291
    5. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1210
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1207
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1129
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1107
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1013
    Aihe