Tyttö ja aikamies

isokala

Tapaamme ennakkoon sopimassamme paikassa, syrjäisessä ja vähän rähjäisessäkin kuppilassa lähellä asuntoasi. Katsomme toisiamme silmiin ja tiedät heti että minä se olen, mies joka tietää mitä haluaa, tietää mitä sinä haluat - ja juuri miten sen haluat..

Kutsut minut heti asunnollesi, et malta edes lopettaa odottaessasi tilaamaasi valkoviiniä. Laskemme leikkiä matkalla kuin kaksi vanhaa ystävää -odotuksen kutkutus saa meidät molemmat jostain käsittämättömästä syystä hymyilemään kilpaa toistemme kanssa.

Heti asunnon oven suljettuasi loppuu hymyily ja löpinä - otan sinusta kiinni takaapäin ja tönäisen sinut sänkyyn.
Sidon kätesi sängyn laitaan vyölläni, jonka otan pois yhdellä pitkällä sulavalla vedollani -tavalla joka saa sinut käsittämättömän ja selittämättömän kiihkon tilaan.
Peppusi on sopivasti tarjolla samantien - kiinteän vartalosi peitteenä on vain lyhyehkö mutta tyylikäs hame -sattumaako..? Olen jo aiemmin päätellyt ulkonäöstäsi ja tavastasi liikkua, että huolehdit itsestäsi ja ulkonäöstäsi, joten oli ilo yhtyä leikiin kanssasi.

Riisun hameesi ja roosat pikkupöksysi ja erotan silmistäsi hieman jo pelkoa ja epävarmuutta.
Läpsäisen pepullesi pari kertaa kuin hieman kehottaen sinua olemaan aktiivisempi, mutta vastustelet.
Levitän pakaroitasi niitä tutkien ja anustasi hieroen. Alat ymmärtää mitä minulla on mielessäni ja alat hätääntyneenä vääntelehtiä vinkuen ettei sinua ole koskaan naitu peppuun.
Totean viileästi että on jo korkea aika saada sitä, mitä olet jo kauan kaivannut - kunnon peppupanoa.

Kostutan hieman sormeani syljellä ja painan sormeni peppuusi - huomaten, että nyt alkaa tapahtua.
Uliset, riuhdot ja vaikeroit jännityksestä ja pelosta sekaisin; siirrän toisenkin sormen sisällesi.
Tunnet miten välissä oleva liha venyy tuottaen tuskaa, joka tuntuu samalla käsittämättömällä tavalla ihanalta. Valituksestasi voisi päätellä jotain todella kauheaa olevan tapahtumassa, mutta kostumisesi paljastaa totuuden -nautit tilanteesta vartalosi jokaisella solulla.
Jätän sormipelin ja siirryn kyrpä kädessäni suullesi. Sanon "Ime kunnolla - eikä sitten purra. Siitä seuraa valtava rangaistus!" Alat imeä ja vaikkakin asento on huono, osaat kuitenkin asiasi -et kuitenkaan malta olla näykkäämättä terskan tummanpunaisena hehkuvaa päätä.. tästä seuraava rangaistus saa sekä poskesi että pakarasi hehkumaan kilpaa elimeni sykkivän tummuuden kanssa: valtava kourani läjähtää pakarallesi voimalla jota et osaa käsittää.
Päästät suustasi kyrpäni vaimentaman huudon, joka peittyy uuteen läiskähdykseen kourani läjähtäessä toiseen pakaraasi jättäen molempiin lähes mustelmanomaiset punaiset jäljet.
Valitat kivusta ja nautinnosta samalla kun koulutan pakaroitasi, kuitenkaan missään vaiheessa päästämättä kyrpääni suustasi -itse asiassa imet tuota jatkuvasti paisuvaa elintäni yhä voimaakkaammin aivan kuin henkesi olisi siitä riipuvainen.

Olen nyt siirtyt eteesi käsiesi ollessa edelleen sidottuna ja rakastelen suutasi samalla kun kuritan ja hyväilen pakaroitasi työntelyn tahdissa.
Otat voimattomana vastaan kaiken sen mitä tuleman pitää tietämättä enää missä kulkee raja kivun, nautinnon ja tajunnan välillä. Hetken päästä otan kyrpäni suustasi ja siirryn takaisin punertaville ja lämmenneille pakaroillesi.

Kehotan sinua nostamaan peppuasi ylöspäin, jotta voin työntyä sisään. Nostat peppua vaikeroiden ja itkun sekaisin äänin anellen, ettei saa naida peppuun. En välitä tästä vaan leikin hieman klitallasi, jotta rauhoitut ja hetken päästä työnnän kyrpäni rajusti pilluusi. Parahdat nautinnosta ja jo parin rajun työnnön jälkeen voihkit kiihkosta ilmeisen helpottuneena siitä, etten nainutkaan sinua peppuun.
Vaihdan yllättäen kohdetta lennosta syljellä kostutettuun peppuun ja voihkaiset tosi oudosti. Jo muutaman lyhyen työnnön jälkeen painan kyrpäni syvälle peppuusi ja huomaan, että sinäkin alat päästä leikkiin mukaan.
Hymyssä suin saan huomata, että nautit tästä, että saa koko rahan edestä ja takaa. Hetken naituamme tulemme rajusti yhtäaikaa, minä peppuusi ja sinä kyrpääni -tunnet miten antaudut koko takamuksellasi elimeni vietäväksi.

Työnnän peukaloni pilluusi välittömästi orgasmisi lopussa aiheuttaen sinulle uuden ihanan elämyksen.
Etsin pillusi etuosasta sen pienen karhean kohdan, jota hieroin yhä nopeammin, yhä vaativammin kunnes et enää voi pidätellä itsesäsi vaan annat kaiken tulla...

1

19542

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mikähemmettilie

      jeejee, mikä tarina. Onneks en nukahtanut, koska vaimo tuolla jo vieetellee sänkyyn. Taidan sittenkin lähteä panemaan...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2082
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1624
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1491
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      25
      1468
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1397
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1321
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe