Kokemuksia veneistä

tiedonhaluinenkin

Ollaan mahdollisesti vaihtamassa venettä ja kiinnostuksen kohteena on useitakin eri malleja. Tarkoituksena olisi löytää vene, jossa noin neljä aikuista mahtuisi nukkumaan ja matkanopeus olisi yli 12 solmua. Ja tietysti mielellään dieselkoneella ja hintaa alle 20 tonnia. Kertokaahan kokemuksia mm. Finnsport 650 AC, Marino 725, Koskelo 22 ja Seiskari S23. Kaikki mahdollinen tieto kiinnostaa, kulutukset ja millä nopeudella, merikelpoisuus ym. Suurkiitokset jo etukäteen vaivannäöstä.

5

811

Vastaukset

  • Marinon 700-sarjan kokoiset paatit, eli vanhemmista Marino 23 on ainakin laatupelejä. Dieselillä kakskolmosta vähemmän, mutta löytyy silläkin varmaan.

  • muista en tiedä. Kaverilla oli finnsport 650 ac ja voi kele mikä kolistelija tuo oli. Veneessä on nimittäin todellä tasainen pohja ja se tekee ko. paatista todellä epämiellyttävän jo ihan minimaalisessa aallokossa. Sinällää tuo on jonkinmoinen tilaihme sarjassaan. Dieselistä en niin ikään ton kohdalla tiedä - eikö tuo ole perätuupparivene? Ainakin tuo kaverin oli - voi tietty olla sisäkoneversioitakin?

    • Ehkä siinä pitäisi lukea, että Calypso


  • Onko teillä koskaan mitään veneisiin liittyviä seksifantasioita?

    • Kappas vaan nostattaja on päässyt vapaalle jalalle taas! Olisit keksinyt muuta puuhaa itsellesi kuin 15 vuotta vanhojen viestien nostattelu!


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.