Sääret sukkahousuissa

M16-20

Kun Mikan vanhemmat oli viikonlopun mökillä, heidän kotona oli hyvä pitää kotibileitä. Alkuun bileet olivat vain poikien kesken. Tyttöjä kun ei saatu mukaan, en tiedä uskalsiko kukaan edes tosissaan pyytää. Olutta juotiin ja kivaa oli. Jatkoille lähdettiin sentään tyttöjä metsästään, eihän me kukaan päästy mihinkään ravintolaan sisään kun ikä ei riittänyt. Mutta ikäisemme tytöt olivat myös kaduilla ja sentään joskus käytiin tyttöjäkin jututtamassa. Pieni humala kun rohkaisi kokeilemaan onnea vastakkaiseen sukupuoleen.

Ensimmäinen henkeä salpaava kokemus sukkahousuista sattui kun menin kaverini kanssa jututtamaan muutamaa tyttöä. Tytöt eivät oikein olleet halukkaita meidän kanssa juttelemaan mistään mutta yllättäen toinen tytöistä nosti hameen ylös ja pyllisti meille. Molemmat tytöt pinkaisivatkin heti pyllistyksen jälkeen kovaa vauhtia pakoon. Se hetki mitä sain ihailla ihanaa takamusta, on painunut mieleeni lähtemättömästi. Mustien sukkahousujen peittämät kauniit sääret olivat jo aiemmin kiinnittänyt huomioni mutta se että pääsin näkemään säärtä ja reittä ylöspäin, aina peppuun asti oli yllätys. Se musta sukkahousu takamus taisi laukaista minussa jonkinlaisen kiinnostuksen sukkahousuihin.

Kun ensimmäiset kaverit alkoi seurustella niin bileisiinkin sentään saatiin tyttöjä mukaan. Muutamia mieleen painuneita hetkiä sukkahousuista on jäänyt mieleeni.

Eräs sellainen oli kun Anu oli saanut nilkka korun lahjaksi. Korun Anu oli laittanut valkoisten sukkahousujen alle ja jalkaan farkut joiden lahkeet loppuivat sopivasti korun yläpuolelle. Minä olin kiinnittänyt huomioni koruun ja sukkiksiin jo aiemmin mutta kun muut tytöt huomasivat korun niin sitähän ihailtiin oikein porukalla. Joku tais kysyä että oliko Anulla sukat vai sukkahousut siksi että sais katsoa korua lähempää. Jose repi farkkujen vyötäröltä sukkahousuja näkyville ja kertoi korun pysyvän siellä alla varmasti tallessa ja ei halunnut alkaa riisumaan. Tietysti me pojat oltais haluttu nähdä silloin myös se koru ja kannustettiin Anua riisuutumaan. Anun näkeminen sukkahousuisillaan jäi haaveeksi.

Toinen ja todella kiihottava tilanne sattui kun Minna kaatoi juomansa housuilleen. Märät housut piti tietysti riisua kuivumaan. Minnalla sattui olemaan alla mustat sukkahousut ja niinpä hän jatkoi bileissä olemista sukkahousuisillaan. Minna oli aika humalassa ja taisipa olla mielessä vaatteiden vähentäminen vaikka enemmänkin. Kukaan ei rohjennut tehdä aloitetta Minnan kanssa pidemmälle menosta, näin jälkikäteen on hieman harmittanut ettei tajunnut ja uskaltanut käyttää tilaisuutta hyväksi. Ehtihän sitä myöhemminkin mutta tossa oli tarjola oikea naisten miehen maine ja ensi kokemus vastakkaiseen sukupuoleen intiimimmin.

Ensi suudelma sain kokea Josen kanssa. Oltiin taas Mikan luona bileissä kun Josekin oli siellä, oli paljon muitakin mutta vietin illan lähes kokonaan Josen kanssa keskustellen. Josella oli aika rennon oloiset vaatteet, mutta mä tykkäsin siitä kokonaisuudesta todella paljon. Se kai oli syykin miksi Josen seuraan ujuttauduin. Ylävartaloa peitti vaalea pörröneulepaita mutta jalassa Josella oli valkoiset ohuet hieman läpinäkyvät housut. Valkoisten housujen alla oli mustat sukkahousut ja jalassa vielä valkoiset nilkkasukat joissa oli nilkan ympärillä kiva pitsireunus. Mä varmasti tuijotin koko illan Josen jalkoja ja kun istuttiin käsi kädessä ihan toisissa kiinni, niin sain tuntea pörröneulepaidan pehmeyden. Vielä parempaa kuin pörröneule oli Josen kiiteän takamuksen ja reisien koskettelu ja huipennuksena suudelma, pitkä ja herkkä huulten ja kielten kosketus. Olispa kiva tietää kastuiko Jose samalla tavoin kun minä sillä mulla tuli muutama tippa housuihin, sen verran kovana ja kiihottuneena siinä kerkesin olla.

4

8125

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Nimetön

   Mikä vitun tarina toi muka oli?
   t: Tepu 17

  • SukkisMies

   Itse asiassa tarina on kaikessa viattomuudessaan ihan koskettava ja samalla aika hauska. Ei kaikkien stoorien tarvitse päättyä hurjaan, hiukset irrottavaan orgasmiin, ja tosielämässä kiihkeä suudelma voi tuntua tietyssä tilanteessa yhtä taivaalliselta kuin mikä tahansa ejakulaatio. Varsinkin jos on kauniin sukkistytön seurassa.

   • Kiitti palautteesta. Kiva jos jokukaan pitää ;)
    Nää tarinat perustuu tositapahtumiin mutta eivät ole täysin totta. Kyllä tarkoitus on joskus vielä kirjoittaa vähän kiihkeämpää sukkistarinaa. Onhan noilta tyttöystäviltä ja vaimolta mukavia sukkis ylläreitä saanut, niistä voisi jonkinlaisen stoorin raapustaa.


  • Anonyymi

   Minullakin on sukkahousufetissi . En vaan aikaisemmin -90 luvulla tajunnut . Sori vaan , tyttöystävät , tosin moni silloisista piti sukkahousuja . Oli se ihanaa aikaa. ! Nykyään kun itselläni on sukkahousut ja yrittää päästä puhuman asiasta ao henkilön kanssa ollaan aivan jumissa. Kerran joku huomasi sukkikset ja sanoin niiden olevan sauma sukkahousut. Terveisiä vieressä istujalle , oli kiva jutella , !

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Katujengi tappoi uimaan poikansa kanssa menossa olleen isän

   https://yle.fi/a/74-20008814/64-3-221434 Kertoo YLE Tukholman jenginuoret ampuivat 39-vuotiaan perheenisän kuoliaaksi
   Maailman menoa
   127
   1640
  2. Mies, olen vähän yksinkertainen

   Jututkin olisi mulla sen mukaisia, jos oltaisiin tekemisissä. Jotain lapsellista ja tyhmää puhuisin. Liian avoin olisin
   Ikävä
   151
   1099
  3. Missä paikassa näet hänet seuraavan kerran?

   Mitä luulisit? Missä?
   Ikävä
   82
   984
  4. Totuus Farmi-kisaajien väleistä! Daniel Lehtonen Bile-Dani tekee paljastuksen: "Ei se mennyt.."

   TV:ssä näyttää siltä, että kyräilyä ja juoruilua riittää… Ehkä niitä tavallisia maatalon töitä, ruoan laittamista, sauno
   Tv-sarjat
   7
   951
  5. Olisitko sitten valmis pettämään

   Kumppaniasi jotta pääset tiedät kyllä mitä tekemään? Onko suhteesi niin ankea? Ymmärrän jos on..
   Ikävä
   96
   944
  6. Mikä on kaivattusi

   kaivattusi syntymäpäivä? Onnitteletko häntä silloin, ja jos et, niin miksi et?
   Ikävä
   44
   907
  7. Ootkohan sä koskaan laittanut merkille

   Että sulla on joku sellainen taika, että miehet tajuaa vasta jälkeenpäin, mitä ovat menettäneet.
   Ikävä
   42
   904
  8. Tahtoisitko vielä

   Kohdata, ja kuinka kiusallista se olisi? - Nainen pohtii ikävissään💔
   Ikävä
   66
   832
  9. Töitä tarjolla

   Kiantama hakee työmarkkina torilla 100 työntekijää.Onhan täällä työtä tarjolla,jos työn teko kiinnostaa.Palkaa maksaa ma
   Suomussalmi
   36
   830
  10. Aika ei ole vielä parantanut haavoja

   Miten mokasimme niin selvän jutun?
   Ikävä
   48
   811
  Aihe