Avec-ovet

TTT

Löytyykö kokemuksia Avec-ovista? Lähinnä käyttökokemuksia, minkälainen on hintataso verrattuna muihin valmistajiin jne.

Olemme miettineet uudiskohteeseemme Avecin Rytmi-ovea, sekä sileäpintaista lasiaukollista ovea kodinhoitohuoneeseen, ja umpinaista ovea tekniseen tilaan.

22

8596

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • raksaaja--sh

      Aivan minkänäköistä ovea saa aivan miltä tahansa valmistajalta, ainakin melkein.

      Avec on hintava mutta siinä on oven sisusrakenteetkin kunnolliset. Vastaavan hyviä lienee muutama muukin.

      Piirrettiin vaimon kanssa itse minkälaiset halutaan ja saadaan ne about normaaliovien hintaan. Yksi ovista muistuttaa aika paljon erästä avecin mallia.

      • muiden ovet???

        Ja kehtaat vielä mainostaa!!!
        Oletkos kuullut mallisuojauksesta ikinä mitään???


      • puhhuijaa...

        Ostimme vuosi sitten talomme, jossa on ko. firman pari vuotta vanhat ulko-ovet. Komean näköiset, sopivat talon julkisivuun hyvin.

        Muuten ovat ihan suolesta, en ole näin kehnoa laatua nähnyt aiemmin ulko-ovissa: maalikerros on todella ohut (mm. koristelistoista irtoaa maali pölyjä pyyhkiessä, vaikka ovi on katoksessa eli ei ole kastunut tms), ja kun asensimme uuden turvalukon ja ylimääräisen ilmastointiräppänän varastoon, paljastui "laadukas Avec-materiaali" oven läpi poratessa styroksiksi, jonka päällä on metallilevy ja ohut maalikerros!

        Talon meille myynyt mies kertoi, että toimitus oli pissinyt kuukausitolkulla, ja ovia piti lähetellä ees taas, ennen kuin tuli edes suunnilleen oikea tuote.


    • Nimetön

      Kolmella kaverillani on Avec ovet. Kalliita ovat, vaikka kuulemma ihan jees näkösiä. Yks pari vuotta sitten rakentanut on kutakuinkin tyytyväinen, kaks tuoreempaa talonrakentajaa on haukkunu firman pystyyn: myöhästyivät toimituksessa pahasti, tavara oli eri kuin mitä tilauksessa luki ja viallista, niin että tavaraa piti vekslata ees taas monta kertaa, ja lopputuloskaan ei ihan miellyttäny. Kovin on hankalalta kuulostanu.

      • Nimetön

        Kallis hinta ja laatu ei ainakaan meidän kokemuksen perusteella korreloi.
        nimim. pettynyt


      • kiitos ei
        Nimetön kirjoitti:

        Kallis hinta ja laatu ei ainakaan meidän kokemuksen perusteella korreloi.
        nimim. pettynyt

        Kalliita ja huonoja laadultaan


    • PETTYNYT ASIAKAS

      Erittäin huonot kokemukset: korkeasta hinnasta huolimatta laatu on huono ja asiakaspalvelu on heikko. Ovet korjataan tehtaalla jo toisen kerran, korjaukset ovat kestäneet jo kuukausia. En suosittelisi kenellekään.....

      • Voin vain ihmetellä

        Samanlaiset kokemukset meilläkin Avec ovista. Näyttelyssä näytetään huippuovia mutta kun tuli toimituksen aika, niin laatu oli erittäin huonoa. Pintakäsittely oli samaa tasoa kuin kolmannen luokan puutöissä ensimmäinen vernissaharjoitus.
        Asiakaspalvelu todella syvältä. Ensin ei suostuttu millään korjaamaan ja kauhena väännön jälkeen korjaustyöt aloitettiin tosin sekin huonoin tuloksin.

        En voi suositella Avec ovia. Erittäin huonot kokemukset. Laatu surkeaa ja toiminta erittäin epäasiallista.


    • Kokenuttietää

      10 vuoden käytön jälkeen pakko myöntää. Laatu on täyttä p...aa. Ovi elää vuoden aikojen mukaan, kostealla säällä jumittaa, kuivalla sentin raot joka puolella. Helat ym. epäkäytännöllisiä ja mahdottomia säätää kohdalleen. Pinnat eivät kestä säätä. Vieläkin harmittaa kallis hankinta.
      Samaan aikaan hankitut K-raudan vakio-ovet (viitapuu) varaston-ovissa sen sijaan edelleen täyttä priimaa ja pinta virheetön. Helat lukot ym. kuin uudet.

      • hhhhhhhhhhhhhhhhj

        Me tilattu avec ovet. Ja nyt alkaa kaduttaa... Arkkitehdin suosituksesta tilattiin. Ovia ei pääse näkemään missään. Ei ole tietoa koska tulevat. Ja vielä pitäisi maksaa etukäteen koko summa tietämättä mitä tulee ja milloin. Lisäksi hyvin epäasiallista käytöstä myyjältä. Ei oo koskaan edes tavattu tätä Matti Poikolaista ja monen tuhannen euron ovet pitäisi maksaa ilman mitään vastinetta! Nämä kokemukset lukeneena en todellakaan voi maksaa mitään näkemättä. Ehtiikö joku vastaamaan: Miten meni maksujen kanssa kun joutui reklamoimaan?


      • Rahaton

        Taisi mennä tämä jo ohi.
        Poikolainen haluaa koko maksun etukäteen aivan syystä ja varmasti kokemuksesta.
        Euroakaan ei palauta koska tietää, että reklamaatiot ovat pelkkiä mielipiteitä.


    • Huomioikaa

      Erittäin huonot kokemukset. Meille tuli valitettavasti ostettua Avec ulko-ovi. Se tuotiin kolhittuna työmaalle emmekä saaneet reklamoinnin jälkeenkään lopulta mitään hyvitystä vaan oma maalarimme paikkasi ja peitti jälkiä. Ovi on sään vaikutuksesta vääntynyt ja on jouduttu tiivistämään, maali haalistui nopeasti. En suosittele kenellekään tämän yrityksen tuotteita

      • Anonyymi

        Meillä ihan sama kohtelu. Avec sisäovi oli ehjässä paketissa mutta sisältä löytyikin kolhittu versio. Uutta ei olla saatu vaikka kuvattiin paketti ovi ja kaikki. En voi suositella tätä toimittajaa.
        Tilasimme sisäovia ja lasiovi ja liukuovia. kaikissa ollut ongelmia, täysihinta maksettu ja näin lähes vuosi jälkeenpäin ei vieläkään kaikkia ovia saatu. Todella ikävä kokemus eikä ulkonäkö ja toimivuus ole mitä odotettiin, myös asennus on hyvin hintavaa.


      • Anonyymi

        Hei,
        Emme ole myyneet ulko-ovia vuonna 2017 yhtään kappaletta. Onkohan teillä joku kopio?


    • Harmittaa

      Miten rikkoutuneille Avec-oville saa korjauksen? Matti Poikolainen ei vastaa viesteihin lainkaan. Liukuovien mekanismit hajoavat 5v käytön jälkeen ja ovet jumittuvat paikalleen. Ovet ovat kauniit ja kalliit. Luulimme asioivamme laatutoimittajan kanssa. Kokemukset yrityksestä ovat valitettavasti surkeat. Toimitusaika ei pitänyt tilauksessa eikä lupaukset muutenkaan.

    • RahatonKeisari

      Meillä on Avecin ulko-ovet ja sisäovet myös samaa sarjaa (toki sisäovia). Aivan täyttä kuraa ulko-ovet. Menee 10-vuoden jälkeen kaatopaikalle. En suosittele ovia kenellekään paitsi pahimmille vihamiehelle. Ja heillekin varauksella :)

    • Toivotonta

      Kyllä. Täyttä paskaa ja valmistus huolimatonta. Lukot ja helat ei satu kohdakkain.

      • Anonyymi

        Kaksi ovea Matti Poikolaiselta ostin, ensimmäisen ja viimeisen. Mies kyllä jaksaa vedättää, ja käytöksellään varmistaa sen että sieltä en osta enää mitään. Älkää varsinkaan maksako mitään etukäteen tälle miehelle, vasta kun kaikki tavara tontilla ja tarkastettuna.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaksi ovea Matti Poikolaiselta ostin, ensimmäisen ja viimeisen. Mies kyllä jaksaa vedättää, ja käytöksellään varmistaa sen että sieltä en osta enää mitään. Älkää varsinkaan maksako mitään etukäteen tälle miehelle, vasta kun kaikki tavara tontilla ja tarkastettuna.

        On kyllä huonoin asiakaskokemus ikinä. Välttäkää kyseistä toimijaa, jos haluatte että lupaukset pitävät ja ette saa entisestään lisästresssiä muutenkin isossa rakennushankkeessa. Palvelu ylimielistä, sitä ei ole ja maksetut asiat eivät tule. Joskus pitäis lukea näitä palstoja, jotta osaisi kiertää eikä tilata näiltä sankareilta..


    • Anonyymi

      Voin olla samaa mieltä edeltävän kommentoijan kanssa. Ovissa itsessään ei valittamista mutta tämän päähenkilön toimiminen ja asioiden hoitaminen luokatonta, varsinkin silloin kun jotain ongelmia tulee vastaan.

      • Anonyymi

        En ikinä osta tältä mieheltä mitään. Tuote on hyvä jos sellaisen sattuu saamaan mutta
        mikään muu ei sitten toimi. Ei vastaa meileihin eikä puheluihin.


      • Anonyymi

        Tämä juuri, Poikolainen ei huolehdi muusta kuin että laskut maksetaan ja kaikki muu perustuu viivyttelyyn ja huijaukseen. Kannattaa kiertää kaukaa!


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      17
      1225
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1118
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1114
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe