Tuttua chattiseuraa!

Ebony

Jatkoa tarinalle Niina, Jenna ja minä.
-------------------------------------------------
Noin klo. 16.15 olin kotona. Pitkä työpäiväni oli viimeinkin ohi. Kävin hakemassa raikasta juomaa jääkaapistani ja menin työhuoneeseni. Laitoin kannettavan tietokoneeni päälle ja yhdistin sen sitten nettiin. Kävin katsomassa sähköpostini, mutta sitten päätin käväistä muutamilla seksi sivuilla.
Huomasin kuinka vaistomaisesti aloin tyydyttää itseäni samalla kuin luin novelleja ja katsoin kuvia. Huomasin kuinka olin jo kostunut. Päätin vielä käydä seksi chatissa.
Huomasin kuinka siellä oli tuttu nimimerrki. Juttelin kyseisen ihmisen kanssa ja sain varmistukseni siihen mitä olin epäillyt. Kyseinen henkilö oli sama Jenna jonka kanssa olin viettänyt ihania hetkiä. Kyselimme ensin mitä kuuluu ja sen sellaista. Sitten Jenna sanoi että on kaivannut minua ja monesti masturboinut itseään samalla ajatellen minua. Kiihotuin siitä lisää ja kysyin haluaisiko Jenna tulla meille. Jenna suostui ja sovimme ajan koska hän tulisi meille. Suljin tietokoneen ja kävin suihkussa. Kello oli jo kuusi ja aloin valmistautua iltaa varten koska Jenna tulisi jo seitsemältä.


Aika mateli hitaasti seitsemää kohti ja viimein tasan seitsemältä ovikelloni soi. Jenna seisoiovella, mutta myös Niina seisoi Jennan vieressä. Ihmettelin vähän tilannetta mutta sitten Jenna kysyi että pääsevätkö he sisään. Kutsuin heidät sisään ja kysyin ottaisivatko he juotavaa.
Molemmat vastasivat myöntävästi ja tarjosin heille
lempiviiniäni jota olin säästänyt juri tälläisiä hetkiä varten. Siinä me kaikki 3 istuimme sohvallani jutellen. Kello alkoi olla jo likemmäs kymmentä kun Niina laski lasinsa pöydälle nousi seisomaan eteemme ja riisui hitaasti paitansa pois. Minä ja Jenna katsoimme Niinaa haltioissamme , mutta kiihotuimme vielä enemmän kun Niina kumartui niin että hänen häpynsä näkyi selvästi.

Nousin seisomaan ja kävelin makuuhuoneeseni. Niina ja Jenna seurasivat perässä. Menin Jennan eteen ja riisuin hänen paitansa pois ja riisuin hänen rintsikat. Puristelin hänen ihania rintojaan ja imin toista nänniä samalla hieroen toista rintaa. Niina tuli taakseni ja vei kätensä paitani alle ottan rintsikkani pois. Hän alkoi hieroa toista rintaani samalla kun toinen käsi vaelteli pitkin kehoani. Siirryin alemmas tutkimaan Jennaa ja otin hänen söpön hameensa pois. Hyväilin hänen häpyänsä stringien päältä. Jennan hengitys alkoi käydä raskaammaksi ja tunsin kuinka hän kostui. Vedin stringit pois ja aloin hyväilemään hänen häpyänsä. Nuolin klitorista ja työnsin sormen hänen sisäänsä. Jenna värähti ja jakoin hyväilyä. Myös Niina teki samoin minulle ja riisui minut kokonaan ja alkoi nuolla häpyäni. Se tuntui aivan ihanalta. Hetken kuluttua lopetin nuolemisen ja menin kaapilleni hakemaan sieltä pieniä leikkivälineitä ;). Otin käteeni dildon ja myös kakkosen. Niina ja Jenna katsoivat molempia kiihottuneina ja myös minäkin aloin kiihottua. Käskin Niinan mennä sängylleni makaamaan ja hän teki työtä käskettyä. Suutelin Niinaa hellästi suulle ja imin hänen nänniään. Siirryin hitaasti suutelemaan hänen napaansa. Viimein siirryin pakaroiden kohtaan. Puristelin niitä vähäsen ja sitten aloin nuolla Niinan klitorista. Otin käteeni toisen dildon nuolin sitä ja sitten aloin työntää sitä Niinan sisään. Niinä huohotti ja minä lisäsin vauhtia ja samalla hieroin klitorista.
- Nyt tulee huohotti Niina ja sai pitkän orgasmin. Jenna oli siihen asti katsonut vierestä, mutta nyt hän tarttui kakkoseen kävi taakseni ja asetteli sen paikoilleen. Niina nuoli klitoristani ja Jenna
liikutteli sauvaa sisälläni. Sanoin heille että kohta tulee ja Jenna alkoi entistä rajummin liikuttaa sauvaa sisälläni. Kohta kiljaisin nautinnosta ja sain rajun orgasmin. Kiitin heitä molempia ja sanoin, että Jenna ei ole saanut vielä. Niina hyväili Jennan rintoja sillä aikaa kun minä työnsin kieleni Jennan sisään. Pyörittelin sitä siellä ja hieroin kiltorista. Jenna sai myös orgasmin ja huohotti tyytväisenä. Siinä me kaikki kolme nukuimme vierekkäin sängyssäni aamuun asti.

Palautetta voi antaa, mutta loppu meni vähän överiksi mielestäni. :P

3

4111

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tyttö

      Mä en ainakaan päässy edes loppuun asti, niin hyvä se alku oli.. toi oli hyvä sen puolest että se oli sellanen nopee olit jättäny kaikki ylimääräset jutut pois mut oli kuitenkin vähä kuvausta tilanteest..äh emmä osaa selittää..

      • Ebony

        Kiitän palautteestasi. Oli mukava kuulla positiivista palautetta! =)


    • että

      kiltorista,,juttuja saa kirjoitella mutta,kannattaisko esim. esikatsella ensin!??

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5564
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2486
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1967
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      56
      1704
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1591
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1388
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1307
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      9
      1269
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1239
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1193
    Aihe