kipeää

.....

Ilta alkoi hämärtyä meren yllä kun työporukkamme seilasi kohti Tallinnaa. Olimme jutelleet muutaman kerran töissä ja ajattelin sinusta pelkästään positiivista. Kaikki tulisi kuitenkin muuttumaan seuraavan tunnin aikana. Joimme olutta pienellä porukalla, kun pyysit minua käymään kanssasi kannella, asiasi koski kuulema työasioita.

Veit minut kuitenkin siivouskoppiin johon kukaan ei sanojesi mukaan tule häiritsemään. Työnsit minut yhtäkkiä vasten seinää ja aloit hyväillä selkääni, niskaani ja rintojani.Olin tilanteesta enemmän kuin hämilläni ja yritin päästä pois vaikka olinkin yllättäen kiihottunut.Tilanne oli kuitenkin niin absurdi etten lopulta osannut muuta kuin olla paikoillani. Heräsin kuitenkin todellisuuteen kun aloit avata farkkujeni vetoketjua, ja tajusin että jos en nyt pääsisi pois, peruuttamatonta tulisi tapahtumaan. Yritin rimpuilla pois otteestasi ja onnistunkin ottamaan pari askelta kohti ovea, suurikokoinen olemuksesi kuitenkin otti minut yhdellä riuhtaisulla takaisin. Sanoit että kaikki mitä tulee tapahtumaan, sattuu vähemmän jos olisin paikoillani enkä yrittäisi rimpuilla.

Painoit minut taas seinää vasten, tällä kertaa väkivaltaisemmin ja peitit suuni kädelläsi ettei kukaan kuulisi vikinääni. Aloit riisumaan housujani jotka sait pois yhdellä riuhtaisulla. En ehtinyt tekemään mitään kun tajusin että asettelet isokokoista straponia sisääni. Se oli ollut sinussa kiinni koko ajan. Yritin rimpuilla ja huutaa mutta se vain kiihotti sinua. Et ensin mahtunut sisääni ja käänsit minut ja pakotit polvilleni, tartuit minua hiuksista ja työnsit dildon suuhuni.
Nautit tilanteesta kun runnoit mustaa kalua suuhuni minun yökkäillessä. Kun tajusit sen olevan tarpeeksi märkä, käänsit minut taas, heitit kontilleni ja survaisit sen sisääni. Huusin kivusta kun aloit työntelemään sitä sisääni voimakkain liikkein. Tavoitit pohjani hetken kuluttua ja aloit raiskaamaan minua kunnolla. Pidit kättäsi suuni edessä ettei huutoni kuuluisi muualle.

Välillä pakotit minut nuolemaan itseäsi. Pillun nuoleminen kiihotti minua ja pian sait orgasmin. Ihmettelit suostuvaisuuttani ja päätit tehdä hyvästä olostani lopun vaikka nautitkin suihinotosta. Nostit minut syliisi ja keihästit dildollasi yhdellä liikkeellä. Se sattui niin paljon että aloin taas huutaa. Nait minua rajusti seinää vasten kunnes sain orgasmin vastentahtoani.

Luulin että kaikki loppui siihen, mutta sinä et ollut saanut tyydytystäsi vielä.Asetit minut mahalleni lavuaarin päälle ja työnnyit taas sisääni. Halusit kuulla kun valitan ja saitkin haluamasi. Survoit itseäsi minuun sellaista vauhtia että jalkani eivät koskettaneet edes maata. Hytkyin voimattomana naintisi tahdissa kun halusit taas vaihtaa asentoa. Asetit minut lattialle selälleni, katsoit silmiini ja kutsuit huoraksesi.Tulit taas sisääni. Satutit yhä enemmän, alapääni alkoi olla tulessa kun yritin sanoa sinulle sen.Sain kuitenkin yhtäkkiä lyönnin vasten kasvojani.

Kivunkyyneleet pakkautuvat silmiini joita yritin olla näyttämättä sinulle. Käänsin pääni pois katseeltasi. Tartuit minua kuitenkin kiinni kasvoista ja käskit katsoa silmiisi kun nait minua.

Hetken kuluttua käänsit minut vatsalleni lattialle ja aloit asettelemaan strappia perseeseeni.Sain taas jostain voimaa vastustaa sinua ja yritin rimpuilla otteestasi pois. Pelkoni kuitenkin kiihotti sinua aina vain enemmän ja pidit minut tiukasti paikallani. Aloit varmoin ottein porautua sisääni valituksen säestäessä toimintaasi.Itkin ja huusin nimeäsi mutta turhaan. Sidoit suuni kiinni vyölläsi ja tartuit lantiooni kaksin käsin, perseeni ei tahtonut antautua sinulle, ei kenellekkään. Voimani eivät vaan riitäneet ja tajusin etten pääse pois täältä ilman että olet raiskannut myös toisen reikäni.

Sanoit taas että kaikki sattuu vähemmän kun lopetan vastustelun. Lopulta luiskahdit sisääni minun huutaessa täyttä kurkkua. Aloit nussia rajusti tiukkaa persereikääni, rajummin kuin pilluani. Aloit itsekkin voihkimaan ja kuiskailla minulle rivouksia kuinka olin sinun käytettävissä ja että olin omaisuuttasi.

Tunsin kuinka anaalini alkoi kostua työnnöistäsi ja huutoni heikkeni voihkinnaksi. Häpesin kuinka kehoni ilmaisi itseään minun vastustellessa koko ajan. Huomasit sen etkä halunnut minun nauttivan ja aloit survoa itseäsi minuun rajuin ja hitain työnnöin, välillä vetäen dildon ulos. Sain valtavan orgasmin ja itkin. Nautit nöyryyttämisestäni vielä hetken kunnes vetäydyit minusta. Pakotit nuolemaan itsellesi orgasmin.

Olit raukeana lattialla kun aloin nopeasti pukemaan ja lähtemään pois. Nousit kuitenkin ja pakotit minut seinää vasten, nostit syliisi ja työnnyt minuun taas yhdellä voimakkaalla liikkeellä. Kurkustani ei päässyt enää kuin käheä voihkaisu kun nait minua.

Kun olit saanut tarpeeksesi, kuiskasit korvaani että risteily on vasta alkamassa..

2

5021

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kerrontaa

      en saanut kiinni koko jutusta,kohde,kuka,hän..?? En ymmärrä,en!!!

    • SaniP.KilterinEntinenKauhuk...

      Mahtava !! Itse sadistisena ihmisenä nautin täysin, lisää näin MAHTAVIA noveja !!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1796
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1391
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1376
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1352
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1345
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1314
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1250
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe