PERAKAMMARIN POJJAAT MAALIMALLA

bisnesmatkailija

kyllä vi..tuttaa kuunnella jossain ulkomailla ku joku mouhijärvikylän poika on päässy eka kertaa maailmalle YK-soltun muodossa.
Heidän käytös hävettää, munaavat koko uomen kansan.
PITÄIS OLLA JOKU FIKSUUSTESTI YK-JOUKKOJEN PÄÄSYKOKEESSA!!
tai sitten sinne ei pyri ku umpi-urpot maakunnista hakemaan HALAPAA DIIISSELIMERSUA

12

4390

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • ---

   Kyllä nyt harmittaa kun et päässyt.

  • Kalevi

   Ei kait sitä dieseli Mersua ole kukaan havitellu aikoihin. taijat olla ajastas jäljessä. Audia ja Bemaria ne hekee.. kovia rautoja ovat muuten net autot.

  • supaukko

   kun hakemuksen lähetit:).Eipä montaa poikaa enään yk:n lipun alla suomalaisia palvele.Naton operaatioita miltei kaikki.Kuuluu muuten yleissivistykseen sekin tietää,mikäli seuraa aikaansa.Jatkahan millihiutale bisnesmatkailuasi vaan viiru kalsareissa.

   • käivärä

    ... no ei se ihan kuule supaukko noinkaan ole. YK:n mandaatilla sitä Kosovossakin porskutellaan vaikkakin Naton johtamassa operaatiossa.. että semmosia .. laku nots =)


   • poistuivat...
    käivärä kirjoitti:

    ... no ei se ihan kuule supaukko noinkaan ole. YK:n mandaatilla sitä Kosovossakin porskutellaan vaikkakin Naton johtamassa operaatiossa.. että semmosia .. laku nots =)

    ...Balkanilla toimivien joukkojen päästä Srebrenican ja parin pienemmän vastaavan tapauksen johdosta. Ei oikein ollut paikallisilla luottoa tuohon symboliin enää...


   • Kuitenkin s2
    käivärä kirjoitti:

    ... no ei se ihan kuule supaukko noinkaan ole. YK:n mandaatilla sitä Kosovossakin porskutellaan vaikkakin Naton johtamassa operaatiossa.. että semmosia .. laku nots =)

    naton lipun alla ja heidän voksit;).Ei näy yk:n lippuja eikä varusteita:)


  • pisnesmies

   ite taidat olla vähän pikku poju, kun jaksat ees tollasia miettiä.

  • Ei kantsi...

   No oothan näköjään itsekkin päässy käymään tuolla päin maailmaa. Ei sullekkaan näköjän testi ois ollu pahitteeksi. Kyllä pahinta on just ne n.35- miehet, jotka on niin maailman miestä, kun pääsee johonkin ryhmämatkalle. Ei suomalainen rauhanturvaaja ole yhtään pahempi kuin muutkaan. Itseasiassa päinvastoin. Ottasit sinäkin mallia.

  • evmaj

   Tyypillistä lasten sähinää. Palvelin 28 vuotta YK: joukkojen palveluksessa ja sieltä päässyt myös eläkkeelle. Aloitin viimeisissä Kyproksen joukoissa joten tiedän mistä puhun. Älkää enää menkö sorkkimaan sinne, jos ei ole pakko. Jos miehen tietä kaipaatte on sillekin paikka. Siltä tieltä palaavat vain tosimiehet. Lentolippu Ranskaan ja jos haluja on niin paikkakin löytyy.!! Kun sen koulun on käynyt niin ei kaipaa enää Mersuja kunhan vain pääsisi Suomeen.

  • fasse

   Taidat olla käynyt oikeen Virossa asti,kun puhut
   noin kovalla kokemuksella,vai hylättinkö hakemus
   YK-joukkoihin?

  • fasu

   taidat olla ikuinen WANNABE FAITTERI.
   Ei aina voi voittaa. :o)

  • Herra Iso Herra

   , että ei se seula jokaisen kohdalla ole ollut kovin tiukka. Itse olen siitä kävelevä esimerkki kun olen sen läpäissyt. Kuitenkin voittopuolisesti suomalaiset osasivat jo 60-luvulla käyttäytyä mallikkaasti ja siihen maailmanaikaan ulkomailla kulkeminen oli enempi harvinaista, joten aiempaa kokemusta ei monella ollut. Seula aina vähän vuotaa ja isoon porukkaan mahtuu sellaisiakin, joiden paikka olisi ollut aivan jossain muualla kuin Kyproksella, Suezilla, Golanilla ja mitä niitä paikkoja onkaan. Kotiutuksiakin tapahtui kun oikein örvelsivät mutta siihen piti tehdä jo töitäkin sillä pikainen paluukyyti ei kokemukseni mukaan ollut ainakaan liian herkässä. Lisäksi on muistettava, että porukka siellä ulkona on melko nuorta ja heillä on vielä menossa rajojen kokeilemisvaihe, joten jos joutenoloa oli liikaa, niin kyllähän sitä ajankulua keksittiin ihan itsekin ja silloin saattoi roiskua kun rapatiin.

   Muutamia tyyppejä lukuunottamatta lähtisin heidän kanssaan uudestaankin ihan levollisella mielellä hakemaan vaikka sitä verotonta mersua, bemaria, audia yms. sillä olihan se mahdollisuus ainakin ennen vanhaan jonkinlainen palkanlisä. Ajat ovat siinäkin suhteessa vissiin muuttuneet, joten enpä usko, että v......n on enää minkäänlaista aihetta kenelläkään. Sitä paitsi ei se YK-palvelus mitään persaukisten hommaa ollut.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Netta pelkäsi Maisan nappaavan kauramiljanäärin

   Samanlaisia naisia tuntuvat muutenkin olevan. Tietää kertoa: https://www.seiska.fi/rikos/kauramiljonaari-jp-kukkosen-ne
   Kotimaiset julkkisjuorut
   138
   5230
  2. Harvinaiset kuvat: Iskelmäkuningatar Eini ja Lars-rakas yhdessä juhlimassa "Jotain suurta pienen..."

   Iskelmäkuningatar Eini oli tänä vuonna Linnan juhlissa puolisonsa Lars Pajumäen kanssa. Lars-puolisoa ei ole paljon julk
   Suomalaiset julkkikset
   27
   1554
  3. Jouluahdistus

   Mitä te sinkut teette Jouluna?
   Sinkut
   104
   1432
  4. Tietäisinpä mitä sinä haluat

   Annat vihjeitä, että haluaisit kenties lähentyä, mutta jos otan askeleen lähemmäs, saan osakseni vain torjuntaa. En tied
   Ikävä
   62
   1368
  5. Se olet todella sinä

   En voisi onnellisempi olla ❤️ Se olet oikeasti sinä joka mulle kirjoitellut ❤️ Mulla ollut ihan kamala ikävä sinua ❤️
   Ikävä
   78
   1204
  6. Voitko nainen kertoa

   Miksi rakkaus sinua kohtaan ei vain lopu vaikka kuinka yrittää :(
   Ikävä
   59
   962
  7. Edellinen alotukseni poistui joten

   Uusiksi sama. Hyvää viikonloppua ystävä ja anteeksi kaikesta.
   Ystävyys
   129
   932
  8. Olet tosi ihana

   Ja rakas.
   Ikävä
   53
   890
  9. Professori ministeri Rantasen turvapaikkakirjeestä: Tyrmistyttävä

   Nyt persut haluaa koko Euroopan hylkäävän laillisuuden ja kansainväliset sopimukset. Kansainvälisen oikeuden emerituspr
   Maailman menoa
   215
   806
  10. Mitä olet hankkinut

   kaivatullesi joululahjaksi?
   Ikävä
   47
   717
  Aihe