26.6-30.6 syntyneet Rapumiehet

vastausta odottava vesimies

Te kesäkuun lopulla syntyneet ravut (26.6-30.6),kuuluuko luonteenpiirteeseenne negatiivinen ajattelutapa? Löydättekö huonoja puolia asioista,mitä ette ole vielä tehnytkään.Itse olen vesimiesnainen ja puolisoni on rapu.Olen positiivinen luonne kaikinpuolin.Yritän löytää asiosta aina jotain hyvääkin,enkä tuomitse etukäteen,niinkuin rakas Rapuni.Muuten hän on helppo elämänkumppani,mutta joskus ärsyttää hänen negatiivinen asenne. Yksi esim.ulkomaille häntä on turha pyytää,koska hän on kerran elämässä pettynyt Kreikan matkaansa. Siitä matkasta on varmaan 25 vuotta.Pohjoismaat on ok.Oh,mamma,mä sanon vaan...Että,näin meillä!!

7

1245

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Jousimies Hese

   Kyse on yksinkertaisesti elämänasenteesta eikä mistään horoskoopeista. Todennäköisesti työ ja kaveripiiri on muotoutunut miehistä jotka maalaavat aina jonkun kielteisen mielikuvan joka asiasta. Tämän tyyppiset ihmiset on yksi laji, niitä löytyy joka vuoden ajoista.

  • ........

   28.6 syntynyt mieheni ei ole negatiivinen, ja matkustelemme monta kertaa vuodessa ulkomaille :)

   • Raputytteli

    Joop.. Mun rapumieheni on kans aika negatiivinen.. Ite yritän kyllä löytää asioista positiiviset puolensa, kun hän taas saa kaiken niin negatiiviseksi et se lannistaa mutkin... en tiedä onko horoskoopista vai mistä kyse, mut syntymäpäivä osuu tolle akselille, tosin niin mullakin..


  • Mooneclipse

   Olen rapu (synt. 28.06). Enkä omaa negatiivista ajattelua asioita kohtaan ja mielelläni matkallekkin jonnekkin lähtisin jos rahaa olisi.

   En tästä ravun luonteesta sitten tiedä, mutta itselläni ainakin taipumusta asioiden "huomiseen" siirtämiseen ja useat asiat ottaa helposti itseensä.

   Uskoisin, että ukollasi on viitseliäisyyden puutetta tai jotain.

   • atkboy

    Heippa, pitäisiköhän heittää teille ykden kyseiseen ajanjaksoon syntyneen miehen mielipide myöskin.
    Kenties olen sitten jotenkin poikkeavaa sorttia koska en valitettavasti löytänyt yhtäkään piirettä itsestäni teidän keskustelussa.
    Pidän itse valtavasti matkailusta ja käyn etelässä noin 2 kertaa vuodessa, sekä matkailen asuntoautolla välillä ympäri suomea ja eurooppaa.
    Kun itselläni on elämä potkinut päähän niin enpä ainakaan ole lannistunut taikka ajatellut asioita negatiivisesti. elän sinkkuna erittäin onnellista ja antoisaa elämää lasteni kanssa. parisuhteessa olin lähes 15 vuotta.


  • Oikukas raputar itse

   Mulla on 30.6 syntynyt rapu-mies, ja tunnistan hänessä tuon kielteisyyden ja turhien huolten kantamisen. En usko, että horoskooppimerkistä kiinni vaan elämänkokemuksista ja siitä, että on pienenä jäänyt vaille isänsä kannustusta. Jännää on seurata, miten herkästi menee puolustuskannalle ja tulkitsee asiat monesti turhaan itselleen kielteisiksi vaikkei niin tarkoittaisi. En tiedä, miten riisua ihmistä liiasta hyökkäävyydestä ja kielteisyydestä, se kun iän myötä tuntuu vain vahvistuvan. Ulospäin toki sosiaalinen tarinankertoja mutta läheisten kanssa tulee nämä hankalat piirteet usein esiin.

   • aatsipoppaa3

    empä mä jaksa uskoa että horoskoopista kiinni on.mun äiti 55 v on neitsyt eikä negatiivisempaa ihmistä ole vastaan kävellyt. :Dmä ite oon raputyytö ja just se meiän perheessä, joka jaksaa nähdä valonpilkahduksia melkeen asiassa ku asiassa,oon heinäk 7. syntynyt.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kamala onnettomuus

   Miten tällaiset mönkijäonnettomuudet yleensä tapahtuu? Liikaa vauhtia? Saako mönkijöillä ajaa lasten kanssa ja ilman kyp
   Suomussalmi
   149
   6739
  2. KANNATATKO NATOa? Jos olisit saanut äänestää...

   Ihan riittää lyhytkin kyllä tai en.
   Maailman menoa
   703
   2629
  3. Annetaanko jokainen 3 tunnistetta

   omasta kaivatusta? Minä aloitan: N-nainen, punaiset hiukset ja asuu Pirkanmaalla.
   Ikävä
   105
   2624
  4. Mitä teit väärin?

   Että ikäväsi kohde häipyi elämästäsi?
   Ikävä
   177
   1926
  5. Mönkijäpnnettomuus

   Harmillinen homma. https://www.hs.fi/suomi/art-2000010557170.html
   Suomussalmi
   29
   1781
  6. Sinäkin tiedät sen nainen

   Nainen sinä olit kohtaloni mutta minä en sinun ja niin surullista kuin se onkin niin tuun varmaan silti rakastamaan sua
   Ikävä
   79
   1660
  7. Tilitoimisto!!!

   Mikä tilitoimisto jäi kiinni rikoksesta Rovaniemellä?
   Rovaniemi
   24
   1192
  8. Tietäisitpä miten haluaisin sinut kohdata

   Vaikka vaan katsella ohimennen. Voisitko telepaattisesti lähettää viestiä, - löytyisikö kohtauspaikkaa?
   Ikävä
   59
   1167
  9. Kaivonkonekuski hukkui etelärannassa

   Oliko paikkakuntalaisia?
   Rovaniemi
   13
   1134
  10. Jos ihmettelit minun käytöstä

   Niin yritin hieman jarrutella juoruja mitä liikkuu. Sinussa ei vikaa.
   Ikävä
   62
   1126
  Aihe