Pikkuveli hakkaa

...

Että mä inhoon mun veljee.
Mä kerkesin jo luulla että mun 13v. pikkuveli olis päässy ton lyömisvaiheen ohi. Mut nyt se hullu hakkas mut. Mä alan jo olee sitä heikompi. Sil on alkanu tulee tota lihasta, ja se on paljon vahvempi ku mä. Se löi mua nyrkillä tohon alavatsan kohalle, ja nyt mua sattuu hengittäminen vähän. En sitte tiiä miks se hengittäminen sattuu, ku se löi alavatsaan.

Kommentoikaa mitä mun nyt pitäis tehä.. Toisaalta toivon et tohon mun mahaan tulis mustelma, et olis todistusaineistoa äidille. Mutta kuitenki, mustelmat ei oo nättejä, että ei niitä ihan mielellään haluis.

11

3542

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ...pesari....

      ...ja lyö kerran päähän, ja kovaa. pitäs tehota.

    • fdfdds

      ja lujaa! mielellään teräskärkisellä kengällä, esim. maihareilla tai turvakengillä. sitten kun se makaa maassa niin tallo vielä niitä sen munia niin perkeleesti ja voit vaikka hypätä polvi edellä niihin pari kertaa. pitäis tehota!

    • ppm ja lyö

      mutta toinen vaihtoehto on ampua 2 varoituslaukausta läpi pään ja pyytää häntä lopettamaan ennen kuin ammut kolmannen

    • ....

      ota sen munista kiinni (siis kiveksistä, sitä penistä saa väänellä vaikka kuinka paljon haluaa ilman että tuottaa ihmeempää kipua) ja purista väännä minkä pystyt. ihme jos ei tokene.

      • miss-kissa

        nii et mun melest sun pitäis kertoo täst asiast vaik jollekki koulukuraattorille tai jollekki aikuiselle et toi saatais loppuun!!! se ei varmasti nimittäin auta asiaa paljoo yhtään jos rupeet pahoinpitelemää takas!


      • ohöm

        Pahoinpitely on todella syvältä. E ikinä menisi kenelleekkään tekemään mitään tuollaista. Luulen että puhuminen vanhempien kassa auttaa.. Minusta on säälittävää käydä vielä pahemmilla aseilla vastaan. Jos kerran pikku-veli kiussaa niin puhu Kun mun piku-veli aloitti sen hakkaamisvaiheensa puhin siitä vanhempien kaa. En ole kaiken lisksi sitä sorttia joka käy heti hullunlailla pahemmaksi. ahoinpitely on tuosa tilanteessa turhaa... Puhuminen auttaa suuresti, jos uskaltaa puhua.


    • Turbomiäs-86

      Et kertonut viestissäsi syytä hänen käytökseensä? Ei tuo ihan normaalilta 13-v pojalta kuulosta, onko hänellä siis jotain psyykkisiä ongelmia tai jotain? MIstä johtuu että hän käyttäytyy väkivaltaisesti juuri sinua kohtaan? Jos hänellä on muitakin käytöshäiriöitä tai vastaavaa, ihme etteivät vanhempanne puutu niihin. Koita kuitenkin saada vanhempasi vakuutettua tilanteesta, eihän tuo voi jatkua! Voimia sulle, koita jaksella!=)

    • jkjkjkjkj

      jos mun pikkuveli rupee hakkaamaan mua ni ennen mä löin sitä takas mut faija tykänny siitä ni nyt riittää ko nappaa hiuksista kiinni jaa vääntää nii lujaa ko vaa pystyy. se kyllä sattuu mut mä oon kyllä 2 vuotta vanhempi ja mul on voimaa PAAAAAAAAALJON enemmä ko sillä ja sen löynnit ei oikeastaa edes satu

    • Ansku

      Ihmettelin vaan, että miten äitisi suhtautuu veljesi lyömiseen,koska väkivaltahan ei ikinä ole oikein ja kasvatuksessa olisi aina puututtava perheessä tapahtuvaan väkivaltaan!!??Jos äitisi ei saa veljeäsi lopettamaan kannattaisi varmaan ottaa yhteyttä koulukuraattoriin,koulun terveydenhoitajaan tai johonkin sosiaalihenkilöön!Opikelen itse sosiaalialaa ja tiedän ettei kaikista perheen ongelmista ole helppo puhua ulkopuolisille, mutta painotan että tällä alalla on tärkeää vaitiolo velvollisuus,eli emme puhu asikkaide asioista muille!Väkivaltaan pitää kyllä aina puuttua heti että siihen syyllistyjä voisi ymmärtää miltä uhrista tuntuu..tsemppiä..

    • Anonyymi

      Moi otko Masi? Terveisin Touho pulkkinen

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2670
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      93
      1987
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      40
      1518
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      272
      1048
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      68
      946
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      891
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      870
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      864
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      775
    Aihe