Teinityttö

Jare

Siihen se oli sammunut, ojaan. Kauniit punaiset hiukset valuivat mustien meikkien lailla pitkin vaaleita kasvoja. Satoi hiljalleen. Vaikka olikin kesä, oli tähän aikaan yöstä niin viileää etten hennonnut jättää tyttölasta paleltumaan nuorisotalolta lähteneen sivutien varrelle. Menin lähemmäs ja yrittelin herättää likkaa. Ei minkäänlaisia reaktioita, onneksi sentään hengitti. Nostin tytön tielle ja puistelin ojan roskia vaatteistaan. Mietin siinä tarkastellessani, oliko tytölle tapahtunut jotain, että kuinka huonosti nykynuoret pukeutuvatkaan. Tämä yksilö oli kietoutunut ilmeisesti lasten liian lyhyisiin vaatteisiin, tai sitten kangas oli loppunut kesken. Jaloissa oli mustavalkoraidalliset polvisukat, hame ylettyi hädin tuskin reisien puoliväliin ja paita peitti vain rinnat, ei edes hihoja ollut. Tytön iho oli viileä ja muutenkin koko olemus oli melko hento. Nostin tytön syliini ja toivoin ettei hän vain heräisi ja luulisi että olen sellainen mies. Luultavasti hän tulisi kiittämään minua, poliisit kun olisivat hänet kohta noukkineet talteen, eikä kotona varmasti olisi pidetty siitäkään.
Kannoin kevyen tytön kotiini. Mietin minne tyttö pitäisi sijoittaa, sohvalle vai kylpyhuoneeseen. En välittäisi siivota oksennuksia. Kuitenkin kannoin tytön sohvalle, vanhan peiton päälle, koska tyttö oli kastunut sateessa ja hame oli likaantunut ojassa. Olisi toisaalta tehnyt mieli riisua likka märistä vaatteistaan mutta se olisi voinut olla epäilyttävää. Istahdin parvekkeelle, heitin nahkatakkini pois ja sytytin savukkeen. Katselin kesäyötä ja hukuin ajatuksiin.

Näin ikkunasta kuinka sohvallani jokin liikkui, se oli se tyttö. Oli yli tunnin jo nukkunut ja nyt luultavasti alkoi selvitä koomastaan. Nousin ja kävelin tytön luo. Tyttö pyöriskeli sohvalla silmät ummessa, tuskallinen ilme kasvoillaan. Ravistin hellästi tyttöä olkapäästä ja hän heräsi.

Hetken kesti säikähtäneesti ympärilleen katselua ja sitten tuli hiljainen kysymys: ”missä mä oon?” ”Sä oot mun luona, noukin sut ojasta paleltumasta. Oot ihan likanen, voisit käydä suihkussa”
”Ööh…joo…Kiitti, missä tota…?” ”Tuolla toi toinen ovi, mä haen sulle pyyhkeen”
Tyttö kömpi ylös ja annoin hänelle pyyhkeen. Hän painui kylppäriin ja kuulin vaatteiden riisumista ja hetki sen jälkeen veden lotinaa. Tyttö oli täysin sekaisin vieläkin, tosin kännissä hän ei enää ollut.

Puolen tunnin kuluttua ovi avautui. Olin keittiössä laittamassa pitsaa uuniin. Tyttö tuli keittiöön ja jäi seisomaan pöydän viereen minun valkoiseen pyyhkeeseen kietoutuneena.
”Kiitos kun mä sain käydä suihkussa.” Tytön ääni oli jo paljon rohkeampi. ”Mitäs tuosta, onko sulla muuten kaikki hyvin, paha olo tai jotain?” ”Ei ole, ehkä vaan vähän nälkä.” Näytin tytölle pitsalaatikkoa heittäessäni sen roskiin. Tyttö näytti hyväksyvältä.
Rohkaisin mieleni ja kysyin tytöltä: ”Mikä sun nimi on?” ”Mira.” Nyökkäsin hymyillen ja tasapuolisuuden nimissä sanoin ”Mä olen Jare, en muista enää oikeaa nimeäni, mutta arvelisin sen olevan Janne.” Yritin heittää huumorin kehiin ja onnistuin koska tyttökin nauroi. Ilmapiiri rentoutui.
”Sä näytät ihan enkeliltä tuossa valkoisessa pyyhkeessä.” ”Kiitos.” Tyttö hymyili.

Kävin vaatekaapillani ja etsin pienimmän t-paitani ja verkkarit. Heitin ne tytölle ja sanoin että hän voisi pukeutua niihin kun omat vaatteet olivat likaisina. Tyttö kiitti ja kylppäri toimitti pukukopin virkaa. Hetkessä äsken alastoman vartalon päällä ollut pyyhe oli kädessäni ja tyttö puettuna. Laitoin pyyhkeen kylpyhuoneen narulle kuivumaan ja huomasin tytön vaatteet pesukoneen päällä, rintsikat päällimmäisinä tietenkin. Kosketin vaaleanpunaista kangasta. Olisi ollut upeaa nähdä tyttö näissä. Havahduin unelmoinnista kun huomasin jonkun tuijottavan. Punastuin välittömästi ja menin aivan noloksi. Lopulta sain sanottua että pitsa olisi varmasti valmista. Söimme.

Minua nolotti vielä vähän, mutta tyttö oli kuin mitään ei olisi tapahtunut. Istuimme molemmat eri sohville. Avasin telkkarin ja kas kummaa suoraan jonkun elokuvan rakastelukohtaukseen. Se meni nopeasti ohi mutta teki meidät hiljaisiksi.

Sitten tapahtui jotain minulle täysin odottamatonta. Tyttö kömpi viereeni. Vaistomaisesti vedin hänet suoraan kainaloon. Olimme lähekkäin ja katsoimme elokuvaa. Oli todella vaikeaa pitää näpit kurissa.

Hiljalleen käteni kuitenkin hivuttautui tytön reidelle. Tunsin kuinka tyttö värähti. Liu’utin kättä ylemmäs. Tyttö hengähti hiljaa. Tiesin että hän kiihottui. Hitaasti käteni eksyi rinnalle. Hyväilin kevyesti. Tyttö kääntyi ja suuteli minua ujosti. Vastasin suudelmaan. Kysyin ”Mentäiskö tonne pehmeämmälle alustalle?” Vastasit hiljaisella ja ujolla äänellä ”joo”. Nousin ja johdatin tytön makuuhuoneeseen. Kaaduimme sänkyyn ja suutelimme. Tyttö oli taitava suutelija, ja mietinkin kuinka monta miestä hänellä on ollut. Tosin tytön muut eleet olivat ujoja. Kävimme koko ajan kiihkeämmiksi.

Nostin hänen paitaansa ylemmäs ja riisuin sen. Tyttö punastui ja ilmeisesti häntä nolotti. Tytön rinnat olivat kauniit ja suloiset. Tartuin verkkareihin ja kiskoin niitä alemmas. Niin alas että tajusin ettei tytöllä ollutkaan alushousuja. Katsoin tyttöä vähän kummissani, mutta jatkoin housujen riisumista. Katseelleni paljastui pieni teinitytön pimppi ja himoitsin jo hieman liikaakin. Unohdin hyvät tavat ja verkkarit lensivät lattialle. Hyväilin tyttöä rinnoilta ja samalla suutelin kaulaa. Käteni valui vatsaa pitkin alemmas ja nyt suudelmani putosivat rinnoille. Tyttö huohotti ja kiemurteli sängyllä. Sitten sormeni liukuivat tytön hävylle ja suoraan kosteuteen. Hieroin klitorista hellästi ja katselin tyttöä, joka silmät kiinni huohottaen kiemurteli sängylläni. Varovaisesti aloin painaa sormeani tyttöön. Tyttö tuntui hyvältä ja kostealta, mutta myös tiukalta. Liikuttelin rauhallisesti sormeani tytössä. Tyttö vikisi ja inahteli yhä kuuluvammin. Halusin tehdä pientä kiusaa ja lopetin. Nousin suutelemaan tyttöä ja hymyilin ilkikurisesti. Tyttö oli selkeästi pettynyt, ja kiiman miltei näki silmistä. Nostin tytön istumaan ja itse pomppasin lattialle ja salaman nopeasti riivin vaatteet yltäni. En ollut varmasti ikinä kokenut näin kovaa seisokkia. Tyttö katsoi minua kiiman ja pelonsekaisella ilmeellä ja istuin takaisin sängylle. Tunsin polttavan tuijotuksen kalullani ja sanoin tytölle: ”Kosketa sitä.” Tyttö epäili, sopersi ja meni aivan lukkoon. Näin että hän olisi halunnut sanoa jotain, mutta ei saanut sanaa suustaan.
Otin tytön kädestä kiinni ja ohjasin sen kalulleni. Tytön käsi tuntui paremmalta kuin mikään koskaan ja otin paremman asennon. Tyttö kosketteli ujosti ja varovasti, kuin se olisi lasista tehty. Pian uteliaisuus kai voitti ja otteet kävivät rennommiksi. Olin niin kiihottunut, että ehkä hieman käskevään sävyyn pyysin tyttöä maistamaan. Tytön ilme muuttui taas vakavammaksi ja nyt jo hiukan perääntyen takelteli ”E-emmä osaa kun…siis..kun mä en oo…” Tyttö näytti ujona paljon suloisemmalta kuin tekoitsevarmana koviksena. Päätin rohkaista tyttöä sanomalla ”Ei sun ole pakko mutta jos olisit vähän halunnut kokeilla.” Tyttö katsoi minuun hiukan epäuskoisena mutta kysyi sitten ”Haittaisko jos mä maistaisin ihan vähän vaan?” Kasvoilleni levisi hymy myöntymyksestä. Tyttö kumartui ylleni ja miltei näin kun tyttö keräsi kaiken rohkeutensa. Yhtäkkiä tunsin kosketuksen, joka ei tuntunut ollenkaan kosketukseltakaan, vaan oli jotain paljon parempaa. Pääni oli hajota, kuulin kuinka piinaava kiima ja puute soivat korvissa. Olin odottanut tätä niin kauan viime kerrasta, että nyt tuntui todella upealta. Näin kuinka olin taivaassa, enkelit soittivat viuluja kun oma enkelini nuoli kaluani. Sitten kesken kaikkein parhaimman hetken, aivan orgasmin rajoilla kaikki loppui. Tajusin että tyttö olikin rohkaistunut maistamaan vähän enemmän ja oli kostanut minulle samalla mitalla mitä minä tein hänelle. Ilkeää – ajattelin. Nyt minä aioin kostaa äskeisen, sillä miehen jättäminen orgasmin rajoille oli vihoviimeinen temppu. Kiimani yltyi yltymistään.

Hyökäten käänsin tytön selälleen ja tulin itse päälle. Tyttö hätääntyi, mutta kerroin hänelle ettei olisi mitään hätää, enkä tekisi mitään pahaa tai satuttaisi tahallani. Olin totaalisen varma että tyttö olisi kokematon. Suutelimme. Kaivoin samalla pöydän laatikosta kortsun ja laitoin sen itse, eihän tuollaiselta untuvikolta voi ihan kaikkea odottaa. Asettauduin valmiiksi työntymään tyttöön. Jonkin verran taisi tyttöä pelottaa sillä koko vartalo tärisi. Kysyin ”Haluatko tätä?” ”Haluun.” Otin paremman asennon ja sanoin tytölle ”Rentoudu.” Aloin työntymään tyttöön. Pääsin sentti sentiltä syvemmälle. Työntyminen tuntui hiukan vaikeahkolta vaikka tyttö oli kostea ja kiihottunut. Yhtäkkiä tyttö vingahti oudosti. Se taisi sittenkin sattua vähän. Painauduin rauhallisesti mutta määrätietoisesti syvälle tyttöön. Jäin paikalleni ja suutelin tyttöä. Tuntui pahalta katsoa kuinka olin saanut hänet kauhusta kankeaksi. Suutelimme pitkään ja hyväilin tyttöä hellästi. Tyttö rentoutui hiljalleen ja aloin liikkua niin hitaasti kuin kykenin. Pian tyttö pääsi hyvin mukaan juttuun. Rakastelimme pitkään, tyttö sai orgasmin kiemurtelevia sormiani vasten ja minä olin maailman onnellisin mies.

Aamulla heräsin kosketuksiin ja järkyttävän kovaan seisokkiin. Enkelini hymyili vieressä ilkikurista hymyään ja sukelsi peiton alle.
Olin tehnyt ennen niin ulkoa itsevarmasta koviksesta, sisältä ujosta pikkutytöstä, ulkoa fiksun nuoren naisen ja sisältä kuumaa kuumemman seksipedon.


Anteeksi tökkivä teksti. Oli melkein ensimmäinen tarina joten ei voi odottaa priimus-tuotosta.

18

37218

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jyrci Heliskozci

      Erinomainen ensimmäiseksi.

    • ...

      Oli kyllä hyvä.. 9

    • Moralisti!

      PEDOFIILI!

      • anonymous

        pirustako sinä tiedät kuinka vanha tyttö tai kirjottaja on? hyvinhän tuo oli kirjotettu..


      • Moralisti!
        anonymous kirjoitti:

        pirustako sinä tiedät kuinka vanha tyttö tai kirjottaja on? hyvinhän tuo oli kirjotettu..

        Sinä olet Kaappipedofiili!


      • Jare
        Moralisti! kirjoitti:

        Sinä olet Kaappipedofiili!

        Voin toki kertoa henkilöiden iät mutta silloin tarinasta menee kaikki hohto. Mainittakoon kuitenkin ettei tämä ollut pedofiilitarina. Ja tämähän oli täyttä fantasiaa. Fantasioiden perusteella ketään ei saa haukkua pedofiiliksi


      • ~sky~
        Jare kirjoitti:

        Voin toki kertoa henkilöiden iät mutta silloin tarinasta menee kaikki hohto. Mainittakoon kuitenkin ettei tämä ollut pedofiilitarina. Ja tämähän oli täyttä fantasiaa. Fantasioiden perusteella ketään ei saa haukkua pedofiiliksi

        Missä tosissaaan menee pedofiilien raja?
        [En tiedä kirjoitinkos ton oikein mutta no ihan sama...]
        Minusta raja menee fantasioiden toteuttamisessa.

        minusta Jare tarinasi oli erinomainen :D
        Tämä on todella persoonallisesti tehty ja kirjoitettu... todella jatka ihmeessä (:


      • jätkä
        Moralisti! kirjoitti:

        Sinä olet Kaappipedofiili!

        moralisti piähän pääsi kiinni!!toi oli aivan hyvä.kirjoitahan lisää poika


      • ZKLK

        mutta 16 riittää!!!


    • AROSUSI-09

      Sellainen jännä juttu muuten,että muutamat nykykirjallisuuden suuremmatkin nimet harrastavat välillä pornokirjoittelua...joko rahasta,tai sitten omaksi huvikseen...:)

      • Jóunii

        Juoni eteni kivasti ja mukavasti kirjoiteltu! Hieno tarina! Jatka!


      • oli

        hiano juttu!!lisää tollasta kamaa tänne


    • lilja

      aivan ihana tarina.. vastaa omia fantasioitani vaikka oonkin jo vanhempi kuin teinitytto....

    • Balsamoitu

      Ihan hyvää tekstiä.
      -Parannuksia tähän stoorin.
      Älä puhu "tytöstä" jos nimi kuten nyt
      (Mira)on jo tullut lukijalle selväksi kerrottuasi sen.
      Hieman syvällisempää kirjoitusta,eikä liian tarkkoja selituksiä muutaman sekunnin tapahtumista.
      Seksinovellit perustuvat kuitenkin suurpiirteisyyteen ja _tunnelman_ esille tuomiseen.
      Alku oli loppua parempi.
      Niinhän näissä ekoissa tarinoissa toki usein:)
      Erittäin hyvä ekaksi tekstiksi kuitenkin. Parhaita aikoihin.

    • novelin lukia

      no mut toi oli minusta hyvä parhaimasta päästä mitä olen lukenut :) ei muutaku kirjottele lisää sussa on ainesta

    • yllättynyt..

      sairaan hyvä!! Lisää tämmöstä!!

    • himokas neito

      Lisää tällaisia. Nam. Loistavaa.9 .

    • Anonyymi

      Oltiin teinjä ja päästiin festareille, teltta laitettiin kahden puskan väliin juotiin jonkin verran ja rahaa ei ollut paljoa, istuttiin teltassa kun kasi miestä pysähtyi otatteko suihin katsottiin toisia ja naurettiin, miehet kysyi uudestaan, kysyin paljonko maksatte jos hyvin imette niin viisikymppiä. Huudahdin anna Senja kosteuspyyhkeet.
      Mies tuli teltan eteen ihan viereen ja paljasti kyrvän en ollut ennen nähnyt aikuisen kyrpää, katsoin tyttöjä pyyhin ja maistelin sievästi tytöt katsoi ihan vierestä nuoleskelin ja otin suuhun kalu oli puhas ja kiiltävä imin ja tuntui leukaperissä Senja pukkasi minut sivuun ja imi kosketin palleja sievästi ne ne liikkui mies huokaili kerittiin vaihtaa takaisin kun mies laukesi ja sitä tuli hädissään nielin kaikki saatiin rahat ja suljettiin teltta halattiin kuului entä minulle. avatiin ketjua kalu ponnahti heti kovana imettiin ja nuoltiin näin kuinka se vielä koveni ennen kuin laukesi kiihotuin niin että nuolin vielä jälkeenkin.
      Kuulin puhetta ulko joku sanoi tuo se on kurkistin siskon mies olin hädissään tuli teltan viereen kysyi otatteko avasin vetoketjua iso kalu ilmesty ei mikään ihme että sisko huudahtelee kotona. Pyyhin kalua koskettelin kielellä puristin huulilla huokasi kaverilleen vaimon sisko on tosi seksy miten sais sen imemään on muuten hyvä imemään kalu jänniteli hyväikin palleja huokailu kasvoi oikein vapisi ennen kuin laukesi maksoi ja sanoi ottakaa rahat sitten ensin. Miehiä tuli ja meni tienattiin monta sataa.
      Siitä jäi himo päälle imeä kalua. Äiti lähti siskon kanssa mummon luo jäin kahden Matin kanssa vaihdoin asua väljä paita siinä on aina jännittävää nännit aina kovina
      menin keittiöön ja kurkotin lasia tiesin Matti katsoo tuli ja sanoi pitääkö nostaa ja otti lantiosta kiinni nost ja laski tunsin kalun pyllyä vasten kuiskas olet hyvä imemään tunnistin teltan se on siskosi. Hyväili rintoja kuiskas jos imet en kerro käännyi jos imet rintoja paita lähti ihanat huulet näykki oikein pillua kipristi laskeuduin ja sain ihana kalun esiin imin ja nuolin Matti sanoi imet paremmin kuin siskosi paljon paremmin kysyi olenko pannut nyökkäsin olen kuusitoista hei mies.
      En päästänyt kalusta vaan imin tunsin taas kovenee ja sitä tuli nuolin puhtaaksi.
      Matti katuvaisena sanoi en olis saanut kiristää nauroin kiva kiristys.
      Kävelin kotona paituli ja housut jalassa tiesin vahtaa pyllyä. Näin että Matin housuissa on tiukkaa Matti istui sohvalla seisoin vieressä tiesin että pillun ääriviivat näkyy.
      Matti nousi ja sanoi panen sinua juoksentelin pakoon sai minut kiinni paita lähti Matti oli seläntakana ja lski housujani alas kosketteli pillua työnsi olo huoneen pöytää kohti levitti jaloillaan minua ja työntyi sisään ja olihan se eri kuin pojilla Matti kuiskasi haluatko kuiskasin takaisin odotin että panet sun ihana kalu.

      Kuljettiin kalu sisässä sänkyynMatti pani takaa levitin haaroja olin niin pantavana kuin voi olla tuntui että nousen ilmaan kun veti pois olin niin kiinni sillä kertaa sain kaksi orgasmia ennen kuin sain sisään ihanan lämmintä. Onneksi sisko ja öiti oli iltaan asti sain ratsastaa ensi kerran vapaasti.
      Makoilin omassa huoneessa pillu kivan turvoksissa kun tulivat. Tiesin Matti nai aina kun pystyy en tavi vakkari kaveria.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1779
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1381
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1367
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1335
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1314
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe