kahviseuraa

minä

prrrrr...kello soi.englannintunti olio juuri loppunut.sara tuli luokseni ja kysyi-lähdetkö minna kahville koulunjälkeen.
olin aivan yllättynyt ja meinasin punastua.olimme olleet sarankanssa kauan ystäviä mutta viime aikoina olin alkanut tuntea enemmän kuin ystävyyttä saraan.saralla ei tietenkään ollut tästä mitään aavistusta vai oliko?
-joo mennään vaan mihin me mennään?kysyin saralta.sara katsoi minua hieman hymyillen ja kysyi että -sopisiko jos menisimme sun luo?minä olin ihan ihmeissäni ja ajattelin että no mikäs siinä olimmehan me olleet minunluionani useastikin kahvilla.sara asuu vielä vanhempiensa luona ja minä jo omassa pikku yksiössäni.-joo mennään vaan ,mulla ei oo kyllä mitään tarjottavaa.melkein punastuin kun ajattelin että no oishan mulla tietenkin mutta tuskin sara sellaista haluisi.-kyllä mulle kahvi riittää.sara sanoi.tietysti mitäs muuta sara multa haluaisikaan mietin ja harmittelin.
mulla oli vielä yksi tunti saksaa ja saralla jotain valinnaista.-nähään sitten tossa kiskanedessä.sara vielä huikkasi minulle ja sitten lähti kiireesti seuraavaa luokkaa kohti.
katsoin kuinka saran täydellinen vartalo ja peppu heiluivat ihanasti saran kipittäessä käytävällä.-aah henkäilin ja tuumin kai se on vielä yksi tunti jaksettava.sitten saan vähän niinkun vaivihkaan katsella saraa kun hän tulee meille kahville.
saksan tunti oli tylsä.tässävälissä onkin hyvä kertoa että olemme sarankanssa eri luokilla lukion vikalla.sara on vaalea hiuksinen sinisilmäinen kaunotar.mielestäni koulun kaunein.välillä mietin että saran perässä juoksee kundit ja minä.sara varmaan haluaa kertoa taas jostain ihanasta kundista minulle kun halusi tulla kahville kanssani.no kyllähän minä sen tiedän että ei minulla mitään toivoa ole saran suhteen.mutta on hänestä ihana unelmoida illalla peiton alla.
saksantunti loppui.aika meni aika nopeasti lopulta unelmoin kai taas sarasta ja hänen täydellisistä rinnoistaan.
laahustin kiskalle ja siellä se prinsessani olikin jo.-minnaaaa täälläää!!sara huusi.hymyilin hänelle takaisin.
kävelimme bussibysäkille käsikädessä.minusta se tuntuu aina ihanalle kun sara ottaa käteni käteensä.se on kai joku kaverijuttu mutta tässä mielentilassa tuntuu minusta mahtavalle.
bussi tulee ja ryysimme sisään.istumme vierekkäin bussin takaosaan.sara laittaa kätensä reidelleni.hätkähdän.-kiva kun päästään samaa aikaa joskus.sara sanoi.minä olin taas jo mietteissäni ja hymyilin.
jäimme pois ja lähdimme asunnolleni joka oli vaih hetkenpäässä dösikseltä.
heitin takin ja laukun tuolille ja sanoin saralle-oo kun kotonas .mä laitan meille sitä kahvii.
sara meni sängylleni makaamaan-oih olipas tylsä ja rankka päivä.sara sanoi ja levitteli jalkotaan.vilkuilin saraa keittiöstä samalla kun laitoin kahvia.-rentoudu ihmeessä.sanoin saralle.
-joo tää on kiva kun sulla ei oo sohvaa vaan tää sänky ni tähän voi heittää pitkälleen.sara sanoi.-no nyt on kahvia tulossa sanoin ja heittäydyin kuin vaivihkaa sängylle pitkälleni aika lähelle saraa.-joo tää on kyllä kiva tää iso sänky tässä mut ei tänne yksiöön ois kyllä sohvaa enää mahtunutkaan.sara tuli lähemmäs minua ja yritti kurkottaa kaukosäädintä joka oli yöpöydälläni mutta sara kiepsahtikin vahingossa päälleni.-ohoh-sara sanoi.-hupsan sanoin saralle ja huulemme olivat melkein yhdessä.rohkaisin mieleni ja suutelin saranhuulia ajattelin että noniin nyt sara pinkaisee oitis eteiseen ja pamauttaa oven kiinni lähtiessään ja siinä meni sekin ystävyys.-hmm sara hymisi.jäin odottamaan saran reaktiota.sara tarttuikin yhtäkkiä niskastani hellästi kiinni kädellään ja veti minut lähemmäs.-olenkin jo pitkään unelmoinut tästä.olin ihan ymmälläni siis sanoiko sara tosiaan tuon.-minna mitä jops sammuttaisit sen kahvinkeittimen ja tulisit tänne mun viereen.minua ei tarvinnut monesti käskeä.ampaisin keittiöön ja ajttelin että -vau ei voi olla totta.
sara odotti minua hymyillen sängyssä.menin sänen viereensä ja vedin lähelleni.-mäkin oon oottanut tätä kauan sara.sanoin ja suutelin saraa kiihkeästi.sara vastasi suudelmaani ja tuntin kuinka jalkovälissäni kuumotti ja tykytti.
riisuin saran paidan ja hän meni selinmakuulleen sängylle.suutelin saran vatsaa ja näykin hänen napakoruaan.toinen käteni silitti hänen kylkeään ja oli matkalla ylöspäin saran rinnalle.sara nosti itseään hieman ja avatin saran vaaleansiniset satiiniset pitsirintsikat takaata.nostin ne hiljaa pois saran rintojenpäältä ja siinä ne olivat silmieni edessä.saran täydelliset rinnat joita olin niin moneen kerttaan miettinyt.nännit olivat vaaleanpunaiset ja kovettuneet.sara voihkaisi jännityksestä.niin kia minäkin samalla kun nuolaisin oikeaa rintaa hellästi.käteni hyväili toista rintaa ja sormet leikkivät kovalla nännillä.livoin toista nänniä ja hieman puraisinkin.silloin sara voihkaisi ja huomasin hänen nostavan hieman alapäätään.
saralla oli tiukat farkut jalassaan ja olin jo todella utelias näkemään mitä niiden alta paljastuisi.suutelin vatsaa ja aloin aukoa saran farkkujen nappeja yksi kerrallaan.sara oli jo malttamaton ja voihki.-minna tee mulle ihan mitä vaan.aah.
avasin farkut ja vedin ne saran avustuksella pois.alta paljastui ihanat myös vaaleansiniset satiiniset stringit.katselin hetsen tuota näkyä ja sitten aloin hivuttaa niitä alaspäin minuakin jo jännitti ja kävin aivan kuumana.sain stringit pois ja alta paljastui hieman punertavanruskeaa kiharaa karvaa.häpykumpu oli siistitty ja siihen oli jätetty vain pieni kolmio karvoitusta.raotin saran jalkoja ja käskin hänen aukaisemaan haaransa ihan auki.sara nosti jalat koukkuun ja levitty jalkansa hiljalleen auki.-voih.voihkaisin kun näin tuon kauniin vaaleanpunasävyisen vaon.
hipaisin häpykumpua hieman ja sara hätkähti.ja voihkaisi.nuolaisin klittaa ja sara ynisi.ajattelin että nyt lähden tutkimusmatkalle kieleni kanssa.kutittelin klittaa kieleni päällä .lipaisin pitkän lipaisun koko vaon poikki..-ah oot ihana sara.pyörittelin kieltäni saran klitalla ja otin sormeni mukaan hyväilyyn tutkin sillä saran pieniä häppäreitä ja levitin niitä nuolaisin ja laitoin sormeni saran sisään.
-hmmmhmm ihanaa sara sanoin.liikutin sormeani varoen saran sisällä ja nuolin klittaa ja välillä hyväilin toisella kädellä saran rintaa ja nänniä.laitoin kaksi sormea sisään ja kovensin vauhtia nuolin kaikkialta ja puristelin nänniä.saran hengitys kiihtyi ja hän voihki kiivaammin.otin sormeni ulos ja suukotin saran vatsaa ja sanoin-odota siinä hetki...

ja tässävaiheessa kirjottaja käy jo todella kuumana ja kosteana...jatkan pian...

2

6743

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tyttönen

      ei hassumpi, mutta voisit vähän kiinnittää huomiota tuohon kielioppiin.. ois niin paljon helpompi ja mukavampi lukee, jos ois isot alkukirjaimet, pilkut, kappalejaot ja repliikit selkeesti muusta tekstistä erillään. pikku vinkkejä vaan jatkon varalle :)

      • lukea

        sellaista tarinaa,missä ei heti mennä asiaan,ei olla" valmiiiksi"BI,vaan se tulee,ikäänkuin salaa.Ystävien kesken pientä hierontaa,hartioista, pohkeista,pikku hiljaa.. TOIVON!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1681
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1351
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1309
    4. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1307
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1305
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1284
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1254
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1230
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1190
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1163
    Aihe