voiko

Voiko tofu ice jätskiä syödä kun siinä lukee että gluteeniton vohveli mutta tuoteselosteessa lukee että sisältää vehnätärkkelystä.
3736
Äänestä

Muut lukivat myös

Vastaukset 3

Vanhimmat

Et voi, jos sinulla on oikeasti keliakia.

Äänestä

Siinä olevasta vehnätärkkelyksestä on poiteuu glutteni, onhan monissa gluteenittomissa jauhoissakin pohjana vehnätärkkelys josta on poistettu gluteeni tai siinä on niin vähän gluteenia että se lasketaan gluteenittomaks. Luontaisesti gluteenittomuudesta en osaa suoraan sanoa.

Äänestä
  • 80% keliaakikoista voi paitsi ne joilla on tosiaan luontaisesti glu dieetti.

    Äänestä

Kommentoi aloitusta


MimmiL kirjoitti:

Voiko tofu ice jätskiä syödä kun siinä lukee että gluteeniton vohveli mutta tuoteselosteessa lukee että sisältää vehnätärkkelystä.

Anonyymi
5000

Ilmoita asiaton sisältö

  • Sisältää materiaalia, joka on loukkaavaa, herjaavaa, rasistista, uhkailevaa tai ahdistelevaa.

  • Materiaali sisältää nimiä, yhteystietoja tai muita henkilökohtaisia tietoja. Julkisuuden henkilöistä, julkisissa viroissa toimivista ihmisistä sekä yritysten vastuuhenkilöistä saa keskustella työhön liittyen. Myös yksityiselämään liittyvistä asioista voi keskustella siltä osin, kuin niistä on julkisesti kerrottu.

  • Sisältää lapsille haitallista tai heiltä kiellettyä materiaalia. Seksuaalinen sisältö on sallittua aiheeseen tarkoitetuilla palstoilla, joiden ikäraja on 18 vuotta.

  • Lainvastaista sisältöä voi olla mm. yksityiselämää loukkaavan tiedon levitys, kiihottaminen kansanryhmää vastaan, laiton uhkaaminen, alaikäisiin liittyvä seksuaalinen sisältö/grooming, petokset, identiteettivarkaudet, kunnianloukkaukset ja tekijänoikeusrikkomukset.

  • Sisältö ei liity palstan tai keskusteluketjun aiheeseen.

  • Viesti ei ole suomea tai ruotsia (pl. International Forums), se sisältää mainontaa, se sisältää tekijänoikeuksin suojattua materiaalia, se on massapostitus tai jokin muu syy.

Jaa keskustelu