Rankka iltavuoro.

AngelWings

Tuolta hän taas tulee. Tuo komea, tummatukkainen mies. Vihreämusta vartijanpuku nuolee miehen komeaa vartaloa ja takapuolta. Tunnen kuinka sydämeni hakkaa lujaa, kun vartija kävelee ihanan viileästi ohitseni.

Työkaverini kuitenkin herättää minut haaveistani.

-Riikka, lopeta. Joudut kohta pyyhkimään lattian kuolaamisesi ansiosta.
-Ole hiljaa Paula. Naurahdan, ja kävelen palvelemaan mustalaisnaista, joka jonottaa maksamaan palvelutiskini edessä.

-29,90.
-Pitääkö tämä finnivoide finnit kurissa?
-En tiedä, en ole kokeillut, tokaisen naiselle, ja heipattelen tämän tiehensä.

Olen myymäläharjoittelijana kolmatta kuukautta paikallisessa S-marketissa, infopisteen kassalla. Asiakkaita on laidasta laitaan. Vanhoja, valittavia mummoja, äitejä hemmoteltuine lapsineen, ja kiireisiä sinkkuja ostamassa kondomeja ja sukkanauhoja. Ja tämä vartija, nimeltään Pasi, pelastaa aina päiväni olemuksellaan. Hän on ulkoapäin asiakkaille kova kuin kivi, ja muutenkin luonteeltaan vähän erakko. Jaksan haaveilla hänestä tuntikausia, ja katsella häntä aina salaa. Joskus hän nämä katseet huomaakin, mutta ohittaa ne viileällä olemuksellaan.

Pian onkin tuntia vaille sulkuaika, ja infopisteessä on tylsää. Näpyttelen välillä kännykkään poikaystävälleni Mikalle viestejä, ja naputtelen sormia pöytään. Missä kaikki valittaja asiakkaat nyt ovat? Paulakin on jo häipynyt kotiin. Nappaan seiskan lehtitelineestä käteeni, ja luen aikani kuluksi juoruja.

Yllättäen edessäni olevan oven hälytyslaitteet alkavat soida, ja Pasi juoksee naisten vaateosastolta kohti ovea. Äsken asiakkaanani ollut mustalaisnainen isoine mekkoineen juoksee ensin kovasti kipsuttamalla pakoon, mutta pysähtyykin ulko-oven kohdalla, ja kohta Pasi taluttaa naista käsivarresta kohti takanani olevaa takahuonetta. Ovi menee kiinni, ja vähän ajan päästä Pasi tulee pois, ja murahtaa minulle, että soittaisin poliisit. Ilta saikin yllättävän piristyksen! Soitan nopeasti tuttuun numeroon, ja esittelen itseni. Pyydän poliiseja tulemaan myymälämme osoitteeseen, ja hakemaan mahdollisen myymälävarkaan pois. Ei mene kymmentä minuuttiakaan, kun poliisit tulevat, ja hakevat mustalaisnaisen mustaan maijaan.

On sulkuaika. Kaikki ovet on lukittu, ja kassan laskemisen päätteeksi kävelen yläkerran pukuhuoneeseen. Laitan tilitysrahat Pasin pukukoppiin, että tämä veisi rahat illemmalla pankkiin. Pasia ei ole näkynyt pidättämissession jälkeen.

Heitän kuuman, paksua puuvillaa olevan nappipaitani pois, ja käyn peseytymässä vessassa. Kävelen takaisin vaatekaappini eteen, ja heitän työhousuni pois. Silloin Mikalta tulee viesti, jossa hän kyselee kotiintuloaikaani. Kerkeän näpytellä tasan yhden kirjaimen, kun pukuhuoneen valot sammuvat, ja vain kännykän näytön valo palaa huoneessa.

-Apua. Kuiskaan hiljaa, ja yritän kännykän valolla katsella ympärilleni. Heijastan valoa ympäri pukuhuonetta, etsien valokatkaisinta. Yhtäkkiä valo osuu johonkin tummaan nurkassa. Heijastan valoa vielä lisää, ja hätkähdän.
-Kuka siellä???

Yllättäen joku tulee taakseni ja painautuu minua vasten. Kännykkä tipahtaa kolahtaen lattialle. Ja jäykistyn kauhusta. Yritän kääntyä takanani olevaa hahmoa päin, mutta minua pidetään lantiosta ja käsistäni tiukasti kiinni. Sen verran ehdin pilkkopimeässä nähdä, että kännykän valo heijastaa eteeni Pasin kasvot.

-Ai moi, arvaa säikähdinkö että..!!
-Hiljaa. Pasi murahtaa.
-Mitäh??
-Sanoin että hiljaa. Tästä sinä olet aina haaveillut. Olen nähnyt sinut tuijottavan minua, ja nyt saat sen mitä haluat, kiimapillu.

Sanojensa vastineeksi Pasi liikahtaa nopeasti eteenpäin, ja työntää minut seinää vasten. En edelleenkään näe mitään, mutta tunnen sitäkin enemmän. Pasin hengitys painuu niskaani vasten, ja jotain paisuvaa ja kovaa tuntuu takapuoltani vasten. Olemme vain, ja hengitämme. Tästä minä olen pitkään haaveillut, olin nähnyt unia, fantasioinut ruokatauoilla, ja nyt se viimein tapahtuu.

Pasi siirtää molemmat käteni vain yhteen käteensä, ja pitää minua edelleen tiukasti kiinni. Päässäni humisee kiihko, ja malttamattomuus. Pasi tarraa vapaalla kädellään kiinni rinnastani, ja puristaa sitä vaativasti. Samalla hän hankaa etumustaan takapuoltani vasten, joka kiihottaa minua kovasti. Tunnen kuinka Pasi ottaa kätensä pois rinnaltani, ja yrittää saada yhdellä kädellä rintaliivejäni auki. Tämä olisi hankala suoritus miehelle kuin miehelle, mutta ei näköjään Pasille. Rintaliivini tipahtavat maahan, ja saan luvan kääntyä Pasiin päin. Mitään en ehdi kuitenkaan tehdä, kun Pasi on jo siirtänyt itsensä imemään rintojani. Kallistun varovasti kohti seinää ja huokaisen. Pasin huulet rinnoillani tuntuvat niin hyvältä, ja puristan kiihkoissani Pasin hiuksia. Pasi kuitenkin huitaisee käteni pois, ja lasketuu huulillaan alemmaksi. Vilkaisen varovasti jo hämärään tottuneilla silmilläni ovelle, ja pyristelen vastaan.

-Ei, joku voi nähdä meidät!

Pasi jatkaa kuitenkin pyristelystäni huolimatta päättäväisesti huuliensa matkaa, ja tunnen kuinka Pasi varovaisesti raottaa housujani. Housuni laskeutuvat alemmas, ja Pasin kieli hivelee paljasta, karvatonta häpyäni ja laskeutuu aina vain alemmas.. Pasi katoaa kokonaan imemään häpyhuuliani, lipsuttaa kielellään klitoristani, ja työntelee kieltään sisälleni. Jalkani tärisevät kiihkosta, ja minun on vaikea pysyä seisaallani. Pasi kuitenkin pitää minusta tiukasti kiinni, samalla kun jatkaa kielityöskentelyään. Pian alankin nähdä silmissäni kauniita tähtikiteitä, ja ilotulitusta, ja laukean parahtaen.

Pasi nousee jalkovälistäni tyytyväisen näköisenä, ja napsuttaa valokatkaisimesta valot päälle. Olen täysin tokkurassa orgasmin jälkeen, ja silmäni muurautuvat umpeen valon porautuessa pimeään tottuneisiin silmiini. Vähän aikaa silmiäni räpsyteltyäni tajuan mitä on tapahtunut, ja nolostellen peitän vartaloani.

-Älä viitsi, Riikka. Kyllähän sinä tätä halusit, Pasi virnistää.
-Mutta nyt on minun vuoroni...

Katson empien Pasia, kun tämä tulee nojautumaan minua lähemmäksi. Alushousuni polvien kohdalta saavat kyytiä, ja Pasi vetäisee itseltään paidan auki ja laittaa käteni housuillensa.

-Avaa ne.

Varovasti avaan Pasin vyön, ja napin sekä vedän auki housujen vetoketjun. Tummien boksereitten sisältä käteeni ponnahtaa Pasin valtava elin, ja silmäni laajentuvat hieman. Pasi naurahtaa, mutta sitten vakavoituu, ja tipauttaa molemmat housunsa alas. Yritän peruuttaa vähän matkaa, mutta seinä tulee selkäni takana vastaan. Pasi nostaa minut ylemmäs, tunkeutuu jalkojeni väliin, ja työntyy syvälle sisääni, hitaasti ja varmasti. Voihkaisen nautinnosta. Pasi nai minua seinää vasten! Pasi pitää minua hetken paikoillaan, ja aloittaa sitten syvät, pitkät ja hitaat työnnöt. Seinän epätasaisuus raapii selkääni, mutta en jaksa välittää. Minua naidaan kuin viimeistä päivää, tuskaliaasti ja hitaasti. Välillä Pasi puree kaulaani, ja imee siihen fritsuja. Vauhtimme alkaa hitaasti kiihtyä, Pasi puskee härän raivolla itseään sisääni ja minä voihkin yhä äänekkäämmin, salaa toivoen että joku yllättäisi meidät. Muuta en kerkeäkään ajatella, kun Pasi painaa sormensa klitorikselleni ja pyörittää sormeaan siinä, minä laukean huutaen, Pasin tullessa perässä. Vähän aikaa puuskutamme seinää vasten, ja Pasi irroittautuu minusta. Minä nousen jo lähteäkseni, mutta Pasi vetäisee minut takaisin itseään vasten.

-Tämä ei ollut vielä tässä. Minä haluan naida sinut kuoliaaksi. Pasi sanoo vakavana,

Järkytyksekseni huomaan, että tämä ei todellakaan ollut vielä tässä. Pasilla seisoo, vielä uljaammin kuin äsken. Pasi kääntää minut pukuhuoneen kaappeja vasten selkä häneen päin, ja ottaa lanteistani kiinni. Mitään en ehdi tehdä, kun Pasi taas työntyy sisääni, tällä kertaa takaapäin, ja rajusti. Älähdän yllätettynä, mutta menen leikkiin mukaan kun kerran pääsen. Pasi paiskoo lantiotaan takapuoltani vasten, ja työntelee samalla paria sormeaan peppuni sisään. Tunne on huumaava, ja väsyttävä, tuntuu että jokainen työntö on liian mahtava, ja etten jaksa laueta enää. Kuitenkin se lähtee, jostain syvältä sisimmästäni. Aalto, joka pyyhkäisee meidän ylitsemme, joka ravistelee ja horjuuttaa meitä. Kirahdan, ja nojaan tukevammin pukuhuoneen ovea vasten. Ovi paiskautuu työntöjen tahdissa edestakisin, ja lopulta en jaksa enää, vaan tuttu tähtisumu näkyy silmissäni, ja Pasi laukeaa melkein samaan tahtiin kanssani. Tuuperrumme väsymyksestä erillemme maahan, ja puuskutamme ilmaa. Pasi istuutuu pukukopin eteen, ja minä nojaudun seinää vasten istualleni.

Pasi katsoo minua nopeasti, ja pukee päällensä. Hän heittää minulle pyyhkeen, ja nappaa rahatilityspussin mukaansa. Mitään sanomatta hän lähtee, mutta vinkkaa minulle silmää. Ovi sulkeutuu.

Hymyilen tyytyväisenä, ja vastaan Mikan viestiin. "Sori, tuli vähän ylitöitä, lähden nyt tulemaan."

Seuraavana päivänä paula tulee työvuoroon väsyneenä.
-Oliko rankka iltavuoro? Kuulin että täällä oli käynyt varkaitakin.
-Ei se rosvo ollut rankka, mutta loppuilta kuitenkin, naurahdan.
-Mitä, mitä te teitte Mikan kanssa? Kerro kaikki, Riikka hei...

Olen hiljaa, ja hymyilen. Pasi kävelee naisten osaston läpi, ja huomaa minut. Minä hymyilen, ja Pasi nyökkää. Olkoon tämä meidän salaisuutemme...

8

18726

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eeva-1981

      Todella herkullinen tarina! Yksityiskohdat ovat piiruntarkkoja, ja tarina etenee ihanan nopeasti ja kiihkeästi. Kiitos!!

    • tanja

      Hyvin kirjoitettu tarina, mutta ihan turhaa toi romanien leimaaminen.

      • regressor

        mitä saa jos paukauttaa pyöräilevää romaania nokkaan?
        oman pyörän takaisin, tietty!


      • oli
        regressor kirjoitti:

        mitä saa jos paukauttaa pyöräilevää romaania nokkaan?
        oman pyörän takaisin, tietty!

        ihan vitun hyvä!!!!kirjota lisää kiitos


      • AngelWings

        Tuo viesti perustui lähes tositapahtumiin, jonka ansiosta mustalaisnainen ilmestyi myymälävarkaaksi. Muuttaisin tekstin, mutta en voi. Kiitos palautteestasi :)


    • ava

      olikohan tuo tarpeellista mainita rotu vaikka olisikin tosi tarina koska rodun leimaaminen on laitonta.katsis miettii mitä kirjottaa oisit voinut mainita pelkkkänä naisena kyseisen henkilön.

      • Angelwings

        Kaikkia asioita ei tarvitsisi ottaa tosissaan? Täällä on pahempiakin tarinoita nähty, tässä tuo nainen sattuu olemaan vain pieni osa tarinaa. Totuushan on että mustalaiset varastelee, that's it ;)


      • AngelWings
        Angelwings kirjoitti:

        Kaikkia asioita ei tarvitsisi ottaa tosissaan? Täällä on pahempiakin tarinoita nähty, tässä tuo nainen sattuu olemaan vain pieni osa tarinaa. Totuushan on että mustalaiset varastelee, that's it ;)

        Mutta tämä ei todellakaan ole kirjoittamani kommentti enkä todellakaan ajattele näin! Pahoittelen tuon naisen rodun laittamista tuohon kirjoitukseeni, kuten aikaisemmin jo sanoin, poistaisin tuon rotukuvauksen kirjoituksestani jos voisin. Ajatellaan kuitenkin itse novellin tarkoitusta, eikä kiinnitetä huomiota pieniin virheisiin. Aloittelevalle sattuu :)

        Oikein ihanaa syksynjatkoa!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1488
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1032
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      761
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      755
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      707
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      690
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      669
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      664
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      71
      634
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      304
      609
    Aihe