Rapu ja lapset

Hilppa

Ovatko muut huomanneet samaa ravuista kuin minä? Lähipiirissäni on paljon rapuja, sekä miehiä että naisia, ja kaikille yhteistä on se etteivät he halua ikinä lapsia. Eivät vain pidä lapsista niin paljoa että omia haluaisivat. Kaikilla normaalit perhetaustat itsellään..
Sattumaako vai tähtitieteellistä? ;)

30

3610

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • luna

      Olinpa yllättynyt kun luin viestisi. Itse olen rapuN ja lähipiirissäni oikein vilisee rapuja.. Juuri olen käynyt muutaman rapunaisen kanssa keskusteluja, kuinka me kaikki niin kovasti haluaisimme lapsia kun vain tapaisi sen toisen puoliskon joka myös haluaisi kanssamme lapsia. Eli lapsista pidämme ja niitä ehdottomasti haluamme; isäehdokkaita on vain niin kovin vaikea tavata, kun nykyaikana monet miehet eivät halua vakiintua, saati ajatella lapsia yms.

    • ........

      Tuttuni on aurinko ja nousurapu ja hän ei pidä lapsista eikä niitä halua. Hän on todella epä-äidillinen =). Mutta monet muut tuntemani ravut haluabat kyllä. Luulen että nousuravuilla on sama juttu että haluavat lapsia ehdottomasti, ainakin minä.

    • Äiti ja 2 lasta

      Jospa mietit hetken, ennen kuin yleistät! Olen rapu ja ihan kuule koko sydämestäni olen nämä lapset halunnut! Merkkaavat jopa enemmän kuin mikään muu! Että jos nyt muutama rapuystäväsi on vannoutunu olemaan lapseton, se ei tarkota silti, että kaikki olisivat samanlaisia! Kyllä vain tunnen muitakin rapuja joilla on/jotka haluavat lapsia!

      • Pässinpää

        Älä rapu-kulta kiihdy liikaa =) Tämä nyt on vain näitä kyselyitä. Itse olen sitä mieltä että rapuäiti on varmasti hoivaavin ja rakastavin jos yleensä merkkejä katsotaan.


      • Hilppa

        Siis mielestäni en mitenkään syyttänyt ketään tai muuta, kyselin vain muiden kokemuksia aiheesta, että otapa se herne hyvä ihminen sieltä nenästä. Kumma kun kaikki jutut pitää aina vääntää jotenkin vittuiluksi.. Ja ystäväpiirini ravut eivät ole enää lapsosia vaan päälle kolmikymppistä porukkaa.


      • rapu 22
        Hilppa kirjoitti:

        Siis mielestäni en mitenkään syyttänyt ketään tai muuta, kyselin vain muiden kokemuksia aiheesta, että otapa se herne hyvä ihminen sieltä nenästä. Kumma kun kaikki jutut pitää aina vääntää jotenkin vittuiluksi.. Ja ystäväpiirini ravut eivät ole enää lapsosia vaan päälle kolmikymppistä porukkaa.

        Munkin mielestä tuo oli kyllä vain kysymys. Itse pidän tosi paljon lapsista!!! Ihanat, ne on niin suloisia ja on tosi kiva hoitaa ja leikkiä niiden kanssa.... mutta ihan oikeasti niin en oo varma vielä, haluanko itse omia lapsia... Mutta nuori olen vielä... niin kyllähän se voi olla että joskus tulevaisuudessa innostun ja haluan oman pikku babyn!!


      • Nousukaksoset

        No voi.

        Tunteellisuus nousi pintaan.
        :D

        No kuitenkin olen sekä aurinko- että kuurapu ja mielestäni lapset ovat rasittavia. Rasittaa myös nää horoskooppien kertomukset että rapu on suojeleva äidillinen maaemo.( Käyttäydyn enemmän kuin nousumerkkini.)


    • rapukin

      Iällä jotakin merkitystä, itsekkin halusin nuorena matkustaa, opiskella ja nauttia olostani, eikä lapsenteko ollut minulle pääasia elämässä. Ikää tullessa lisää ja tavatessani miehen kenen kanssa tunsin eläväni loppuelämän, putkahti jossain välissä ajatus jos vaikka lapsiakin... Ja niitähän on nyt 2

      • (_)

        Tunnen muutamia rapu-äitejä ja he ovat tehneet lapsensa todella nuorina ja halunneet lapsensa (ainakin sillä hetkellä).Jännä yhdistävä piirre muutamassa rapu-naisessa jotka tunnen on se että ovat heti miehen löydettyään alkaneet tehdä näille lapsia eli onko jonkinlainen keino yrittää pitää mies itsellään?Eronneet ovat ainakin jo kertaalleen ja uuden miehen löydettyään sama kierros uudestaan eli raskaana hetken kuluttua taas...


      • ...
        (_) kirjoitti:

        Tunnen muutamia rapu-äitejä ja he ovat tehneet lapsensa todella nuorina ja halunneet lapsensa (ainakin sillä hetkellä).Jännä yhdistävä piirre muutamassa rapu-naisessa jotka tunnen on se että ovat heti miehen löydettyään alkaneet tehdä näille lapsia eli onko jonkinlainen keino yrittää pitää mies itsellään?Eronneet ovat ainakin jo kertaalleen ja uuden miehen löydettyään sama kierros uudestaan eli raskaana hetken kuluttua taas...

        Kai luulisi, että miehen saa muutenkin pidettyä itsellään kuin lasten avulla? Onpa heille käynyt huono tuuri..


    • tupa-r

      siinä voi olla jotain perää.RAPU68

    • Nimetön

      Olen rapu ja mulla on neljä poikaa. Jokaisen olen halunu.

      T. Rapu-nainen

      • mirame79

        Itse olen rapu ja ikääkin on "jo" 26v, eikä ole kertaakaan tullut sellainen tunne että haluaisin lapsia...Mutta en tiedä onko sillä mitään tekemistä horoskoopin kanssa,tuskimpa...


      • rapunainen*
        mirame79 kirjoitti:

        Itse olen rapu ja ikääkin on "jo" 26v, eikä ole kertaakaan tullut sellainen tunne että haluaisin lapsia...Mutta en tiedä onko sillä mitään tekemistä horoskoopin kanssa,tuskimpa...

        Mitä vanhemmaksi tulen,sitä vähemmän lapset kiinnostavat. Varsinkin ajatus omista sellaisista on verrattavissa painajaiseen. Kummilapsia kestän max muutaman tunnin. Ikinä en ole lapsia halunnut enkä halua! Myös muut tuntemani ravut ajattelevat näin.


      • idiootti

        Juu minullakin on neljä poikaa ja jokainen haluttu ja rakastettu. Ovat tuoneet kolme ihanaa miniaakin perheeseen ja nuorenpainen seukkaa. Miniat sanovat, et olen äideistä parhain...Nuorena aloittanut..


    • Katjuska

      Nyt saanen olla eri mieltä. Rapu on erittäin perhekeskeinen ja äidillinen sekä rakastaa lapsia.
      T. Rapuäiti34.

      • juliet

        Niin olen rapu nainen ja ikinä ei haaveissani ole ollut omaa lasta..Lapsista kyllä tykkään kovasti,mutta omia en missään tapauksessa halua.Mutta hirveä eläinrakas olen ja kahden koiran onellinen omistaja,he ovat minulle omia lapsia,joita suojelen ja varjelen ja en voisi kuvitellakaan elämääni ilman näitä karvapalloja.Ystävinä on rapuja ja vannonut saman,mutta silti hiukan myöhemmällä iällä lapset tehty:)Ei minusta horoskoopeista kiinni,koska ravunhan pitäisi olla erittäin äidillinen ja isällinen ja nämä tuttavani kyllä ovat..


    • kaks rapua

      Omalla kohdallani pitää paikkansa, en ole ikinä halunnut lapsia enkä tod.näköisesti ikinä tule haluamaankaan. Ja seurustelukumppanini (rapu myös) ajattelee täsmälleen samoin. Me suorastaan välttelemme tuttavienkin lapsia, emme vain yksinkertaisesti osaa olla lasten kanssa. Ja se kamala metelöinti ottaa korviin, ei kertakaikkiaan pysty samalla keskittymään mihinkään muuhun.

    • VANHA RAPU

      Juu kyllä se aika outoa rapulle olis ,jos ei lapsia haluais, itse tein lapset nuorena ja ekaa ootelles ajattelin ,etten koskaan toista tee,mut neljä niitä tuli sit hankittua.. olisikohan se niin, etku alkuun pääsee niin hyvä tulee ..ystäväni kertoi ettei tee lapsia ,koska on niin herkkä ja huolehtivainen, et lellis lapsen pilalle eli suomeksi kauhu kakaran tekis. joooooooooooo.

    • Lapsia rakastava rapu

      kyllä ravut lapsia haluavat, EHDOTTOMASTI! kaikki ravut joita itse tunnen toivovat suurta perhettä. Ja itsekkin rakastan lapsia yli kaiken ja olen niitä valmis heti hankkimaan, kun sopiva kumppani siihen löytyy.

    • Hilppa

      Menee vastaukset melko lailla fifty-fifty..

      • Rapunainen40v+3lasta

        Mun mielestä kyseessä on pelkkä sattuma, ettei kukaan tuntemistasi ravuista halua lapsia. Rapujahan kuvataan päinvastaisesti juuri koti-ihmiseksi, toisista huolehtivaksi ja äidilliseksi , jos siihen nyt haluaa uskoa, että tähtimerkillä on jotain vaikutusta ihmisen persoonallisuuden kehitykseen. Mielestäni on enemmänkin kyse nykyajan yleisestä trendistä, että nuoret aikuiset ovat itsekkäämpiä kuin 20 - 30 vuotta sitten ja kouluttautuvat pidemmälle. Lasten vanhempienhan täytyy kyetä olemaan aikalailla epäitsekkäitä, erityisesti siinä vaiheessa, kun lapset ovat pieniä. Itse olen saanut ens. lapseni 21 vuotiaana ja toisen lapseni 23 vuotiaana. Kolmas lapsi, "iltatähti", syntyi, kun olin 33 vuotias, mutta asialla ei ole mielestäni mitään tekemistä tähtimerkkini kanssa, elämäni nyt vain sattui menemään näin.


    • alapsip

      Itse asiassa harva asia horoskooppien tiimoilta on varmasti totta, mutta tilastot eivät valehtele. Joku, jolla on ollut liikaa aikaa, on tutkinut suomalaisia eri merkkisiä ihmisiä, ja fakta homma on se, että ravuilla on ylivoimaisesti eniten lapsia (äidillisin tähtimerkki) ja vaaoilla ylivoimaisesti vähiten. Oma tuttavapiirini tukee tätä tilastoitua tietoa. Itse olen rapu, minulla on kaksi lasta, enkä ole erityisemmin mikään emohahmo. Nouseva merkki vaikuttanee.

    • Memmi

      Avopuolisoni on Rapu (43 v).
      Hänellä ei ole lapsia, mutta on koko ikänsä touhunnut sisarustensa lasten kanssa. Omia hän olisi halunnut, mutta ex ei suostunut.
      Minulla on 2 lasta joihin hän suhtautuu aivan loistavasti ja jotka ovat hänelle tärkeitä.
      Valitettavasti omia en pysty hänelle enää antamaan kun vuosia ennen tapaamistamme tein 'lopullisen ratkaisun' ehkäisyn suhteen.
      Jos olisimme tavanneet aiemmin, meillä todennäköisesti olisi suurperhe...

    • Habba

      En usko että sellainen asia riippuisi horoskooppimerkeistä, vaikka itse olenkin tyypillinen rapunainen... rakastan lapsia ja aion joskus tulevaisuudessa sellaisen adoptoida.

    • rapu22

      *kyllä mä ainakin pidän lapsista ja haluaisin omia jo pian,mutt ongelma on ukkoni joka on myös rapu.....hän haluaa että lapset tehdään vasta kun on kunnon koti ja työ..*

    • beatyfylwomen

      Itsekkin olen rapu nainen ja haluan lapsia ja lisäksi opiskelen vielä kasvatusalaa. Toiseksi tunnen ystäviä jotka ovat rapuja joilla on lapsia. Niin että ei pidä mennä vannomaan että ravut eivät halua lapsia.. Taitaa olla tuo haluttomuus ystäviesi korvien välissä..

    • Nimetön

      minä kuulun noihin rapunaisiin keitä ei lapset innosta.siis pidän kyllä lapsista tiettyyn pisteeseen mutta en silti ole halukas perheen lisäykseen ja pelkään tapaavani elämänkumppanin joka haluaisi ehdottomasti lapsia.silloin meillä tulisi ongelmia mistä ei selvittäisi kovin helposti...

    • Jaa,olen neljän lapsen (16-26 v) rapuäiti ja kaksoissisarellani on kolme lasta. Äitiys on yksi parhaita asioita elämässäni. Sen ansioksi voin laskea mm. luovuuteni ja hyvät vuorovaikutustaitoni. On ollut ilo kasvattaa kauris, rapu, oinas ja vesimies.

    • rapulai

      Meillä yritetään väsätä mukulia, toistaiseksi vielä ilolla, mutta ei meinaa kuulua. Uteluja lastenhankinnasta sataa, enkä voi tyrkätä siskoni lapsia vaunuissa kaupungilla ilman että miestäni onnitellaan jälkikasvusta. Ihmisten tiedustelut sattuvat, eikä oikein tiedä mitä vastata. Seuraavalle kyselijälle olen päättänyt sanoa, ettei meille ikinä hommata lapsia, kun ne tulevat niin kalliiksi ja ovat ällöttäviä. Ihan siinä toivossa, että turvat umpenisivat.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mites meillä nainen tämä yhteys

      Onko se yhteistä se kokemus siitä, että tunnemme syvästi toisemme? Tunnemme vetoa ja sielunyhteyttä, jotain kuin toisest
      Ikävä
      66
      1240
    2. Miltä kaivattusi näyttää

      Kehtaako esitellä kenellekään? 🤣🙆‍♂️
      Ikävä
      47
      858
    3. Se viime kohtaaminen

      Oli naine vähän sellainen kohmea. Nopeasti yritin etsiä merkkejä sinusta mutta en saanut mitään ilmi. Ajattelin että ny
      Ikävä
      51
      794
    4. Olen lihonut vähän

      Sekin nolottaa. Onneksi ei nähdä ihan heti. Ehdin palata ennalleni.
      Ikävä
      94
      758
    5. Ihan rakentavassa mielessä

      Haluaisin nainen kysyä sinulta ja myös itseltäni että mitä me oikein odotellaan? Olisiko aika jo käydä edes treffeillä?
      Ikävä
      58
      750
    6. Taidan olla ihan sairas

      Kun mietin jo meidän yhteisen lapsen nimeä 😄
      Ikävä
      82
      717
    7. Toivoisin niin

      Että edes kerran heräisin vierestäsi uuteen aamuun.. 💔
      Ikävä
      41
      671
    8. Mitä haluaisit sanoa

      Minulle? Tiedän että aikaa on kulunut mutta ihan mielenkiinnosta, kuitenkin kutkuttelit mun sisintä. T. V
      Ikävä
      42
      625
    9. Tiedät, että ottaisin yhteyttä heti

      Ja ihan kevyesti, jos vain tietäisin, että se on toivottua. Miehelle naiselta.
      Ikävä
      28
      621
    10. Miksi, siis miksi haluat kirjoitella minun kanssa?

      En vain oikeen ymmärrä. Onko sulla tylsää, vai mikä homma?
      Ikävä
      51
      615
    Aihe