TAX FREE H-D

artsibal-amore

oletko tuonut tai suunnittelemassa Harley-Davidson puorän tuontiä yk tehtävästä kotiin. Olen lähdössä Bosniaan 1.12 ja minulla kiinnostaa millaisia kokemuksia sinulla on pyörän ostoon ja tuontiin liittyen. Ainakin hinnoissa näkyy olevan suuria eroja erimaiden välillä. Ongelmaksi on toistaiseksi muodostunut yhteyden otto ulkomaalaisiin H-D myyjiin. ainakaan emailitse ei ole ollut mitään kiinnostusta. Vinkkejä, apua ja neuvoja siis kaivataan.

5

3803

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Marko Casagrande

   Marko Casagrande
   Kirjoittanut: Marko Casagrande 22.8.2005 klo 23.44

   Alla humaanin taiteilijamme mietteitä kirjastaan Mostarin tien liftarit. Samaa sontaa löytyy ko. teoksesta lisää jos jostain syystä sitä haluaa.

   "tiedän slovenialaiset entuudestaan hysteeriseksi paskahousukansaksi, oikeiksi Balkanin ruotsalaisiksi”

   ”kaksikymmentä vuotias Markus oli vielä tuolloin suuri idolini, saksalaisen sotilasperheen ylpeä kasvatti. Uusnatsi, jolla oli oman kertomuksensa mukaan toistasataa varmistettua tappoa.”

   ”Itse Kroatiassa sodan alkuvaiheissa hyvin aktiivinen HOS on nykyisellään kielletty järjestö, mutta villissä Hertsegovinassa natsisympatiat ovat toista luokkaa. HOS:n kasarmin lipputangossa liehui Natsi-Saksan aikuinen hakaristilippu, kunnes HVO:sta ilmoitettiin, että hakaristien julkistaesilläpitoa ei katsota hyvällä. Kansainväliset tarkkailijat eivät oikein sulata ajatusta sotaa käyvän natsiarmeijan olemassaolosta, joten yritetään toimia hieman diskreetimmin.”

   ”muistan hyvin, kuinka suuren vaikutuksen tuo valokuva kovia kokeneesta taistelijasta minuun silloin teki ja siinä tuo mies nyt istuu… …huomaan saksalaisen käsivarteen tatuoidun Ku Klux Klanin symbolin ja White Power-merkin.
   ”ja se oli kun valtasimme Slatinaa. Se mummo, kutsumme häntä superbitchiksi. Vittu mikä ämmä, ei meinannut kuolla millään. Olin ampunut huoneeseen PKM:llä (venäläinen kevyt konekivääri), sinne oli heitetty käsikranaatti ja kun rynnäköimme sisään, ämmä oli vieläkin elossa. No, kurt ampui sitä pistoolilla niskaan. Vittu mikä ämmä.” Muut pöydässä nauravat jutulle ja hymisevät, että Slatinassa oli kovat paikat.”

   ”Joskus kontrolli pettää, mopo karkaa käsistä. Silloin naisia raiskataan ja sotavankeja teloitetaan. … En halua puolustella sotarikoksia, totean vain että joskus tilanne riistäytyy käsistä. Sota on sotaa.”

   ”John Morris istuu patjalleni ja tarjoaa tupakan. Hän kertoo suunnitelmistaan räjäyttää pato Jablanican edustalla. … ”Viisitoistatuhatta muslimia – suoraan paratiisiin. ****, mehän teemme niille palveluksen. Allah u akbar – haistakoon vitut.” … ”Ovatko ne kaikki sotilaita, vai onko kaupungissa siviilejäkin?” … ”Siviilejä, siviilejä, on tietysti – ja espanjalainen YK-tukikohta. No, soitetaan niille ensin – painukoon helvettiin, jos eivät halua hukkua, ha, ha, haa!” … ”Kuulostaa hyvältä…” … Mielestäni homma kuulostaa siltä, kuin olisimme tekemässä sotarikosta isolla ässällä. … Ilmoittaudun vapaaehtoiseksi sukeltamaan, mikäli todella saamme luvan räjäyttää padon.”

   ”Täydeksi natsiksi tunnustautuva amerikkalainen on upseeri kolmesta armeijasta. Hän tietää varsin paljon germaanien muinaisesta uskonnosta ja on lukenut läpi myös Kalevalan, joten juttua riittää. Kerran hän erehtyy epäilemään syntyperääni juutalaiseksi, mutta vältämme hiuksenhienosti tappelun Dundeen ottaessa sovittelijan roolin.”

   ”Haluaisin ampua vielä pari muslimia”

   ”Mostarin muslimikulttuurin symboli on ottomaanien rakentama silta, maailmanlaajuisesti ihailtu turistinähtävyys ja arvostettu arkkitehtoninen luomus. Kroaattien televisiouutiset olivat todistamassa suurta hetkeä, kun silta räjäytettiin Neretva-jokeen.”

   ”Hintti pyytää minua luokseen yöpymään. Ajattelen, että on hyvä idea lyödä ukko kylmäksi ja ottaa tämän rahat

   • Jorma.Kovanen

    tekemistä tällä on harrikan tuonnin kanssa?


  • ville

   oletko jo päättänyt minkä harleyn tuot ja mistä aiot sen ostaa, olen itsekin lähdössä bosniaan 1.12. ja suunnitteilla on heritage tai fat boy. Menetkö koulutukseen jo 10.10 vai vasta marraskuussa?

   • artsibal amore

    joo 16.11 alkaa ja sitten 1.12. lento. pyörästä tein diilin turkulaisfirman kanssa. ´kaikkein helpoin. Ne hoitaa kaiken pyörän rekisteröinti yms sälä. Tanskassa hionnat noussu aivan älytön ja todellista "säästöä" ei oikein tule. rahti suomesta bosniaan on kalliinpi vielä tässä vaiheessa, mutta jahka useampi ostaja niin luonnollisesti rahdin kustannukset laskee. nyt lupailtiin 500-1000 e. firman nimeä en muista mutta tässä on kaveri joka tietää Lehtonen Hemmo siis taitaa olla sgnbike oy firman nimi. mutta olehan yhteyksissä niin kattelemma räihät bosniaan.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kun katsoit mua silmiin

   Niin... Olin ihan rakastunut... Olisin halunnut kertoa sua rakastan.
   Ikävä
   153
   3015
  2. Purra vaatii koko itärajaa kiinni, vihervasemmisto haukkoo henkeään

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000010018060.html Upeaa, isänmaallista toimintaa Riikka Purralta. 70 vuotta vanhat ja
   Maailman menoa
   392
   2322
  3. Stefun tallilla helvetti irti

   kertoo Seven. Sähkölasku maksamatta ja hevoset kituu tallissa kylmissään. Juoma-automaatit ei toimi yms. Martina samaan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   164
   2292
  4. Koska olet viimeksi nähnyt

   ihastuksesi? Siis ihan ollut samassa paikassa, ei mitään vilaukselta nopeasti ☺️ Ja kerro myös oletko mies vai nainen?
   Ikävä
   93
   1564
  5. Perusnatsi piti palopuheen Kiovassa

   Kremlissä oltiin tästäkin oikeassa; Ukraina on natsien hallussa.
   Maailman menoa
   275
   1401
  6. Suomen varapääministeri Riikka Purra ei tajua olevansa Venäjän hyödyllinen idiootti.

   Vai tajuaako? Purran blogiteksti, jossa haukutaan niin "ääliöliberaalit" kuin "trollaava lehdistö" on juuri sellaista k
   Maailman menoa
   460
   1373
  7. Sä oot mun toinen puolikas

   Missä oot? Tuu jo..
   Ikävä
   52
   1087
  8. Pinja Sanaksenaho rehellisenä Selviytyjät viidakko-oloista: "Pieni shokki, että herranjumala ei..."

   Ohhoh! Tubettaja Pinja Sanaksenaho joutui lähtemään Selviytyjät Suomi -kisasta, kun hänet äänestettiin ulos heimoneuvost
   Tv-sarjat
   10
   1067
  9. Surullinen tarina kulissien takaa

   Palstallahan on kovasti lgbtq-agendoja puolusteltu ja vihalla vastattu kun on epäilty että lapsia ja nuoria houkutellaan
   Sinkut
   128
   1042
  10. Hyvää yötä halikaveri

   Meenpäs sittenkin vaan nukkumaan. Tai tuskin uni tulee mutta jotain. Halitaan huomenna tai joskus. Ehkä. 💞 T. Itku-i
   Ikävä
   177
   965
  Aihe