Pitkällä lounaalla.... Osa 3

irstas_ukkomies

---- Pitkällä lounaalla OSA 3 ---


Hanna oli saanut kaluni puhtaaksi, mutta nuo spermaiset kasvot näyttivät niin rivolta että en siirtyä vaan roikotin kaluani Hannan kasvojen päällä.
"Miltäs se maistui?"
"Herkulliselta... " Hanna vastasi, äänessä vähän epäröintiä.
"Sä olet tainnut oppia keksimään vastaukset joista mä pidän." totesin naurahtaen viritellen samalla pientä ansaa neidin pään menoksi.
"Niinhän mä olen..." Hanna myönsi. Lause jäi ikäänkuin kesken, Hanna taisi huomata virheensä sekunnin murto-osan liian myöhään.
"Sä siis valehtelit?"
"En, kun mä vaan ajattelin että...."
"Älä yritä paikkailla enää, se vaan pahentaa asioita"
"Mitä sä nyt aiot?" Hanna kysyi, äänessä oli kiiman sekaista pelkoa.
"Mun täytyy miettiä jotain sopivaa. Käy sä vaikka siistimässä naamasi sillä aikaa."
Siirryin Hanna päältä pois ja mitään sanomatta hän nousi ylös ja meni kaivelemaan laukkuaan jonka oli jättänyt lattialle.
"Mitäs etsit?"
"Meikkejä..."
"Nouse ylös!"
"Mitä sä nyt?"
"Sä voit samalla järjestää mulle vähän silmänruokaa. Voit jatkaa etsimistä, mutta tällä kertaa et kyykisty, vaan käännät sen perseesi tänne suuntaan ja kumarrut."
"OK" Hanna teki taas työtä käskettyä. Hänellä oli selvästi pieniä vaikeuksia suoriutua tehtävästä menettämättä tasapainoaan, mutta sujuihan se homma joten kuten.
"Et sitten löydä niitä maalejas ennenkuin saat luvan. Ja pidä silmät sinne kassiin. Mä vähän mietiskelen millaista sua oli panna tuossa asennossa..."
"Siis mitä???" Hanna änkytti.
"Kyllä sä kuulit. Pidät sen perseesi siinä pystyssä, niin että mä voin miettiä millaista olis nussia sua just siinä."
"Aha..." Oli sekin vastaus... mutta eipähän ainakaan tullut vastaväitteitä.
Nousin itsekin ylös ja kiertelin vähän ihailemassa maisemaa eri suunnista. Pöydän ohi kulkiessani nappasin puhelimeni Hannan huomaamatta. Menin aivan Hannan taakse ja läpsäytin avokämmenellä naista pakaralle.
"Sulle on varmaan sanottu ennenkin että sulla on hyvät perät."
"On."
Menin takaisin sängylle ja suuntasin puhelimen kameran kohti Hannaa. Kameran suljinkin on onneksi äänetön kun profiili on sopiva, eikä nainen huomannut mitään.
"No, nyt voit löytää ne kamasi." sanoin saatuani haluamani...
Hanna nappasi jonkun pussukan laukustaan ja katosi kylpyhuoneeseen.
Itse laiton sillä välillä tekstiviestin menemään erääseen mobiilichattiin seuraavaa vaihetta varten... Puhelin alkoi vilkkua pian, ja koska Hannalla vesihana valui ei hän kuullut että olin puhelimessa. Pari ensimmäistä soittajaa olivat mitä lie huohottajia, joille löin luurin korvaan. Epäilin jo että ajatus menee pieleen, mutta seuraavana linjalla olikin joku ihan täysipäisen oloinen kaveri, jolle selostin pikaisesti seuraavan suunnitelmani. Kaveri oli heti leikissä mukana...

Hanna tuli takaisin kasvot pestyinä ja uudelleen meikattuina.
"Mikäs sun mielestäs olis sopiva rangaistus valehtelusta?" kysyin kun Hanna tuli takaisin sängylle.
"Miten niin? Johan sä seisotit mua pylly pystyssä..." Hanna aloitti
"Perse, ei pylly." keskeytin hänet. "Siis perse. Ihan samalla tavalla kuin pillu, eikä pimppi. Tai kulli tai kyrpä, eikä pippeli. Eikä se ollut mikään rangaistus. Mä vaan halusin katsella sua."
"No mitä sit vielä? En mä tiedä..." Hanna soperteli.
"Mä jotenkin arvasin ettet sä keksi. Ja sen takia mä järjestin sen valmiiksi. Tuolla puhelimessa on mies, jolle sä saat nyt selittää mitä olet iltapäivän aikana tehnyt."
"Siis mitä?" Hanna nousi istumaan sängyllä hämmästyneen näköisenä.
"Siis sitä, että nyt alat selittää mitä olet tehnyt täällä tänään" sanoin, ja samalla otin puhelimen kaiuttimen käyttöön.
"Hanna on valmis nyt." sanoin.
"Alahan tyttö kertoa" kuului ääni puhelimesta.
"Mitä kaikkea mun pitäis..." Hanna kysyi.
"Kaikki siitä lähtien kun puhelimesi soi kadulla. Ehkä sä muistat paremmin jos laitetaan taas tuo huivi silmille. Ja sä käyt siihen sängylle nelinkontin niin että mä voin tarvittaessa kuluttaa aikaani mukavasti."
Peitin jälleen Hannan silmät, ja tyttö kävi kuuliaisesti kontilleen, laitoin puhelimen Hannan kasvojen eteen ettei kuuluvuuden kanssa tulisi ongelmia.
"Aloita" sanoin Hannalle.
Hanna aloitti kertomaan tarinaa... linjan toisesta päästi kuuluvat äänet eivät jättäneet epäselväksi sitä, että kuuntelija oli innokas käsitöiden harrastaja... Muutaman kerran kuuntelija esitti tarkentavia kysymyksiä ja heitti kommentteja kuten "oot sä aika narttu", "tuu mullekin tollaiseen hoitoon" jne.
Tarinan kuluessa käskin Hannaa vaihtamaan asentoa pari kertaa, selälleen polvet koukussa reidet auki, polvilleen sängylle jne... ja jokaisen asennonvaihdon aikana siirsin puhelinta vaikkei se olisikaan ollut tarpeen, mutta se antoi tilaisuuden jatkaa asiasta onnellisen tietämättömän Hannan kuvaamista. Hanna pääsi tarinassaan lähelle loppua sopivasti samaan aikaan kun toisesta päästä kuuluvat äänet kertoivat kuuntelijankin saanen helpotusta oloonsa.
"Eiköhän se riitäkin jo..." sanoin ja suljin puhelimen. Juuri sillä hetkellä Hanna oli selällään valmiina otettavaksi, itseään hieroen hetkeän aiemmin antamani käskyn mukaan.
"Anna huivin olla vielä paikoillaan ja tulehan tännepäin" ohjasin Hannaa istahtaen samalla huoneen ainoaan nojatuoliin.
"Minne?"
"Tänne päin vaan. Ja sitten kumarrut suullisiin harjoitteisiin taas vaihteeksi, et siis polvistu vaan kumarrut."
"Ok."
"Nyt otat tuon puolivelton kyrvän suuhusi, pidät sen siellä ja kovetat sen liikuttamatta päätäsi. Siis kielellä ja imun voimalla."
"Ok"
Yllättävänkin nopeasti kaluni alkoi taas jäykistyä, ja Hannalla oli selvästi tekemistä, että koko patukka pysyi kovanakin suussa pään liikkumatta. Palkitsin kuitenkin kovan yrityksen ja kun Hannalla alkoi olla selvästi hankalaa, annoin luvan normaaliin imutyöskentelyyn.
"Ja sitten käännyt ympäri niin että se sun perseesi on tuossa hyvin kasvojen edessä"
Hanna täytti käskyn taas kuuliaisesti. Työnsin pari sormea Hannan sisään ja aloin liikutella niitä hitaasti... Hanna nautti selvästi, ja kosteus oli valmiina odottamassa. Puristelin ja levittelin pakaroita hetken, ja nautiskelin maisemista... stay-upit viimeistelivät näkymän, eivätkä koko ajan Hannan jalassa pysyneet korkokengätkään asentoa ainakaan huonontaneet.
"Otahan kunnon etunoja tuota kirjoituspöytää vasten, kovaa kyrpäähän sä olet vailla."
"Niin oon..." Hanna puoliksi huokaisi ja siirtyi tottelevaisesti kertomaani asentoon.
"Täältä sitä tulee..." Otin Hannan hiuksista jälleen tukevan otteen, ja pidin käsivarteni narttuni selkää vasten niin että rannetta kääntämällä Hanna joutui taivuttamaan kaulaansa, kun selkä ei taipunut ylöspäin.
Omia jalkojani apuna käyttäen levitin Hannan haara-asentoa vielä vähän avoimemmaksi ja ohjasin kyrpäni sisään lämpimään, kiimaiseen pilluun... Hanna oli ehdottomasti hyvä pano ajattelin muistellessani erästäkin exää joka lauettuaan kuivahti varsin nopeasti ja menetti halunsakin. Tämän leidinartun kanssa ei moista ongelmaa ollut näkyvillä. Pidin tukevan otteen Hannan hiuksista ja panin parastani. Ainakin sillä hetkellä ;) Hanna vinkui juuri sopivasti, ja nosti toisen polvensakin pöydän reunalle.
"Käänny ympäri ja istu pöydän laidalla" sanoin lelulleni joka sanaakaan sanomatta kääntyi, puristi jalkansa ympärilleni ja auttoi vielä sisäänkin. Narttuni nojasi hieman taaksepäin ja minä painoin menemään niin että lotina vain kuului. Hannalla todellakin oli kaikki lihakset kunnossa, ja kaluni oli ihanassa puristuksessa, lämpimässä ja kosteassa kolossaan.
Irtauduin kuitenkin naisesta jonka kasvoilta näki pienen pettymyksen.
"Saat säkin välillä määrätä tahdin, tulehan selkä edellä syliin" sanoin ja istahdin takaisin nojatuoliin. Hanna otti tukea käsinojista ja alkoi laskeutua kohti sykkivää maaliaan. Hän joutui kyykkäämään melko syvään, mutta se ei näyttänyt tahtia haittaavan. Itse keskityin leipomaan Hannan herkullisia rintoja, jotka tuntuivat nyt pitävän jo melko kovakouraisestakin käsittelystä. Hetken kuluttua annoin Hannalle luvan auttaa itsensä huipulle omilla sormillaan ja siihen ei kulunut paljoakaan aikaa... Hannan pillu alkoi puristella entistä tiukemmin kaluni ympärillä, ja sitten jalatkin alkoivat pettää ja Hanna lysähti syliini. Kyrpäni oli juurta myöden supistelevassa luolassaan, enkä voinut vastustaa kiusausta antaa Hannan paisuneelle klitorikselle hieman lisää ärsykettä sormillani. Hanna värähti kuin sähköiskusta, mutta kiusasin häntä silti hetken...
"Otahan taas tuo huivi silmiltäsi"
"Kiitos..." Hanna sanoi hengityksensä hieman tasaannuttua.
"Kyllä sä vielä ehdit kiittää... tuossa pöytälaatikossa on sulle vielä yksi pieni yllätys, katsohan mitä sieltä löytyy."
Hanna veti laatikon auki ja selvästi hämmästyneenä otti käteensä putkilon liukuvoidetta...
"Ei me taideta tätä tarvita..." Hanna väläytti hymyn sanojensa perään. Hän ei tosiaankaan tainnut vielä ymmärtää ajatuksenkulkuani...
"Tulehan takaisin istumaan" sanoin Hannalle joka jälleen kiltisti palasi paikalleen ja antoi kyrpäni jälleen upota tiukkaan pilluunsa...
"Jos sä haluat niin mä voin taas imeä sua... mä luulen että mä en hetkeen saa itse kuitenkaan uudestaan." Hanna sanoi ratsastaessaan hitaasti päälläni. Itsekin nautiskelin vaihteeksi rauhallisemmasta tahdista, ja annoin käsieni vaellella Hannan rungolla.
"Oikeastaan se voisi olla ihan hyvä idea" vastasin pienellä viiveellä. "Mennään tuohon sängylle."
Nappasin lähtiessäni liukuvoiteen käteeni, ja kävin makuulle sängylle.
"Nyt maistuis kuusysi" sanoin asettautuessani sängylle...
"Jos sä haluut... mut mä en kyllä tosiaan varmaan heti saa, niin että jos sä haluut vaan olla..."
"Älä nyt taas ala tietämään mitä mä muka haluan. Mä haluan maistella sua samalla." sanoin hiljentäen Hannan taas kerran. Pakkohan tuon naisen oli olla tyytyväinen käsittelyynsä kun otti kaiken noin hyvin vastaan. Toisaalta Hannahan oli nimenomaan kertonut haaveilevansa siitä että joutuu tekemään mitä käsketään...
Hanna asettautui päälleni ja pisti suunsa töihin. Siinä oli määrätietoista halua tuottaa nautintoa, mutta ei kuitenkaan mitään kiireen tuntua niin että saisi homman äkkiä loppuun. Annoin Hannan tehdä taas yhtä asiaa minkä hän tuntui osaavan kaikessa rauhassa...
"Haluutko sä syöttää mulle satsin? Vai roiskia taas naamalle?" Hanna kysyi mukavan tuokion jälkeen...
"En mä taida haluta kumpaakaan ainakaan heti. Käyhän selällesi, niin mä saan varmaan ihan kivan tissipanonkin sulta." Hanna kiepautti itsensä selälleen ja mä ruiskaisin liukuvoidetta rintojen väliin...
"Ihan vaan sille varalle että sylki kuivuu. Puristahan tissit siihen kyrvän ympärille." sanoin levitettyäni voidetta ensin kullillani vähän laajemmalle alueelle.
"Sä taidat tietää ihan tarkkaan mitä haluat..." Hanna sanoi
"Aikalailla niin... sä et varmaan vielä ihan kaikkea arvaa" vastasin lykkiessäni Hannan koossa pitämään tunneliin... ei hyvääkään jaksa aikaansa pidempään, varsinkin kun jotain vielä houkuttavampaa on mielessä.
"Käännyhän taas kontillesi niin otetaan loppukiri takaapäin." ohjeistin seuralaistani.
"Sä saat ottaa kirin ihan niinkuin haluat..." Hanna sanoi vinkaten silmää ja väläyttäen taas tuon kiltin jakkupukuleidin sisältä löytyvän pornon katseensa kiepahtaessaan taas kontilleen.
"Hyvä että sä olet tuota mieltä. Mutta yks asia sun pitää vielä päättää. Laitatko lisää liukuvoidetta vai panenko mä sua perseeseen näillä mitä tisseistä kyrpään jäi?"
"Et kai sä aio..." Samalla läimäytin taas kunnolla avokämmenellä Hannaa pakaraan.
"Päätä, tai mä päätän sun puolestasi" sanoin.
"Lisää..."
"No laita sitten..."
Hanna otti liukuvoiteen, ja ojensi sitä minua kohti.
"SÄ laitat lisää jos tarvit, mä pärjää kyllä tällä" sanoin, enkä ottanut voidetta...
"Oota..."
"Ei tähän pitäis koko päivää mennä."
Hanna puristi putkilosta voidetta ryppyreiälleen, ja levitti ulkopuolelle ja saman tien sormi upotti voidetta sisään saakka...
"Nussi mua perseeseen sitten, kun kerran haluat..." Hanna sanoi.
"Sä et selvästikään ole ensi kertaa asialla" vastasin.
"No en ihan, mut vähän pienempiin on tähän asti lopettanut..." Hanna vastasi
Parilla päättäväisellä työnnöllä oli Hannan B-rappukin saanut vieraan. Hannan selkä oli jännittynyt ja huokaukset työntöjen tahdissa olivat enemmänkin pidäteltyjä kiljahduksia. Pian Hannakin selvästi vähän rentoutui, ja alkoi hokea "pane mua perseeseen, pane..." "ota mut ihan miten haluat"... nuo lauseet toistuivat jatkuvasti, ja mun mielestäni tilanteeseen sopi oivallisesti se, että aina kun Hanna oli hiljaa, mä läimäyttelin narttuni perseeseen tervettä punaa poskille.
"Nyt puristelet mun pallejani samalla, narttu!" sanoin Hannalle, jonka käsi hakeutui välittömästi kiinni pusseihini.
"pane mua perseeseen, pane..." "ota mut ihan miten haluat" Hanna toisteli melkein kuin rikkinäinen levysoitin.
Tunsin miten kyrpäni paisui entisestään Hannan perseessä eikä pidättelyynkään ollut enää mitään syytä. Survoin täydellä voimalla viimeiset työnnöt Hannan perseeseen ja annoin lastin irrota Hannan tarkertuessa palleihin kuin hukkuva pelastuveneen reunaan...
Hanna laskeutui makuulle vatsalleen ja minä mukana... työntelin vielä pari kertaa veltostuvalla kalullani, ja jätin sen rentoutumaan Hannan anukseen, joka myöskin tuntui kiristyvän takaisin normaalitilaan...


---------------


Kenties vielä joskus jatkoakin...

2

6856

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jpgj

      jatkoa

    • sain

      Lisää, osaat kirjoittaa irstaasti...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5275
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3287
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1857
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1830
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1685
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1531
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1415
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1306
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1297
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1277
    Aihe