Punaisia näppyjä terskassa

Dean

Hei! Minulle ilmestyi noin viikko sitten punaisia näppyjä terskaan.Virtsatessa ei kirvele eikä muutenkaan ole minkäänlaisia kipuja. Minulla ei ole minkäänlaisia allergioitakaan todettu... Saattaa olla että terska on hiertänyt housuissa ja siitä tullut araksi. Miltä vaikuttaa?

55

70480

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Luikero

      Ei vaikuta vakavalta kun ei kutia eikä kirvele. Esim. jatkuva saippuapesu saattaa ärsyttää herkkiä ihoalueita vaikkei allerginen oliskaan. Toiset taas oireilevat jopa vaatteiden väriaineista, pesuaineista, valkaisuaineista jne.

      Jos ne ei häviä lähiaikoina ja vaivaavat sun mieltäsi, niin käväse lääkärissä. Parempi tietää kuin arvailla.

    • wkefs

      Mulla on terskassa myös punaisia näppyjä tai oikeastaan terskan vasemmalla puolella. Ne ei ole kipeitä eikä muutenkaan vaivaa. Olen vertaillu niitä kuviin joita on otettu sukupuolitaudeista peniksessä eikä ne tunnu täsmäävän mihinkään paitsi herpekseen (joka joskus tulee mulla huuleen)Oliskohan jotenkin virus joutunu penikseen?? Toisaalta senhän pitäs olla kipee ja tää ei oo.
      Mutta jos sulla Dean asia selviää ni kerro ihmeessä mullekin?

      • SENTÄÄN!!

        Käykää nyt hyvät miehet lääkärissä!!

        Tiesittekö että klamydia pysyy pääosin oireettomana joillain ihmisillä!!?? Entäs jos teillä se ilmenee pelkkinä näppylöinä!!!??

        Ihan tosi!! LÄÄKÄRIIN!!!


      • lefa32

        sama homma täälläkin. ei mitään oireita eikä myöskään mitään kipuja/haittaa. jaksais turhan takia lähteä pippeliä lääkärille näyttämään mutta jos joku tietää mitä on tai mistä johtuu niin infoa vain tänne päin. lähinnä vain semmoisia pieniä punasia pisteitä ihon alla.


      • siperdo

        Samanlaisia mulla, muijalla tosin herpes. tsiisus, jos se nyt mulla :S


      • Anonyymi
        lefa32 kirjoitti:

        sama homma täälläkin. ei mitään oireita eikä myöskään mitään kipuja/haittaa. jaksais turhan takia lähteä pippeliä lääkärille näyttämään mutta jos joku tietää mitä on tai mistä johtuu niin infoa vain tänne päin. lähinnä vain semmoisia pieniä punasia pisteitä ihon alla.

        Hei minulla on punaisia täpliä kanssa ihon alla eikä kutise eikä ole haittaa menen kuitenkin lääkäriin näyttämään.


    • 111dddd

      mutta olen vainn 14 vuotias enkä ole ollut sukupuoliyhdynnässä, joten se ei ainakaan ole sukupuolitauti, mutta kertokaa ihmeessä jos tiiätte joku !

      • kkjj l

        nnn,,,...kikiiuuugggddd


      • mupsi

        sama


      • asdminatidan
        mupsi kirjoitti:

        sama

        "Kyseessä voi olla tavanomainen terskan ja esinahan limakalvon ihottuma, joka voi vaikkapa olla seurausta sukupuolielimen limakalvon ärsytyksestä, kun kondomia ei ole ollutkaan suojana. Tällöin syntyy punottavia näppylöitä, jotka ovat vain limakalvon reaktiota ja paranevat itsestään. Voit toki kokeilla nopeuttaa paranemista sivelemällä iltaisin pesun jälkeen terskan ja ihottuman alueelle apteekista reseptivapaasti saatavaa 1% hydrocortison voidetta niin kauan, että ihottuma on poissa"


      • Anonyymi
        asdminatidan kirjoitti:

        "Kyseessä voi olla tavanomainen terskan ja esinahan limakalvon ihottuma, joka voi vaikkapa olla seurausta sukupuolielimen limakalvon ärsytyksestä, kun kondomia ei ole ollutkaan suojana. Tällöin syntyy punottavia näppylöitä, jotka ovat vain limakalvon reaktiota ja paranevat itsestään. Voit toki kokeilla nopeuttaa paranemista sivelemällä iltaisin pesun jälkeen terskan ja ihottuman alueelle apteekista reseptivapaasti saatavaa 1% hydrocortison voidetta niin kauan, että ihottuma on poissa"

        Olen vasta 10 ja on punaisia näppylöitä iho alla enkä ole ollut yhdynnässä.


    • poika 16v

      kesän aikana tuli vähän pelleiltyä noitten tyttöjen kanssa ja välil ilman kortsuakin mutta ei ole mitään kirvelyä kutinaa yms. punaisia pisteitä terskan yläpuolella tulevat aina seksin jälkeen ja välillä penis vetää itsensä jotenkin kasaan vaikka ei ole kylmä eikä mitään ihankuin se olisi erektiossa mutta ei ole :D

    • vichy12345

      sama mulla. terskassa pari punasta näppylää vasemmalla puolella. ei voi olla sukupuolitauti ku en oo ollu yhdynnässä.kattelee nyt et lähteekö nää näppylät parin viikon swisällä ja jossei nii sitte lekurille käymää

    • TNTTTTT

      mulla noita ilmestyy vaan oraaliseksin jälkeen ja häviävät n. päivässä. syntyvät ainakin tässä tapauksessa kuin fritsut?

    • alfhsa

      Itellä on toinen kerta kun on, ja viimekskin katos vaan itestään, ei oo kipuja eikä kutinaa.. veikkaan et johtuu kuivumisesta...

    • unkown

      minulla on valkoisia pilkkuja esi nahassa jotka eivät häirinneet ollenkaan sitten niistä tuli punaisia ja alkoivat paisua apua?

      • poju20

        taitaapi olla kondylooma, kävisin lekurilla :)


    • höhö:DD

      olen 16 vuotias poika ja harrastin suojaamatonta seksiä ja nyt mulla on punaisia näppylöitä terskan päässä välil kutisee. mahtaisiko olla terskan ja esinahan limakalvon ihottuma?

    • poju 12

      Mo !
      mulla on jotain punasta peniksen oikeella puolella jos penistä koskee kirvelee vähän mahtasko olla joku tauti ainut vaan ettei oo tullu tyttöjen kanssa pelleiltyä?

    • hmmmmmm

      hmh, itselläni oli 3-4 sellaista "laikkua"/läiskää.. rasvailin canesten rasvalla.. ei lähtenyt ja lääkäri veikkasi jotain ihottumaa.. läiskät näyttivät siltä kun olisi ihoa vähän lähtenyt, mutta ei rasvat auttaneet.. lääkäri kehotti laittamaan hydrokortisonia ja läiskät lähtivät kolmessa päivässä pois.. mutta sitten kun runkkaa ja tai löysänä ottaa terskan juuresta kiinni ja vetää terskaa päin, eli veri "pakkautuu" terskaan, eikä pääse pois, tulee ihon muodot paremmin esille ja sillä alueella johon kortisonia olen levittänyt nousee pieniä punaisia näppyjä.. joita muistaakseni on ollut mahdollisesti joskus aikaisemminkin.. mutta ei välttämättä niin paljoa? ei voi niin tarkasti muistaa..
      jostain täältä foorumilta luin ja kortisonin ohjeissakin sanottiin, että ohuentaa ihoa, ei saa käyttää yli 2 viikkoa pidempään..
      terska on herkkää aluetta, joten veikkaisin että kortisoni on vähän yrsyttänyt terskan pintaa..
      ehkä bebanthen voisi auttaa?
      onko kellään ideoita?

    • AzAA

      Minullakin on punaisia näppylöitä ja olen 15v. Aina seksin jälkeen jos ei oo käyttäny kumii ni mull tulee mutta ne lähtee parin päivän sisällä ei huolta :D

      • Näin on

        Sama homma


    • poika5v

      Käteen vetäminen tappaa!

    • Mistähän johtuu?

      Minule ilmestyi terskan juureen sellasia punaisia pieniä näppyjä/rakkuloita. Niihin ei käy. Voisko johtua, kun olen vedellyt aika paljon muutamien päivien aikana? en ole ollut yhdynnässä, eli ei voi olla seksitauti...

    • ha

      Myös muut kuin seksitaudit voivat aiheuttaa naisille oireita sukuelinten alueelle. Näistä yleisin on hiivasienen aiheuttama tulehdus. Yleensä kyseessä on Candida albicansin aiheuttama tulehdus. Tulehdukselle altistavat antibioottilääkitys, raskaus, ehkäisypillereiden käyttö, sokeritauti ja liiallinen hygienia. Pääoireena on kutina, johon liittyy ryynimäinen valkovuoto, limakalvojen turvotus, kirvelyä sekä pienet haavautumat. Hiivasieni voidaan todeta emätineritteestä mikroskopiatutkimuksessa tai viljelemällä laboratoriossa. Miehille hiivasieni voi aiheuttaa esinahan ja terskan alueelle kutisevaa ihottumaa, johon liittyy pieniä punaisia näppyjä sekä haavaumia. Apteekista on reseptittä saatavissa useita erilaisia paikallisesti käytettäviä emätinpuikkoja sekä voiteita, joiden hoitoajat vaihtelevat kerta-annoksesta muutamaan viikkoon. Oireetonta seksikumppania ei tarvitse hoitaa.

      Osalla potilaista hiivasienitulehdus toistuu kiusallisen usein. Tällöin on syytä hakeutua lääkärin vastaanotolle, jolloin voidaan varmistaa diagnoosi ja tarvittaessa määrätä sisäinen hiivalääkitys. Hiivatulehduksen kaltaisia oireita voivat aiheuttaa myös muut tautitilat, jotka voidaan samassa yhteydessä selvittää.

    • LOLOLOLOlolo

      SAIRAIN LUKEMANI KETJU KUN KUVITTELEE ETTÄ JÄTKÄT V***UILEE TOISILLEEN Tollasena "sarkasmina" lol

    • huolestuttaa

      Mulla on kans pieniä punaisia näppylöitä terkassa. Olen harrastanut seksiä exäni kanssa kumilla ja nykyisen kanssa kumilla ja ilman. Nykyinen ei ole harrastanut ennen seksiä. Infoo?

    • palli

      luulen et johtuu ku oon pessy joka ilta saippual

    • markus ärrävika

      Mullaki on terskassa pieniä punasia näppylöitä. Ei kutia eikä satu mutta vähän erikoiselta näyttää.
      Harrastin toissapäivänä seksiä ilman kumia. Mä veikkaan että ei oo mitää kummempaa

      • makke on mies

        Ei kannata laittaa sitä kortisonivoidetta. Ite laitoin ja lähti nahat terskasta. Ne näpyt häipyy itestään muutaman päivän sisään.


    • Kokenutkerran

      Minulla ilmestyi yhtäkkiä seuraavana päivänä seksin jälkeen punasia näppylöitä jotka kutisee kosketuksesta. viimeksi lähti muistaakseni päivän kuluessa mutta silti paniikki iskee. lekuri aivan uusi paikka , ei uskalla mennä. mikä neuvoksi?

    • Moimoi:-DD

      Tälleen btw tietona kaikille et sukupuolitauti voi tarttua vaiks ei olis ollu sukupuoliyhdynnässä:D

      Ei mulla muuta

    • Apua!

      Moi! Olen 16-vuotias poika joka harrasti seksiä pitkän (9kk) tauon jälkeen. 1 päivä siitä eteenpäin huomasin, että terskassani oli pieniä punaisia pilkkuja. Esinahka tuntuu jotenkin turvonneelta ja tiukemmalta kuin ennen. myös virtsa haisee erille kuin ennen ja housuihin ilmestyy harmaankeltaisia läikkiä. Kun esinahan vetää taakse niin sieltä leviää paha haju. Voisiko tämä olla jokin ihottuma? Tämä oli myös ensimmäinen kerta kun käytin kortsua, eli voisiko se johtua kortsun liukasteesta yms... Jos jollakin on kokemusta vastaavanlaisesta niin vastailkaa. Lääkäriinkin olen valmis menemään, mutten ihan heti kyllä

    • hupsistajaa

      ei hätää, pelkkä allerginen reaktio, se voi tulla melkeinpä mistä vaan kun on niin herkkä alue, vaikka en nyt mikään asiantuntija olekaan, mutta osaan sanoa että näin on.

      ps. itelleni tulee välillä seksin jälkeen kun käytän kondoomia, siitä kondoomin materiaalista tulee tollaista, myös jos pesen saippualla usein niin sama juttu, turhia huolia ;)

    • katsenko

      Hei terve tota noin harrastin tässä yks päivä seksiä ilman kondoomia ja tietenki seksin jälkeen menin heti puhistamaan saippualla ja vedellä koko vehkeen mutta noin 1vk jälkeen alkanut tulee jotain punaisia läiskiä esinahalle ei terskaan mut esinahalle? mistä voisi olla kyse ei kutise tai mitää ei ees satu mut voiteella aina lähtee pois mut sit aina ilmestyy uus johonki toiseen paikkaan ja tätä on nyt jatkunut vaa tää 4päivää totesin tän 5päivää sitte oisko mitää vakvaaa kelläkää kokemusta? :/

    • sami13v

      Mulla on semmoset kolme ihan kauhean pientä vaalea pistettä siinä frenulumin oikealla puolella, niitä ei kutita eikä satu mutta haluaisin tietää mitä ne on. En ole harrastanu seksiä mutta olen masturboinnu

    • daniel virtanen

      mulla tuli noin 30 isoa näppylää mun terskan alle ja ne kirvelee ja sattuu... ei hydrokortisooni auttanut, mikä avuksi?

    • poju13v

      samat. aattelin vaa et jos en oo harrastanu seksii tai mtn ni mikä voisi olla syynä? ei kai ole vaarallista?

    • mitä nämä on?

      sama homma, en ole käynyt lääkärillä kun sanoi isäni etteivät ne ole vaarallisia, jotain tosi ärsyttäviä punaisia pisteitä jotka näyttää pysyvän koko loppu elämän. Nämä ilmestyivät pian 15v jälkeen, enkä muista tehneeni muuta kuin vetäneeni käteen muutamia kertoja, mutta ne on nyt ollut muutaman vuoden ja ei ole lähdössä vaan tullut 2 lisää ja kolmas alkukin on jo havaittavissa, ne lisääntyy mutta ei satu, kutia tai muuta vaikka koskisi niihin, mitä outoja nämä onkin niin ei kivoja. Jos joku tietää mitä nämä ovat, olisi jo aika tietää.

    • Sitti

      ON se kumma kapistus tuo mulkku !! ps vesi pesu tai hajustamaton saippua niin ei tuu näppyjä ja kortisooni voide jos on tulehdusta jep noikaa vaikka omaan käteen moi !

    • Joroisten Jorma

      Mullakin on punaisia länttejä kullissa. Onkohan se kuppa vai joku muu? Otanko asperiinia?

    • Eihelvetti123

      Tuli tossa päivä sitten saatua suuseksiä ja tänään huomasin että terskassa on paljon todella pieniä täpliä.Ei kutise tai ei ole muutakaan ihmeellistä ohella ollut, mikä on?

    • Täpläkulli

      Voi vittu, nii mullakki😂 kerra sitä eletää ei ressiä

    • y-fyssa

      Mullakin oli kaksi pientä punaista täplää terskassa useamman vuoden ajan, kunnes sitten eräänä aamuna heräsin siihen, että ne olivat lähteneet yön aikana liikenteeseen 1-2 cm välein kasvaen aina pakaroille päästyään molemmilla poskilla satapäisiksi punaisiksi riippuluomiryppäiksi (paremminkin riippuverhoiksi). Talvella ei mitään ongelmaa, kunhan ei vaan avantoon mene ilman uikkareita. Kesäisin esteettiset syyt pitävät poissa uimarannoilta, joten kalaparvista ei tuolloin suoranaista uhkaa. Kyllä tässä varmaan lääkäriin täytyy mennä, vaikken tyttöjen kanssa olekaan vehdannut. Ei tämä kyllä enää mitään aknea voi olla, mutta toisaalta eipä kai nyt sekään nyt mistään iästä kiinni ole. Bepanthen on vielä kokeilematta - kiitos tuosta vinkistä aiemmalle kirjoittajalle!

    • Poika2004

      Mulla on terskan kohdalla jotain punaisia läiskiä voiks joku kertoo mitä ne on

      • 100suomi

    • paketti-hiivaa

      Minulla oli samankaltaista probleemaa, kävin lääkärissä toki. Olin yhdynnässä naisen kanssa, jolla oli ollut hiivatulehdus aiemmin mutta oireet hävinneet. Sen jälkeen parin päivän päästä oli muutama punainen pilkku esinahassa esinahan alla ja lisäksi haava ja punoitusta virtsaputken suulla (haava oli kipeä, joten lääkäri sanoi ettei kyseessä luultavasti ole sukupuolitauti, oliskoha puhunut kupasta, koska tuossa sp-taudissa haava ei pitäisi olla lainkaan kipeä). Virtsatessa haava oli todella kipeä!

      Lääkäri määräsi hiivalääkkeet, jotka tepsivät mutta eivät kovin nopeasti. Taisin käyttää voidetta ainakin kolme viikkoa, kunnes olin varma, että oireita ei enää ollut. Punoitus hävisi ehkä 1-2 viikossa (vaikka lääkäri lupaili, että aika nopeasti pitäisi parantua) ja aika pian myös virtsaamisen aikana ei tuntunut mitään kipua. Joten ihan tavallinen hiivatulehdus oli: myös kaikki sp-tautitestit olivat negatiivisia.

      • paketti-hiivaa

        ja siis limakalvo oli tosiaan terskasta rikki (tuo haava, josta puhuin), hiivan aiheuttamaksi epäili sitäkin.


    • Huolestunut07

      öö ota oon 11v poika ja vedän vähän liian usein käteen. ja tota öö... mun terskassa on yks sellanen punaselta näyttävä näppylä. siihen sattuu jos joutuu kosketukseen esim. kalsareiden kaa. mut jos ei oo eraktiota mul ei oo sitä.. yleinsä huomaan sen runkkauksen jälkeen.

      voisko auttaa? tartteeks mennä lääkäriin? mitä pitää tehä= apua!!!

    • Anonyymi

      Mul tulee samalaisia jos pitkäst aikaa saan pillua🤔 ja kyllä testeissä olen käyny yms. Niin ei mitään ole mutta en ole saanu minkää sortin vastauksia mitä ne näpyt ovat ja no ne hämmentää tämmöistä nuorta aikuista

    • Anonyymi

      Hei olen 12V Poika Olen ihmetellyt kun minun terskan päässäni on 2 pientä näppylää punaista ja minulla ei ole mitään oireta tai kipuja enkä halua mennä näyttämään minun pippeliä lääkärille.
      Ja vasemmassa kives pussissa ihossa on iso näppylä johon kutittaa vähän ja minulla on ollut 2 kertaa syyhy mutta ei ole enää olen kokeillut syyhy voidetta ja Ceralan voidetta mutta ei auta voisiko joku auttaa.

    • Anonyymi

      Sama ongelm. Onks mitää hoitoa...

    • Anonyymi

      Kai mullakin sit on pieniä punaisia näppylöitä pippelissa mutta voiko se johtua sulupuolitaudista kun olen vasta 9 vuotias ja vasta harrastanut viisi kertaa seksiä minun 15 vuotiaan isosiskoni kanssa? Eikö sukupuolitaudit tule yleensä vierailta? Siskoni on edelleen neitsyt eli hänellä ei voi olla sukipuolitautia ja itse en ole kuin kerran aikaisemmin harrastanut seksiä ilman kumia ja sekin oli tarhassa viisi vuotiaana...
      T.punapippeli

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5399
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3477
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1602
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      197
      1521
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      25
      1023
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      789
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      788
    Aihe