Punaisia näppyjä terskassa

Hei! Minulle ilmestyi noin viikko sitten punaisia näppyjä terskaan.Virtsatessa ei kirvele eikä muutenkaan ole minkäänlaisia kipuja. Minulla ei ole minkäänlaisia allergioitakaan todettu... Saattaa olla että terska on hiertänyt housuissa ja siitä tullut araksi. Miltä vaikuttaa?
Ilmianna
Jaa

45 VastaustaEi vaikuta vakavalta kun ei kutia eikä kirvele. Esim. jatkuva saippuapesu saattaa ärsyttää herkkiä ihoalueita vaikkei allerginen oliskaan. Toiset taas oireilevat jopa vaatteiden väriaineista, pesuaineista, valkaisuaineista jne.

Jos ne ei häviä lähiaikoina ja vaivaavat sun mieltäsi, niin käväse lääkärissä. Parempi tietää kuin arvailla.
Ilmianna
Jaa
Mulla on terskassa myös punaisia näppyjä tai oikeastaan terskan vasemmalla puolella. Ne ei ole kipeitä eikä muutenkaan vaivaa. Olen vertaillu niitä kuviin joita on otettu sukupuolitaudeista peniksessä eikä ne tunnu täsmäävän mihinkään paitsi herpekseen (joka joskus tulee mulla huuleen)Oliskohan jotenkin virus joutunu penikseen?? Toisaalta senhän pitäs olla kipee ja tää ei oo.
Mutta jos sulla Dean asia selviää ni kerro ihmeessä mullekin?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
Käykää nyt hyvät miehet lääkärissä!!

Tiesittekö että klamydia pysyy pääosin oireettomana joillain ihmisillä!!?? Entäs jos teillä se ilmenee pelkkinä näppylöinä!!!??

Ihan tosi!! LÄÄKÄRIIN!!!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
sama homma täälläkin. ei mitään oireita eikä myöskään mitään kipuja/haittaa. jaksais turhan takia lähteä pippeliä lääkärille näyttämään mutta jos joku tietää mitä on tai mistä johtuu niin infoa vain tänne päin. lähinnä vain semmoisia pieniä punasia pisteitä ihon alla.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Samanlaisia mulla, muijalla tosin herpes. tsiisus, jos se nyt mulla :S
Kommentoi
Ilmianna
Jaa

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
mutta olen vainn 14 vuotias enkä ole ollut sukupuoliyhdynnässä, joten se ei ainakaan ole sukupuolitauti, mutta kertokaa ihmeessä jos tiiätte joku !
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
nnn,,,...kikiiuuugggddd
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
sama
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
mupsi kirjoitti:
sama
"Kyseessä voi olla tavanomainen terskan ja esinahan limakalvon ihottuma, joka voi vaikkapa olla seurausta sukupuolielimen limakalvon ärsytyksestä, kun kondomia ei ole ollutkaan suojana. Tällöin syntyy punottavia näppylöitä, jotka ovat vain limakalvon reaktiota ja paranevat itsestään. Voit toki kokeilla nopeuttaa paranemista sivelemällä iltaisin pesun jälkeen terskan ja ihottuman alueelle apteekista reseptivapaasti saatavaa 1% hydrocortison voidetta niin kauan, että ihottuma on poissa"
Kommentoi
Ilmianna
Jaa

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
kesän aikana tuli vähän pelleiltyä noitten tyttöjen kanssa ja välil ilman kortsuakin mutta ei ole mitään kirvelyä kutinaa yms. punaisia pisteitä terskan yläpuolella tulevat aina seksin jälkeen ja välillä penis vetää itsensä jotenkin kasaan vaikka ei ole kylmä eikä mitään ihankuin se olisi erektiossa mutta ei ole :D
Ilmianna
Jaa
sama mulla. terskassa pari punasta näppylää vasemmalla puolella. ei voi olla sukupuolitauti ku en oo ollu yhdynnässä.kattelee nyt et lähteekö nää näppylät parin viikon swisällä ja jossei nii sitte lekurille käymää
Ilmianna
Jaa
mulla noita ilmestyy vaan oraaliseksin jälkeen ja häviävät n. päivässä. syntyvät ainakin tässä tapauksessa kuin fritsut?
Ilmianna
Jaa
Itellä on toinen kerta kun on, ja viimekskin katos vaan itestään, ei oo kipuja eikä kutinaa.. veikkaan et johtuu kuivumisesta...
Ilmianna
Jaa
minulla on valkoisia pilkkuja esi nahassa jotka eivät häirinneet ollenkaan sitten niistä tuli punaisia ja alkoivat paisua apua?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
taitaapi olla kondylooma, kävisin lekurilla :)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
olen 16 vuotias poika ja harrastin suojaamatonta seksiä ja nyt mulla on punaisia näppylöitä terskan päässä välil kutisee. mahtaisiko olla terskan ja esinahan limakalvon ihottuma?
Ilmianna
Jaa
Mo !
mulla on jotain punasta peniksen oikeella puolella jos penistä koskee kirvelee vähän mahtasko olla joku tauti ainut vaan ettei oo tullu tyttöjen kanssa pelleiltyä?
Ilmianna
Jaa
hmh, itselläni oli 3-4 sellaista "laikkua"/läiskää.. rasvailin canesten rasvalla.. ei lähtenyt ja lääkäri veikkasi jotain ihottumaa.. läiskät näyttivät siltä kun olisi ihoa vähän lähtenyt, mutta ei rasvat auttaneet.. lääkäri kehotti laittamaan hydrokortisonia ja läiskät lähtivät kolmessa päivässä pois.. mutta sitten kun runkkaa ja tai löysänä ottaa terskan juuresta kiinni ja vetää terskaa päin, eli veri "pakkautuu" terskaan, eikä pääse pois, tulee ihon muodot paremmin esille ja sillä alueella johon kortisonia olen levittänyt nousee pieniä punaisia näppyjä.. joita muistaakseni on ollut mahdollisesti joskus aikaisemminkin.. mutta ei välttämättä niin paljoa? ei voi niin tarkasti muistaa..
jostain täältä foorumilta luin ja kortisonin ohjeissakin sanottiin, että ohuentaa ihoa, ei saa käyttää yli 2 viikkoa pidempään..
terska on herkkää aluetta, joten veikkaisin että kortisoni on vähän yrsyttänyt terskan pintaa..
ehkä bebanthen voisi auttaa?
onko kellään ideoita?
Ilmianna
Jaa
Minullakin on punaisia näppylöitä ja olen 15v. Aina seksin jälkeen jos ei oo käyttäny kumii ni mull tulee mutta ne lähtee parin päivän sisällä ei huolta :D
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Sama homma
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Käteen vetäminen tappaa!
Ilmianna
Jaa
Minule ilmestyi terskan juureen sellasia punaisia pieniä näppyjä/rakkuloita. Niihin ei käy. Voisko johtua, kun olen vedellyt aika paljon muutamien päivien aikana? en ole ollut yhdynnässä, eli ei voi olla seksitauti...
Ilmianna
Jaa
Myös muut kuin seksitaudit voivat aiheuttaa naisille oireita sukuelinten alueelle. Näistä yleisin on hiivasienen aiheuttama tulehdus. Yleensä kyseessä on Candida albicansin aiheuttama tulehdus. Tulehdukselle altistavat antibioottilääkitys, raskaus, ehkäisypillereiden käyttö, sokeritauti ja liiallinen hygienia. Pääoireena on kutina, johon liittyy ryynimäinen valkovuoto, limakalvojen turvotus, kirvelyä sekä pienet haavautumat. Hiivasieni voidaan todeta emätineritteestä mikroskopiatutkimuksessa tai viljelemällä laboratoriossa. Miehille hiivasieni voi aiheuttaa esinahan ja terskan alueelle kutisevaa ihottumaa, johon liittyy pieniä punaisia näppyjä sekä haavaumia. Apteekista on reseptittä saatavissa useita erilaisia paikallisesti käytettäviä emätinpuikkoja sekä voiteita, joiden hoitoajat vaihtelevat kerta-annoksesta muutamaan viikkoon. Oireetonta seksikumppania ei tarvitse hoitaa.

Osalla potilaista hiivasienitulehdus toistuu kiusallisen usein. Tällöin on syytä hakeutua lääkärin vastaanotolle, jolloin voidaan varmistaa diagnoosi ja tarvittaessa määrätä sisäinen hiivalääkitys. Hiivatulehduksen kaltaisia oireita voivat aiheuttaa myös muut tautitilat, jotka voidaan samassa yhteydessä selvittää.
Ilmianna
Jaa
SAIRAIN LUKEMANI KETJU KUN KUVITTELEE ETTÄ JÄTKÄT V***UILEE TOISILLEEN Tollasena "sarkasmina" lol
Ilmianna
Jaa
Mulla on kans pieniä punaisia näppylöitä terkassa. Olen harrastanut seksiä exäni kanssa kumilla ja nykyisen kanssa kumilla ja ilman. Nykyinen ei ole harrastanut ennen seksiä. Infoo?
Ilmianna
Jaa

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
luulen et johtuu ku oon pessy joka ilta saippual
Ilmianna
Jaa
Mullaki on terskassa pieniä punasia näppylöitä. Ei kutia eikä satu mutta vähän erikoiselta näyttää.
Harrastin toissapäivänä seksiä ilman kumia. Mä veikkaan että ei oo mitää kummempaa
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Ei kannata laittaa sitä kortisonivoidetta. Ite laitoin ja lähti nahat terskasta. Ne näpyt häipyy itestään muutaman päivän sisään.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Minulla ilmestyi yhtäkkiä seuraavana päivänä seksin jälkeen punasia näppylöitä jotka kutisee kosketuksesta. viimeksi lähti muistaakseni päivän kuluessa mutta silti paniikki iskee. lekuri aivan uusi paikka , ei uskalla mennä. mikä neuvoksi?
Ilmianna
Jaa
Tälleen btw tietona kaikille et sukupuolitauti voi tarttua vaiks ei olis ollu sukupuoliyhdynnässä:D

Ei mulla muuta
Ilmianna
Jaa
Moi! Olen 16-vuotias poika joka harrasti seksiä pitkän (9kk) tauon jälkeen. 1 päivä siitä eteenpäin huomasin, että terskassani oli pieniä punaisia pilkkuja. Esinahka tuntuu jotenkin turvonneelta ja tiukemmalta kuin ennen. myös virtsa haisee erille kuin ennen ja housuihin ilmestyy harmaankeltaisia läikkiä. Kun esinahan vetää taakse niin sieltä leviää paha haju. Voisiko tämä olla jokin ihottuma? Tämä oli myös ensimmäinen kerta kun käytin kortsua, eli voisiko se johtua kortsun liukasteesta yms... Jos jollakin on kokemusta vastaavanlaisesta niin vastailkaa. Lääkäriinkin olen valmis menemään, mutten ihan heti kyllä
Ilmianna
Jaa
ei hätää, pelkkä allerginen reaktio, se voi tulla melkeinpä mistä vaan kun on niin herkkä alue, vaikka en nyt mikään asiantuntija olekaan, mutta osaan sanoa että näin on.

ps. itelleni tulee välillä seksin jälkeen kun käytän kondoomia, siitä kondoomin materiaalista tulee tollaista, myös jos pesen saippualla usein niin sama juttu, turhia huolia ;)
Ilmianna
Jaa
Hei terve tota noin harrastin tässä yks päivä seksiä ilman kondoomia ja tietenki seksin jälkeen menin heti puhistamaan saippualla ja vedellä koko vehkeen mutta noin 1vk jälkeen alkanut tulee jotain punaisia läiskiä esinahalle ei terskaan mut esinahalle? mistä voisi olla kyse ei kutise tai mitää ei ees satu mut voiteella aina lähtee pois mut sit aina ilmestyy uus johonki toiseen paikkaan ja tätä on nyt jatkunut vaa tää 4päivää totesin tän 5päivää sitte oisko mitää vakvaaa kelläkää kokemusta? :/
Ilmianna
Jaa
Mulla on semmoset kolme ihan kauhean pientä vaalea pistettä siinä frenulumin oikealla puolella, niitä ei kutita eikä satu mutta haluaisin tietää mitä ne on. En ole harrastanu seksiä mutta olen masturboinnu
Ilmianna
Jaa
mulla tuli noin 30 isoa näppylää mun terskan alle ja ne kirvelee ja sattuu... ei hydrokortisooni auttanut, mikä avuksi?
Ilmianna
Jaa
samat. aattelin vaa et jos en oo harrastanu seksii tai mtn ni mikä voisi olla syynä? ei kai ole vaarallista?
Ilmianna
Jaa

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
sama homma, en ole käynyt lääkärillä kun sanoi isäni etteivät ne ole vaarallisia, jotain tosi ärsyttäviä punaisia pisteitä jotka näyttää pysyvän koko loppu elämän. Nämä ilmestyivät pian 15v jälkeen, enkä muista tehneeni muuta kuin vetäneeni käteen muutamia kertoja, mutta ne on nyt ollut muutaman vuoden ja ei ole lähdössä vaan tullut 2 lisää ja kolmas alkukin on jo havaittavissa, ne lisääntyy mutta ei satu, kutia tai muuta vaikka koskisi niihin, mitä outoja nämä onkin niin ei kivoja. Jos joku tietää mitä nämä ovat, olisi jo aika tietää.
Ilmianna
Jaa
ON se kumma kapistus tuo mulkku !! ps vesi pesu tai hajustamaton saippua niin ei tuu näppyjä ja kortisooni voide jos on tulehdusta jep noikaa vaikka omaan käteen moi !
Ilmianna
Jaa
Mullakin on punaisia länttejä kullissa. Onkohan se kuppa vai joku muu? Otanko asperiinia?
Ilmianna
Jaa

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Tuli tossa päivä sitten saatua suuseksiä ja tänään huomasin että terskassa on paljon todella pieniä täpliä.Ei kutise tai ei ole muutakaan ihmeellistä ohella ollut, mikä on?
Ilmianna
Jaa
Voi vittu, nii mullakki😂 kerra sitä eletää ei ressiä
Ilmianna
Jaa
Mullakin oli kaksi pientä punaista täplää terskassa useamman vuoden ajan, kunnes sitten eräänä aamuna heräsin siihen, että ne olivat lähteneet yön aikana liikenteeseen 1-2 cm välein kasvaen aina pakaroille päästyään molemmilla poskilla satapäisiksi punaisiksi riippuluomiryppäiksi (paremminkin riippuverhoiksi). Talvella ei mitään ongelmaa, kunhan ei vaan avantoon mene ilman uikkareita. Kesäisin esteettiset syyt pitävät poissa uimarannoilta, joten kalaparvista ei tuolloin suoranaista uhkaa. Kyllä tässä varmaan lääkäriin täytyy mennä, vaikken tyttöjen kanssa olekaan vehdannut. Ei tämä kyllä enää mitään aknea voi olla, mutta toisaalta eipä kai nyt sekään nyt mistään iästä kiinni ole. Bepanthen on vielä kokeilematta - kiitos tuosta vinkistä aiemmalle kirjoittajalle!
Ilmianna
Jaa
Mulla on terskan kohdalla jotain punaisia läiskiä voiks joku kertoo mitä ne on
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
http://www.terve.fi/seksuaaliterveys/hiivatulehdus-voi-vaivata-myos-miesta
Aika yleistä. Lähtee parissa päivässä pois.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Punaisia näppyjä terskassa

Hei! Minulle ilmestyi noin viikko sitten punaisia näppyjä terskaan.Virtsatessa ei kirvele eikä muutenkaan ole minkäänlaisia kipuja. Minulla ei ole minkäänlaisia allergioitakaan todettu... Saattaa olla että terska on hiertänyt housuissa ja siitä tullut araksi. Miltä vaikuttaa?

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta