"KATSOKAA !"

ZOMBIE/jouni korpi

Katsokaa häntä. Hän on kuin hölmö.

Hän tulee ulos ovesta kantaen pientä ruskeaa mattoa. Hän ravistelee maton ja kävelee kohti pyykkinarua. Sen edessä on lumikinos.

-perkele-

Hän kävelee takaisin sisään. Pian hän tulee taas ulos, ilman mattoa. Hän kävelee pyykkinarun ohi. Minne hän menee? Katsokaa, hän menee rakennuksen nurkan taakse. Nyt hän tulee takaisin. Hänellä on mukanaan lumikola. Hän kävelee pyykkinarulle ja kolaa sen alta lunta. Hän kolaa itselleen polun. Katsokaa.

Hän asettaa lumikolan nojaamaan punaista tiiliseinää vasten. Hän menee takaisin sisään ja tulee pian ulos maton kanssa. Hän ravistelee maton uudelleen. Hän kävelee polkuaan pitkin pyykkinarulle ja ripustaa maton sille.

-tähän ei eläin pysty-

Hän kävelee polkuaan takaisin ja menee sisään. Pian hän tulee takaisin ulos. Hänellä on mukanaan hieman isompi matto, kirjava. Hän ravistelee sen, kävelee polkuaan pitkin. Hän ripustaa maton narulle. Sitten hän menee takaisin sisään. Ja tulee takaisin ulos. Hänellä on mukanaan pitkä, kapea, valkea matto, sekä mattopiiska. Hän kävelee niiden kanssa mattotelinettä kohti. Mattotelineen edessä on lunta.

-perkele-

Hän kävelee takaisin sisään, tulee ulos ilman mattoa. Ilman piiskaa. Hän ottaa lumikolan seinän vierustalta ja kävelee sen kanssa mattotelineelle. Hän kolaa itselleen polun mattotelineen eteen. Sitten hän vie lumikolan takaisin seinää vasten nojaamaan.

Hän kävelee sisään. Hän tulee ulos valkean maton ja mattopiiskan kanssa. Hän kävelee mattotelineelle ja kulkee polkuaan pitkin. Hän heittää maton telineelle. Hän lyö mattoa mattopiiskalla. Hän lyö uudestaan. Hän lyö useasti. Hän lopettaa piiskaamisen.

-perkele-

Hän jättää mattopiiskan mattotelineelle. Hän kävelee lumikolan luo, ottaa sen. Hän kävelee takaisin mattotelineelle. Hän kolaa lunta mattotelineen takaa. Hän tekee sinnekin polun. Hän vie lumikolan takaisin seinään nojalleen. Hän kävelee mattotelineelle, ottaa mattopiiskan, kulkee polkua pitkin telineen taakse. Hän lyö mattoa mattopiiskalla useasti. Hän laskee mattopiiskan telineelle.

Hän kulkee polkua pitkin mattotelineen etupuolelle. Hän ottaa maton pois telineeltä. Hän kulkee pyykkinarulle. Hän kävelee polkua pitkin ja ripustaa maton kahden muun maton viereen.

-the final matto perkele-

Hän kävelee takaisin sisään ja tulee ulos valtavan suuren ja painavan mattorullan kanssa. Hän kävelee mattotelineelle ja rullaa maton telineen päälle. Hän ottaa mattopiiskan. Hän lyö suurta mattoa useasti, kunnes lopettaa siirtyäkseen toiselle puolelle. Hän hakkaa mattoa mattopiiskalla useita kertoja.

-perkele-

Hän kävelee mattotelineen eteen. Hän kaivaa taskuaan. Hän ottaa esille tupakka-askin ja kaivaa sieltä yhden. Hän asettaa tupakan huulilleen. Katsokaa, hän sytyttää sen. Hän kävelee tupakkaa polttaen seinän vierustalle ja ottaa lumikolan. Hän kävelee rakennuksen nurkkausta kohti. Hän raahaa vasemmassa kädessään lumikolaa ja pitää mattopiiskaa sen kahvaa vasten. Hän menee nurkan taakse.

Hän tulee takaisin nurkan takaa. Pysähtyy pienen tynnyrin ääreen. Hänellä on toisessa kädessä mattopiiska ja toisessa kädessä tupakka. Hän polttaa tupakan. Hän tiputtaa käryävän tupakan filtterin pieneen tynnyriin. Hän kävelee mattopiiskan kanssa nurkan taakse.

Tuleekohan hän takaisin?

http://groups.msn.com/zombiegallery

3

385

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • GothicWhite

      piiska... lumikola... matto... lumikola... matto.... piiska... matto... piiska... lumikola... kola piiska matto... piiska matto kola... piiskaa mattomana... matto piiskaa mala... aivan.. uskomatomana ... mikä ihmeen kala.. väli..pala..... rasittamattomana............ hmmmmmm.... piiska?

      • ZOMBIE/jouni korpi

        Märässä painajaisessa
        kyrpä on velttona.
        Isolla tuupataan
        hiha palaa.
        Pirihuorat lutkuttaa
        velttoa mulkkua.
        poliisi on ovella
        ja lastit pillussa.
        Kiire on haihtua
        -poliisit on ulkona.


    • pirutar91

      Aivan mahtava tarina!!En tiedä tuleeko hän takaisin! XD

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      105
      1746
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1367
    3. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      5
      1272
    4. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1240
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      144
      1233
    6. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      22
      1136
    7. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      11
      1127
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      590
      1094
    9. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      6
      1014
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      11
      934
    Aihe