appiukon kanssa?

saara

Onks tääl joku muu joka on haaveillut tai kenties harrastanu seksiä appiukon kans tai jotain sinne päin,ois kiva kuulla.

40

123417

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • yo2007

   Joku vois kirjottaa tähän novellin kun appiukko tulee nuolee sun kyrpää ja sen mutsi vielä tulis työntää dildoo sun perseeseen.

   • m@ke

    tuli silleen apenkin kanssa, olin silloin nuorempi mies, mitä nyt.


  • venus

   Olen ollutkin appiukon kanssa. Voisin kertoa jos
   haluatte kuulla?

   • Kiinnostunut utelias

    Kerro toki!


   • sanna

   • appiukko

   • Mysterygirl

   • leevi..

   • akkapaha

    Kerro tähän suoraan miltä se tuntu? eihän tänne kainosteleen oo tultu.


   • anoppilassa kivaa=)

    Moi, ois nasta kuulla kokemuksia, mailaa noiman(at)suomi24.fi


   • kiva jos kertoisit


   • Joni_Hki

   • Anonyymi

    Kerro


  • omalle pojalle

   minä ainakaan en vois edes ajatella että miniäni kanssa harrastaisin seksyä, mutta ehkä hänen äitinsä kanssa, mutta se on taas eri asia

  • annu75

   kerran olen joutunut humalaisen appiukkoni kourimaksi joka aiheutti sen että alkanut haaveilemaan siitä...

  • siuveli

   Haaveillu olen monta kertaa.. yleensä jos avomiehen kans käväsemmä anoppilassa saunomassa, niin melkein toivon sen kiinnittävän huomiota muhun alastomana,se ajatus vain jotenki kiihottaa. Kerran jopa näin unta, että makasin appiukon kanssa ja voin kertoa, että herätessä oli pikkupöksyt märkänä ;D

   • innokas lukemaan

  • Aisuriksi

   Olen mies ja haaveilen siitä, että isäni makaisi naiseni. Olisi siksi ihana kuulla kokemuksia aiheesta ;) [email protected]

  • keijuliini84

   kokemuksia on, juu. vastailenko tänne, ihan kaikkien nähtäville vai kuinka?

   • tänne..

    Anna tulla vaan..


   • annadulla

    Kirjoita tänne vaan.


  • Kuuma tarina

   Tuolta seksifoorumi.net puoleta löytyi mahtava novelli aiheeseen liittyen. Ylläpito poistakoot jos ei saa tänne laittaa. Kaikki kiitokset kuuluvat alkuperäiselle kirjoittajalle.


   Miniä antoi appiukolleen, osa 1

   Saunan jälkeen isäukko kaatoi Pipsan lasin täyteen viiniä ja kertoi sen laittavan veret kiertämään. ”Joko sinulle tohtii tarjota vai oletko oppinut juomaan niin kuin miehet?” äijä horisi ja epäili pullon kanssa, mutta kaatoi kuitenkin. Istuin sohvaan ja vilkaisin kelloa. Vielä 39 tuntia täällä ja sitten tämä pakkopullahelvetti on ohi taas vuodeksi. Saan unohtaa Raunon kraaterinaaman ja vittuilut ja sen omahyväisen ilmeen.

   ”Punapäät ei kuulemma pääse taivaaseen, mutta luulen kyllä, että vaimosi pääsee ihan mihin vaan”, isä mussutti ja kyhnytti leukaansa suu messingillä.

   Olimme vaimoni kanssa viettäneet viikon Italiassa ja viikon vuokramökillä kotimaassa. Raskaan työrupeaman jälkeen hengähdystauko oli todellakin tehnyt terää. Mutta mitä lähemmäksi loman loppu oli lähennyt, oli ontto pala alkanut kurkussa kasvaa ja ahdistaa. Se olisi vielä tekemättä. Olin lykännyt ajatusta eteenpäin, kunnes koitti loman viimeinen viikonloppu. Se olisi tehtävä: vierailu isukin luona.

   Olin tehnyt sen velvollisuudentunnosta joka kesä siitä asti, kun lähdin kotoa. Vuosi vuodelta tilaisuuksista tuli entistä vaivaannuttavampia ja ymmärsin varsin hyvin, miksi äitini haki aikanaan avioeron isästä. Se oli sitä yhtä vittuilua ja vihjailua aina. Kai se jollain tavalla purki menetettyä elämäänsä naljailemalla minun elämän epäonnistumisista. ”Et kuudetta kuitenkaan saanu?” olivat ensimmäiset sanat isältä, kun kiikutin kotiin viiden laudaturin yo-todistuksen. ”Kaikki nyt osaa rahaa tehdä, ei tainnut älli riittää lääkikseen”, äijä oli murahtanut opiskeluani kauppatieteellisessä. ”Ei tainnut muille kelvata noin käytetty”, se oli kommentoinut aikoinaan ensimmäistä tyttöystävää.

   Niinpä odotukset vierailuille eivät olleet suuret. Edellisenä kesänä olin käynyt yksin, kun Pipsa oli ollut kiinni töissä ja nyt olimme vasta ensimmäistä kertaa yhdessä appilassa. Vihittynä hääparina. Olin täysin vakuuttunut, että jo eteisessä vanha pässi heittää vaimolleni jonkinlaisen vittuilun, mutta sitä ei tullut. Minulle se ei mitään sanonut, mutta alkoi heti leperrellä Pipsalle ja esitellä paikkoja. Ehkä se oli pehmentynyt jo päästään, tuumin, kun ukko hääläsi meille mukaan saunalle evästä ja pyyhettä ja huolehti, ettemme teloisi itseämme rantakiviin. ”Eihän se oo siis yhtään vittumainen”, oli Pipsakin epäillyt saunassa etukäteen piirtämiäni kauhuskenaarioita. Joku taka-ajatus sillä täytyi olla, ei se muuten niin höyli olisi. Ja oikeassa taisin olla...

   ”Miten sinä saitkin noin hyvännäköisen vaimon? Et ainakaan ulkonäöllä tai rahalla. Etkä suurella mulkulla”, isä naurahti ja kumosi viiniä.

   Tottahan se oli. Kaveritkin siitä monesti kuittailivat. Pipsa kyllä käänsi kaduilla miesten päät tai paremminkin laski kohti uurrettua kaulavakoa ja ylväitä rintoja kohti. Huomasin, että nytkään hänellä ei ollut liivejä, eikä hän niitä liioin tarvinnutkaan. Rinnat muljahtelivat kiinteinä palloina paidan sisässä, mitä nyt vähän nännit kuulsivat läpi, mutta muuten ne seisoivat ryhdikkäinä. Ja olihan Pipsa kaunis ja osasi laittaa itseään nätisti, tyypillinen kosmetiikkamyyjä kun oli.

   ”Täytyy sitten olla hyvä muissa asioissa”, vaimoni naurahti ja oli selvästi otettu appensa kehuista.

   ”Niin. Hyvä panemaan. Se on sitten sukuvika”, isä höysti ja iski silmää nuorikolleni. ”Ja mikäs se onkaan noin verevän ja osaavan punapään kanssa.”

   ”Kiitosta vaan. Eipä tuo Marko ole sanailua ainakaan isältään oppinut”, Pipsa punasteli kainosti ja pyysi lisää viiniä.

   Ilmapiirissä oli jotain outoa, tavanomaisuudesta poikkeavaa. Vaimoni oli yllättävän rento ja vapautunut, kun yleensä hän vastasi kysymyksiin yhdellä sanalla ja oli kireän viileä. Nyt hän oli jopa vaivautunut meikkaamaan saunan jälkeen ja laittamaan lakkapullon kanssa pitkähkön rakelliekkimäisen tukkansa vähän villisti ja pörröisesti auki, kun se yleensä oli vain poninhännällä. Vaimo oli myöskin laittanut jotain uutta kukkaistuoksuista hajuvettä. Isä heitteli taas tarinoita matkoiltaan ja säesti välillä lyhyillä kaksimielisyyksillään.

   Avasimme toisen viinipullon, vaikka minua alkoi jo ramaista. ”Vanha uninallesi on vielä tallella”, isä heittikin pikkuvittuilun haukotteluihini ja suki viiksiään. Vaimo oli kuitenkin pirteä ja pyöritteli viiniä lasissaan.

   ”Tuo Marko se on ollut tumpelo aina kaikessa”, isäni jatkoi vittuiluaan ja aloin uskoa, ettei se vanha kaakki ollut muuttunut yhtään. Esitti saatana.

   Pipsa kikatti ukon puheille ja huiskautti kutrejaan tyttömäisesti. Mitä se nyt pissistelee, aikuinen nainen. Vaimoni risti säärensä sirosti ja hymyili.

   ”Jaa-a, tumpelo-Marko se taitaa painua nukkumaan. Tulehan sitten perässä”, virkoin Pipsalle ja lähdin vanhaa huonettani kohti.

   ”Mene vain. Minä pidän seuraa söpölle vaimollesi lasillisen ajan vielä”, isä leperteli.

   • Kuuma tarina

    Olin nukkunut varmaan tunteroisen verran, kun heräsin virkeänä. Linnut lauloivat ja pihalla tuoksui yöllinen kaste. Vanhassa puutalossa oli kuitenkin aavemainen tunnelma. Lattialaudat narahtelivat ja olohuoneesta kuului matalaa puheensorinaa. Miten ne vieläkin jaksoivat puhua? Olin aluksi olettanut, että Pipsa tulee inhoamaan sovinistista appeaan sydämensä kyllyydestä. Nousin vuoteesta ja kävelin ovea kohti. Olin jo avata oven ja astua tupaan, mutta vaisto varoitti. Päätinkin vain kurkistaa sisään. Hiukset nousivat pystyyn siitä kauheasta näystä.

    Rauno oli tullut istumaan samalle sohvalle Pipsan kanssa ja jostain ihmeen syystä hän siveli vaimoni laineisia hiuksia. Isäni oli selin ovelle, enkä saanut sanoista kunnolla selvää. Erotin vain lipevät myyntiedustajan puheet kauneudesta ja syvästä viisaudesta. Ja vaimo istui pää kallellaan kuin ostava asiakas. Isäni piteli kiinni Pipsan olkapäästä ja laittoi kantasormuskätensä vaimoni tiukoille housuille. Seuraavaksi Rauno painoi huulensa vaimoni kaulalle ja suuteli. Mitä vittua!? Olin jo rynnätä tupaan ja tarrata ketkua kurkusta kiinni, mutta tilanne oli huumaava. Pipsa koetti kääntää kaulaansa poispäin, mutta Rauno rauhoitteli.

    ”Ole rauhassa vaan, en minä pakota mihinkään. Eikö tunnukin hyvältä?” isäni suukotteli Pipsan niskaa. Vaimoni nyökkäsi ja kallisti päätään. Rauno painoi kasvonsa vaimoni kasvoja vasten ja suuteli suoraan huulille. Pipsa aukoi suutaan ja antoi kielen tulla sisälle.

    Oli jotenkin kummallista nähdä, miten Rauno tarttui karvaisilla käsillään hellästi kiinni vaimoni rinnoista paidan läpi ja tunnusteli vapaina pönöttäviä D-kupin kannuja. Pipsa säpsähti ja tuijotti appiukkoaan vihreillä silmillään.

    ”Ei saa puristella... Marko pian tulee”, Pipsa sanoi lähes kuiskaavalla äänellä ja läpsäisi kevyesti isäni kurkottavaa kättä. Hämmentyneen oloinen vaimoni vilkuili hermostuneesti ympärilleen, mutta antoi kuitenkin appiukkonsa painaa kämmenen uudelleen kookkaalle rinnalleen.

    ”Sekö on suurin pelkosi?” Rauno virnisti ja auttoi hitaasti lilan capritopin helmaa kokeilevasti ylös. Mantelinruskea vatsa pilkotti. Kun vaimoni ei vastustellut, uskalsi appiukko riisua koko paidan. Esille tulivat rusketusrajat ja vähän muita vaaleammat tissit isoine nännipihoineen. Nolostunut Pipsa selvästi häpesi kookkaita rintojaan ja posket punaisina yritti käsillään peitellä sulojaan appiukoltaan. Raunokin säpsähti 31-vuotiaan miniänsä paljasta ylävartaloa, joka oli todella hyvässä kunnossa. ”On sinulla, tyttökulta, isot tissit”, hän sanoi ja otti osan rintaa käteensä.

    ”Mitä sinä nyt... Ei me voida... Lopetahan”, Pipsa vastusteli ja työnsi Raunoa kevyesti, mutta vastarinta oli selvästi muodollista. Appiukko jatkoi miniänsä nisien puristelua ja siirtyi lutkuttamaan silkkiruusunpunaista nänniä. Pipsa sulki muutamaksi sekunniksi silmänsä ja parahti. Raunon näppärä sormien liike sai nännipihan nuput paisumaan turpean koviksi. Rauno hieroi naistani hartioista ja ujutti näppinsä herkälle niskalle. Pipsa päästi huokauksen ja antoi yli viisikymppisen karjun silitellä niskapoimua ja kaulaa. Rauno suukotteli naistani ahnaasti ympäri kehoa ja yritti työntää kouraansa valkoisten leggingsien sisään. Sauma oli kuitenkin niin tiukka, ettei käsi mennyt helposti.

    ”Ei sinne”, Pipsa kähisi ja vilkaisi huoneeni ovelle.

    ”Shhh... Älähän nyt... Minä kokeilen vain päältä”, Rauno supisi ja kultaketjuinen ranne vaelteli vaimoni haaroissa. Paksut sormet tunnustelivat kiinteää reittä ja liikkuivat housujen muodostamalla kireällä pimppivakoviivalla. Raunon käsi liikkui kuin mies olisi leiponut pullaa ja housujen kangas kahisi. Koko ajan toivoin, että se kangas olisikin välissä kahisemassa eikä Pipsa erehtyisi riisumaan yhtään enempää. Pipsa huokaili jo äänekkäämmin ja nännit nöpöttivät aivan kivikovina, valkoisten leggingsien upottavaan pimppivakoon oli ilmaantunut kostea kiimajälki.

    ”Avaahan, kulta, vähäsen jalkojasi”, Rauno opasti miniäänsä.

    ”Mitä sinä nyt oikein...” vaimo valitti, mutta avasi reisiään sen verran, että isäukkoni sai kiskottua tiukat muotihousut jalasta.

    ”Otetaan nämä pois, ettei kastu enempää”, ukko tuhisi ja oli jo beigenväristen stringien kimpussa. Rauno hieroi pikkareiden päältä, nyt jo vähän lujemmin. Lähes alaston vaimoni avasi jalkojaan entistä enemmän ja paksujen sormien liike yltyi. Mitään estelyä ei tapahtunut, kun appiukko rupesi riisumaan pikkuhousuja miniänsä jaloista. Rauno vilkaisi stringejä, nuuhkaisi ja naurahti. Ei perkele, muistin silloin, vaimoni kuukautiset olivat loppusuoralla. Ei kai vanha jäärä arkaan pimpsaan kajoaisi?!

    ”Sinähän olet aivan märkä”, Rauno ihaili kiihotuksensa tuloksia. Pipsaa kostuminen jotenkin hävetti ja nainen yritti laittaa reitensä takaisin yhteen.


   • Kuuma tarina
    Kuuma tarina kirjoitti:

    Olin nukkunut varmaan tunteroisen verran, kun heräsin virkeänä. Linnut lauloivat ja pihalla tuoksui yöllinen kaste. Vanhassa puutalossa oli kuitenkin aavemainen tunnelma. Lattialaudat narahtelivat ja olohuoneesta kuului matalaa puheensorinaa. Miten ne vieläkin jaksoivat puhua? Olin aluksi olettanut, että Pipsa tulee inhoamaan sovinistista appeaan sydämensä kyllyydestä. Nousin vuoteesta ja kävelin ovea kohti. Olin jo avata oven ja astua tupaan, mutta vaisto varoitti. Päätinkin vain kurkistaa sisään. Hiukset nousivat pystyyn siitä kauheasta näystä.

    Rauno oli tullut istumaan samalle sohvalle Pipsan kanssa ja jostain ihmeen syystä hän siveli vaimoni laineisia hiuksia. Isäni oli selin ovelle, enkä saanut sanoista kunnolla selvää. Erotin vain lipevät myyntiedustajan puheet kauneudesta ja syvästä viisaudesta. Ja vaimo istui pää kallellaan kuin ostava asiakas. Isäni piteli kiinni Pipsan olkapäästä ja laittoi kantasormuskätensä vaimoni tiukoille housuille. Seuraavaksi Rauno painoi huulensa vaimoni kaulalle ja suuteli. Mitä vittua!? Olin jo rynnätä tupaan ja tarrata ketkua kurkusta kiinni, mutta tilanne oli huumaava. Pipsa koetti kääntää kaulaansa poispäin, mutta Rauno rauhoitteli.

    ”Ole rauhassa vaan, en minä pakota mihinkään. Eikö tunnukin hyvältä?” isäni suukotteli Pipsan niskaa. Vaimoni nyökkäsi ja kallisti päätään. Rauno painoi kasvonsa vaimoni kasvoja vasten ja suuteli suoraan huulille. Pipsa aukoi suutaan ja antoi kielen tulla sisälle.

    Oli jotenkin kummallista nähdä, miten Rauno tarttui karvaisilla käsillään hellästi kiinni vaimoni rinnoista paidan läpi ja tunnusteli vapaina pönöttäviä D-kupin kannuja. Pipsa säpsähti ja tuijotti appiukkoaan vihreillä silmillään.

    ”Ei saa puristella... Marko pian tulee”, Pipsa sanoi lähes kuiskaavalla äänellä ja läpsäisi kevyesti isäni kurkottavaa kättä. Hämmentyneen oloinen vaimoni vilkuili hermostuneesti ympärilleen, mutta antoi kuitenkin appiukkonsa painaa kämmenen uudelleen kookkaalle rinnalleen.

    ”Sekö on suurin pelkosi?” Rauno virnisti ja auttoi hitaasti lilan capritopin helmaa kokeilevasti ylös. Mantelinruskea vatsa pilkotti. Kun vaimoni ei vastustellut, uskalsi appiukko riisua koko paidan. Esille tulivat rusketusrajat ja vähän muita vaaleammat tissit isoine nännipihoineen. Nolostunut Pipsa selvästi häpesi kookkaita rintojaan ja posket punaisina yritti käsillään peitellä sulojaan appiukoltaan. Raunokin säpsähti 31-vuotiaan miniänsä paljasta ylävartaloa, joka oli todella hyvässä kunnossa. ”On sinulla, tyttökulta, isot tissit”, hän sanoi ja otti osan rintaa käteensä.

    ”Mitä sinä nyt... Ei me voida... Lopetahan”, Pipsa vastusteli ja työnsi Raunoa kevyesti, mutta vastarinta oli selvästi muodollista. Appiukko jatkoi miniänsä nisien puristelua ja siirtyi lutkuttamaan silkkiruusunpunaista nänniä. Pipsa sulki muutamaksi sekunniksi silmänsä ja parahti. Raunon näppärä sormien liike sai nännipihan nuput paisumaan turpean koviksi. Rauno hieroi naistani hartioista ja ujutti näppinsä herkälle niskalle. Pipsa päästi huokauksen ja antoi yli viisikymppisen karjun silitellä niskapoimua ja kaulaa. Rauno suukotteli naistani ahnaasti ympäri kehoa ja yritti työntää kouraansa valkoisten leggingsien sisään. Sauma oli kuitenkin niin tiukka, ettei käsi mennyt helposti.

    ”Ei sinne”, Pipsa kähisi ja vilkaisi huoneeni ovelle.

    ”Shhh... Älähän nyt... Minä kokeilen vain päältä”, Rauno supisi ja kultaketjuinen ranne vaelteli vaimoni haaroissa. Paksut sormet tunnustelivat kiinteää reittä ja liikkuivat housujen muodostamalla kireällä pimppivakoviivalla. Raunon käsi liikkui kuin mies olisi leiponut pullaa ja housujen kangas kahisi. Koko ajan toivoin, että se kangas olisikin välissä kahisemassa eikä Pipsa erehtyisi riisumaan yhtään enempää. Pipsa huokaili jo äänekkäämmin ja nännit nöpöttivät aivan kivikovina, valkoisten leggingsien upottavaan pimppivakoon oli ilmaantunut kostea kiimajälki.

    ”Avaahan, kulta, vähäsen jalkojasi”, Rauno opasti miniäänsä.

    ”Mitä sinä nyt oikein...” vaimo valitti, mutta avasi reisiään sen verran, että isäukkoni sai kiskottua tiukat muotihousut jalasta.

    ”Otetaan nämä pois, ettei kastu enempää”, ukko tuhisi ja oli jo beigenväristen stringien kimpussa. Rauno hieroi pikkareiden päältä, nyt jo vähän lujemmin. Lähes alaston vaimoni avasi jalkojaan entistä enemmän ja paksujen sormien liike yltyi. Mitään estelyä ei tapahtunut, kun appiukko rupesi riisumaan pikkuhousuja miniänsä jaloista. Rauno vilkaisi stringejä, nuuhkaisi ja naurahti. Ei perkele, muistin silloin, vaimoni kuukautiset olivat loppusuoralla. Ei kai vanha jäärä arkaan pimpsaan kajoaisi?!

    ”Sinähän olet aivan märkä”, Rauno ihaili kiihotuksensa tuloksia. Pipsaa kostuminen jotenkin hävetti ja nainen yritti laittaa reitensä takaisin yhteen.

    ”Sinne ei saisi mennä. Menkat on vielä kesken”, ujo ääni vaihtoi puheenaihetta. Rauno kuitenkin jatkoi järjestelyjä ja levitti uudelleen Pipsan reisiä. Hän kosketti kädellään häpyä ja lipsutteli muutaman kerran pimpin päältä. Rouvani tuijotti vanhaa mestaria vihreät silmät kiiluen ja näytti unohtavan, että oli naimisissa kanssani. Pipsan kasvot suorastaan loistivat tyytyväisyyttä ja korkeat poskipäät hehkuivat, kun Rauno jatkoi kahdella sormellaan pillun hyväilyä. Keskittyneesti isäukkoni nitkutteli puolisoni haaroissa, siirteli limaisia karvoja syrjään ja hieroi suurin piirtein klitoriksen korkeudelta. Viimein ukko laskeutui vaivalloisesti polvilleen sohvan eteen ja avasi kaksin käsin vaimoni kostuneet häpyhuulet.

    Pipsa hengitti raskaasti, nojasi taaksepäin rennosti ja levitti reisiään enemmän auki. Rauno peitti näkyvyyden työntämällä päänsä vaimoni reisien väliin. Pipsa vinkui vaimeasti Raunon ylös-alas liikkuvan pään tahdissa. Välillä Pipsa ummisti silmiään raollaan, työnteli lantiollaan takaisin ja haroi isäni ohentunutta tukkaa. Rauno nuoli äänekkäästi ja kaikesta kuuli, miten kostea mirri miniällä oli. Saatoin vain kuvitella, kuinka vanha pukki nuoli vaimoni hilloviivaa ja isoa klitorista kiimaisena. Pipsa painoi nuolijan päätä syvemmälle ja siitä innostuneena Raunon pään liike nopeutui. Pipsan voihke yltyi ja nyrkki suun edessä hädin tuskin pystyi peittämään sen. Beigeä sohvaa pitkin valui limainen sekoitus sylkeä ja pillunesteitä. Pipsan ruumis alkoi nykiä ja lantio pumpata tasaisesti. Kiemurteleva naiseni antautui isäni kielelle, joka päästeli jo hyvin märkiä lurpsautuksia. Pipsa työnsi häpyään eteenpäin, kallisti selkänsä ylvääksi kaareksi ja suusta pääsi tuttu kurnahdus orgasmin merkiksi.

    Pipsaa hävetti ja varmasti myös kadutti. Hän istui pimppi limaisena ja rinnat paljaana appensa sohvassa ja kuiski, että ”miten tässä nyt näin, miten tässä nyt näin”. Tämä show taisi päättyä tähän, huokaisin jo itsekin. Kun vaimoni vasta toipui tulemisestaan ja häveliäästi yritti siistiä sohvaa eritteistä, oli isäukkoni jo avaamassa khakin väristen suorien housujensa vyötä. ”Nyt kyllä pitää mennä nukkumaan”, Pipsa yritti kuiskutella, mutta istui kuitenkin ilman pikkuhousuja ja rinnat paljaana sohvalla. Kokenut myyntiedustaja ei hämääntynyt nuoren naisen epäröinnistä, vaan kaivoi boksereistaan esille kyrpänsä. Näin sopivasta sivukulmasta, miten ukon suonikas ja kuhmurainen penis seisoi kovana harmaiden karvojen keskeltä. Se oli selvästi paksumpi kuin omani ja muutenkin rujompi.

    ”Etkö kuitenkin vastapalvelukseksi hoitaisi tätäkin”, Rauno vemputti alati paisuvaa aisaansa.

    ”Enhän minä voi! Minähän olen poikasi kanssa naimisissa”, Pipsa onneksi parahti ja vilkaisi nopeasti munaa.

    ”Kokeile nyt kädellä vaikka vaan... Ei se pure... Eikä kukaan tule koskaan tietämään”, Rauno kehotti ja astui muna kourassa lähemmäksi.

    Vaimoni puri huultaan ja vilkaisi vetoavasti appeaan silmiin. Hän räpsäytti ripsiään, otti käsivarteen kiedotun pompularinksun ja alkoi laittaa punaisia pitkiä hiuksiaan poninhännälle. Isäni runkkasi hitaasti kaluaan ja katseli, miten rintava miniä järjesteli hiuksiaan suihinottotoimitusta varten. Kun tukka oli kiinni, otti Pipsa isäni käppyrän kikkelin vihkisormuskäteensä ja alkoi hyväillä sitä edestakaisin. Se tapahtui aluksi arasti, hitaasti. Samalla isäni hyväili Pipsan rintoja pehmeästi.

    ”Kylläpä se miniän käsi tuntuu hyvältä... Aah... Kyllä tätä onkin odotettu”, Rauno huokaisi ja katseli vaimoani silmiin. Lilanpunainen terska paljastui esinahan alta ja paksut verisuonet sykkivät verevinä kauas.

    ”Me ei saataisi tehdä näin”, Pipsa moralisoi, mutta antoi käsiensä tanssia hieroen kovalla kalulla. Pipsa tuijotti paljastuvaa terskaa uteliaasti, vei kasvojaan lähemmäksi ja runkkasi moslkahtelevaa nahkaa keskittyneesti. ”Kauhean paksu kikkeli”, Pipsa kuiskasi.

    Isäni ähisi tyytyväisenä ja painoi Pipsan toisen käden kiveksilleen. Vaimoni puristeli suuria pässinpalleja ja runkkasi kalua nopeammin. Prässihousut putosivat nilkkoihin. Isän ei tarvinnut edes kehottaa mitään, kun vaimoni kumartui kyrpää kohti ja alkoi kielellä sivellä aivan varren juuresta. Toinen käsi puristeli karvaisia jättipusseja, toinen runkkasi esinahkaa ja kieli liikkui terskaa kohti. Punatukka touhusi tehokkaasti. Vaimoni oli vähän ujo ottamaan suihin, vaikka hän oli siinä hyvin taidokas.


   • Kuuma tarina
    Kuuma tarina kirjoitti:

    ”Sinne ei saisi mennä. Menkat on vielä kesken”, ujo ääni vaihtoi puheenaihetta. Rauno kuitenkin jatkoi järjestelyjä ja levitti uudelleen Pipsan reisiä. Hän kosketti kädellään häpyä ja lipsutteli muutaman kerran pimpin päältä. Rouvani tuijotti vanhaa mestaria vihreät silmät kiiluen ja näytti unohtavan, että oli naimisissa kanssani. Pipsan kasvot suorastaan loistivat tyytyväisyyttä ja korkeat poskipäät hehkuivat, kun Rauno jatkoi kahdella sormellaan pillun hyväilyä. Keskittyneesti isäukkoni nitkutteli puolisoni haaroissa, siirteli limaisia karvoja syrjään ja hieroi suurin piirtein klitoriksen korkeudelta. Viimein ukko laskeutui vaivalloisesti polvilleen sohvan eteen ja avasi kaksin käsin vaimoni kostuneet häpyhuulet.

    Pipsa hengitti raskaasti, nojasi taaksepäin rennosti ja levitti reisiään enemmän auki. Rauno peitti näkyvyyden työntämällä päänsä vaimoni reisien väliin. Pipsa vinkui vaimeasti Raunon ylös-alas liikkuvan pään tahdissa. Välillä Pipsa ummisti silmiään raollaan, työnteli lantiollaan takaisin ja haroi isäni ohentunutta tukkaa. Rauno nuoli äänekkäästi ja kaikesta kuuli, miten kostea mirri miniällä oli. Saatoin vain kuvitella, kuinka vanha pukki nuoli vaimoni hilloviivaa ja isoa klitorista kiimaisena. Pipsa painoi nuolijan päätä syvemmälle ja siitä innostuneena Raunon pään liike nopeutui. Pipsan voihke yltyi ja nyrkki suun edessä hädin tuskin pystyi peittämään sen. Beigeä sohvaa pitkin valui limainen sekoitus sylkeä ja pillunesteitä. Pipsan ruumis alkoi nykiä ja lantio pumpata tasaisesti. Kiemurteleva naiseni antautui isäni kielelle, joka päästeli jo hyvin märkiä lurpsautuksia. Pipsa työnsi häpyään eteenpäin, kallisti selkänsä ylvääksi kaareksi ja suusta pääsi tuttu kurnahdus orgasmin merkiksi.

    Pipsaa hävetti ja varmasti myös kadutti. Hän istui pimppi limaisena ja rinnat paljaana appensa sohvassa ja kuiski, että ”miten tässä nyt näin, miten tässä nyt näin”. Tämä show taisi päättyä tähän, huokaisin jo itsekin. Kun vaimoni vasta toipui tulemisestaan ja häveliäästi yritti siistiä sohvaa eritteistä, oli isäukkoni jo avaamassa khakin väristen suorien housujensa vyötä. ”Nyt kyllä pitää mennä nukkumaan”, Pipsa yritti kuiskutella, mutta istui kuitenkin ilman pikkuhousuja ja rinnat paljaana sohvalla. Kokenut myyntiedustaja ei hämääntynyt nuoren naisen epäröinnistä, vaan kaivoi boksereistaan esille kyrpänsä. Näin sopivasta sivukulmasta, miten ukon suonikas ja kuhmurainen penis seisoi kovana harmaiden karvojen keskeltä. Se oli selvästi paksumpi kuin omani ja muutenkin rujompi.

    ”Etkö kuitenkin vastapalvelukseksi hoitaisi tätäkin”, Rauno vemputti alati paisuvaa aisaansa.

    ”Enhän minä voi! Minähän olen poikasi kanssa naimisissa”, Pipsa onneksi parahti ja vilkaisi nopeasti munaa.

    ”Kokeile nyt kädellä vaikka vaan... Ei se pure... Eikä kukaan tule koskaan tietämään”, Rauno kehotti ja astui muna kourassa lähemmäksi.

    Vaimoni puri huultaan ja vilkaisi vetoavasti appeaan silmiin. Hän räpsäytti ripsiään, otti käsivarteen kiedotun pompularinksun ja alkoi laittaa punaisia pitkiä hiuksiaan poninhännälle. Isäni runkkasi hitaasti kaluaan ja katseli, miten rintava miniä järjesteli hiuksiaan suihinottotoimitusta varten. Kun tukka oli kiinni, otti Pipsa isäni käppyrän kikkelin vihkisormuskäteensä ja alkoi hyväillä sitä edestakaisin. Se tapahtui aluksi arasti, hitaasti. Samalla isäni hyväili Pipsan rintoja pehmeästi.

    ”Kylläpä se miniän käsi tuntuu hyvältä... Aah... Kyllä tätä onkin odotettu”, Rauno huokaisi ja katseli vaimoani silmiin. Lilanpunainen terska paljastui esinahan alta ja paksut verisuonet sykkivät verevinä kauas.

    ”Me ei saataisi tehdä näin”, Pipsa moralisoi, mutta antoi käsiensä tanssia hieroen kovalla kalulla. Pipsa tuijotti paljastuvaa terskaa uteliaasti, vei kasvojaan lähemmäksi ja runkkasi moslkahtelevaa nahkaa keskittyneesti. ”Kauhean paksu kikkeli”, Pipsa kuiskasi.

    Isäni ähisi tyytyväisenä ja painoi Pipsan toisen käden kiveksilleen. Vaimoni puristeli suuria pässinpalleja ja runkkasi kalua nopeammin. Prässihousut putosivat nilkkoihin. Isän ei tarvinnut edes kehottaa mitään, kun vaimoni kumartui kyrpää kohti ja alkoi kielellä sivellä aivan varren juuresta. Toinen käsi puristeli karvaisia jättipusseja, toinen runkkasi esinahkaa ja kieli liikkui terskaa kohti. Punatukka touhusi tehokkaasti. Vaimoni oli vähän ujo ottamaan suihin, vaikka hän oli siinä hyvin taidokas.

    Rauno huokaisi, kun viimein terska katosi Pipsan suuhun ja jäykkä kyrpä pääsi uppoamaan poskeen. Vaikka en nähnyt, mitä vaimoni tarkalleen teki, tiesin hänen lutkuttelevan tiukalla huulten puristusotteella terskaa ja kielellä liikuttelevan esinahkaa. Rouvani suu koukki kuin pulun pää, kun hän imi ukon mölkkyä. Välillä syvemmälle ja välillä suu lypsi vain herkkutattia. Örisevä isäni joutui ottamaan kiinni vaimoni punaisesta poninhännästä, kun Pipsa alkoi lypsää edestakaisin kyrpää kahden käden otteella.

    ”Älähän enempää, tyttö hyvä, ettei mällit lennä”, Rauno toppuutteli miniäänsä. ”Kyllä se miniä ymmärtää munan päälle.”

    Vanha myyntiketku kallisti vaimoni sohvalle ja yritti ryömiä jalkojen väliin.

    ”Rauno, me ei saada... Tähän pitää jo lopettaa”, Pipsa supisi, mutta ei vaikuttanut kovinkaan päättäväiseltä.

    ”Älä hätäile. En minä laita sisään... Ihan näin vaan”, isäni rauhoitteli ja painoi jäykän kullinsa rajatulle häpykarvoitukselle. Katselin makuuhuoneen ovelta kauhuissani, mutta en kyennyt tekemään mitään, kun irstas isukkini työnteli suonikasta kyrpäänsä vaimoni kiharaisissa ja kuparinpunaisissa häpykarvoissa. Näky paremminkin kiihotti. Vanha irstas pukki isäni oli tekemässä minun vaimolleni sitä, mitä hän teki työkeikoillaan kymmenille puutteessa oleville naisille.

    Toivoin, että isä pitäisi lupauksensa, mutta osa minussa odotti ukon laittavan kalun sisään. He läähättivät kuin kiimaiset hiehot. Kyrpä raastoi punaisissa kutreissa, hieroi häpyhuulia ja klitorista. Rauno nojasi allit roikkuen käsiensä varassa, Pipsa tuijotti lumoutuneena appiukkoaan. Rauno sovitteli karvaista mahaansa paremmin ja vaimoni selvästi yritti työntää tussuaan vastaan. Hän oli vähän pettyneen näköinen, kun Rauno ei luiskauttanutkaan sisään.

    Ukko kyllä tiesi, että vilja oli kypsää niitettäväksi. Hän kuitenkin kiusoitteli vielä hetken, ennen kuin katsoi vittua kohti ja seivästi. Yritin kurkistella enemmän, mutta en nähnyt tarkkoja yksityiskohtia. Kuitenkin tajusin Pipsan ähkäisystä, että tosi oli kyseessä. Kyrpäni seisoi pyjamahousuissa kuin tappi, nyki ja riuhtoi kiimaisesti. Raunon mulkosilmät laajenivat ja suu kääntyi hymyyn, kun äijä selvästi sai työnnettyä kalunsa sisään.

    ”Älä laita sisään... Haetaan edes kortsu”, vaimoni kitisi ja makasi kädet levällään.

    ”Se on niitä teinien juttuja... Ei me aikuiset”, isä intti ja työnsi kyrpänsä koko mitaltaan sisään. Ukko alkoi puskea Pipsan vaginan pohjiin rauhallisesti ja vaimoni ylväät rinnat muljahtelivat nussimisen rytkeessä.

    ”Mutta älä päästä sisään”, Pipsa vaikeroi ja viimeiset sanat hukkuivat kiimaiseen möhinään.

    Raunon takapuoli heilui ja sohvalta kuului kosteaa litinää. Ja se haju. Märkä vittu leijaili makuuhuoneeseeni saakka. Isäni uitti parruaan vaimoni kosteassa ja kuumassa hilloviivassa ja näytti nauttivan kolmikymppisen rouvan suhteellisen tiukasta värkistä. Pipsakaan ei edes yritellyt estellä voihkaisuja, eikä isäkään malttanut höylätä hiljaa, vaan jokaisella pistolla vanhan miehet nyrkkeilysäkin kokoiset pallit läiskähtivät vaimoni peppua vasten. Pipsa raapi isääni selästä ja pumppasi lantiollaan kyrpää vastaan. En ollut nähnyt yleensä niin pidättyvää rouvaani koskaan niin kiimaisena! Liukas vako vinkui riettaasti ja Raunon hässiminen näytti työläältä. Kai se saa vielä sydänlaakin. Paksu kultaketju hukkui hikisiin rintavilloihin samaan tahtiin, kun suonikas mulkku katosi rouvani punakarvaiseen pimpsaan.


   • Kuuma tarina
    Kuuma tarina kirjoitti:

    Rauno huokaisi, kun viimein terska katosi Pipsan suuhun ja jäykkä kyrpä pääsi uppoamaan poskeen. Vaikka en nähnyt, mitä vaimoni tarkalleen teki, tiesin hänen lutkuttelevan tiukalla huulten puristusotteella terskaa ja kielellä liikuttelevan esinahkaa. Rouvani suu koukki kuin pulun pää, kun hän imi ukon mölkkyä. Välillä syvemmälle ja välillä suu lypsi vain herkkutattia. Örisevä isäni joutui ottamaan kiinni vaimoni punaisesta poninhännästä, kun Pipsa alkoi lypsää edestakaisin kyrpää kahden käden otteella.

    ”Älähän enempää, tyttö hyvä, ettei mällit lennä”, Rauno toppuutteli miniäänsä. ”Kyllä se miniä ymmärtää munan päälle.”

    Vanha myyntiketku kallisti vaimoni sohvalle ja yritti ryömiä jalkojen väliin.

    ”Rauno, me ei saada... Tähän pitää jo lopettaa”, Pipsa supisi, mutta ei vaikuttanut kovinkaan päättäväiseltä.

    ”Älä hätäile. En minä laita sisään... Ihan näin vaan”, isäni rauhoitteli ja painoi jäykän kullinsa rajatulle häpykarvoitukselle. Katselin makuuhuoneen ovelta kauhuissani, mutta en kyennyt tekemään mitään, kun irstas isukkini työnteli suonikasta kyrpäänsä vaimoni kiharaisissa ja kuparinpunaisissa häpykarvoissa. Näky paremminkin kiihotti. Vanha irstas pukki isäni oli tekemässä minun vaimolleni sitä, mitä hän teki työkeikoillaan kymmenille puutteessa oleville naisille.

    Toivoin, että isä pitäisi lupauksensa, mutta osa minussa odotti ukon laittavan kalun sisään. He läähättivät kuin kiimaiset hiehot. Kyrpä raastoi punaisissa kutreissa, hieroi häpyhuulia ja klitorista. Rauno nojasi allit roikkuen käsiensä varassa, Pipsa tuijotti lumoutuneena appiukkoaan. Rauno sovitteli karvaista mahaansa paremmin ja vaimoni selvästi yritti työntää tussuaan vastaan. Hän oli vähän pettyneen näköinen, kun Rauno ei luiskauttanutkaan sisään.

    Ukko kyllä tiesi, että vilja oli kypsää niitettäväksi. Hän kuitenkin kiusoitteli vielä hetken, ennen kuin katsoi vittua kohti ja seivästi. Yritin kurkistella enemmän, mutta en nähnyt tarkkoja yksityiskohtia. Kuitenkin tajusin Pipsan ähkäisystä, että tosi oli kyseessä. Kyrpäni seisoi pyjamahousuissa kuin tappi, nyki ja riuhtoi kiimaisesti. Raunon mulkosilmät laajenivat ja suu kääntyi hymyyn, kun äijä selvästi sai työnnettyä kalunsa sisään.

    ”Älä laita sisään... Haetaan edes kortsu”, vaimoni kitisi ja makasi kädet levällään.

    ”Se on niitä teinien juttuja... Ei me aikuiset”, isä intti ja työnsi kyrpänsä koko mitaltaan sisään. Ukko alkoi puskea Pipsan vaginan pohjiin rauhallisesti ja vaimoni ylväät rinnat muljahtelivat nussimisen rytkeessä.

    ”Mutta älä päästä sisään”, Pipsa vaikeroi ja viimeiset sanat hukkuivat kiimaiseen möhinään.

    Raunon takapuoli heilui ja sohvalta kuului kosteaa litinää. Ja se haju. Märkä vittu leijaili makuuhuoneeseeni saakka. Isäni uitti parruaan vaimoni kosteassa ja kuumassa hilloviivassa ja näytti nauttivan kolmikymppisen rouvan suhteellisen tiukasta värkistä. Pipsakaan ei edes yritellyt estellä voihkaisuja, eikä isäkään malttanut höylätä hiljaa, vaan jokaisella pistolla vanhan miehet nyrkkeilysäkin kokoiset pallit läiskähtivät vaimoni peppua vasten. Pipsa raapi isääni selästä ja pumppasi lantiollaan kyrpää vastaan. En ollut nähnyt yleensä niin pidättyvää rouvaani koskaan niin kiimaisena! Liukas vako vinkui riettaasti ja Raunon hässiminen näytti työläältä. Kai se saa vielä sydänlaakin. Paksu kultaketju hukkui hikisiin rintavilloihin samaan tahtiin, kun suonikas mulkku katosi rouvani punakarvaiseen pimpsaan.

    Höyläämistä kesti kymmenisen minuuttia ja olin varma, että tuon kyydin jälkeen vaimoni alapää olisi hellänä pitkään. Pipsa ei näyttänyt yhtään kivuliaalta. Hän kaappasi isäni kasvoista kiinni kaksin käsin, painoi naaman hikisten rintojen väliin ja vielä kietoi säärensä ukon ympärille kuin rapu. Punatukkainen naiseni valitti tasaista mantraa, lypsi lantiollaan kiivaasti ja viimein pahimman orgasmiryöpyn mentyä ohi heittäytyi selälleen kuin veltto lahna. Kyrpäni sykki housuissa vimmatusti ja kosketin sitä kankaan päältä. Muuta ei tarvittu ja laukesin välittömästi. Sperma sinkosi kankaaseen paineella ja kasteli hetkessä siniset raitahousut. Rauno nosti kasvot lollojen välistä ja hymyili kraaterinaama leveänä. Viiksistä valui hiki. Ukon kyrpä ei pumpannut enää ja sohvalle valuvasta harmaasta purosta oli helppo päätellä, että ukko oli lauennut vaimoni sisään.

    Rauno veti puoliksi jo löystyneen mulkkunsa miniänsä pillusta. Spermanoro juoksi kikkelin päästä, kun isäni käveli sohvan pääpuolelle ja suorastaan asetteli velton käärmeen kosmetiikkamyyjävaimoni kämmenelle.

    ”Eihän sotketa enempää, eihän... Pannaan, Pipsa rakas, siemenet parempaan talteen.”

    Rouvani nyökkäsi ja otti niljakkaan nahkaliskon suuhunsa. Vaimo ei kotona suostunut edes maistamaan spermaista kyrpää! Ja nyt se imeä lassutti appiukkonsa spermaa pulpahtelevaa kankea. Avonaisesta lovesta valui isäni siemennestettä koko ajan punaisille pimppikarvoille ja toosa näytti muutenkin pirun revityltä. Kun miniä oli nuollut ja niellyt loput spermajämät, silitti Rauno tyytyväisenä vaimoani hiuksista.

    Pipsa näytti kuitenkin jotenkin orvolta ja kauhistuneelta isäni spermatippa suupielessä. ”Voi kauheaa, mitä me tehtiin. Hirveää. Vanno, ettei Marko saa koskaan tietää”, hän parahteli katuen. Ovela pesäleijona lohdutteli langennutta nuorikkoani ja kiiruhti hakemaan kaapista puhtaan pyyhkeen.

    ”Menehän, miniä hyvä, kuumaan suihkuun. Se rentouttaa. Otetaan sitten vaikka lasi viiniä ja keskustellaan tapahtuneesta. Eihän kello ole kuin vasta vähän yli puolen yön. Jookos?” Isä selvästikin halusi lisää kolmekymppistä punapäätä, kun oli hajulle päässyt.

    ”No joo, ehkä yksi lasillinen”, Pipsa myöntyi ja ui suoraan pyydykseen. Rauno nipisti parempaa puoliskoani hellästi poskesta ja sain naisen hymyilemään.    Osa kaksi on luettavissa seksifoorumi.net puolella.


  • tommi_j

   Kuuma aihe!

  • Pettynytmies

   Niin ja tuommoista tapahtuu oikeastikkin. Sain kiinni vaimoni isäni kanssa ja siihen päättyi 10 vuoden suhde ja isääni en ole tavannut sen koommin. Että tälläistä pohjanmaalla. Onneksi siitä on jo 6vuotta että voi jo elää.

  • utelias?!

   Miks jossain foorumissa mil ei täällä.. Kertokaa mikä on osoite.. Todella mukava tarina..

  • appiukonkanssa

   Jaan nyt oman kokemukseni.


   Oli kesä 2009, olin 16 vuotias ja juuri päässyt kesälomalle.

   Poikaystäväni ilmoitti lähtevänsä opiskelumatkalle, ja että saisin mennä asumaan känen isänsä, Markuksen kanssa. Suostuin ja aloin miettiä aikaa ilman rakasta poika ystävääni. vanhempani eivät päästäneet minua kotiin riitojemme takia joten asuimme kerrostalossa, yksiössä. Pian istuinkin jo junassa matklla tampereelle. Asemalla Markus oli jo vastassa, ja menimme heille. Huomasin kuinka hyvältä Nikon isä näyttikään! hä oli vasta 40, ja huolitellun näköinen. Siistit vaatteet, siisti iho, täydellinen. Olin pukeutunut mustaan tiukkaan toppiin ja minishortseihin.

   Perillä Markus näytti minulle huoneeni, ja sanoi että sauna on lämpeämässä.

   -"meetkös sä yksin saunaan vai kelpaakos seura?" hän kysyi.
   -"kyllähän seura aina kelpaa," sanoin ja vinkkasin silmää keikistellessäni keittiöön.

   TÄLLÄ VÄLILLÄ ME VAIN PUHUIMME, SÖIMME JA KATSOIMME TELKKARIA.!


   -"sauna on lämmin, mee sä ensin suihkuun, niin mä tulen perästä. jätin pyyhkeen huoneeseesi. Markus kertoi.
   -"juu, onko se sauna vielä tuolla rannassa?" kysyin, ja Markus nyökkäsi.

   Lähdin suihkuun ja pyyhe päälläni keikistelin pihan yli saunaan. Mietin hetken, että pitäisinkö pyyhkeen ympärilläni, mutta päätin jättää sen ovelle.

   Pian Markus tuli jo saunomaan.

   -"mitenkäs kaupunkilais tyttö kestää löylyä?" hän kysyin ja heitti vettä kiukaalle.
   -"hyvin mä kestän. Ihan mitä vaan.." sanoin.

   Istuimme aivan hiljaa noin 10 minuuttia yhtäkkiä huomasin että hän tuijotti B-kupin rintojani. Häkellyin ja oivvalsin mistä oli kyse. Hän huomasi että rupesin liikuttelemaan lannettani ihan hiljaa, ja hän kysyi,

   -"Kestätkös myös vanhempaa miestä?"
   -"katsotaan.."

   sanoin ja lähdin saunasta huoneeseeni. Menin äkkiä kaapilleni ja Otin sieltä lempistringini ja korsetin.
   puin ne äkkiä ja esitin nukkuvaa peiton alla kun Markus tuli toivottamaan hyvät yöt.
   Yöllä, noin kello kolme, nousin ylös, ja menin markuksen huoneeseen. Asetuin nelin kontin hänen päälleen ja kuiskasin: huomenta, nyt olisi kiva jos heräisit...

   Hän heräsi ja katsoi minua. avasin korsetin hitaasti, ja otin stringit pois. Hän oli hiljaa ja katseliminua. Menin hänen päälleen ja aloin liikukkumaan hitaasti niin, että rintani vetivät koko ajan känen vartaloaan. Päästyäni naamankohdalle, tunsin kuinka hänen kyrpänsä nousi, kuin lippu salkoon. -"ai, sä haluut rajua." sanoin ja nappasin hänen munansa jalkoväliini, työnnyin kerralla sisään ja hän upottautui minuun..   JATKOA TULEE JOS HALUATTE!

  • seksiä,seksin perään

   Antaa palaa!

  • appiukonkanssa

   Hän otti kinni perseestäni ja rupesi liikuttelemaan minua edestakaisin. Hän oli ilmeisesti ymmärtänyt jotain, kun lähdin saunasta, sillä huomasin että hänen lakanansa olivat limaiset. MIetein siinä että on kyllä poikaystävällä hyvä isä sängyssä. Siinä noin tunnin yhdessä olon jälkeen, lopetimme, minä menin suihkuun ja hän katseli. Sitten tapahtui jotain. Hän käski minun istua suihkujakkaralle, ja niin minä tein. Hän otti suihku, vaihtoi sen hierovaksi(eli vesi tulee kovempaa pienelle alueelle) Hän survaisi sen klitalleni, ja antoi suihkuta sisään. Se tuntui hyvältä, ja annoin hänen jatkaa. kun hän lopetti, olin ihan orkun vallassa. Lähdin nukkumaan, ja hän meni myös. Seuraavavana aamuna hän suorastaan yllätti minut. Hänen vaimonsa jonka piti olla turussa, tulikin kotiin! Olin aivan kauhuissani. mietein että korsettini ja stringini ovat edelleen Markuksen huoneessa Pomppasin ylös ja menin kaapilleni, mutta onneksi ne roikkuivat siellä. Otin topin ja lökärit päälleni ja menin keittiöön.

  • Jumalauta11

   Mä panen omaa naista,ei tartte anoppia panna,sairaita olette ja aviorikkojia,helvettiin joudutte,saatanan kakkakikkareet

  • olen ollut anopin kanssa, saunassa

  • vekku

   Appiukko ei kiinnosta,mutta anoppia olen ajatellut panevani..
   Viikonloppuna on hänen 55v juhlat ja silloin voisin antaa hänelle
   kullia synttislahjaksi :)

  • Anonyymi

   Anoppia on tullu naitua kyl muutaman kerran. kiimanen punapää

  • Anonyymi

   Avokkini tytärtä ole päässyt panemaan. Hän on 32 v. Joskus käin kiinni hänelle rintojen tuijotuksesta ja hän katsahti ja humyili. Sittemmin hän rupesi selvästi flirtailemaan mm. istuen jalat koukussa shortseissa kosketellen takareisiään. Eka kerta oli eräässä pesuhuoneessa nainen selällään pyyhkeitten päällä ettei jää sotkuja.

  • Anonyymi

   Appiukon Munat ovat Isot muttei niin Isot kuin minun, en olis akan kanssa naimisissa jos hänellä on pienimunainen isä, lapsille voi tulla pienet Munat, mikään ei voi olla pahempi jos pojalla olis pienet Munat, hän ei sais naista. Pienimunaiset miehet ei menesty.

  • Anonyymi

   En haaveile appiukostani, vaan anopin nykyisestä miehestä. N30v.

  Ketjusta on poistettu 15 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mietitikö nainen koskaan

   Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
   Ikävä
   132
   2587
  2. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

   Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
   Maailman menoa
   316
   2575
  3. Vernu Vasunta

   On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
   Suomussalmi
   87
   1982
  4. En kelpaa sinulle

   Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
   Ikävä
   120
   1570
  5. Apua. Onks mä jotenki erikoinen ?

   Oon ihastunu paljon vanhempaan mieheen.
   Ikävä
   132
   1426
  6. Olisi hauska tietää

   Koska huomasit pitäväsi minusta? Itse taisin ihastua sinuun heti silloin kun tavattiin ensimmäistä kertaa. Miehelle, jon
   Ikävä
   64
   1358
  7. Taidat vanhempi nainen

   Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
   Ikävä
   73
   1114
  8. Minun on vaan päästettävä irti

   Toiveesta. Satutan vain itseäni😥😔. Toivon sinulle pelkkää hyvää, eläthän elämäsi parasta aikaa, mutta en halua enää k
   Ikävä
   37
   1090
  9. Kertoisit jo

   Rakastatko minua vai olenko käsittänyt väärin onko tämä vaan ystävyyttä tai kaveruutta? En haluaisi enää nolata itseäni
   Ikävä
   47
   985
  10. En koskaan saanut asiattomia kuvia!

   Silloin kun olin vielä nuori, kukaan mies ei koskaan lähettänyt minulle asiattomia kuvia itsestään. Jos tiedätte mitä ta
   Sinkut
   157
   959
  Aihe