Oletko itse kaksonen?

aada

Olisko jossain sellasta palstaa, jossa kaksoset vois vaihtaa ajatuksia..

Haluisin kuulla kaksosilta, että onko heillä esimerkiksi samaan aikaan mennyt jalka poikki tai ovatko he ostaneet jotain aivan samanlaista tietämättään, tuntevatko he toisensa kivut, vaikka fyysisesti olisivatkin eri paikassa ja jotain muita tollasia juttuja.

Siis tapahtuuko tollasia oikeesti, sen halusisin kuulla teilta kaksosilta, vai onko noi vaan ihan legendaa?

7

1062

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ss1

      Me ollaan eri sukupuolta, mä se naispuolinen. Sellasen oon huomannu että huolehdin veljestäni ja sen asioista jo nuorena. Armeijaankin sitä kuskasin iltalomilta kun meinas vähän venähtää.. Muita veljiäni en ole kuskaillut. Muutin 200 km;n päähän sukulaisistani ja yllättäen samalle paikkakunnalle kuin veljeni. Jotain siinä vaan on.

    • Ss1

      Niin...mitään kipuja ei olla samaan aikaan tunnettu eikä muuta sellaista ihmeellistä..en tiedä onko identtisillä kaksosilla sitten jotenkin eri juttu.

    • kaksonen

      Heips. Joo... olisi montakin tositarinaa mutta laitan muutaman! Meillä on 9min eroa ja minä nuorempi. Olemme likkoja molemmat! Esim. sain pojan ja imetin niin systerin kikkiä kutitti kun imetin! Ja usein soittikin että imetänkö juuri! Sitten aamupahoinvoinnit vaikka toinen odotti. Samoin olemme vieneet saman lahjan isosiskolle, vaikka erikseen ostettu! Eikä meidän tarvitse edes puhua kun tiedämme jo mitä seuraavaksi voisi tehdä! Samoin jos toinen kipeenä sen tuntee, läpi kävimme aivoverenvuodon, niin toisellakin kipuja! nyt asumme 50km päässä, silti teletapia toimii!!
      Kaksosena on ihan mukava olla, mutta yksityisyys kärsii! Olemme osallistuneet kaksostutkimuksiin ja loistavat tulokset tuli, periatteessa niin kuin yksi olisi vain täyttänyt! Meillä on paljon samoja vaatteitakin vaikka erikseen olemme ostelleet! Aina tuumata, ai, mulla on samallainen! Juhlissakin on ollut samaa päällä, vahingossa! Korviksista, ei ole samoja, toinen pitää napeista ja toiset riippuvista! Täs muutamia..

    • kaksonen

      elikkäs omistan ei-identtisen kaksosen ja ollaan molemmat likkoja. meillä on 5 min. ikäero ja olen se vanhempi =) meillä harvemmin sattuu noita vaatteita samanlaisia koska jos ostamme vaatteita niin kyllä ilmoitellaan millaisia ostettu. Joskus on sattunut sellaisia samanlaisia ajatuksia ja kyllä tunnen jos siskoni on masentunut, silloin itsekin alkaa tuntemaan oloa vähän alamaiseksi ja kyllä meillä on jokin yhteys. Vähän aikaa sitten mulla oli aivan kauheat selkäkivut niin kyllähä toi siskoki oli samoista kivuista menettäny yö uniaan..että kyllä sitä jotain on meilläkin!

    • vaimo_

      Hei!
      Eli itse en ole kaksonen, mutta mieheni on ja hänen kanssaan olen niin kauan ollut yhdessä että vastaan silti.
      Mieheni ja tämän kaksoisisko ovat kuin yö ja päivä, sekä ulkonäöltään että luonteeltaan (todellakin) Heillä ei ole myöskään mitään fyysistä tai henkistä yhteyttä, mutta varmaan on muunkinlaisia tapauksia.

    • asvvvvvvvvvvvvvv

      Oon poika ja identtinen kaksonen. Meille kävi kerran kumma sattumus. Siitä on jo aikaa, mutta olin kaverillani ja sitten mä rupesin vain itkemään ilman mitään syytä. En oikeasti tiennyt, miksi.
      Sitten halusin mennä kotiin ja sinne päästessäni kuulin itkua olkkarista. Mun veli oli lyönyt päänsä terävään reunaan.

    • anzu1988

      Itse olen kaksonen ja eroa on noin 20 min.Olemme molemmat tyttöjä. Tunnemme toisemme hyvin. Vaikka meillä on erilainen maku, saatamme silti ostaa samanlaisia vaatteita. Olemme alkaneet soittelemaan toisillemme mitä olemme ostaneet ettei toinen osta samanlaisia vaatteita. Yleensä ainakin soitamme toisillemme enne juhlia ettei toinen laita samanlaista vaatetta päällensä (muuten usein sattuisi käymään niin..)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      34
      2548
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      8
      1932
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      17
      1403
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      8
      1280
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      21
      1275
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      17
      1191
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1111
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      1065
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      1034
    10. 17
      1025
    Aihe