Hengellisen Hierarkian ja

Galaktisen Liiton viesti 6....

Hengellisen hierarkian ja Galaktisen Liiton tiedote 6.9.2005 - kanavana Sheldan Nidle
http://www.paoweb.com/sn090605.htm
(suomentanut Olli)

Tervehdys, rakkaat Ystävät! Me saavumme taas luoksenne! Teidän maailmanne on valmistautumassa suuria pintansa muutoksia varten. Tämän radikaalin pinnan uudelleenmuodostumisen tuloksena teidän planeettanne halkaisija tulee muuttumaan 4850 kilometriksi päiväntasaajan kohdalla ja 4660 kilometriksi 70:nnen pituusasteen kohdalla. Tämän prosessin tuloksena Äiti Maasta tulee nykyistä enemmän pallon muotoinen ja hänen pintansa muodostavat 24 päämannerlaattaa voivat jälleen lukkiutua. Lisäksi maanpinnan alla oleva vaippa ohenee hieman aiheuttaen magman liikehdintää sopiviin kohtiin siten, että Atlantiksen ja Lemurian kadonneet mantereet tulevat jälleen kerran nousemaan esiin. Lopuksi teidän planeettanne pyörimisnopeutta kasvatetaan siten, että yksi Maapallon vuorokausi tulee olemaan täsmälleen 24 tunnin pituinen. Lisääntyvän pyörimisnopeuden ja ytimen tuottaman kasvavan energian vaikutuksesta Maapallon sähkömagneettinen kenttä voi palautua aiemmalle korkealle tasolleen. Kun planeetta saavuttaa luonnollisen terveystasonsa, sen korkeaenerginen ympäristö voi pitää yllä suurempaa ja monimutkaisempaa ekosysteemiä.

Näiden muutosten lisäksi Maapallon kaksi taivaankantta palautetaan ennalleen ja alemman ilmakehän happipitoisuutta kasvatetaan 33...36 prosenttiin. Näiden toimenpiteiden tuloksena syntyvä Maapallo on hyvin erilainen kuin tämä teidän nyt tuntemanne. Monet sukupuuttoon kuolleet kasvi- ja eläinlajit ilmestyvät uudelleen. Nämä kasvit ja eläimet syntyvät uudelleen siten, että ne voivat täyttää monet nyt tyhjinä olevat paikat. Taivas aikoo elvyttää mantereittenne metsät Maapallon opastamana. Kahden taivaankannen palauttaminen tulee tasoittamaan ilmasto-olosuhteita; aavikoiden läkähdyttävä kuumuus ja napa-alueiden kylmyys tulevat päättymään. Näiden sijasta koko Maapallolla tulee vallitsemaan puolitrooppinen ilmasto. Trooppisen ja lauhkean vyöhykkeen metsät tulevat yhdistymään ja valtavat aukeat alueet tulevat kutistumaan. Lisäksi kuivien ja sateisten kausien vaihtelut tulevat katoamaan ja valtameristä tulee hieman nykyistä lämpimämpiä napa-alueilla ja viileämpiä päiväntasaajalla. Napajäätiköistä irtoavat valtavat jäälautat tulevat katoamaan kuten myös itse napajäätikötkin.

Monien mantereiden muoto tulee muuttumaan ja uponneet mannersillat palaamaan ennalleen. Esimerkiksi Pohjois-Amerikassa Kalliovuoret vajoavat ja niiden paikalle tulee suuri sisämeri. Tämä tulee muuttamaan jokia siten, että Missouri ja Coloradojoki alkavat virrata tätä sisämerta kohti. Mississippi kutistuu ja tulee osin korvautumaan uusilla pienemmillä joilla. Atlantikseen tulee liittymään monta mannersiltaa, jotka yhdistävät sen Eurooppaan Espanjan, Portugalin ja Ranskan kautta, Pohjois-Amerikkaan Jukatanin ja Floridan kautta sekä Etelä-Amerikkaan Venezuelan ja Kolumbian kautta. Atlantiksen kohoaminen tulee nielemään monet Karibialla ja Atlantilla Länsi-Afrikan ja Etelä-Euroopan rannikoilla sijaitsevat saaret. Tyynellä valtamerellä ja Intian valtamerellä tapahtuvat muutokset tulevat olemaan lähes yhtä dramaattisia. Lemuria tulee sulattamaan itseensä Australian pohjoispuolella sijaitsevat suuret ja pienet saaret sekä Aasiasta lähes Pohjois-Amerikan rannikolle saakka ulottuvalla alueella olevat saaret.

Lemuria tulee jälleen olemaan korkeista vuoristaan, suunnattomista laaksoistaan ja mereen työntyvistä kallioseinämistään tunnettu paratiisi. Monet eksoottiset kasvit ja eläimet tulevat asuttamaan tämän mantereen. Lemurian entinen pääkaupunki Hamakulia tulee olemaan yksi niistä muutamista asutuskeskuksista, joita sinne rakennetaan. Hamakulian tehtävänä tulee olemaan säädellä Maapallon Kristallin muodostavia kahtatoista pääsolmukohtaa. Tärkein Haleakala-vuorella sijaitseva solmukohta tulee sijaitsemaan alle 125 kilometrin etäisyydellä Hamakuliasta. Näitä erikoisia asutuskeskuksia lukuun ottamatta ihmiset tulevat asumaan Maan sisälle rakennetuissa kauniissa kristallikaupungeissa. Lemurian metsissä tulee kasvamaan muinaisia punapuita, jotka kasvavat lähes 250 metriä korkeaksi, ja niiden ympärillä monia nyt sukupuuttoon kuolleita saniaisia, pensaita ja muita vastaavia kasveja. Suuret vuoristoniityt tulevat halkomaan näitä reheviä metsiä. Tällainen maisema vaikuttaa teistä hyvin poikkeukselliselta, sillä sellaista ei teidän maailmassanne ole nähty kymmeniin tuhansiin vuosiin.

Pohjoisilla ja eteläisillä napa-alueilla suurten jääkenttien sulaminen antaa tilaisuuden uuden monipuolisemman ekosysteemin syntymiselle. Euroopan, Aasian ja Pohjois-Amerikan pohjoisimmat osat tulevat kukoistamaan laajoina lauhkean alueen metsinä. Tundran katoaminen tulee käynnistämään elämän monimuotoisuuden räjähdysmäisen lisääntymisen. Uusia jokia muodostuu ja pohjoisen kylmä autius korvautuu kukoistavilla niityillä, valtavalla määrällä alueelle vaeltavia villieläimiä ja sellaisella rehevyydellä, josta ei koskaan aiemmin osattu uneksiakaan! Äiti Maa tulee kukoistamaan navalta navalle ja tullaan tuntemaan yhtenä tämän galaksin fyysisesti kauneimpana planeettana! Tämä ihana maailma tulee olemaan se paikka, jossa teillä tulee olemaan mitä suurimmat velvollisuudet. Eläin- ja kasvikunnan määrä ja monimuotoisuus, korkeiden vuorijonojen mahtavuus sekä valtavat niityt ja valtameret tekevät tästä maailmasta suuren luontoaarteen. Todellakin, koko tämän aurinkokunnan alueella oleva valtava elämän moninaisuus varmistaa sen ainutlaatuisuuden.

Toinen suuri muutos Äiti Maan planetaarisessa järjestelmässä liittyy nykyiseen Kuuhun. Tämä Maapallon kiertolainen asetettiin radalleen lähes 27000 vuotta sitten. Kuu oli alunperin keinotekoinen taisteluplanetoidi, jonka aiempi Imperiumi rakensi miljoonia vuosia sitten ja jota orionilaiset modifioivat osana laajamittaista hyökkäystä, joka jätti jälkeensä monenlaista jätettä teidän aurinkokuntaanne. Galaktisen Liiton palatessa takaisin noin 900000 vuotta sitten Kuu oli pahoin vahingoittunut ja jätetty ajelehtimaan Marsin ja Maapallon välillä sijaitsevalle radalle. Nyt on tullut aika korvata tämä keinotekoinen taivaankappale kahdella luonnollisella taivaankappaleella, jotka muinoin olivat teidän planeettanne kiertolaisia. Nämä kaksi kiertolaista asetetaan Äiti Maan vastakkaisille puolille noin 150000 kilometrin säteiselle radalle. Kun tämän tapahtuman aika koittaa, Kuu hinataan ulkoavaruuteen ja tuhotaan.

Kuten Maapallosta myös Marsista ja Venuksesta tulee jälleen täysin kehittyneitä vesiplaneettoja. Koska Venus on vain hiukan Maapalloa pienempi, se tulee muistuttamaan hyvin paljon teidän kotiplaneettaanne. Kuitenkin siltä tulee puuttumaan Maapallon värähtelyt ja energia. Joka tapauksessa samankaltaisuus tulee olemaan hämmästyttävä. Mars on paljon pienempi ja siltä puuttuu nykyään ne kaksi kuuta, jotka sitä aiemmin kiersivät. Samoin kuin Venuksen ja Maapallon tapauksessakin, planetaarinen Elohim tulee luomaan nämä kuut uudelleen. Valmiin muotonsa saaneina nämä tiheän ilmakehän, runsaat vesimassat ja kauniit vuoristot omaavat kuut voivat jälleen olla täynnään elämää. Kuten te voitte kaiken tämän perusteella kuvitella, aurinkokuntanne sisäosa tulee muuttumaan aika lailla. Aurinkokuntanne ulompi osa alkaa koko aurinkokunnan suurimmasta vesiplaneetasta, jota me kutsumme Bellonaksi. Tämän planeetan halkaisija oli aikoinaan noin 47000 kilometriä ja sen jäänteet muodostavat nykyisen asteroidivyöhykkeen.

Uusi aurinkokuntanne tulee olemaan varsinainen jalokivi. Ja sen uljain osa tulee olemaan teidän kotinne, Äiti Maa. Hänen ytimensä tuottamat mahtavat energiat tulevat synnyttämään erinomaisen loistokkaan ja eksoottisen fyysisen kauneuden sekä hänen sisempään että ulompaan todellisuuteensa. Maapallon sisäinen maailma tulee olemaan tämän galaksin loistokkain paikka. Teidän planetaarinen kotinne tulee kylpemään syvässä rakkaudellisuudessa ja energiassa, joka saa sielunne laulamaan ilosta! Siellä te voitte lopultakin nauttia kotiplaneettanne hyvinvointia ylläpitävien rituaalien ja menettelytapojen luomisesta. Mutta ennen tätä täytyy tapahtua massiivisia fyysisiä muutoksia - valtaisia maanjäristyksiä ja tulivuorenpurkauksia - jotta tämä uusi todellisuus voi syntyä. Niinpä näiden muutosten ajaksi teidät tullaan majoittamaan joko Maapallon sisäiseen maailmaan tai lukuisille teidän aurinkokunnassanne tai sen lähistöllä sijaitseville emoaluksille. Todellakin, teidän seikkailunne ovat vasta alkamassa!

Tänään kerroimme teille lisää yksityiskohtia siitä tavasta, jolla Äiti Maa ja hänen kolme sisarplaneettaansa tulevat muuttumaan. Nämä muutokset tapahtuvat samanaikaisesti teidän omien valtavien fyysisten ja henkisten muutostenne kanssa. Me pyydämme teitä pysymään kärsivällisinä ja valmistautuneina siihen suureen voittoon, joka on valmiina toteutumaan! Me lähdemme nyt. Siunausta teille kaikille! Tietäkää sydämissänne, että taivaan rajaton tuki ja vauraus on kanssanne. Olkaa siunattuja rakkaudessa ja ilossa.

20

1657

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jeeeeeees

      Vuodesta toiseen tätä samaa, eikö typeryydellä ole mitään rajaa ?

    • Utelias

      Voisitko perustella tuota allaolevaa kohtaa

      "Tämän radikaalin pinnan uudelleenmuodostumisen tuloksena teidän planeettanne halkaisija tulee muuttumaan 4850 kilometriksi päiväntasaajan kohdalla ja 4660 kilometriksi 70:nnen pituusasteen kohdalla."

      Maan halkaisija on 12 756,3 km mikä tarkoittaa, että maan pinta-ala on noin 510 000 000km`2

      http://fi.wikipedia.org/wiki/Maa

      Mutta jos maan halkaisija olisi kyseinen 4850km, se tarkoittaisi sitä, että maan pinta-ala olisi vain 73 898 113km`2 Mikä tarkoittaisi sitä, että maan pinta ala olisi vain 14% nykyisestään. Voitte Nidlen ystävät sitten pikkuisen miettiä, että on pallollanne vähän tiukkaa asua kun pinta-ala on vain 1/7 nykyisestä. Eikö tosiaan yhtään epäilytä? Miten teidän mielestänne tulevaisuuden mahdolliset 10 miljardia ihmistä pystyisivät elämään edes jollain tavalla noin pienellä maapläntillä? Ei mulla kummempaa. Ainakin Ripe voisi kommentoida. Tai edes joku...

      • kilometrit

        Alkuperäisessä S. Nidlen viestissä halkaisija on ilmoitettu myös maileissa ja kilometrit suluissa. Mailit on kuitenkin muutettu kilometreiksi väärin.
        (Yksi kilometri on 1,609 mailia).

        Saattaa olla niin, että kyseessä on tietoisesti viestiin laitettu virhe. Asiat joista viestissä kerrotaan ovat yksinkertaisesti monille ihmisille liikaa. (Samoista asioistahan on kerrottu jo vuosien ajan, toisn lyhyemmin ja vähemmän yksityiskohtaisesti).

        Viestissä olevalla asiavirheellä voivat sellaiset ihmiset, jotka eivät viestin sisältöä kestä, rauhoittua ja perustella itselleen sen, että muutkaan asiat eivät pidä paikkaansa(vaikka he eivät täysin varmoja asiasta voikaan olla).

        SAATTAA siis olla niin, että kyseistä viestiä on "pehmennetty" tarkoituksellisesti.


      • Heh heh
        kilometrit kirjoitti:

        Alkuperäisessä S. Nidlen viestissä halkaisija on ilmoitettu myös maileissa ja kilometrit suluissa. Mailit on kuitenkin muutettu kilometreiksi väärin.
        (Yksi kilometri on 1,609 mailia).

        Saattaa olla niin, että kyseessä on tietoisesti viestiin laitettu virhe. Asiat joista viestissä kerrotaan ovat yksinkertaisesti monille ihmisille liikaa. (Samoista asioistahan on kerrottu jo vuosien ajan, toisn lyhyemmin ja vähemmän yksityiskohtaisesti).

        Viestissä olevalla asiavirheellä voivat sellaiset ihmiset, jotka eivät viestin sisältöä kestä, rauhoittua ja perustella itselleen sen, että muutkaan asiat eivät pidä paikkaansa(vaikka he eivät täysin varmoja asiasta voikaan olla).

        SAATTAA siis olla niin, että kyseistä viestiä on "pehmennetty" tarkoituksellisesti.

        "SAATTAA siis olla niin, että kyseistä viestiä on "pehmennetty" tarkoituksellisesti."

        Saattaa myös olla että jokin muu on pehmennyt pahasti vuosia kestäneen scifihuijaustarinan kirjoittajalla...


      • Heh heh

        "Tämän prosessin tuloksena Äiti Maasta tulee nykyistä enemmän pallon muotoinen ja hänen pintansa muodostavat 24 päämannerlaattaa voivat jälleen lukkiutua."

        Jos kaikki mannerlaatat sullotaan tuohon pikkupalloon, muodostuu ilmeisesti aika paljon uusia vuoristoja...


      • ^Vortac^
        kilometrit kirjoitti:

        Alkuperäisessä S. Nidlen viestissä halkaisija on ilmoitettu myös maileissa ja kilometrit suluissa. Mailit on kuitenkin muutettu kilometreiksi väärin.
        (Yksi kilometri on 1,609 mailia).

        Saattaa olla niin, että kyseessä on tietoisesti viestiin laitettu virhe. Asiat joista viestissä kerrotaan ovat yksinkertaisesti monille ihmisille liikaa. (Samoista asioistahan on kerrottu jo vuosien ajan, toisn lyhyemmin ja vähemmän yksityiskohtaisesti).

        Viestissä olevalla asiavirheellä voivat sellaiset ihmiset, jotka eivät viestin sisältöä kestä, rauhoittua ja perustella itselleen sen, että muutkaan asiat eivät pidä paikkaansa(vaikka he eivät täysin varmoja asiasta voikaan olla).

        SAATTAA siis olla niin, että kyseistä viestiä on "pehmennetty" tarkoituksellisesti.

        Galaktisen Liiton viesteissä on jonkin verran totuutta, mutta ehdottomasti niissä on TÄYSIN PAIKKANSAPITÄMÄTÖNTÄ TIETOA.

        Älkää siis ottako niitä ehdottomana totuutena, vaan tutkikaa ja miettikää itse.

        Kuu ei todellakaan ole koskaan ollut mikään taisteluplanetoidi, hoh!

        - Vortac


      • ohikävelijä
        kilometrit kirjoitti:

        Alkuperäisessä S. Nidlen viestissä halkaisija on ilmoitettu myös maileissa ja kilometrit suluissa. Mailit on kuitenkin muutettu kilometreiksi väärin.
        (Yksi kilometri on 1,609 mailia).

        Saattaa olla niin, että kyseessä on tietoisesti viestiin laitettu virhe. Asiat joista viestissä kerrotaan ovat yksinkertaisesti monille ihmisille liikaa. (Samoista asioistahan on kerrottu jo vuosien ajan, toisn lyhyemmin ja vähemmän yksityiskohtaisesti).

        Viestissä olevalla asiavirheellä voivat sellaiset ihmiset, jotka eivät viestin sisältöä kestä, rauhoittua ja perustella itselleen sen, että muutkaan asiat eivät pidä paikkaansa(vaikka he eivät täysin varmoja asiasta voikaan olla).

        SAATTAA siis olla niin, että kyseistä viestiä on "pehmennetty" tarkoituksellisesti.

        Jos GL:n viesteissä on virheitä ne on vain laitettu sinne jotta viestit eivät olisi liian järkyttäviä joillekkin ihmisille?

        Kuule, siitä että viestit olisivat liian uskottavia, ei todellakaan ole pelkoa...


    • Galaxus

      Niin ja vielä sellainen asia rakkaat maan asukit, että Elvis Presley palaa monen vuosikymmen kestäneeltä linnunradan kiertueeltaan. Samoin Kurt Cobain. Afrikka ja etelä- Amerikka tulevat törmäämään, jolloin emme suosittele uimista kyseisten maanosien välillä. Niin ja vielä semmonen juttu, että Irak ja USA törmäävät, jolloin sota yltyy. Pyydämme kaikkia maasta pakoon haluavien menevän Kampin uudelle bussiasemalle, josta teitä tulevat hakemaan lentävät lautaset.

    • minä..

      Jos sukupuuttoon kuolleet eläimet jotka ovat luullakseni hirmuliskoja jne. palaavat jälleen planeetallemme nii luulenpa, että ei hyvältä näytä. Mikä estäisi ihmsiä jälleen tuhoamasta tätä sykähdyttävän ihanaa paratiisia ellei ihmisten mielenlaatu sitten muutu täysin. Nuo suuret muutokset eivät varmaankaan kerkeä tapahtua ihan meidän sukupolven aikana en taida itse keretä näkemään näitä, ellei tapahtumat tapahdu sitten ällistyttävän nopeasti.

      • ^Vortac^

        Dinosaurukset eivät olleet eläimiä, vaan mutatoituneita IHMISIÄ!

        Siksi ihmiset ovat niin kiinnostuneita niistä .. ehkä he muistavat alitajuisesti olleensa joskus dinosauruksen kehoissa. Sieluhan on kuolematon, ja jälleensyntyy aina tietyin väliajoin.

        Se, mikä estää ihmisiä tuhoamasta tätä paratiisia.. on tietenkin se seikka, että vain rauhanomaista elämää elämään kykenevät, ns. "tiedostavat" ihmiset pelastetaan toiselle, paremmalle planeetalle hieman ennen mullistuksia, jotka tuhoavat lähes kaiken täältä. Ne jäljellejäävät sitten tuhoutuvat täällä, ja saavat mahdollisuuden syntyä muualle, mutta maapallolle niitä sieluja ei enää päästetä.

        Sitten kun planeetta on siivottu toisplaneettalaisten toimesta ja korkealla teknologialla, nämä rauhaarakastavat ja 'tiedostavammat' ihmiset palautetaan Maa-planeetalle aloittamaan uuden Rakkauden ja Oikeuden aikakauden, jolloin kaikki elävät veljeydessä (ja siskoudessa) keskenään ja rakentavat uutta maailmaa yhdessä toisplaneettalaisten veljiensä (ja siskojensa) kanssa.

        Joten, se estää ihmisiä tuhoamasta uudelleen tätä paratiisia.. 'pahoja' heppuja ei tänne enää pääse tuon murrosvaiheen kriittisimmän murtumakohdan jälkeen, ja hyvyys vallitsee. Tuhon ajatukset jäävät silloin täysin muualle, pois täältä.

        Kerkeät näkemään tuhon, ellet sitten kuole ennen sitä - meinaan, se tulee tapahtumaan TÄMÄN SUKUPOLVEN ELINAIKANA.

        - Vortac


      • näistä
        ^Vortac^ kirjoitti:

        Dinosaurukset eivät olleet eläimiä, vaan mutatoituneita IHMISIÄ!

        Siksi ihmiset ovat niin kiinnostuneita niistä .. ehkä he muistavat alitajuisesti olleensa joskus dinosauruksen kehoissa. Sieluhan on kuolematon, ja jälleensyntyy aina tietyin väliajoin.

        Se, mikä estää ihmisiä tuhoamasta tätä paratiisia.. on tietenkin se seikka, että vain rauhanomaista elämää elämään kykenevät, ns. "tiedostavat" ihmiset pelastetaan toiselle, paremmalle planeetalle hieman ennen mullistuksia, jotka tuhoavat lähes kaiken täältä. Ne jäljellejäävät sitten tuhoutuvat täällä, ja saavat mahdollisuuden syntyä muualle, mutta maapallolle niitä sieluja ei enää päästetä.

        Sitten kun planeetta on siivottu toisplaneettalaisten toimesta ja korkealla teknologialla, nämä rauhaarakastavat ja 'tiedostavammat' ihmiset palautetaan Maa-planeetalle aloittamaan uuden Rakkauden ja Oikeuden aikakauden, jolloin kaikki elävät veljeydessä (ja siskoudessa) keskenään ja rakentavat uutta maailmaa yhdessä toisplaneettalaisten veljiensä (ja siskojensa) kanssa.

        Joten, se estää ihmisiä tuhoamasta uudelleen tätä paratiisia.. 'pahoja' heppuja ei tänne enää pääse tuon murrosvaiheen kriittisimmän murtumakohdan jälkeen, ja hyvyys vallitsee. Tuhon ajatukset jäävät silloin täysin muualle, pois täältä.

        Kerkeät näkemään tuhon, ellet sitten kuole ennen sitä - meinaan, se tulee tapahtumaan TÄMÄN SUKUPOLVEN ELINAIKANA.

        - Vortac

        Mihinkäs lähteisiin kertomasi profetia perustuu?

        Vai laitetaanko sarjaan "valitse sopivin": http://www.abhota.info/end6.htm

        Kannattaa vilkaista muutama vanhempikin ennustus. Piristää tunnelmaa.


    • 24 tuntia

      >>Lopuksi teidän planeettanne pyörimisnopeutta kasvatetaan siten, että yksi Maapallon vuorokausi tulee olemaan täsmälleen 24 tunnin pituinen.

      Eikö yksi vuorokausi jo ole tuo 24 tuntia??

      • ^Vortac^

        Vuorokausi ei ole TÄSMÄLLEEN 24 tuntia. Ihmisen unirytmikin on oikeasti lähemmäs 25 tuntia tai jotain. Ihmekös mulla aina pyöriikin ympyrää..

        - Vortac


      • historiasta
        ^Vortac^ kirjoitti:

        Vuorokausi ei ole TÄSMÄLLEEN 24 tuntia. Ihmisen unirytmikin on oikeasti lähemmäs 25 tuntia tai jotain. Ihmekös mulla aina pyöriikin ympyrää..

        - Vortac

        tiedetään että joitakin satoja miljoonia vuosia sitten vuorokausi oli tuntia tai paria lyhyempi kuin nykyään. Tälläkin hetekellä aikaan lisätään vuoden tai puolentoista välein nk.karkaussekunteja. Maapallon pyörimisnopeus on 23,93h.


    • Äimänkäki..

      >>Kuu "hinataan" ulkoavaruuteen ja tuhotaan.

      En ymmärrä miten?

      >>Teidät tullaan majoittamaan joko Maapallon sisäiseen maailmaan tai lukuisille teidän aurinkokunnassanne tai sen lähistöllä sijaitseville emoaluksille.

      Voiko kokeilla olla ensin vuorollaan kummassakin jonkiaikaa ennenkuin voin tehdä päätöksen kummassa haluan olla?

      • Heh heh

        "Kuu "hinataan" ulkoavaruuteen ja tuhotaan."

        Miten käy kaikille pienille rantaravuille yms. jotka hyödyntävät vuorovesi-ilmiötä? Siirretäänkö nekin asumaan hologrammiin?


    • +&-polarisatio

      kunnon tauko kirjoitelussa. Sinussa on ainesta kirjailiaksi, kuitenkin on hyvä tarkastaa luotetavasta lähteestä nuo perustiedot tuntuu vähän uskotavamalta, tuntuuis jotenkin aidolta.

    • Lady_Nocturna

      "Kuu oli alunperin keinotekoinen taisteluplanetoidi, jonka aiempi Imperiumi rakensi miljoonia vuosia sitten ja jota orionilaiset modifioivat osana laajamittaista hyökkäystä, joka jätti jälkeensä monenlaista jätettä teidän aurinkokuntaanne."

      Tämähän on suoraan kuin Tähtien Sodasta!
      XD
      ...aiempi Imperiumi... *hehhehe*


      (Ei siis millään pahalla Galaktisen Liiton kannattajille.)

    • MK2B

      Luin 90-luvun puolivälin kieppellä kirjan nimeltä You Are Becoming A Galactic Human, jonka oli kirjoittanut tuossa viestissä kanavana toiminut Sheldan Nidle yhdessä Virginia Essenen kanssa. Kirja kuvaili "fotonivyöhykkeen" saapumista maapallolle vuoden -96 loppupuolella, joukkolaskeutumisia ja valtavia fysiologisia muutoksia ihmiskunnassa itsessään ym. Ainakin oma intuitioni kertoo kirjan olleen sisällöltään puhdasta paskaa siinä missä tuo yllä oleva Galaktisen Liiton viestikin.

      • tsi2

        " Lisääntyvän pyörimisnopeuden ja ytimen tuottaman kasvavan energian vaikutuksesta Maapallon sähkömagneettinen kenttä voi palautua aiemmalle korkealle tasolleen. Kun planeetta saavuttaa luonnollisen terveystasonsa, sen korkeaenerginen ympäristö voi pitää yllä suurempaa ja monimutkaisempaa ekosysteemiä."

        Kun pyörimisnopeus kasvaa,sulan ytimen ja kuoren välinen nopeusero kasvaa johtuen raskaan ytimen hitaammasta pyörimisnopeudesta.Tällöinhän magneettisuus kasvaa eli näinhän maapallon magneetikenttä syntyy.Muu onkin sitten???


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      450
      4859
    2. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      15
      1732
    3. Aivan täysin tahallinen teko

      Ei mitään puolusteluja, eikä selittelyitä. Kuljettajalle kerrottiin asiasta siinä paikanpäällä, mutta silti hän ajoi ves
      Suomussalmi
      94
      1478
    4. Suomussalmi saatu vihdoin maailmankartalle!

      Nyt kun Suomussalmi on vihdoin viimein saatu ennennäkemättömällä tavalla maailman tietoisuuteen niin voitaisiin järjestä
      Suomussalmi
      53
      1359
    5. Olet saanut minut sekoamaan

      Tunteiden ristiaallokossa vellominen on ollut melkoinen kokemus. Ei kukaan ole saanut minua niin raiteiltaan kuin sinä.
      Ikävä
      23
      1337
    6. Mainehaitta metsäkonefirmalle

      Hukkajoen tapahtumista liikkuu paljon huhuja. Eikö kannattaisi julkaista raakkuja tuhonneen metsäkoneyrityksen nimi, kos
      Suomussalmi
      53
      1228
    7. Oho! Maajussi-Kallelta pakit saanut morsioehdokas Miss Suomi -kisoissa! Tunnistaisitko hänet nyt?

      Hmm, tunnistaisitko?!? Onnea missihulinoihin! Lue lisää ja katso kuvat: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-maajussi-
      Suomalaiset julkkikset
      0
      1075
    8. Myönnän sinulle nyt

      Että olen erittäin mustasukkainen sinusta jo nyt. Ikävä on tämä tunne, kun tietämättömyyden solista nousee myrkkyä miele
      Ikävä
      54
      1010
    9. Pysytäänkö nainen

      edelleen yhtä viileän tyynenä kun nähdään. Uskotko että tahtoessani saisin murettua tyyneytesi hyvin helposti.
      Ikävä
      57
      895
    10. Olen käyttäytynyt ristiriitaisesti

      eikä minusta varmaankaan ota mitään selvää. Se johtuu siitä, kun järki sanoo ei, ei, ei ja sydän sanoo kyllä, kyllä, kyl
      Ikävä
      61
      879
    Aihe