Lähdin baarista toisen matkaan

Mora Morkkis

Piti eilen käydä vain yhdellä mutta tuli käytyäkin totta vitussa yhellä toisella.

Homma meni näin ilmoitin iltaisella akalleni että menenpä tästä yhdelle siinä sitten hörppäilin olutta ja luin iltalehtee lähiöpubissa kun pöytääni tuli vaalea jotain 20 - 25 väliltä oleva nainen jonka silmissä paloi silkka viinan aikaan saama kiima. Eipä mennyt montaakaan minuuttia siinä kuherreltuaan kun tuo yh-äippä ehdotteli pikaista reipasta pano retkeä kotiinsa.

Ensin ajattelin että pitäisköhän mutta kun kätensä jo meni vetskarilleni ja sieltä pujahti sirona kulliani runkuttelemaan niin eipä siinä muuta tarvittu olut nopeasti naamariin ja menoksi.

Emme päässeet kun hänen kotinsa eteiseen kun nainen himokkaana riisui housujani jo pois ja heti kulliani imemään jo vain kovettui ja nainen imi pallejani samalla sormillaan hivellen posket onnesta soikeena.

Saatana mitkä halut kirosin mielessäni ja otin naista tukasta kiinni ja hän loi katseensa kiltisti ylös kun laitoin lisäten tahtia ja niin laukesi vuolaat paksut spermani suoraan tuon tädin suuhun. Hän yritti niellä kaiken mutta osa valui väkisinkin suupieliinsä.

Kullini oli vielä puoliseisokissa kun tilanteesta kiihottuneena kannoin tuon naikkosen sänkyynsä ja riisuimme nopsasti kevyet kuteensa pois.

Katsoin nuorta vaalea karvoittunutta pilluaan se oli ajeltu nätisti ja karvotuksen keskeltä näkyi limainen vittunsa jolloin muistin että nyt pitää rullata kortsu lompakosta niinpä sitten homman tehtyäni asettelin kullini lorttopillun huulille ja MAISKIS ja LITSIS vain kuului kun työntelin sängyn lähes revetessä liitoksistaan litisevään kiimalimasta valuvaan vittuunsa kovaa kyrpääni.

Typsy voihki ja inisi allani puristellen samalla rintojaan välistä tunsin kun tuon nartun kynnet upposivat selkääni. Kullini ui hänessä yhä liukkkaammin vittunsa erittäessä runsaasti kosteaa kiimaista limaansa.

Lopuksi vielä kääntäessäni tuon kiimaisen naisen nelinkontin eteeni näin miten kauttaaltaan punoittava vittunsa nyt oli ja miten ulkonevat häpyhuulet lerpattivat paksuina ja turvoksissa kullini niitä jyystettä aika tovin.

Sipaisinpa sormella ruskealle reijälleen vitustaan oikein paksusti limaa ja työnsin sinne peukaloni sitten työnsin nopeasti taas kullini tuohon nyt pelkkää huutoa olevaan punoittavaan vittuun. Nainen ulisi ja kiljui kuin kipeä tärähdellen kauttaaltaan jatkoin vain naimista ja pyörittelin samalla peukaloani hänen tiukentelevassa anuksessaan. Kullissani tuntui tiheää puristelua naisen vitun valuessa kiimaansa
lopuksi nainen retkahti edessäni mahalle sängylleen ja sopersi jotain että kiitos oot ihana. Siinä vaiheessa en sanonut mitään vaan menin vessaan pesin vehkeeni ja puin päälleni.

Kotosalla akka totesi kiukkusesti monetko pitkät sitä tuli taas vedettyä? Vastasin että aikas monet menenpä tästä maata, öitä.

0

13142

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. En usko et meistä tulee jotain

        Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
        Ikävä
        11
        3536
      2. Kuvaile itseäsi

        Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
        Ikävä
        119
        2287
      3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

        Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
        Suomalaiset julkkikset
        44
        1679
      4. Huomenta keskipäivää

        Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
        Ikävä
        260
        1408
      5. Oletko koskaan katunut kun

        elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
        Ikävä
        78
        1173
      6. Olen J-mies

        Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
        Ikävä
        48
        986
      7. Rahtari s salmi

        Onkohan jutussa perää että kylän tyhmin rahtari on palanut ratista
        Suomussalmi
        11
        925
      8. Ei sitten, ei olla enää

        Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
        Ikävä
        77
        920
      9. Sinusta näkee että

        Kaipaat paljon.
        Ikävä
        55
        914
      10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

        Olet suloinen...
        Ikävä
        44
        835
      Aihe