Paskansin armeijassa housuuni

Paskahousu

Tämä juttu on tosi eli paskansin armeijassa housuuni. Miten se tapahtui niin... Olin ampumaleirillä vartioimassa aluetta. Suoritin kaverini kanssa kulunvalvontaa. Oli erittäin typerää. Vietimme aikamme 4 päivää homeisessa kopissa ja kävimme aina silloin tällöin syömässä. Yöllä toinen vartioi iltakuudesta 12 kun toinen nukkuu ja sitten toinen valvoo yö 12 aamu 6. Kiva tuijottaa 6 tuntia yhtä soittoa pimeään metsään. Hajotus… Vatsani ei ole ikinä toiminut oikein kunnolla metsäleireillä. Ei toiminut tuolla ampumaleirilläkään. Olin käynyt juuri ennen leirille lähtöä edeltävänä päivänä sontimassa ja paska ei tullut leirillä kuin vasta 3 päivänä eli 4 päivää olin paskantamatta. Normaalisti vatsa toimii joka päivä. Istuimme ampumaleirillä vartiokopissa pää osan ajasta penkillä ja kun ei saanut liikuntaa niin eihän se suolikaan toiminut. 3 päivänä olin menossa syömään ilta seitsemältä ja matkaa oli ruokapaikalle oli 900 metriä. Kun olin kävellyt 400 metriä alkoi ihan yhtäkkiä paskattamaan rajusti. Meinasi väkisin tulla housuun. Ajattelin että käyn ruokapaikan lähistöllä olevassa wc:ssä. Katselin ympärilleni että jos pääsisin jonnekkin sissarille mutta joka puolella oli jotain taloja joten päätin jatkaa matkaa. Kävelin 100m eteenpäin ja silloin alkoi pökäle painamaan sellaisella paineella että vaikka miten yritin pidätellä niin sekunnissa tuli kourallinen pehmeää paskaa housuun. Se kävi niin äkkiä että kun meinasin että nyt menen tuon kuusen alle paskalle niin paska oli jo housussa. VOI VITTU isku pieni vitutus ja kylmän rauhallisesti annoin lopunkin suolensisällön tulla housuun. Ei paljoa haitannut koska oli jo paskat housussa. Sonta valui reittä pitkin ja housut pullotti perseen kohdalta siihen malliin että jos joku olisi nähnyt niin olisi tajunnut että nyt on jotain housuissa ei housut normaalisti pullota tuolleen. Onneksi oli hieman pimeämpää.

Sitten potkaisi ONNI siihen malliin että se pelasti kaiken. Mietin että mitä teen kun on sonnat housussa menenkö lähitaloon skappareiden asuntoon vessaan ja suihkuun pesemään perseeni mutta en voinut mennä kertomaan että paskansin housuuni joten jatkoin matkaa ruokapaikan wc:lle. Kiersin metsän kautta sinne ja kun pääsin perille niin USKOMATONTA siellä ei ollut ketään muuta, todellinen onnen potku. Olin matkalla suunnitellut että mitä teen joten kun pääsin perille reiän viereen otin maastohousut jalasta ja riisuin lyhyet kalsarit heitin ne reiästä alas paskan paperin sekaan ja sitten istumaan reiälle. Paperia pari rullaa ja perse ja reidet puhtaiksi J USKOMATONTA tuuria edelleen kun riisuin housujani kukaan ei onnistunut hyökkäämään sisään vessaan siinä oli voinut olla tilanne päällä kun toinen tulee sisään wc:hen ja kaveri on munasillaan. No kävin syömässä ja palasin kopille. Vaihdoin puhtaat housut kun kaveri nukkui ja seuraavana päivänä illalla pääsimme pois ja saunaan sekä suihkuun. Sain paikat puhtaaksi onneksi aika hyvin paperillakin.

Kaiken kaikkiaan tuo homma oli tuollainen pikku juttu mitään varsinaista vahinkoa ei käynyt vain ja ainoastaan yksistä kalsareista joutui tekemään hävärin :) :) :)

38

10474

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • korp.k

      Ensimmäisellä lomamatkalla tämä sattui. Oli huhtikuuta.
      Poikkesin tullessa enon perheen kautta. En muista missä vaiheessa kuralla ollut maha yllätti ja pahat tuli pöksyyn.

      Jossain sain vaihdettua ne pois. Pärjäsi jo armeijan harmaissakin.

      Vielä vuosia myöhemmin vapun aattona otin ravintelissa nopeasti 7 a- olutta.
      Kylmä yli litraa oli liikaa vatsan sietokyvylle.
      Tuote tuli lahkeeseen. Onneksi asuin yksin vuokratussa pihamökissä.

      Ja eikun saunan lämmitykseen.

    • minä

      Yritätkö hakea jotakin säälipisteitä vai onko tuo vaan mielestäsi hauskaa??
      aika säälittävää jos on...

    • tuo

      juttu;)! Se oli paras viesti pitkään aikaan näillä palstoilla;) On melkein samanlaisia kokemuksia intistä. Että tätä rataa vaan, niin saadaan vähän positiivisiakin stooreja tähän maahan..Ainakin mun mielestä..vissiin sairas ajatusmaailma meikällä?!;)

    • tst pion

      meitsi oli aina leireillä koko vitun viikon paskantamatta.en ymmärrä vieläkään,et miten siihen pystyin,mut pystyinpä vaan.ei paskattanu yhtään.....mut voi helvetti ku päästiin kassulle,ni paskaa tuli koko komppanian edestä....muuten meillä yks alikessu väänsi tortut housuun,ja sitä ruvettiin kutsumaan alikersantti torttuseksi.....täytyy myöntää,et puolijoukkue teltassa haisi sinä yönä kakka.ja saunassa sillä oli vielä reisissä samaa tavaraa,vittu että naurettiin.eikä se dorka ees hävittäny niitä alus housuja,vaan säilytty koko loppuviikon tetsarissa.no eipä tarvinnu sitä häväriä tehä.

    • Shitpants

      että vatta oli revetä ja pölähti PASKAT HOUSUUN, PERKELE! Hyvät bokseryt män pessuun...

    • näkö

      kerran ampuma leirillä olin yö vartiossa,ja kattelin teltalle päin pimeä kiikareilla.vänrikki siis meidän kouluttaja tuli teltasta ulos,ja rupes tulemaan vartiopaikalle päin,mutta kääntyki ja meni sit pitkän matkaa kauenmas.mä ajattelin et se tekee jonkun hämäys jutun mulle,(siis vartio miehelle).eli käy meluamassa linjoilla.mutta mutta vänrikki vetiki housut kinttuun ja rupes paskalle,perse jus mua päin.no mä tietysti seurasin operaatiota pimeä kiikareilla.kauheeta katottavaa,siis se väänti ihan mielettömän kangen,pitkän ja erittäin paksun.sitse vielä synnytyksen jälkeen katto sitä paskaansa,varmaan oli ihmeissään itekki...kerroin asiasta koko ryhmälle,saatiin hyvät naurut

      • varusmanne

        Nauroitte paskasia hänelle :D

        Muute, siis meniks se vänrikki siihen teltan lähelle vääntään sen paskan? Ja parasta on kun tilanne päällä niin väännellä ne paskamöllikät sinne oletettuun vihollisen tulosuuntaan, siinä kiva lähtee hyökkään asemaa kohti kun syöksähtää makkuulteen paskan päälle XD (Meidän loppusodassa kävi yhelle vihollisäijälle just näin, ja viel mun tursuttamaan paskaan, vähä oli vatta revetä, ku sain tietää)


      • ansoitus
        varusmanne kirjoitti:

        Nauroitte paskasia hänelle :D

        Muute, siis meniks se vänrikki siihen teltan lähelle vääntään sen paskan? Ja parasta on kun tilanne päällä niin väännellä ne paskamöllikät sinne oletettuun vihollisen tulosuuntaan, siinä kiva lähtee hyökkään asemaa kohti kun syöksähtää makkuulteen paskan päälle XD (Meidän loppusodassa kävi yhelle vihollisäijälle just näin, ja viel mun tursuttamaan paskaan, vähä oli vatta revetä, ku sain tietää)

        Tarina kertoo, että takavuosina LjK:n pojille oli iskenyt sotaharjoituksissa Jekkujykä- vaihde päälle, ja olivat miinoittaneet kulkureittinsä topeilla (tiedätte ne tulenosoituspanokset) ja paskalla täytetyillä muovipusseilla.

        Perässä hiihtävä Vekaran vastasissi-osasto oli haissut harvinaisen pahalle. Tämän episodin jälkeen oli iltalomilla Kouvolassa havaittavissa lievää kyräilyä...

        Asiasta toiseen, jos olette maastossa liikkeellä hupullisessa haalarmallisessa asussa, olkaahan tarkkoja käydessänne ns. kyykky- eli sissipaskalla -- se on vasta puoli voittoa, ettei pasko housuun....


    • Psv-uraan

      Joo, mää paskansin Parolassa panssarivaunu-uraan: oli rastiopetusta ja paskatti ihan helvetisti kun aamulla en kerenny huussiin, sen ainaisen helvetinmoisen kiireen takia. No, sitten tuli lyhyt tauko, n. 5 min, ja eikun säntäämään kyykkypaskalle; katsoin hieman suojaa mäen nyppylän takaa ja katsos, kun oli hyvää uraa, mihin saa "piiloon" sen tuotoksen. Homma kestää luonnollisesti yli 5 min. ja alikki huutaa naama punasena jo takaisin, ja alan vedellä 62:sen housuja ylös, kun huomaan maan hieman tärisevän jo ja kauempana näkyy T-72 möyryävän, eikun äkkiä pois, jäin miettimään, että jos se T-72 ajoi siitä urasta, niin varmaan paskat levisivät hyvin telaketjuihin! Muutenkin olisi olut varmaan äijillä katsomista, kun olis taistelupanssarivaunulla ajanu kohti ja yks olis kyykkypaskalla!

      PSJK

      • keisari

        mä paskansin vittuillessani poteroon.on saattanu seuraavien olla kiva mennä sinne.


    • paskal on

      tälläiset kivat intti kokemukset yhdistää meitä suomen sankareita.niistä on kiva keskustella ja kertoilla lapsen lapsille.oi niitä aikoja kun paskannettiin juoksu haudoissa.

    • Late

      A) Jätkällä on asennetta kun laitto jutun tänne

      B) Juttu oli helvetin hyvä. Itse en hirvittävän paljoa pidä "perus-paska"-läpästä, mutta tässä tarinassa oli sitä jotain

      C) Mielipiteeni on hyvin subjektiivinen, sillä olen kokenut vastaavaa...se vain oli keskellä kesää keskellä Helsingin kauppatoria!

      Siitä sitten vaan Nordic Jet Linen terminaaliin vessaan ja käsisuihkulla paikat puhtaaks...
      JA KALSARIT ROSKIIN! (eipä tarvinnu tehdä häväriä)

      Mutta kyllä hävetti pirun paljon. Olin vielä kaverin kannsa. Mutta se suhtautu onneks aika kylmän viileesti eikä oo kertonu (vielä?) kellekään. En tiiä moniko huomas, varmaan muutama.

    • RK 62

      Oman saapumiseräni alikessu sai jonkin vattataudin ja päätti lähteä hakemaan vemppaa.

      Kaveri ei kuitenkaan ehtinyt juosta veksiin asti kun kurat tuli housuun. Ei muuta kuin esikunnan takana olevaan puskaan, firman eroottiset beigen väriset kalsarit sinne ja matka jatkui.

      Olisi siinä ollut skappareilla näky, jos isäntä olisi yllätetty housut kintuissa. Olisikohan se ollut sotilaalle sopimatonta käytöstä?

      Sitten kyseinen alikeppi joutui tehdä kalsareista hävärin. Mahtoi siinä olla pataljoonan komentajallakin naurun paikka kun luki hänen selitystään --> valtion vahingoksi meni.

    • kertaakaan

      armeijassa(ei muulloinkaan) :), että pistäkäähän paremmaksi paskahousut! XD

      • intissä

        Että pistäkääpä paremmaksi ripuliperseet!


      • naamaa

        oot paskantanu,ainaki pienenä.ja ihan saletisti on pierun mukana tullu vähä ruskeaa.et ilkee vaan tunnustaa.hei tunnusta ny,ei me naureta,housuun vääntäminen on ihan luonnollista...................................
        ...............................................
        ...............................................
        TUNNUSTA NYT PERKELE!MYÖNNÄ PASKANNUKSES!!


      • kertaakaan
        naamaa kirjoitti:

        oot paskantanu,ainaki pienenä.ja ihan saletisti on pierun mukana tullu vähä ruskeaa.et ilkee vaan tunnustaa.hei tunnusta ny,ei me naureta,housuun vääntäminen on ihan luonnollista...................................
        ...............................................
        ...............................................
        TUNNUSTA NYT PERKELE!MYÖNNÄ PASKANNUKSES!!

        paskonu housuun! Että siin haaste pask*housuille :)


    • julle

      AU1-koulussa oli käynnissä taisteluammuntaharjoitus ja meikäläinen oli konekiväärimiehenä, ekoja kertoja kun kovilla pääsi kk:lla ampumaan... Mikälie mahatauti iski just, kun alettiin lipastamaan. Ei muuta kuin nopeesti vähän sivummalle oksentamaan, mutta kuinka ollakaan, siinä yökätessä turahti housuun hyvänlaisesti lämmintä suolensisältöä!

      Onneksi oli taskussa jotain käytettyjä räkäliinoja, joilla enimmät sai pyyhittyä pois. Kouluttaja-alikki kyseli vähän hämillään, että "ootko kunnossa? Saat kyllä lähtiä kassulle", mutta minä sanoin, että kk tänne, lähetään ampumaan.

      Harjoitus menikin ihan iloisesti, mutta vielä loppukaneetteja kun annettiin, niin pakko oli poistua kolmirivistä sivummalle yrjölle... Huvittihan se hieman, kun yliluti saarnasi taustalla jotain ja meikä vain pykää laattaa...

    • Inttiboy

      Minä taas kerran intissä liian pitkään ginekseksessä olleena näin yöllä märkää unta. Oli aika kivaa kipittää housut mällissä toiselle puolen kasarmia keskellä yötä peseytymään.

    • Pissahousu

      Tossa taannoin inttivuonna, käytiin koko tuvan kanssa iltavapaalla kaljalla lähibaarissa. Innostuin siinä sitten lipittelemään viisi-kuusi tuoppia parissa tunnissa, tulin tietty tosi hiprakkaan ja aloin mölisemään. Kalja alkoi kolisemaan päässä tosissaan vasta varuskunnan portilla.

      Portilla onnistuin skarppaamaan, samoin päivystäjälle. Kävin nopeasti kusella ennen nukkumaan menoa, jäi siinä pinkka tekemättä ja kaappikin auki kun riisuin maastopuvun ja kömmin päiväpeiton alle.

      Yöllä sitten näin ihanaa unta että olin lämpöisessä saunassa ja heittelin löylyä.

      Tuntia ennen herätystä heräsin kylmään isosta valtavasta kusilammikosta, punkassa oli kusta ainakin pari litraa! Tupakaverini nukkuivat yhä ja oli pimeää. Hiiren hiljaa petasin punkan oikein särmäksi ja riisuin kusiset alushousut ja vaihdoin kuivat päälle. En jäänyt kiinni, onneksi peiton päällipuoli oli pysynyt kuivana.

      Pääsin pyykinvaihtoon vasta 4 yön kuluttua, ja siinä ajassa punkkani ei ehtinyt kuivua, tuvassakin haisi jo epäilyttävästi. Oli tosi inhottavaa nukkua 4 yötä märässä, kusisessa ja haisevassa punkassa mutta hävetti niin paljon että en uskaltanut puhua mitään. Kaikenlisäksi vilustuin.

    • Intti-hintti

      Mulle kävi niin, että intistä tullessani kotimatkalla bussissa alkoi paskattamaan helvetisti ja oikein kirveli ja kipristeli, mutten päässyt vessaan kun jotku pikkulikat olivat nyhjäämässä vessassa. Koitin pidätellä ja kuului 'pröööts' ja liejut tulivat voimalla housuun..hiukan noloaaaa!! Kuulin kun ihmiset hirnuivat ja hajuakaan ei voinut olla huomaamatta.

    • lierupaska

      Minut määrättiin krh ammunnoissa pataljoonankomentajan ym radistiksi. Oli kuuma kesäpäivä ja radio ym .varusteet paino perkeleesti. Pakkiruokailun kanssa oli vähän niin ja näin, joku pöpö iski ja pierua rupes tulemaan yhtenä kosteena tulvana, olis paskattanu ja haju oli karmea, hädin tuskin sain pidettyä mössön sisälläni vaikka koko suolisto ja mahalaukku oli täysin sekasin. Herrat varmaan haisto muttei antaneet puskaanmeno lupaa tosin en sitä heiltä tohtinut kysyäkään. Onneksi tauti hieman lieveni ja sain tehtyä paskan säädyllisesti riulla mutta toimituksen varmaanhuomasi hajusta jokainen kahdensadanmetrin etäisyydellä.

    • paskatti

      Olin eräällä asevarikolla vartiopalveluksessa ja elokuun lämpimänä päivänä olin syönyt ilmeisen pilaantunutta näkkileipää laatikosta, illalla oli vartiovuoro läheisellä kalliolla konepistoolin kanssa. Vartipaikalla rupesi myllertämään mahaa ja pakko oli paskantaa tuolle kalliolle karmean hajuinen vetinen paska. Siihen se jäi kun lähdin ja ajattelin, että saa sen muut siivota kun ei edes ollut virallisesti mun vuoroni mutta jätkät jonkun tuntemettoman syyn takia sen mulle järjesti. Seuraavana aamuna kuulin, että äijät oli käyny pesemässä kallion ja kantaneet vettä sinne sangoilla, sen siitä saivat kun "junailivat" mulle ylimääräsen vuoron, haju oli ollu varmaan kamala muttei kukaaan koskaan sanonut tuosta asiasta sanaakaan olis voinu sanojalla nenä turvota.

    • LOLOLOOOLOO

      NUSSIN KERRAN HUORAA JA KUN OLIS PITÄNYT SPERMAN LENTÄÄ NIIN PÄRÄHTIKIN RIPULIPASKA HOUSUUN. HUORA EI ARVOSTANUT.

    • Alik Hyvönen

      Mitä jos vihollinen olisi hyökännyt sinä aikana kun olit hyyskässä vaihtamassa housujasi?

      Epäsotilaallista käytöstä!

      Häkin olisi pitänyt heilahtaa!

    • kepa24

      Harvoin on ollut näin huvittavaa lukua suoli24 keskusteluja, mutta toisaalta joskus on kiva heittää aivot narikkaan, kun duunissa on hiljaista.

    • wert4

      en ole ainoa näköjään :-D itellä vuosi 2008 tammikuussa. menin silloin inttiin ja helmikuussa kotiuduin, olin paskalla riulla, ripuli oikein oli
      noh ripuli on ripuli. siinä sitten tuli hälytys, talvileirillä oltiin. kiskot varusteet päällesi siinä kiireessä. tavaraa jäi, haju tottakai hirveä. tuli yövyttyä niillä. seuraavana päivänä vasikoidaan asiasta, e luokkaan siirto. en muutenkaan pärjännyt siellä oikein,vähän jäljessä koko ajan porukasta, kiusaamista oli, ei kuulu inttiin semmonen :-P

    • prikaatin korpraali

      ei mikään ihme siellä ku..päisten porukassa mutta täräytä siviilissä.

    • Slrtr

      Minäkin paskansin isosaaressa housuuni, kun finninaamainen, hontelo,
      hielle haiseva Carl Haglundin näköinen kokelas huusi minulle kun en
      tervehtinyt häntä pihalla. Oli ilkeä kävellä tupaan kun haisevaa ripulia
      valui pitkin käytäviä. Sain tästä asiasta ikuiset traumat ja näen asiasta painajaisia
      vieläkin. Heitän myös aina ruikkukakat housuuni, kun näen jämäkän
      sotasankarimme, herra puolustuministerin televisiossa.
      Mistähän saisin apua ?

    • shit.ins.

      Oleskele kotonasi ilman housuja ja korkeitaan seniorivaipat puet niin säästyy housupyykki.

      Toinen keino tiukka tappi joka kestää painetta ja tarvittaessa saa nopeasti pois ilman työkaluja.

    • munasillaan

      Naturistina olossa on sekin hyvä puoli, ettei koskaan tule paapuska housuun.

    • NicoParolas

      Alokasaikana oli viime syksynä pitkät tetsaukset maastossa ja jo kasarmilta lähtiessä huomasin että olisi pitänyt käydä pissalla ennen lähtöä. Varustusta oli reilusti päällä ja sadekelin takia vielä sadepukukin oli määrätty kaikille. Harjoituksissa maattiin asemissa märässä pusikossa eikä ylös saanut nousta saati ryhtyä kuseskelemaan. Pitkien odottelujen jälkeen ryömittiin muutama kymmenen metriä uusiin asemiin ja taas odottelua sammalikossa mahallaan. Yhtäkkiä huomasin kun lämmin pissa ryöppyää valtoimenaan kalsareihin ja maastopuvulle ja liruu sadehousujen sisällä vastustamattomasti. Yritin estellä mutta virta ei lakannut ja kaikki tuli housuun.

    • Sisäsiistisivari

      Ai armeijassa ei opetetakaan paskomaan riukupaikalle vaan housuun ja mättäille päästellään naureskellen. No mikäs siinä. Meneehän se aika noinkin :)

      • Anonyymi

        Ei mun aikanani armeijassa paskantamista opetettu. Kyllä se on jo jokaisen liskoaivoissa, kuinka suoli tyhjentyy.

        Riuku ei ole ongelmaton ja sen pettäminen voi aiheuttaa vakavankin loukkaantumisen. Olen ollut auttamassa vänrikkiä ylös kesäleirin riuku kuopasta aamuyöllä, itse ei sieltä olisi päässyt. Kovaääninen kiroaminen kuului korviini, liikkuvassa leirivartiossa ollessani, suunnistin ääntä kohti ja vänrikki oli kuopassa, jalat jä kädet sojotti ylöspäin. Ei siellä näkyvää paskaa juuri ollut, huoltojoukko hiekotti kertyneen paskan piiloon joka iltapäivä. Syvä se oli ja pitkän tukevan puun avulla sain vänrikkiä nostettu sen verran, että kainalot tuli kuopasta pois ja hän sai käytettyä käsiään. Kirominen jatkui kun hän suunnisti teltalle, ja sieltä puron rantaan. Riuku oli poikki, otettuani sen puoliskot pois kuopasta, huomasin sen olleen sahattu takaviistosta melkein poikki. Menin puron rantaan tekemään ilmoituksen jossa kerroin asian. Vastaus oli, vie ne sieltä helvettiin ja olet hiljaa tästä. Kuittasin komennon ja se oli sillä ohi. Lähin kamiina puiden kasa oli se "helvetti" riuvun osille.


    • Liukumiina

      Mitäpä se haittaa vaikka armeijan housuun paskantaakin. Omat housut sentään säilyy puhtaana kaapissa.

    • paskafirmasaint

      Armeijassa tosiaan oppi lähinnä pidättämään leireillä paskaa ja lusmuamaan kaikista mielivaltaisista askareista. Naurettava laitos kaiken kaikkiaan.

      • Pääkaupunkilainen

        Uusavuton ei osaa paskantaa muualla kuin sisävessa ja Suoli24:ssä.


    • Anonyymi

      Paskat housuissa tai lentopuvun sisällä, toi varusmiesaikanani koneen joitakin kertoja kesken lennon takasin kentälle. Lekoja tuli joitakin mutta myös hävittäjiä. Ei niistä numeroa tehty, se oli uusi kokemus lentäjille ja asiallisella suhtautumisella siitä pääsivät yli.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 97
      1824
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1815
    3. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      53
      1804
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1657
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1563
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      10
      1340
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1300
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1276
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      14
      1271
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1242
    Aihe