Langaton tv-antenni tms.

Astrid

Ei ehkä kovin kuvaava otsikko, mutta kun en tiedä mikä olisi oikea nimitys :)

Eli: Tv pitäisi saada huoneeseen, jossa ei ole kaapelipistoketta ja johtojen vetäminen sinne ei onnistu. Tiedän, että on olemassa jokin laite, jolla saa tähän ikään kuin langattoman yhteyden. Mutta mitä ihmeitä näistä laitteista joutuu maksamaan, mistä niitä edes saa tai onko niiden käyttö muuten ongelmallista?

Kiitos jos joku jaksaa auttaa kun ei itsellä tämä tekniikkapuoli suju yhtään.

6

23981

  Vastaukset

  • Joo, Digitalla on sellaisia laitteita, joilla TV-signaali siirtyy langattomasti. Ne vain ovat kalliita ja luvanvaraisia. Muistat kai nähneesi videokuvan langattomaan siirtoon tarkoitetun laitteen. Eli vedä vaan sitä johtoa.

  • Juu kiitos. Kuulin jostain laitteesta myös joka käyttäis hyväkseen sähköverkkoa eli jotenkin sitä kautta sais kaapeli-tv:n näkymään. Mitäköhän tuollaiset maksaa?

   Todella hankalaa olisi niitä johtoja vetää joten pakko nyt jotain muuta keksiä :(

  • Langaton lähetin ja vastaanotin värikuvan ja stereoäänen langattomaan siirtoon. Voidaan liittää videonauhuriin, DVD-soittimeen, satelliittiantenniin (?), videokameraan ym äänen ja kuvan välittämiseksi televisioon... ...myös kaukosäätimen signaalit välittyvät langattomasti. signaali siirtyy seinien ja katon läpi. scart-liitäntä. kantama 75m. mukana lähetin, vastaanotin, muuntajat ja scart-kaapelit. 230v. 4 kanavaa.

   tuote 38-1199
   http://www.clasohlson.se/ext.asp?art=381199000
   ____________
   eli sulla olis siellä kaapelipistokkeen luona digiboksi ja sitten tuo lähetin. vastaanotin olisi telkan päällä siellä missä sitä kaapelipistoketta ei ole mutta minne telkka pitäis saada.
   jos haluat pelkät analogiset kanavat, niin sitten korvaat digiboksin vanhalla videonauhurilla, jossa on analoginen viritin.

   tuo paketti maksaa clas ohlsonilla 44,95 eur.
   suomen myymälät löytyy osoitteesta:
   http://www.clasohlson.fi/finland/
   ja sieltä voi ladata tuoteluettelonkin. sivulla 21 on tuon laitteen tiedot.

   • tämmöstä tuotetta ei ole olemassa ei löydy haulla.

    voisko tänne laittaa oikeeta tietoa


   • oikeeta tietoo kirjoitti:

    tämmöstä tuotetta ei ole olemassa ei löydy haulla.

    voisko tänne laittaa oikeeta tietoa

    Vähän vanha tuo aloitusviesti on, mutta aihe lienee edelleen ajankohtainen:

    Kun laitat Googleen hakusanoiksi "video langaton lähetin" tms. Tuloksia tippuu vaikka kuinka paljon. Yleensä nämä laitteet on 2,5 GHz:n taajuusalueelle tarkoitettuja pienitehoisia laitteita, joilla kuva ja äänet siirtyy muutamia kymmeniä metrejä. On muistettava, että kyseisellä melko vapaalla taajuusalueella puuhastelee myös WLAN-purkit, jne. Saattaa joko oma langaton yhteys tai naapurin langaton purkki häiriintyä? Suunta-antennilla varustettuna saadaan pitempi yhteys, mutta silloin ollaan jo laittomalla teholla liikenteessä.

    http://www.hilavitkutin.com/2009/11/22/testissa-edullinen-langaton-lahetinvastaanotin-kuvalle-ja-aanelle/ on yksi testi aiheesta. Muista tarkistaa käyttöjännitteet ja kahden äänen liitäntä. Koska kyseisiä laitteita käytetään mm. valvontakameroiden kanssa, niin kaikissa laitteissa ei ole stereoääntä ja osa on vain 12 V:n jännitteelle. Joidenkin sähkönsyöttö on mahdollista ottaa USB-liitännästä, jos sellainen sattuu jostain sopivasti löytymään.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia yllättävää itki nikon oven takana

   https://www.seiska.fi/Uutiset/Totuus-kohuparin-eropommista-Sofia-Belorf-tunki-Niko-Ranta-ahon-kotiin-mustasukkainen Ei hyvää päivää!!!!!!!
   110
   1649