Metroauto?

leon_02

Minkälaisia kokemuksia muilla Metroauton huolloista? Olen sitkeästi vienyt omaa Leonia aina Metroautoon, koska se on kuitenkin se "merkkihuolto". Ottaen huomioon välillä järjettömät hinnat ja palvelun laadun mikä on välillä vähän sitä sun tätä, niin tekis ehkä mieli kokeilla jotain muuta...

Kävin juuri hakemassa Leonin 60tkm huollosta, jonka piti olla 280 euron hintainen. Siihen päälle toinen parkkivalo (huomasin eilen pimenneen, joten en ehtinyt itse vaihtaa) ja takajarrujen avaamisen ja putsaamisen, minkä piti olla 38 euroa.

Metroautosta ilmoitettiin kun auto oli valmis ja siinä yhteydessä sanottiin hinnaksi 494 euroa, koska jarrunesteet piti vaihtaa! Rupesin tivaamaan, että miten tuo hinta määrittyy, niin hetken hiljaisuuden jälkeen kävikin ilmi, että "tietokone näytti vaan väärin". Lopulliseksi hinnaksi tuli kuitenkin pitkälti päälle neljäsataa. Ehkä olisi pitänyt jatkaa kyselemistä, niin olis voinut saada hinnan vieläkin alemmaksi... :)

Ei valitettavasti ollut ensimmäinen kerta, kun hinnat nousikin aika radikaalisti, eikä siitä vaivauduttu edes etukäteen ilmoittamaan... voisikohan sitä kokeilla ensi kerralla jotain muuta?

36

16927

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pettynyt

      Samanlaisia kokemuksia! Vittuilua ja tunarointia sekä ylipitkiä jonotusaikoja kokeneena asiakassuhteeni kyseiseen liikkeeseen päättyi vastikään. Onneksi paikasta löytyy ainakin yksi asiallinenkin kaveri ja nainen peltipuolelta, jotka valitettavasti vaan harvoin sattui kohdalle.

      Muistakaa ihmiset antaa palautetta, negatiivistakin, mutta rakentavasti.

    • Aga

      Kokeile ruskeasuon shellin vieressä on myös valtuutettu seat huolto, palvelu asiallista

    • Demo

      Onko kukaan käyttänyt seattiansa Tuusulassa Mastan huollossa..? Pitäisi olla ihan valtuutettu Seat huolto.

    • leon_05

      Ostin uuden leonin ja saan se muutaman viikon kuluttua.Hakiessani auton metroautosta minulla on tunnin kestävä perehdytys, sekä käynti moikkaamassa huollon poikia..Kysyin automyyjältä, että onko seat merkkihuolto hyvää...hän oli tietenkin puolueellinen ja vastasi, että on. Ne tietää kaiken seateista ym ym..

    • Pete

      Metro-auto on valittu monena vuotena huollon sekä myynnin kannalta huonoksi paikaksi ja suurimmalla osalla Metro-auton asiakkailla on negatiiviset ajatukset liikettä kohtaan. Ad huolto tekee merkkihuoltoja nykyään.60tkm huolto muistaakseni Seattiin 160€

      • tervetuloa vaan uudestaan

        Joo mitähän tähän nyt sanois... käytin viime viikolla auton metroauto viikissä ja huolto arvioi hinnaksi noin 350€ sitten tuli soitto jossa he ilmoittivat että huollon kokonais kustannukset ovat 1250€ no tähän hintaan kuului jakopään hihnan vaihtokin. lisäksi heidän piti tutkia ja korjata mistä johtuu että vesi tulee jalkotiloihin. No he "löysivät vian" ikkunan nostin oli syyllinen.... nojoo nyt hain auton huollosta ja kappas kummaa vettä lattialla ja eikun takas... ja varmaan joudun taas maksajaksi.. pakko myöntää että en älyttömästi luota...


    • Leon_2000

      Minulla on ollut samanlaisia harmittavia kokemuksia Metro-Auton huollosta (Espoosta).
      Huollosta tullessani ihmettelin ylimääräistä ääntä turbosta. (Selvisi, että olivat unohtaneet yhden letkuista auki huollossa).
      Toisen kerran vein auton korjaukseen, koska tuulilasinpyyhkimet eivät toimineet. Eivät voineet korjata, koska varaosat tulivat vasta myöhemmin.
      Oven lukko ei avautunut avaimella vaan pyöri "tyhjää". Korjausarvio oli 960€ uudesta lukosta ja työt päälle arvio tunti-puolitoista.
      Mökkireissulla kävin paikallisella huoltoasemalla ja kerroin ongelmasta, kaveri soitti naapurikaupunkiin lukkofirmaan, jossa epäilivät että ei sitä lukkoa tarvitse vaihtaa, kysessä on Wv-konsernin tyyppilukkovika. Aivan olemattoman pieni ja halpa osa (4-5 €) tarvitsee vain vaihtaa ja sen ehtii vaihtaa asiakkaan huodessa kahvit. Käytin tätä lukkofirmaa ja selvisin alta kahdenkympin töineen päivineen. Kuinkakohan moni on uusinut tarpeettomasti nuo lukot?

      • Nainen7

        Ihan samanlaisia kokemuksia Metroauton huollosta ym.:sta.

        Autoon tehtiin vahapesu ja jätettiin vahaamatta tien pintaa lähinnä olevat alaosat jotka ruostuvat ensimmäisinä. Ajattelivat ettei nainen sellaista havaitse. Eritt. huono maku jäi suuhun.
        Valitettuani pyyhkäisivät hieman alaosiinkin vahaa.

        2.tapaus: auton jarrut vinkuivat. Ottivat auton sisään ja sanoivat ettei tarvinnut tehdä mitään. Auto on ok. Sanoin että kenelle myytte uuden auton jonka jarrut vinkuvat? Sen jälkeen auto otettiin uudestaan sisään ja "vinkuminen" loppui. Kommentiksi sain että kohta ne kuitenkin vinkuvat uudestaan.. Tulee mieleen aikoinaan ammattiopistossa opettamani "pojat" jotka eivät yksinkertaisesti viitsineet tehdä mitään.


    • Petetty

      Metro-Auton kanssa aina ongelmia. Asiakaspalvelu ala-arvoista.

      Kävin 5. päivä kesäkuuta varaamassa ajan metro-autoon ja sain sen 10 päivän päähän. Pyysin vielä erikseen, että tulostaa minulle lapun siitä työtilauksesta että muistan tuoda auton kun aika koittaa.

      Kun vein aamulla auton korjattavaksi sinne niin auto otettiin nätisti vastaan ja ei ollut mitään ongelmia. Iltapäivällä ihmettelin että kun ei mitään kuulu autosta ja soitin sinne niin sanottiin että olen tuonut autoni kuulemma ilman ajanvarausta ja he eivät ole tehneet mitään autolleni. Auto oli siis siellä turhaa notkunut koko päivän.

      Kaikista huvittavinta on että valehtelivat päin naamaa että muka en ole tehnyt mitään ajanvarausta. Paikanpäällä kävin sen varauksen tekemässä ja minulla on siitä dokumenttina vielä nuo lappuset ja siellä heidän rekkareissakin tietenkin näkyi asia aamula kun vein auton.

      Kysyin sitten että no jos jätän huomiseksikin vielä auton niin kai se hoidetaan huomenna. Ei kuulemma voi hoitaa koska on niin kiirettä. Olisi pitänyt odottaa taas että oisin saanut uuden ajan vaikka he olivat sössineet ajanvaraukseni.

      No tämä Metro-Auto Viikin jälkimarkkinointipäällikkö joka tilaukseni oli ottanut vastaan sattui yllättäen olemaan lomilla joten en pystynyt tekemään mitään hyvityspyntöäkään ja tämä Metro-Auto Viikin työnjohtaja joka minua hyppyytti syytteli vaan tätä lomilla olevaa jälkimarkinointipäällikköä.

      Todella naurettavaa asiakaspalvelua.

    • vimeiseen asti...

      ...sain sieltä reilu 2v. sitten katteettomia lupauksia ja ala-arvoista työtä. Koska se oli vakuutusyhtiöni sopimuskorjaaja ja vakuutusyhtiö luisti vastuusta kokoajan, meni sekin vaihtoon. Samalla lähti ko. vakuutusyhtiön tytärpankista toistasataatuhatta sijoitusvarallisuutta samasta syystä, kun äänestin euroillla. Joten voit vaan arvella, miten huonoa palvelua Metroautosta sain.

      Seatille en osaa suositella vaihtoehtoista huoltoa, koska oma autoni oli toinen Metroauton merkki.

      • paskaa palvelua

        Metroauto on paska liike!!


      • hämmästynyt!
        paskaa palvelua kirjoitti:

        Metroauto on paska liike!!

        Käytin Altean metro-autossa huollossa. Palvelu oli välittömän ystävällistä, huolto valmistui etuajassa ja oli lisäksi halvempi kuin alkujaan ilmoittivat. Ihana päivä.Tää oli mun eka kerta Metro autossa ja päätin käyttää auton siellä jatkossakin huollossa. No, mikä hyvänsä saattaa nyt tuntua hyvältä huoltoliikkeeltä...Delta-auton jälkeen jossa jouduin asioimaan edelliset pari vuotta.


      • Svenska aeroplan ab
        hämmästynyt! kirjoitti:

        Käytin Altean metro-autossa huollossa. Palvelu oli välittömän ystävällistä, huolto valmistui etuajassa ja oli lisäksi halvempi kuin alkujaan ilmoittivat. Ihana päivä.Tää oli mun eka kerta Metro autossa ja päätin käyttää auton siellä jatkossakin huollossa. No, mikä hyvänsä saattaa nyt tuntua hyvältä huoltoliikkeeltä...Delta-auton jälkeen jossa jouduin asioimaan edelliset pari vuotta.

        liike. AIna saa tehdä uusintakäuynnin kun pojat ovat jotain tyrineet. Nytkin auto ollut huollossa kohta kaksi viikkoa, koska odotellaan osia.. Eivät olleet sitten tilanneet silloin kun ajan varasin kuukausia sitten . Vittu miten vituttaa!!


    • asentaja-aa

      Kylläpä vaikuttaa hienolta paikalta toi Metroauto.Suoranaista kusetusta ja huijausta koko ajan kun näitä kokemuksia lukee. Normaalistihan huollot tehdään sopimuksen mukaisesti ja jos jotain yllättävää tulee, niin kysytään asiakkaan lupa kaikille ekstra töille (etenkin kalliille). Noi huoltohinnatkinhan ovat aivan taivaissa!
      Enpä itse käyttäisi tuon firman palveluja uudestaan ja ottaisin varmasti yhteyttä kuluttajansuoja asiamieheen. Taidetaan mennä nääs ihan laillisuuden rajamailla ja ainakin hyvän käytännön vastaisesti. Eikun huoltopaikan vaihtoon vaan sellaseen, missä asiakasta arvostetaan.

    • ikinä en asioi enää

      Hohhoijaa!
      Hain auton kuukausi sitten pois sieltä, lupasivat soitella kun osa tulee. Varmaan puhelimessa vika kun ei ole soinut...
      Lähetin sähköpostilla kyselyäkin sinne, kun en enää jaksanut soitella. Arvatkaa onko vastattu?

    • ENÄÄN OOPPELIA

      Huollatin aikanaan Astraani Metro-autossa, ja kaikki huollot mitä tehtiin, oli jollain tapaa sutta. Nokkahihnan vaihdon jälkeen kotelo repotti, kun korjaaja oli unohtanut ruuvit ... käsijarruremontti meni pieleen .... moot. häiriötilan valon palamisen takia vaihdettiin turhaan kalliita osia.... jne... Ja kun kuulin, että muillakin oli samanlaisia kokemuksia, niin Astra lähti liukkaasti ja ostin Toyotan.

      • metroseksuaali

        airportin toyota autotalon omistaa METRO-AUTO.lol


    • Maalitäti

      Vain huonoja kokemuksia... Vein skodan huoltoon hiukkassuodattimen vikavalon palamisen vuoksi, sain auton samana päivänä ja ajoin 50km niin eiköhän syttynyt uudelleen. Seuraavalle viikolle sain uuden ajan ja totesivat, että hiukkassuodatin on tukossa. Sovin metroauton kanssa tiistaina, että he kasaavat auton ja vien sen toisaalle suodattimen puhdistukseen torstaiaamuna. Noh, torstaina kun aamusta saavuin paikalle niin romut olivat edelleen lattialla eivätkä suostuneet kasaamaan. Pienen väännön jälkeen vein sitten suodattimen pesuun ja toin samana päivänä takaisin, eli torstaina. Ohjeeksi sain suodattimen pesijältä, että osa kiinni ja poltto-ohjelman läpikäyttö. Käsittääkseni tämä ei olisi vienyt kovin kauaa aikaa, mutta kului se torstai ja perjantaikin eikä mitään kuulu.. Nyt maanantaina eivät vastaa puhelimeenkaan enään...
      Ihmettelen miten päivän homma saadaan venymään yli kaksi viikkoa kestäväksi rahastukseksi.
      Sen sanon, etten vie autoani sinne enään tämän jälkeen vaan huollatan jossain ihan muualla.
      Hallin puolella käydessäni siellä istui asentajia koneella lukemassa Iltalehteä, että sillä jos laskuttavat 100€/h niin huhhuh!
      Seuraavaksi marssin suoraan metroautoon katsomaan mikä se tilanne siellä on kun eivät puhelimeen vastaa....

    • samat vätykset

      Persiistä se on edelleen... monen vuoden jälkeen on alla auto, jonka valtuutettuna huoltona Metro-Auto toimii.

      Voi ristus.. normaali vuosihuolto ja muutama takuuseen kuulunut pikkuasia oli tarkoitus saada teetettyä.
      Autoa noudettaessa kukaan EI tiennyt mitä muuta autolle oli vuosihuollon lisäksi tehty.

      EI ANNA TODELLAKAAN LUOTETTAVAA KUVAA MERKKIHUOLLOSTA. Olipahan taas viimeinen kerta tuossa pajassa..

    • Metroautoko

      Ostin uuden Skodan Metroautosta. Auto tuntui jämäkältä uutena.l Sitten perääni ajettiin voimalla joka sai pysähtyneen autoni lähtemään liikkeelle ja törmäämään edellä olevaan autoon. Auto korjattiin tietysti Metroautossa. Sen jälkeen on alkanyt etupää heilumaan kummasti. Kun asiasta sanon ninn vastaus on että mitään vikaa ei löydy. Metroautossa ei osata korjata kolareiden seurauksia eikä etsiä vikoja. Käytin sitten auton siellä ekassa huollossa. Kun tulin sieltä kotiin, Espoon Koskelosta Leppävaaraan, ihmettelin että mitä ihmeen kolinaa moottori pitää. Tämmöistä ääntä ei aiemmin ole kuullunut. Avasin konepellin ja kaskummaa koko konetila oli öljyssä ja öljykorkki oli tiivisteen päällä öjypuoli ylöspäin. Kun kesärenkaat vaihdettiin talvirenkaisiin huomasin että eturenkaat olivat kuluneet sisäsivuilta loppuun muutamassa kymmenessä tuhannessa kilometrissä. Eli etupäässä on todennäköisesti jotain pielessä kolarin jäljiltä. Näin palvelee Metroauto

    • Metroautonloppu

      Omat kokemukset metro auto koskelosta on että ammattitaidottomia asentajia, jos saavat jotain korjattua niin autoon on tullut jotain jälkiä tai naarmuja joita eivät ole aiheuttaneet vaan jotain vanhoja jälkiä kuulemma.

      Todista nyt sitten ettei niitä ollut..

      Kyseistä liikettä kannattaa välttää jos ei tykkää riidellä.

    • välttäisin

      Yhdyn moneen kommenttiin huonosta ammattitaidosta(viitsimisestä). Korjaamotoimintaa seuranneenani en veisi kyseiseen paikkaan ikinä autoani huoltoon. Huolloissa ei tehdä kaikkia vaadittuja tarkistuksia ja testejä autolle. Pakokaasumittauksesi saattavat olla toisen autosta otettuja ajan säästämiseksi. Autoja ei kohdella omasta mielestäni niiden vaatimalla varovaisuudella. Osia vaihtaessa saattaa jäädä pultteja tai muttereita puuttumaan. Öljyt tarkistaisin huollon jälkeen etttä ovat edes oikean määrän laittaneet. Toki talosta toivoakseni löytyy myös noita tunnollisia asentajia jota tekevät työnsä huolella eivätkä mahdollisimman nopeasti laadusta tinkien. Nämä kokemukseni siis tampereen hatanpään toimipisteestä.

    • Riisipussikuski

      Yli kymmenen vuotta sitten vaihtoivat vain osia Mitsuuni osaamatta etsiä oikeaa vikaa. Totesivat vain, että mehän sovimme, että vaihdetaan tämä osa - ja minä maksoin - osa osalta. Kolmannen "korjauksen" jälkeen totesin lahjoittaneeni MetroAutolle lähes 5000 mk ilman mitään vastiketta. Edellyttävät siis, että asiakas itse diagnostisoi autonsa viat ja sanelee vaihdettavat osat. Subarujen kanssa oli yhtä törkeää tunarointia. Huollon jälkeen lokasuojassa oli iso naarmutettu alue. Huoltokirjaan oli merkitty ko. naarmut ikään kuin ne olisivat olleet siellä jo ennen huoltoa. Räikein tapaus oli Foresterin huolto 45000 km. Tällöin korjaamo vaihtoi lupaa kysymättä jakohihnan, joka tehtaan huolto-ohjelman mukaan pitäisi vaihtaa 105000 km:ssa. Koko lasku 2000 ege. Vähän myöhemmin piti vaihtaa lisäilmapumppu. Lasku oli sietämätön ja pumppua peittävä muovisuojus unohtui korjaamolle. Asiakkuuteni tässä nyrkkipajassa loppui vihdoin tähän. Lankomiehen kokemukset saman pajan Skoda huollosta ovat yhtä masentavat. 50-vuoden autoilun aikana mikään korjaamo ei ole saanut minua yhtä suuren raivon valtaan kuin Metro-Auto Espoo/Koskelo. Sanalla sanoen paska lafka.

    • Minulla MetroAuto on toiminut aina todella hyvin . Olen saanut huollon nopeammin kuin Seatilta ja huollot ovat olleet edullisempia. Huollon laadusta en tiedä muuta kuin, että kaikki on toiminut ja mitään erityisempää ei ole ilmennyt. Kokemusta kahden auton ajalta.

      Nythän MetroAutolla ei ole enää Seatin merkkihuollon statusta, mikä on sääli, koska Maahantuoja saa rauhassa (yli)hinnoitellaomat huoltonsa.

      Pari kertaa onlen myös teettänyt kolarikorjauksen MetroAutolla, ja työn jälki on ollut moitteetonta.

    • Anonyymi

      Ainakin Tampereen metroauto on aivan surkea paikka! Huono ammattitaito, usein kuulemma harjoittelijoita hommissa jotka tekee surkeaa työtä. Kuitenkin uskalletaan veloittaa täyttää hintaa. Surkean pitkät odotosajat kun vaan yksi henkilö hoitaa Mazdaa asiakaspalvelussa. En suosittele.

    • Anonyymi

      MetroAuto Espoo, Kehä III korjasi Skoda Octaviaa 11 viikkoa. Löysivät aina jotain uutta vikaa, joka edellytti osien tilaamista ja sitten taas odotettiin. Ja kun osat tulivat ja niitä alettiin vaihtaa, niin taas löytyi jotain, mikä edellytti osien tilaamista.

      11 viikkoa tätä ja MetroAuton toimitusjohtajan vittuilu puhelimessa kaupan päälle. MetroAutoa mainostava reunus takarekisterikilven alta lähti välittömästi, kun sain auton lopulta takaisin.

      En enää milloinkaan asioi kyseisen firman minkään toimipaikan kanssa.

      • Anonyymi

        No se on normaalia skodassa,nyt tuli ilmi,liikkeet salaavat vikoja.
        Minulle riitti takamoottori skodat,ei ikinä enää sitä merkkiä.


    • Anonyymi

      Jos uskoisin Tampereen MetroAuton huoltoon niin:

      -On ihan normaalia, että auton etunivelet vaihdetaan vuoden välein.
      -Määräaikaishuolto ei takaa, että auto menee katsastuksesta läpi. Katsastushuolto on erikseen.
      -Auton moottoritilaan lentelee kiviä ja ne aiheuttaa silloin tällöin ongelmia
      -Huollon jälkeen tulee yleensä uusia vikoja ja ne on hyvä käydä korjauttamassa saman tien.

      Nimim. entinen asiakas.

    • Anonyymi

      Metroauto rosvo paikka. Kynii tuhsnsia, rikollis perheen toimintaa. ÄLKÄÄ IKINÄ OSTAKO TAI KORJATKO SIELÄ MITÄÄN.

    • Anonyymi

      Hyvä Huolto ja Automyynti,kiitettävä palvelu.
      Ostin sieltä Toyota Auriksen edulliseen suoraosto hintaan,siistit odotustilat kun vierailen huollossa,ystävälliset huoltoneuvojat.

    • Anonyymi

      Paska paikka

    • Anonyymi

      Ihan perse

    • Anonyymi

      Sukurosvoja kaikki

    • Anonyymi

      Metro auto Niittykumpu. Ammattitaidottomia rahastajia.

    • Anonyymi

      Ei ikinä enää Matroauton huoltopalvelua. Diagnosoivat moottorivalon ensin väärin ja kalliin korjauksen jälkeen totesivat vian olevan toisen. Vastuuta tästä ei otettu mutta rahastettiin huolella.

    • Anonyymi

      Minulla on 2 vuotta vanha dasia duster ja siitä häipyivät jarru herttoniemen liikenneympyrään ajaessani ja olin ajaa väkijoukkoon valoissa. Ajan aina hitaasti tälläiseen paikkaan ja sain auton pysäytettyä käsijarrun avulla, olen erittäin kokenut kuljettaja. Ajoin varovasti Herttoniemen Metroautoon., joka sattui olemaan vielä auki ja kassalla oli asentajaksi esittätynyt henkilö. Hän tuli tarkistamaan auton ja huomasi moottorin yli menevän putken ja putken päässä oli laippa joka oli irronnut
      ja hän koe ajoi auton välittömästi ja laittoi laipan takaisin kiinni ja vika saatiin korjattua. Asiasta ei koskaan tiedoitettu mistä vika johtui eikä siitä mitään veloitettukaan.

      Sitten vähän tämän tapauksen jälkeen autosta putosi kadulle varapyörä, joka on auton pohjassa , aikamoisella ryminällä. Tämä oli taas roihupellon renkaan moka kun rengasta ei ollut kiristetty tarpeeksi paikalleenlaitettaessa. Sen he korjasivat välittömästi ja pyytelivät anteeksi työtään. Tuntuu pelottavalta tämä korjaamoiden työnlaatu.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1926
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1908
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1858
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1640
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe