Hiljainen kesäpäivä toimistolla...

irstas_ukkomies

Olin viimein saanut päätökseen pitkän jakson toisiaan seuraavia asiakaskäyntejä, ja edessä oli muutama viikko päivystystä toimistolla ennen kesälomia. Heinäkuu oli melko kuollutta aikaa, mutta mun piti joka tapauksessa tehdä kasa paperitöitä pois lomia ennen, eikä rauhallinen oleilu toimistolla ja lyhyet päivätkään olleet hassumpi ajatus.
Otin aamulla rauhallisen lähdön, ja päädyin toimistolle vasta vähän kymmenen jälkeen. Respassa oli lomasijainen tervehti mua kuin vierailijaa ja alkoi kyselemään ketä olin tulossa tapamaan. Sanoin, että oma pöytä on suuntana tuossa kerrosta ylempänä, mutta kannattihan tänne näköjään muutenkin tulla... Tytöllä meni hetki ennekuin puna levisi poskille. Tyttö oli varmaan jostain näistä varamiespalveluista, kuten nämä vastaanoton sijaiset yleensäkin. Varmaankin muutaman vuoden yli kahdenkymmenen, ja todella urheilullisen näköinen. Lyhyet hiukset oli selvästi kampaajan ansiosta vaaleat ja vaatteet kesäisen pirteät. Keltainen hame ja raidallinen paitapusero... Harva olisi noista vaatteista suoritunut niinkuin tämä hyvin ruskettunut kaunotar. Kävin esittelemässä itseni ja poimimassa lokerikosta postini ja jatkoin matkaani portaiden kautta yläkertaan.
Osastollamme oli oma käytävä seuraavassa kerroksessa, ja muistelin että kaikki olisivat lomalla. Heitin kannettavan laukkuineen pöydälleni heti ensimäisessä huoneessa, ja ajattelin käydä vilkaisemassa ettei osastomme faksissa olisi mitään roikkumassa. Joku firman assistenteista olisi aina paikalla lomien porrastuksen ansiosta, ja he periaatteessa noita paperinsylkijöitäkin vahtisivat, mutta varmuus aina paras. Samalla reissullahan se menee kun kuitenkin kävisin kaapista hakemassa juomapullon. Pääsin käytävän puoleen väliin, ja ilokseni huomasin että oman osastomme assistentti olikin paikalla... ilmeisesti siis "päivystysvuorossa". Koputin oven karmiin, ja tervehdin... Ihmettilin miksi Krisse näytti niin pelästyneeltä, kunnes tajusin että näytöllä ei ollutkaan mitään exceleitä tai muita duunijuttuja, vaan pari alastoman adoniksen kuvaa... Toinen punastunut nainen mun kohdallani samana aamuna alkoi olla jo jonkinlainen saavutus.
"Mä nappaan vaan juotavaa, niin sä voit jatkaa kesäisissä duuneissa" naurahdin ja hymyilin Krisselle
"En mäkään ajatellut niin ahkera tänään olla" jatkoin kun Krisse oli selvästi hämillään tilanteesta.
"Sori... mä luulin että sä oot vielä menossa tän viikonkin" Krisse änkytti takaisin.
"Suotta sä anteeks pyytelet, oon mäkin välillä naiskauneutta netistä ihaillut kun on ollut hiljaisempaa. Ja sä et oo ollut paikalla..." iskin silmää nyt jo rentoutumaan alkavalle työtoverille.
"No tääl ei kyllä ole tapahtunut pariin päivään yhtään mitään. Ja kun ei tuolta alhaaltakaan ketään tänne raahaudu kun ei täällä ole muuta kun nämä meidän tilat."
"Jatka sä vaan, niin mä otan jaffan ja lähden katselemaan jotain tollasta kanssa. Tosin eri sukupuolta." varmistelin vielä ettei Krisse vaan suotta hermoilisi.
"Pennuille jaffaa, vai?" Krisse veisteli
"Taitaa jäädä haaveeks..." naurahdin takaisin.

Jätin Krissen huoneeseensa, ja palasin jaffani kanssa omaani. Krisse oli monen toimiston miehen päiväunien kohde, ja flirtti sujui molempiin suuntiin... Aviomiestä kävi kateeksi. Hoikka ja huoliteltu ulkonäkö, kauniit piirteet kruunautuivat erityisesti hameilla joiden mitta oli minimi "hyväksyttävälle" toimistopukeutumiselle.
Virittelin kannettavan paikalleen ja kirjauduin sisään. Sähköpostissa ei ensi silmäyksellä näyttänyt olevan mitään kiireellistä, niinkuin tähän aikaan kesästä yleensäkään ei. Krissen innoittamana päätin viihdyttää itseäni muutaman kaunottaren kuvilla. Olin niin reissuillani kuin kotipuolessakin aina välillä löytänyt netin kautta nuoria naisia, jotka suostuivat kuvattavaksi. Yleensä maksoin "malleilleni" jokinlaisen palkkionkin. Olin edellisellä viikolla ollut itä-suomalaisessa kaupungissa, josta olin aiemmin löytänyt kolmen tytön porukan jotka olivat valmiina kuvattavaksi, toistensa tukena ja turvana samalla. Kuvat oli otettu kaupungilla, ja paikallisella uimarannalla... kaksi tytöistä oli vielä rohkaistunut ns. "taidekuviin" hotellihuoneessani. Ei siis mitään levittelyä, mutta ei myöskään epäilyksiä siitä että vaatteita olisi jäänyt päälle... Nuo kuvat olivat koneellani, enkä ollut niitä ehtinyt vielä kuin pikaisesti selaamaan.

Aloin selailemaan kuvia, sieltä normaalimmasta päästä alkaen, samalla jaffaani siemaillen. Työpäivät venyivät välillä pitkiksi, joten mitään morkkista en vaivautunut työtehoistani tuntemaan, ennemminkin tuo oli liukuman tasausta ;) Katselin tyttöjä bikineissään, yksin, kaksin, kolmistaan ja totesin että amatööri olisi kai voinut pärjätä huonomminkin. Pääsin juuri alkuun hotellihuoneessa otettujen kuvien kanssa kun kuulin naurahduksen takaani...
"Sä näköjään tosiaankin lähdit samoihin harrastuksiin..." Krisse totesi
"Joo... enkös mä niin sanonut."
"Tästä yhdestä matkalaskusta puutuu yks kuitti... sillä mä vaan... Ei muuten yhtään hassumman näköisiä tyttöjä noissakaan kuvissa. Miltäs saitilta löysit?"
"Oikeastaan ihan omalta levyltä. Kymenlaakson tyttöjä ihan itse kuvattuna."
"Ei hassumpaa... Saitkos muuta kuin kuvia?" Krisse kysyi suoraan.
"Ei tärpännyt..."
"No, kaivahan nuo pari kuittia jostain, niin pistetään laskut eteenpäin. Ne menee tuolta alakerran kautta lomien aikana kun ei tässä ole ketään joka vois ne hyväksyä."
"Kaivellaan, kaivellaan. Mä tyhjentelen ton kameran kortin vaan ensin."
"Niin että mahtuu uusia tilalle vai?" Krisse kiusoitteli.
"No, kun oliskin kuvattavia joka oksalla odottamassa." vastasin.
"Mistäs sä niitä etsiskelet?" Krisse kysäisi.
"Netin kautta yleensä... ja jotkut sit kuulee kavereiltaan ja meilailee ja kyselee. En oo vielä uskaltanut kadulla vastaantulijoille ehdotella."
"No kai sitä kysyä vois, ei kai siitä tarvi hermostua."
"Ei sua sitten kiinnostais? Ei tarvi nudeen asti mennä jos ei siltä tunnu..."
"Ai mä vai? Älä nyt viitti..."
"No ei sun ulkonäköäs ainakaan tarvis hävetä..."
"No kiitti vaan... mut ei musta olis..." Krisse kasaili sanoja, mutta ei kovinkaan varman kuuloisesti.
"Mikä ettei? Ainahan sitä voi kokeilla ja tuhota todisteet jos ne niin pahalta näyttää..." heitin vähän vettä myllyyn.
"No vois kai... mut missä niitä otettais?"
"Vaikka täällä, kuumaa toimistolookia parhaimmillaan... vaikka saman tien"
"Sä oot ihan pimee... Vaikka sä taidat kyllä tässä firmassa olla ainoo joka tollasta ees ehdottelis. Noi muut on niin keski-ikäistyneitä että kun ne repäsee töissä se tarkoittaa jotain muuta kuin valkoista tai sinistä paitaa."
"No mä oon kyllä miettinyt pidempäänkin että uskaltaisko sulta kysyä... Sä olet nimittäin todellinen ilo silmällekin."
"Hulluhan sä olet... mut jos sä tosiaan lupaat tuhota ne heti jos mä haluun niin voishan sitä ajatella."
"Selvähän se... katsotaan mitä tulee, ja päätät sitten."
"Mä taidan olla ihan hullu myös, mutta kokeillaan sitten" Krisse sanoi.
"Aloitetaanko heti?" kysyin intoa täynnä ennenkuin Krisse muuttaisi mielensä.
"No mikä ettei... mä en oo tällaista koskaan tehnyt, niin että kerrohan sitten milloin mussa erityisesti silmä lepää, kun kerran olet jo katsellut sillä silmällä..." Krisse sanoi.
"Otetaan ensimmäinen vaikka tuosta ovelta, niinkuin sä yleensä siihen nojailet..."
"No siitä sitten vaan..." Krisse sanoi ja tosiaankin tiesi mistä asennosta oli kyse. Annoin kameran käydä, ja otin muutamia otoksia ja ohjailin Krisseä vähän, vaikka luonnonlahjakkuudeltahan tuo vaikutti...
"Tule sä tähän tuoliin istumaan" sanoin ja vaihdoimme paikkoja.
"Käänny vähän sivuttain... saadaan kurvitkin hyvin esiin... ja sitten vähän venyttelet käsiä ylöspäin... sä et siis muka ole koskaan tällaista tehnyt?" ohjasin ja kyselin samalla.
"No missä mä tällaista?" Krisse naurahti ja oli varmaankin tosisssan.
"Menehän kaivamaan tuolta alakaapista jotain... mä aina ihmettelen miten millin tarkasti sun liikkeesi on mitoitettu ettei noiden lyhyiden hameiden alta vilku mitään..."
"Se tulee ihan luonnostaan, sekin... " Krisse naureskeli
"Ja sitten tuohon pöydän kulmalle istumaan..."
Krisse siirtyi jälleen ja risti jalkansa juuri niinkuin olin toivonutkin... "Sulla taitaa olla jotain sihteerikkö fantasioita..." Krisse kiusoitteli.
"Myönnän syyllisyyden... mutta sä olet kyllä osasyyllinen... yllyttäjä ainakin" naureskelin takaisin.
"No, en kyllä mitenkään erityisen tietoisesti..."
"Siirrytäänkö tuohon käytävälle ja kahvitilaan, niin ei ole ihan niin ahdasta... helpompi mahduttaa sut kokonaa kuviin kuin näin läheltä..."
"Mikäs siinä sitten..." Krisse sanoi
"Käveletkö pari kertaa tuota käytävää edestakaisin... niin otetaan edestä ja takaa muutama otos..."
"Mut ei kuitenkaan hiljaa ja kovaa, vai?" Krisse kysyi, ja näytti siltä kuin olisi tosiaankin tarkoittanut sitä mitä vihjaili.
Krisse käveli käytävää pois päin, lantio keinahteli todella houkuttelevasti, ja huomasin että ohuiden kesähousujenikin sisällä asia oli pantu merkille. Krisse kääntyi takaisin päin, ja tuo tumma kaunotar ei tosiaankaan näyttänyt siltä että lapsiakin oli jo maailmaan saatettu...
Krisse palasi aivan lähelleni ja kysyi "Mitäs seuraavaksi?"
"Tuossa kahvitilan sohvalla voitaisiin ottaa seuraavat..."
Jatkoimme kahvitilaan, ja Krisse istahti sohvalle... Hänen hameensa ei ollut kävellessäkään riittävän pitkä peittämään polvia, mutta nyt hänen istuessaan se paljasti kaunista, sileää reittä enemmänkin...
"Sussa on kyllä melkoinen lataus seksikkyyttä" sanoin räpsiessäni samalla kuvia... "Uskallatko avata vielä pari nappia puserostasi?"
"Uskallanhan mä... tää on oikeastaan aika kivaa..." Krisse sanoi samalla täyttäen toiveeni
"Nouse seisomaan ja nojaa vähän eteenpäin..." ohjasin tuota ihastuttavaa assariamme.
"Jos mä en ihan väärin näe, niin sulla seisoo..." Krisse heitti sanat kuin joka päiväisen toteamuksen.
"No niinhän tuo on yrittänyt jo vähän aikaa." totesin, koska kieltelykin olisi ollut turhaa...
"Haluaisitko sä että mä riisun vähän? Niinkuin ne nuoret tytöt?"
"Haluaisin todellakin..."
"Herra on hyvä ja kertoo sitten missä järjestyksessä vähennetään..." Krisse totesi.
Nielaisin varmaankin aika selkeäsi... "Pudota tuo hame vaikka ensin..." sain vaivoin ulos suustani.
Vähitellen Krisseltä putosivat niin pusero kuin rintaliivitkin, kamera kävi ja en enää tiennyt kumpi huolestutti enemmän, se että joku kuitenkin kävelisi paikalle vai se että kameran muistikortti täyttyisi...
Krisse keimaili pelkät stringit ja narusandaalit jalassaan ja kaluni oli räjähtämäisillään.
"Stringit sä joudut kyllä riisumaan itse... ja kuvia saat ottaa vasta jos nuolet mulle orgasmin." Krista totesi kiimaisen näköisenä ja käveli suoraan luokseni, otti kameran kädestäni ja laski sen pöydälle ja painautui tiukasti minua vasten...
Tuosta tarjouksesta oli aika mahdoton kieltäytyä. Suutelimme kiihkeästi, ja Krisse kietoi toisen jalkansa omieni ympärille ja hinkkasi itseään kovaa etumustani vastaan. Koppasin itseäni selvästi pienempää naista takapuolesta kiinni ja nostin ilmaan ja kannoin sohvalle. Ja selätin siihen... aloin suudella hänen kaulaansa ja laskeutua hitaasti kohti yllättävän kiinteitä rintoja.
"Mene suoraan alas vaan... ei mua tarvi enää lämmitellä..." Krisse huohotti.
Laskeuduin alemmas ja valkoiset stringit olivat suoraan silmieni edessä, annoin kieleni vaellella hetken niiden reunoilla ja asetin suuni tiiviisti mahdollisimman tarkasti klitoriksen kohdalle edelleen tuon pienen kangaspalasen päälle ja puhalsin kuumaa ilmaa kangaspalan päälle. Krisse värähti selvästi tyytyväisenä... Suutelin Krisseä stringien läpi, painelin kielelläni ja ääntely kertoi menetelmän toimivan...
"Katsotaanpas sitten millaista herkkua täältä oikein löytyykään" sanoin irrottautuessani hetkeksi ja nostaessani Krissen takapuolta sen verran että sain sringit vedettyä pois...
"Levitähän jalkasi, malliseni..." jatkoin paljastettuani huolellisesti parturoidun kolmion kangaspalan alta.
"Nuole mua... maista mua..."
Kävin kiltisti töihin, suutelin Krisse alavatsaa, reisien sisäpintaa ja Krissen kädet kävivät hiuksissani ja painoivat päätäni kohti tuota kaunista kohdetta... Annoin periksi Krissen ohjailuille ja painoin suuni hänen huulilleen, maistelin ihanan suolaista makua. Levitin Krissen pillua ja annoin kieleni leikitellen edetä syvemmälle ja syvemmälle. Krisse alkoi huokailla ja kiemurrella. Painoin kaksi sormea hänen sisäänsä ja annoin kieleni siirtyä leikittelemään klitoriksella. Nuoleskelin hitaasti ja kevyesti klitorista, annoin kieleni kiertää sen ympärillä. Imaisin tuon kovettuneen herkun huulieni väliin ja annoin sen liukua sisään ja ulos imun voimalla. Lisäsin vähän vauhtia sormiini, nostin päätäni ja katsoin ylös vain todetakseni, että tekniikka ilmeisesti kelpasi. Krisse painoi päätäni tiukemmin itseään vasten, ja lisäsin vähän voimaa klitoriksen käsittelyyn samalla kun hidastin sormiani ja aloin etsimään Krissen G-pistettä...

Krissen reaktio kertoi kun oikea kohta löytyi... huohotus voimistui, ja pelkäsin että joudun kohta selvittelemään kaljuja läikkiä päässäni kun Krissen ote hiuksista kävi aina vaan rajummaksi... Krissen lantio pyöri kasvojani vasten ja kädet loivat painetta pääni puolelta. Pian Krisse jännittyi, ja alkoi tärisemään orgasmin tullessa... Lantio vatkasi vielä hetken ja sormeni luiskahtivat vauhdissa ulos Krissen sisältä, mutta se ei enää näyttänyt haittaavaan. Krisse painoi reitensä yhteen, ja pudisti päätään ja ihanasti pörröttyneitä hiuksiaan kun yritin vielä maistaa häntä hellästi...
"Voisitko sä opettaa mun miehellenikin miten tuo pitää tehdä?" kaunokainen kysyi hetken hengähdettyään... "Se ukko ei nimittäin ymmärrä suuseksistä mitään... Kiitos"
"Kiitos itselles, hyvä jos nautit... Nyt mä kai saan jatkaa tuon kameran kanssa?" jatkoin samaan hengenvetoon...
"Mä kyllä ajattelin että tuon äskeisen jälkeen olis kai ihan paikallaan että sä saat suihinoton..." Krisse hymyili tuhmasti...
"Ei yhtään kurjempi ajatus... mutta voisinhan mä kuvata sitäkin... Mä olen kyllä jo valmiiksi halkeamispisteessä..."
"Senkun kuvaat vaan... mutta tuohan nyt se kullisi tänne niin kevennetään vähän sun oloasi." Nappasin kameran pöydältä ja kävin seisomaan Krissen eteen...
"Siellähän se piileskelee..." sanoin Krisselle joka oli jo avaamassa housujani.
"Touhutipat jäi nyt kyllä sun kalsareihin " Krisse sanoi esittäen pettynyttä.
"Eiköhän sieltä jokunen tippa vielä ole tulossa."
Krisse aloitti nuoleskelemalla ja imeskelemällä palleja ja mä estin saman aikaiset käsityöt, koska paine tosiaankin oli melkoinen jo muutenkin... Pian kaluni katosi Krissen suuhun, kieli kiusasi terskaa ja aina välillä koko kanki upposi Krissen lämpimään suuhun...
"Mä en sitten tosiaankaan kestä kauaa..." varoittelin Krisseä joka imi todella antaumuksella. Onnistuin kuin onnistuinkin nappaamaan pari kuvaa tästäkin toimituksesta, vaikka käsien vakaus tuottikin vähän ongelmia. Kun tunsin paineen käyvän liian kovaksi aloin naida Krissen suuta, ja vaistomaisesti otin imevää assariamme hiuksista kiinni samalla kun laukesin hänen ahmivaan suuhunsa...
"No eipä ole sunkaan suutyöskentelyssäsi valittamisen aihetta... Hymyilehän vielä kameralle." Nappasin vielä pari kuvaa Krissestä joka nuoleskeli viimeisiä spermatippoja suupielistään ja mun kalustani...
"Oliskos sulla ehdotuksia miten saataisiin loppupäivä kulumaan?" Krisse kysyi, eikä ilme jättänyt epäselväksi millaisia touhuja Krissen mielessä liikkui...

--- Kommentoikaahan jos jatko kiinnostaa ---

5

12211

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tina

      lisää heti

      • lisää

        heti


    • sca

      Kiinnosta todellakin... kait sä olet jo aloittanut jatkon kirjoittamisen??

    • on tämä

      Laatutyötä taas kerran! Lisää, lisää!

    • Mies27

      Lisää, et sä voi jättää tuota kesken...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 195
      2659
    2. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      223
      2484
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      63
      2312
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      190
      1804
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1354
    6. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      12
      1308
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1287
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      20
      1243
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1225
    10. Venäjän sissit lakkojohtajat

      Odottavat 'lisätä lakkoja' Toverit käskyttää. Eikä ensimmäinen kerta.
      Suomen Keskusta
      3
      1118
    Aihe