Millainen peli on 200/220 diesel?

Nimetön

Meidän nuorimies on katsellut em. mallia eka autoksi näpäkän ulkomuodon ja edullisen Saksa hinnan vuoksi. Millainen tällainen peli on ja onko tietäjää moiselle Oulun korkeudella? Onko diesel kone kenen valmistetta, vai Roverin omaa? Mikä ero on 86hv:n ja 105hv:n välillä ja mistä löytyisi teknistä tietoa koko autosta? Passeli auto olisi n. -97 ja 100tkm ajettu, joten voisi kuvitella vielä olevan jonkun verran kilsoja jäljellä. Vai?

1

594

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Roveristi

      Tuo 200:sen dieseli on Roverin oma. 86hv on ilman turboa ja 105hv on turbon kanssa.

      Itellä oli juuri tuommonen 200:nen 1.4 litran bensiinimoottorilla (103hv). Tosi mukava se oli ajaa, se meni juuri sinne minne kuski sen halusi menevän, ja talvikelillä sillä kyllä tarkeni ajaa. Vaihdoin sen pykälää suurempaan, Rover 400:seen 2-litraisella bensiinimoottorilla.

      Kulutuspuolesta en osaa sanoa tarkkoja lukuja, mutta uskoisin sen olevan edullinen ylläpidettävä. Kulutus ei varmasti ole 5-6 l/100km enempää. Tuolla bensiinimallilla ite pääsin kerran 5.92 l/100km kulutukseen (matka-ajossa). Vakuutusmaksut eivät ole hullunsuuria (Pohjantähti).

      Eipä tuossa tekniikallisesti ole mitään kummallisuuksia, dieselmalleissa oli levyjarrut edessä ja takana, kallistuksenvakain takanakin, ohjaava taka-akseli. ABS ja etumatkustajan SRS on vakiona Plus ( Si ) malleissa Suomen markkinoilla. Saksanmaalta kannattaa katsoa tuo varustelutaso kunnolla läpi, mitä autossa on ja mitä ei, ne ei varmasti ole yhteneväiset Suomen kanssa. Tuota dieselimalliahan ei ole koskaan virallisesti edes tuotu Suomeen, vain tuota 1.4 bensamoottorista mallia.

      Tämä bubble-shape 200:nen oli ensimmäinen Roverin omaa suunnittelua oleva Rover kahteenkymmeneen vuoteen. Alusta, moottori, kori, sisusta, kaikki on kokonaan Roveria, vaikka jossain Honda kummittelee. Esimerkiksi jarrupalat edessä on samat kuin Civicissä. Mutta aikapitkälle tuohon se jää...

      Muutama liike Etelä-Suomessa on erikoistunut englantilaisiin autoihin, Karaasi (www.karaasi.com), Lohjan Laatuautot (www.laatuautot.com) ja Laatuvaunu (www.kolumbus.fi/laatuvaunu/)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      99
      2870
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2430
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2210
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      17
      2022
    5. 171
      1852
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1846
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1797
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1736
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      133
      1539
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe