Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Sipen rumpalintaidot

sahapucci

Olen ollut tätä mieltä jo pidemmän aikaa ja taas sain mielipiteelleni vahvistusta, kun Apista kuuntelin hetki sitten. Nimittäin, mielestäni Sipe on ihan tosi paska rumpali ollakseen Apulannan kokoisessa Suomi-rockbändissä. Siis mieshän on täysi amatööri. Komppi on mitä sattuu ja ne fillit ovat niiiin peruskamaa kuin vaan peruskamaa joku voi olla. Sitä vain ihmettelen, että kuinka Toni viitsii kuvatunkaltaista meininkiä sietää, kun itse on kuitenkin aika särmä kaveri. Toisaalta, Apis on pysynyt aika uskollisena punk-heritagelleen. Ja punkkiahan saavat soittaa kaikki, taidoista riippumatta. Tainnut vaan Sipe nukkua kaikki rumputuntinsa. Kyllä kompin pitäisi jotensakin mennä kappaleen kanssa yksiin. Ei ole sama, polkaistaanko basaria kerran vai kaksi ja missä kohdassa. Kuunnelkaa vaikka Offspringin Pretty fly, niin kuulette, kuinka rumpujen tulee synkata soitettavan biisin kanssa. Saattaisi jäädä Sipeltä soittamati. Ugh!

11

2188

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ile

      Täytyy myöntää, että oikeaan osuit, Sipe on täysin luokattoman huono rumpali. Kömpelö. Ihmettelit tuossa, miksi noin isossa bändissä voikaan olla noin avuton rumpali.

      Tässä vastaus:

      Apulanta soittaa punk - meininkiä, joka ei ole missään tekemisissä musiikin kanssa, koska kaikki vain eivät osaa soittaa, vaikka kuinka yrittäisivät opetella. Huono bändi kaiken kaikkiaan, ihme että viitsin vaivata päätäni moisella paskalla.

      Hyvä suomirock - rumpali, ehkä paras, löytyy Kingston Wall: sta.

      • meitsi

        Apis ei kyllä soita enää punk henkistä musiikkia...
        ja kyllä mielestäni sipe on ihan ok rumpali. ehkä kompit ovat hieman tylsiä, mutta kyllä fillit mielestäni on ihan hyviä.. ja ne sopivat biiseihin.
        ja on ihan eri asia verrata apulantaa ja jotain offspringiä tai foo fightersia.


    • Drummer-

      Niin niin...siellä taas jotkut vitun musiikkipoliisit vinkuu.Biisithän toimii ihan hyvin,eikä se Wirtanenkaan mikään maailman paras kitaristi laulaja ole.Eiköhän sen bändin imu riippu ihan jostain muusta kun soittotaidoista.Sitä paitsi Offspringhan on todella tylsää keskitien jumputusta jonka laulajalla ei ole kuin yksi tyyli ja yksi nuotti ja vitun huono ääni.Kuunteleppas sinä Foo Fightersiä ja sen bändin rumpalia.Pojat menee lavalle t-paidoissa ja vitosen farkuissa ja tekee nuo saatanan rasmukset 96aissit ym. poseeraajat naurunalaisiksi.

      • sahapucci

        Oikeassa olet siinä, että ei Apiksessa muutkaan tyypit ihan niitä säihkyvimpiä soittajia ole. Mutta Sipen kädettömyys vaan paistaa biiseistä huomiotaherättävästi läpi ja halusin asian nostaa esille. Sinänsä ihan kiva, ettei tartte osata soittaa mitään kauhean teknistä kikkailupaskaa noustakseen Suomessa listoille.

        Offspring voi olla tylsää keskitien jumputusta, mutta kyllä Welty, silloin kun vielä Jälkikasvussa soitti, ja muutenkin, Sipen rumputuolin alle hakkaa koska vaan.


      • on...
        sahapucci kirjoitti:

        Oikeassa olet siinä, että ei Apiksessa muutkaan tyypit ihan niitä säihkyvimpiä soittajia ole. Mutta Sipen kädettömyys vaan paistaa biiseistä huomiotaherättävästi läpi ja halusin asian nostaa esille. Sinänsä ihan kiva, ettei tartte osata soittaa mitään kauhean teknistä kikkailupaskaa noustakseen Suomessa listoille.

        Offspring voi olla tylsää keskitien jumputusta, mutta kyllä Welty, silloin kun vielä Jälkikasvussa soitti, ja muutenkin, Sipen rumputuolin alle hakkaa koska vaan.

        ainut joka apulannassa alunperin osasi edes soittaa.
        jos soittotaitojen puolesta joku pitäis bändistä pihalle laittaa niin se olisi toni (tuukkahan jo ymmärskin lähtee...), koska mies ei osaa laulaa eikä soittaa pätkääkään. ja biisitkin alkaa toistamaan itseään jo aika pahasti.

        se on sääli kun hyvistä bändeistä tulee soittajilleen pelkkä työpaikka. sielu katoaa. esim. apulanta ja cmx.


    • Von-Bruker

      "Sipe on ihan tosi paska rumpali ollakseen Apulannan kokoisessa Suomi-rockbändissä"

      Ei saatana. Ootko sä nyt tosissaan ajatellu mitä sä kirjotat? Ootko sä ikinä kuunellu Apulantaa livenä? Siis siinä bändissä ei kukaan osaa tehdä mitää, mutta pääasia on, että se rokkaa (paitsi livenä) Ootko ikinä kuuntelemalla kuunnellut Tonin laulua. Joka kerta livenä se vetää aivan nuotin vierestä ja väärin. Siis se ei osaa laulaa. Ja sit tuut wanna be musiikista tietävä selittää jostain Sipen rumputaidoista. Pitäisikö tähän laittaa power sana, että "Turpa kiinni"

    • hihhuli

      joko sä olet uskomattoman tyhmä tai sitten kokonaan aivoton.!!

      apulanta veivaa omanlaista musaa johon ovat istuttaneet mielestään hyviä komppeja. ja tuntuu tuo apulannan musiikki (komppeineen) mielyttävän aika suurta ryhmää suomalaisia, joten tuskin ne kompitkaan ihan suolesta ovat. ainakaan ne eivät ole biisejä pilanneet siinämäärin ettei niitä enää haluttaisi kuunnella.. ootkohan ajatellu, että hyväkin rumpali voi soittaa yksinkertaista komppia? vai luuletko että kaikki kevyen musiikin rumpalit jotka veivaa "suoria ja yksinkertaisia" komppeja ovat huonoja rumpaleita..

      ilmeisesti sun mittarillas kitaristi on silloin hyvä kun se onnistuu tekemään 10 minuutin tilumättöhevithrashinstrumentaali -biisejä levyllisen. eli jos bändissä kaikki soittajat on hyviä niin me kuunneltais 60min päällekkäin soitettuja basso, rumpu, kitara, keyboard yms. sooloja.. sitten kun sen vielä maustaa laulusoololla, niin johan on kaunista kuunneltavaa..

      vaikka en apulannan musiikin suurkuluttaja olekkaan, niin täytyy sanoa että kyllä ne jätkät aika loistavia biisejä tekevät. ja sipeki on musiikillisesti senverran monipuolinen kaveri että taishan se tuossa varsin hyvin menestyneen soololevynkin tekaista.

      sun kannattaa otta laput pois silmiltä tai pää pois perseestä, ja pysähtyä hetkeksi miettimään..

      Oho! tulipas avauduttua. mut alkaa vaan vitusti riepoon tuollaset tyhjäpäiset mollaamiset.

      • Von-Bruker

        "eli jos bändissä kaikki soittajat on hyviä niin me kuunneltais 60min päällekkäin soitettuja basso, rumpu, kitara, keyboard yms. sooloja.. sitten kun sen vielä maustaa laulusoololla, niin johan on kaunista kuunneltavaa.. "

        Eli vähän niinkuin Dream Theater, eli huippu kamaa... :-)


      • hihhuli
        Von-Bruker kirjoitti:

        "eli jos bändissä kaikki soittajat on hyviä niin me kuunneltais 60min päällekkäin soitettuja basso, rumpu, kitara, keyboard yms. sooloja.. sitten kun sen vielä maustaa laulusoololla, niin johan on kaunista kuunneltavaa.. "

        Eli vähän niinkuin Dream Theater, eli huippu kamaa... :-)

        no ei vähääkään.! :)


      • hihhuli kirjoitti:

        no ei vähääkään.! :)

        Oli miten oli mitä mieltä muut olivat soitto/laulutaidoista .. Apis ROKKAA!
        Biisit on älyttömän hyviä jo olleet aina alusta lähtien .. mukava on apulantaa kuunnella


    • jobba

      en sano että ette sais olla sitä mieltä että sipe on paska rumpali, koska täähän on keskustelupalsta nii ei ole tarkotuskaan että kaikki vaan jankkaa kuinaka "ihana bändi apulanta on", mutta sanon nyt tähän asiaan oman mielipiteeni. ei apulanta nyt niin paskaa musiikkia voi olla koska se on itse pinnalle päässy (toisin kun esim. Gimmel, sehän ei periaatteessa tehny mitään suosionsa eteen) mutta apiksen jätkät on ite tiensä raivannu pinnalle. myönnän ettei sipe ole läheskään yhtä hyvä soittamaan kun Offspringin (en osaa välttämättä kirjoittaa oikeen) rumpali - mutta pitäisikö olla? miltä kuullostais jos jossain hitaassa biisissä ois kunnon revitykset välissä. jos pojat ois niin huonoja soittamaan/laulamaan miten bändi ois ollu kasassa ja menestyvänä näin kauan?

      nii ja sitte vielä yks asia: tuolla mainittiin kuinka "apulannan biisit toistaa itseään" toisinaan se on kyllä tottakin koska lähes kaikissa biiseissä on aika negatiivinen meininki, mutta osa tykkää kuunnella sellasta musiikkia. mun mielestä kuitenki apulannan kiila-levy poikkee oikeestaan sitte taas muista levyistä (siinä on jotenki eri meininki) mutta hyvää musaa on! tää oli mun mielpide, enkä kiellä teitä ilmaisemasta täällä teijän mielipidettä, koska a)se ei mitään auttais, ilmaisisitte kumminki ja b) sitähän varten tää palsta on. :D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      91
      2384
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      60
      2114
    3. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      100
      1951
    4. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1868
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      11
      1682
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1602
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      27
      1466
    8. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1440
    9. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1412
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      73
      1400
    Aihe