Aihe

potilas

hoitaja

Inhoan ammattiani tällä hetkellä yli kaiken. Tapasin työssä naisen, johon ihastuin aivan mielettömästi. En siis ole missään sairaalassa töissä, mutta hoitoalalla kuitenkin.

Ärsyttää kun ei uskalla tehdä mitään asialle, tiedän että hänkin pitää minusta todella paljon, on sen suoraan sanonutkin. Mutta... miten on, saako hoitaja sekaantua "potilaaseen", ei ole kuitenkaan kysymys lääkäri-potilas-suhteesta.

Kertokaa mahd saman kokeneet miten olette asian ratkaisseet! Tämä nainen kummittelee jo unissakin...

2

772

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • potilas

   sama juttu mutta toisinpäin. Aihe tuntuu muuten olevan jonkinlainen tabu. Potilaan kanssa saa aloittaa suhteen -sitä ei suomen laki kiellä -mutta jos teet aloitteen ja häntä ei kiinnosta, silloin voi olla ongelmaa. Naisen siis periaatteessa pitäisi tehdä jotain, mutta kuinka moni tekee jotain vaikka kuinka kiinnostaisi? Vaikeaa on...

   • hoitaja

    Se tietty riippuu aika paljon missä yhteydessä olet häneen törmännyt. Mutta jos pidempi aikainen hotisuhde, unohda koko juttu. Mutta jos esim. sakussa, niin häneen voi törmäillä vaik kahvilla yms. Mut missäänhän sitä ei kielletä, etteikö suhdetta sais olla. Nämä on näitä meidän ammattieettisiä kysymyksi, joihin aika hankala löytää yhtä ainutta vastausta. Ei muuta kuin zemppiä!


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohujulkkis Sofia Belorf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

   Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdin tuomiosta ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon. Rakkaus on sokea, Sofia tuskailee. https://www.suomi24.fi/viih
   Kotimaiset julkkisjuorut
   97
   6810