loitsukirja

magioosa

Mistä voin löytää hyviä magia/loitsukirjoja? Olen yrittänyt etsiä kirjastosta, mutten löydä. Olisiko antaa jonkin kirjan nimeä niin olisi helpompi etsiä? kiitos! :)

16

3669

  Vastaukset

  • ...kirjastossa sellaiseen kirjaan kuin The Teen Witch Spell Book. Sen loitsut olivat tosin vähän tätä tyyppiä: itsetunnon kohottamiseksi sytytä sen ja sen värinen kynttilä siinä ja siinä vaiheessa kuuta, tuijota peiliin ja sano viisi kertaa: "olen kaunis ihminen". Toista seuraavat kaksikymmentä vuotta.

   No jaa, eikös Marilyn Monroekin tehnyt noin?

  • Ensin tutki internetistä esim. kynttilöiden ja yrttien vaikutuksista eri asioihin. Kirjoita sitten oma loitsu! Mikä voikaan toimia paremmin, kuin itse kirjoitettu ja suunniteltu rituaali. Se on sopiva Juuri Sinulle. Etsi tietoa kuitenkin kriittisin silmin. Kaikkea ei kannata aina uskoa.

   Miksi ylipäätään haluat tehdä loitsuja tai rituaaleja? Huvin ja uskottavuuden vuoksi? Silloin olet väärillä teillä. Miksi vaivata jumaluuksia ja elementtejä pienten asioiden takia? Suosittelen loitsujen tekemistä vasta siinä tilanteessa, kun juurikaan muuta ei ole tehtävissä. Loitsuilla kun voi olla arvaamattomia seurauksia, luonnontahdolla kun joskus on kieroutunut huumorintaju. Muista myös, että loitsut, niinkuin muutkin tekomme, palaavat meille kyllä takaisin luonnon kiertokulussa.

   • kolikolla on kaksi puolta, musta ja valkoinen, kun ei hallitse ,ymmärrä saatikka tiedä, ei kannata kokeilla. Luonto EI OLE KIERO, vaan luonnon laki on olemassa ja kaikki maailmankaikkeudessa toimii luonnon lain mukaan tarkalleen. Kaikenlaisia maagikkoja ja fakiireita on ollut maailman sivu, mitä he ovat saaneet aikaan, ei ainakaan mitään yhteistä hyvää. Silmän kääntötemppuja ym ihmisten hämmästykseksi mutta yksi tapa on saavutta myös itselle , kun toivot sitä ensin toisille ja laitat siihen toiveeseen itsesi mukaan ja teet sen sydämestäsi. toistot ovat paikallaan sillä niin hyvä kuin huono energia keräytyvät yhteen toistojen myötä.


  • Kyllähän nuita on netti pullollaan ja julkaistuakin kirjallisuutta. Omat loitsuni kirjoitan itse. Silloin ne ovat tehokkaita ja sopivat juurikin tarkoitukseensa. Mutta kuten jo edellä mainittiin, aivan turhan tähden ei knnata jumaluuksia vaivata.
   "be careful with what you wish, you might get it!"

   • Juu..ei vaan ole oikein rahaa vuokraan saatika ruokaan. opiskelijaelämä on köyhää. Pientä helpotusta pyytäisin...


   • magioosa kirjoitti:

    Juu..ei vaan ole oikein rahaa vuokraan saatika ruokaan. opiskelijaelämä on köyhää. Pientä helpotusta pyytäisin...

    Ymmärrän hyvin tilanteesi, olen itsekin elänyt opiskelijana pari vuotta. Tälläkään hetkellä rahaa ei juuri ole, vaikka töissä käyn, mutta silti tällä jotenkuten elelee.
    Voisit tehdäkin jonkinnäköistä pientä taikaa helpottaaksesi tilannettasi. Ole kuitenkin varovainen sanakäänteissäsi. Olen kuullut tapauksesta, missä henkilö x teki rahaloitsun. Tämä toteutui, mutta kierolla tavalla. Hän menetti läheisensä ja sai huomattavan perinnön. Eli ei muutakuin lotto vetämään ja pientä loitsuavitusta mukaan. =) Elämä osaa olla niin hankala aina välillä.


  • Ainakin kirjasta nimeltä "taikojen ja loitsujen kirja" löytyy loitsuja nimen mukaisesti (sen kirjoittaja oli joku ulkomaalainen, nimeä en nyt muista)Itseltänikin löytyy tuo kyseinen kirja ja siinä on myös muuta yleisempääkin tietoa loitsuista ja taijoista. Lisäksi on varmasti muitakin kirjoja joista voi löytyä joitain loitsuja. Ja netti on tässäkin asiassa hyvä tietolähde, vaikka ei edelleenkään se kaikkein luotettavin.

   Muista kuitenkin että olisi hyvä jos sinulla olisi loitsuu/taian tekoon jokin todellinen tarve eli ettet turvautuisi siihen liian helposti. Ja niin itse tehdyt loitsut toimivat oikeastaan parhaiten sillä ne syntyvät yleensä sillä hetkellä, vieläpä usein ihan huomaamatta, kun niitä todella tarvitsee. Ainakin itse koetan tarvittaessa kehittää itse omat loitsuni, luota vaistoon ja siihen mikä tuntuu hyvältä.

  • Voit etsiä esim. kirjaa nimeltä: The Book of Shadows. -Tästä löytyy netistä useita eri versioita. Seuraa tuntemuksiasi ja valitse se, mikä tuntuu ensivaikutelmalta itsellesi kaikkein sopivimmalta. Onnea etsintään.

  • Moi, ja sori ettei tää liity aiheeseen ainakaan paljoa, mutta voisiko joku kertoa linkin emylonin tylypahkan vieraskirjaan, mulla ei nimittäin toimi freewebsin sivut hyvin ja en pääse sinne, www.freewebs.com/emylontylypahka, ja sieltä loitsukirja tai vieraskirja niin KERTOKAA PLIIS SE OSOITE (freebok)

  • Titus Hjelmin Mitä Wicca on-kirja kannattaa lukea läpi. Samoin tuo em. The Book Of Shadows. Enkä pistäisi pahakseni, jos lukaisisit myös Mooseksen kuudennen ja seitsemännen kirjan eli tunnetummin Mustan Raamatun.

   Ja tosiaan, niinkuin joku jo edellä mainitsi, tutki erilaisien yrttien, kynttilöiden, tuoksujen ja kivilajien sisältämät voimat ennen kuin alat loitsia.

   Antoisia luku, opiskelu ja loitsimis hetkiä!

  • Musta raamattu
   http://viiskanta.fi/fi/component/virtuemart/?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=8&category_id=2

   Mustakirja
   http://viiskanta.fi/fi/component/virtuemart/?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=16&category_id=2

   Suomen kansan muinaisia loitsurunoja 1880
   http://viiskanta.fi/fi/component/virtuemart/?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=10&category_id=2

   Varjojen kirja
   http://viiskanta.fi/fi/component/virtuemart/?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=125&category_id=2

  • Mulla on kirja, joka on vanhan ajan taikuus kirja (tai joku semmonen). Siellä viimesellä sivulla on sellanen pieni vihko/kirja, jossa on kaikkia loitsuja ja tämmöstä. Harmi vain, että kirja on hukassa, tarvetta olis..

   Nimi muistaakseni Taikuuksien kirja. Iso, ja sinivärinen. En tiedä mistä ostettu, sain sen lahjana.

   Toivottavasti löydät sen kirjan, loitsut toimii!

  • Yksi aika hyvä rahatilanteeseen auttava rituaali on seuraavanlainen:

   Täyden kuun aikaan pukeudu lämpimästi. Tarvitset seuraavia tarvikkeita: tulitikut, kynttilä (väri vuodenajan mukaan!), höyhenen sekä useita muovikasseja. Laita kaikki tarvikkeet taskuihisi ja lähde ulos. Tarkastele luontoa ja laula esimerkiksi joku mieleisesi laulu luonnon kunniaksi. Aina kun näet tyhjän pullon tai tölkin, kerää se taskussasi olevaan muovikassiin. Jatka tätä rituaalia kunnen kaikki mukaan ottamasi muovikassit ovat täynnä. Vie pullot seuraavana päivänä pullonpalautukseen.

   Ai ne tulitikut ja kynttilä? Ne on sitä varten että taikapöhkö eikun anteeksi siis wiccanoita saa luonnon jumaluuksien salaisen mustanaamiosiunauksen ja löytää juuri sen verran pulloja kuin oli hänen todellinen rahantarpeensa.

   • Oot aika paska jos et tiedä niitä magia toimii! Mä osaan taikoo lehdet lentään tasasta ympyrää mun käsissä, mutta sitä en opeta muille.


  • ensin pitää hommata jokin kirja ( mustakirja tai vastaava ) suvussani on paljon tehty loitsuja iät ja ajat tosin siitä kirjasta en hirveästi tiedä jos tietäisin niin hankkisin sit siihen littyy kaiken laisia taika kaluja ( lehmän sarvia, kanan jalkoja jäniksen käpäliä ,hautuumaan multaa kuolleiden esineitä jotain muita esineitä, tuhkaa yms.) lisäksi sun pitää luultavammin tehdä sopimus pirun kanssa ( myyt sielusi) sitä en tiedä kuinka piru saadaan läsnäolevaksi.

  • tyyppi88, noituus ei liity mitenkään piruihin eikä omaa sieluaan tarvitse (eikä saa!) missään nimessä myydä! Noituus on syvää kunnioitusta luontoa kohtaan ja vain vuosikausia opetelleet oikeat noidat pystyvät loitsimaan. Minä aijon ruveta opiskelemaan syksyllä noidaksi, saa nähdä onnistuuko.

   Mutta muistakaa, ei ne loitsut toimi jos vaan lausut jonkun laulunsäkeen. Se vaatii tosi suurta omistautumista, noituus siis. Että siitä vain opiskelemaan, mutta maltilla!:)

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sanna Marin Ylellä: Uusimaa avataan 19. huhtikuuta, jos tartuntamäärät tasaantuvat - Ei v-ttu nyt!

   Sanna Marin Ylellä: Uusimaa avataan 19. huhtikuuta, jos tartuntamäärät tasaantuvat https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/0701fdf9-a761-44ec-9579-40a
   Maailman menoa
   190
   7647
  2. Järkyttävä koronakylä

   21 jo. Enemmän kuin esim porissa !. Eikö hygieniasta ole kukaan kuullut vai onko lehmänhaju ainoa hygieniahaju. Semmoista kun käsidesiä saa kaupoista.
   Kiuruvesi
   153
   3380
  3. Korona syylliset vastuuseen!

   Kiuruvedellä on nyt 21 koronatartuntaa. Se on valtava määrä asukaslukuun suhteutettuna. Se myös tarkoittaa että tartuntoja joista emme vielä tiedä on
   Kiuruvesi
   75
   1922
  4. Työvoimapula iskemässä Suomeen

   Tarjolla 10 000 työpaikkaa maatiloilla. Hallituksen työllisyystavoite täyttynee etuajassa, kun ulkomaalaisten kausityöntekijöiden sijaan Suomessa alet
   Maailman menoa
   122
   1771
  5. Kaivattunne nimi

   Pelkkä nimi. Aloitan Jaakko
   Ikävä
   121
   1676