Kauan odotettu hetki

Verona

Olen 23 vuotias naisen alku ja työskentelen täyspäiväisesti pienessä ruokakaupassa.
Meillä on säännöllisesti myymälässä kaksi vartijaa vuoropäivinä töissä, toisen kanssa minulla on ollut jo pidemmän aikaa silmäpeliä, mutta kumpikaan ei ole vielä saanut mitään aikaiseksi. olen pitkään himonnut Teroa ja nähnyt monia päiväunia hänen seksikkäästä parrasta ja upeasta vartalosta, mikään ei ole seksikkäämpää kuin hän vartijan puvussa.

Oli jälleen kerran masentava maanantai päivä kun tulin iltavuoroon, Tero oli jo tullut töihin ja tapansa mukaan oli keittänyt minulle kupin kahvia valmiiksi, että piristyn. Juttelimme niitä näitä ja kävimme tupakalla, sitten pitikin lähteä kassalle istumaan.
Meillä on kaupassa tapana, että vartijat tulevat seisomaan kassan viereen, lähinnä sen takia että kassalla on tylsää kun on hiljaista. Tapamme mukaan keskustelu siirtyi taas flirttailun puoleen, tällä kertaa meillä melkein meinasi karata mopo käsistä, kun aloimme vertailemaan mikä on hyvä lähestymistapa "siinä" mielessä...

Parin tunnin jälkeen vaihdoimme työkaverini kanssa hommia, että toinen tulee kassalle ja toinen pääsee keskilattialle "töihin" mitä ei yleensä ole enää illalla, kun kuormat on purettu pikkukaupassa jo aamulla, joten lähdimme Teron kanssa tauolle jolla on tapana aina venähtää. Kahvihetket Teron kanssa olivat aina odottamisen arvoisia kokemuksia.
Kahvin jälkeen menimme tupakalle kaupan takana olevalle lastauslaiturille, oli kylmä ilma ja seisoimme aika vierekkäin ainoassa nurkassa jossa oli tuulen suoja. En tiedä mitä tapahtui, mutta yhtäkkiä meidän keskustelu loppui kuin seinään ja jäimme katsomaan toisiamme lähekkäin silmiin, siirsin sormeni kuin unessa Teron leukaan ja sipaisin hänen partaa pehmeästi. Tunsin kuinka vatsassani alkoi kihelmöidä, kun tunsin Teron siirtyvän lähemmäs minua ja siirtävän kätensä lanteilleni, en voinut enää vastustaa himoani vaan siirryin niin lähelle, että huulemme koskivat toisiaan. Teron huulet tuntuivat tulikuumilta ilman ollessa kylmä ja en voinut vastustaa kiusausta vaan nuolaisin hänen huuliaan, kuului vain pitkä huokaus ja Tero siirsi toisen kätensä niskaani ja suuteli minua tulisesti.

Tero työnsi minut seinää vasten ja himoltani sain kuiskattua kuinka paljon tätä olin halunnut jo kauan, vastaukseksi kuului tuskainen murahdus ja se sai meidät vaivalloisesti siirtymään sisälle ja kuin yhteisesti päätöksestä saimme juuri ja juuri siivouskopin oven auki kun aloimme riistämään vaatteita toisten päältä. Voi vain kuvitella kuinka suuri tuska kummallakin oli kun tätä oli haluttu jo niin kauan.

Siinä ei paljon kerennyt vaatteita riisuskelemaan kun tunsin Teron huulet vatsallani ja pikku hiljaa siirtyvän alas päin kohti alushousujeni rajaa, Tero nosti minut pesukoneen päälle riisuen alushousuni, samalla mutisten kuinka haluttava olin. Pian tunsin kuuman kielen klitoriksellani ja parkaisin halusta, Tero otti sen huuliensa väliin ja imi sitä lujaa ja pitkin nuolaisuin, mikä nosti minut melkein heti orgasmin partaalle, saatuani orgasmin katsoin Teroa kutsuvasti silmiin eikä kauaa kestänytkään kun hän nousi ylös ja suuteli minua himokkaasti, levitin jalkani ja vedin hänet haarojeni väliin, tunsin hänen jäykän ja odottavan peniksen sykivän klitoristani vasten. olimme siinä kuin kiduttaen toisiamme ja kuin odottaen kumpi ei kestäisi enää. Kohta kuiskasin hiljaa kärsivällä äänellä "Tule jo, en kestä enää kauempaa".

Vihdoin Tero työntyi hitaasti sisälleni, täyttäen minut kokonaan. hengähdimme paikallamme hetken nauttien olostamme, kunnes Tero vihdoin liikkui.. tuntui taivaalliselta, Tero liikui hitain ja varmoin työnnöin nostaen minut taivaaseen ja kiihdyttäen tahtiaan aste asteelta. Ei mennyt kauankaan kun tunsin kuplivan olon sisälläni ja tunsin kuinka Teron elin koveni ja suureni, hänen työntäessään koko ajan kovemmalla tahdilla. En voinut enään pitää suutani kiinni vaan nautinnon äänet pääsivät huuliltani, vihdoin tunsin supistukset ja hyvänolon täyttävän minut ja ulvahdus pääsi huuliltani, Tero tuli karjahdellen heti perääni ja jäimme huohottaen makaamaan pesukoneen päälle pystymättä liikkumaan vähään aikaan mihinkään.

Vihdoin kykenimme pukemaan vaatteet päälle ja kokoamaan itsemme "voidaanko me nyt mennä polttamaan tupakat loppuun?" totesin ja Tero naurahtaen sanoi, että mennään vain.. Tupakilla Tero totesi, että tuleeko hän minun luo vai minä hänen? siihen totesin, että minun luo se on lähempänä. Ja se työpäivä menikin vauhdilla iltaa odottaessa.

2

17014

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • peliä

      Huolestuttavaa tuo.
      Tilastojenkin mukaan alempien sosiaaliryhmien naiset tupakoi enemmän, kuin koulutetut siskonsa.
      Oikeassa elämässä, tuo Tero olisi jo lopettanut, kuten niin moni mies jo tekee, eikä enää vilkaisikaan jotain ulkona värjöttävää nikotiin orjaa!
      Muuten ihan hyvä juttu:)

      • lokka

        tupakointi ja nussiminen on ihanaa


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      302
      3508
    2. 204
      2971
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      71
      2534
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      235
      2015
    5. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      16
      1435
    6. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1371
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1337
    8. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      170
      1324
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      24
      1318
    10. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1277
    Aihe