Kai Merilä

Totuus Kai Merilästä

Pistää vihaksi kun ihmiset kirjottelee tänne, että Kai Merilä olisi pelkkä siipiveikko yms. ja haluaa vain rahastaa Matilla. Tiedän että Kai Merilä on vain nämä 11v Matin parhaana ystävänä olleessaan halannut vain auttaa Mattia. Hänhän on monessa haastattelussa sanonut että Matin pitää jättää viina kokonaan pois ja muita ohjeita Matille. Jos vielä haluatte haukkua Kai Merilää niin pyydän että perustelette ne!

18

4549

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ystävyys on

      Koska selvästi näki että Matti oli jotain nautinut ja kyllä, nolasi itseään, niin kuinka tämä itseään ystäväksi tituleeraava heppu antaa kaiken tapahtua. Kai hän "ystävänä" tuntee Matin senverran hyvin että näkee toisen olevan edesvastuuttomassa tilassa. Mutta ei, sinne vaan telkkariin esiintymään hyysätään kaveria kuin suurintakin sirkushuvia.

      Eikös tämä samainen Merilä ole sanonut että js Matti vielä vankilasta tulon jälkeen hölmöilee niin kaveruus on poikki. Että tälleen.

    • tiiti

      kai merilä on homo! ja taitaa olla matti nykänenki,ku sen naissuhteet ei oo ikinä onnistunu ja se kuulostaaki ihan homolta!

      • hanurista1

        Homo tai ei,mut käyttää Mattii hyväkseen sen kun kerkee. Muka "luotto"toimittaja. Kun joku saias Matin ulos täst jukisuus PASKAST...muuta syvälle :)


    • mattifani3

      Luulenpa että Matin ihmissuhteet ois edes vähän paremmin onnistunu, jos tää Merilä ei ois kärkkymssä ja hyväksikäyttämässä Mattia jatkuvasti.
      Ymmärrän kyllä että Matti saa jonkunlaista rahallista korvausta seiskan jutuista, mutta kyllä tää Merilä osaa roskalehti toimittajana provosoida alkoholistia haluamaansa suuntaan mennen tullen. Mattihan on tunnetusti hyvin altis hyväksikäyttäjille.
      Kyllä Sussu varmaan on oikeassa siinä, että Merilä on ollut suhteessa kolmas pyörä koko ajan. Matilla ei varmaan oo voimia riuhtoa itteään irti tästä tyypistä.

      • Miehisty.Matti

        Merilä on kuin korppikotka haaskalla. Esiintyy mielellään Matin suurenakin ystävänä, mutta laskelmoi vain hyöty mielessään.
        Matti-raukka luulee olevansa itse se joka hyötyy, jos saa silloin tällöin ilmaisen matkan tms. Todellinen hyötyjä on kuitenkin aina se Merilä ja Seiska-lehti. Lähdetään yhdessä kuin ystävykset ikään ulkomaanmatkalle ja kíeli pitkällä odotetaan kohujutun aineksia . Olet luultavasti oikeassa siinä, että Merilä ohjailee Mattia mielensä mukaan ja tietää mistä narusta kulloinkin vetäistä. Aito, vilpitön ystävyys olisi uskottavampaa jos lopettaisi Matista kirjoittelun ja Matin julkisuuteen tunkemisen. Matti pilaa vain lisää mainettaan näillä luottojuottajien kanssa väsätyillä kohuotsikoilla.


    • erolakan

      Matti antoi haastatteluja seiskaan ilman Sussua ja Sussu antoi haastatteluja kaiken maailman naistenlehtiin ilman Mattia.

      Näin se maailma pyörii.

      • TIINATIINATIINA1

        Ja uusimmat kuvat näyttävät, että Matti on n. 70 vuotias.

        Herra J...mala sentään, ei voi olla viisikymppinen.....

        Ja Merilän" toimittajataidot" - - - - - - - - voi helv...ti mikä VITSI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


    • t_a_a_s

      mikä on totuus,,,,

    • Syöpä

      Merilä nuolee Nykäsen kengät ennen sisäänmenoa

    • kaikkihyötyy

      nuo kohujutut ovat yhdessä suunniteltuja, käsikirjoitus laadittu

    • elämä-onn

      Rakkautta rakkautta vaan... "nolla nolla nolla" - bändin sanoin ja sävelin
      biisn nimi on turpa kiinni ja nussi -punkkia rockia-

    • huono-puolustus

      Nyt haisee avaus tietyltä henkilöltä, tuli vain mieleen eräs. Mutta joka tapauksessa ne seiskaan Merilän kirjoittamat jutut Matista oli vastenmielisiä.

      • manipuloija

        Avaus haisee juuri itse Kai Merilältä. Täys manipuloija. Matti Nykäsen alasajaja. Täysi virus koko tyyppi.


    • perCpyy
    • KaiMeriläSucks

      Saatanan oksettava Kai Merilä. Mies asui siivellä ja teki ihmisestä raunion.

    • Jore_W

      Olen todella hämmästynyt, miten suuria tunteita Matin poismeno aiheutti. Tunteita on aivan laidasta laitaan, puolesta ja vastaan. Mikään ei kuitenkaan himmennä sitä tosiasiaa, että Matti toi meille suomalaisiille aivan järjettömän paljon ilonaiheita hänen urheilu-urallaan. Minäkin huusin ja riehuin hänen leiskautuksilleen.
      Jo hyppyuran aikana oli eräs Mike Sierra, joka teki kaikkensa saadakseen Matin kanssaan ryyppäämään ja hyötyäkseen hänestä. Käsitykseni ei perustu elokuvaan, vaan vankempaan tietoon. Tämän "parhaan ystävän" avittamana Matin alkoholismi kehittyi ja sai aina vain rankempia muotoja.
      Sitten toinen "paras ystävä" Karl Danhammer tutustutti Matin Merviin ja myös musamaailmaan. Jokainen tietää, että se tutustuminen Merviin oli Matille monella tavalla kohtalokas virhe. Karl Danhammerin puolustukseksi on kuitenkin sanottava, että hän johdatti Matin leipäpuun luo, jonka hedelmät lopulta elättivät Matin kuolemaansa asti.
      Mikä sitten on kolmannen "parhaan ystävän" rooli Matin elämässä. Minusta Matin alkoholismi oli kehittynyt jo pahaksi siinä vaiheessa, kun hän ja Kai Merilä aloittivat julkisen yhteistyönsä. Käsitykseni mukaan tässä suhteessa ns. hyötypunnukset olivat aikalailla tasan. Matti sai Kain työnantajan piikkiin monta hienoa ulkomaanmatkaa ja ryyppyreissua. Ja Kai taas työnantajalleen ylenpalttisesti meheviä juttuja Matista. Ymmärrykseni mukaan Kai Merilä myös pelasti Matin itsemurhalta, parikin kertaa. MUTTA, uskon kuitenkin vahvasti siihen, että näillä kahdella alkoholistilla oli ihan oikea kaveruus, joka päättyi näin traagisesti. Minusta Kai Merilä oli mainettaan parempi mies Matin elämässä. Kuten Mattikin oli mainettaan parempi mies myös yksityiselämässään.

      • Jore_W

        Kaikkein viisaimmin tekisit, jos pitäytyisit lupauksessasi olla kommentoimatta Matti Nykäsestä enää mitään. Anna somevihan laantuu omia aikojaan. Todella moni täällä somessa on sitä mieltä, että sinä olet suurin syy Matin ennenaikaiseen kuolemaan. Tiedän, ettei se ole niin. Kai Merilä, nyt jäitä hattuun!


    • ajattelija34

      Minustä näytti että Kai oli aidosti surullinen ystävänsä kuolemasta. En syytä häntä mistään. Olisi Matti viinaa saanut jostain muualtakin eihän Matilla ollut rahasta kiinni tiena mieshän hän oli. Ei kannata syyllistää ketään, kun Matti otti Kain kanssa hän sai olla ystävän seurassa ja heidän yhteisistä haastatteluista päätellen heillä oli tosi hauskaa. Annetaan Matin ystävälle Kaillekin rauha surra. Voimia surutyössäsi.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2072
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1624
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1481
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      23
      1462
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1387
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1321
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe