Kai Merilä

Totuus Kai Merilästä

Pistää vihaksi kun ihmiset kirjottelee tänne, että Kai Merilä olisi pelkkä siipiveikko yms. ja haluaa vain rahastaa Matilla. Tiedän että Kai Merilä on vain nämä 11v Matin parhaana ystävänä olleessaan halannut vain auttaa Mattia. Hänhän on monessa haastattelussa sanonut että Matin pitää jättää viina kokonaan pois ja muita ohjeita Matille. Jos vielä haluatte haukkua Kai Merilää niin pyydän että perustelette ne!

18

3990

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • ystävyys on

   Koska selvästi näki että Matti oli jotain nautinut ja kyllä, nolasi itseään, niin kuinka tämä itseään ystäväksi tituleeraava heppu antaa kaiken tapahtua. Kai hän "ystävänä" tuntee Matin senverran hyvin että näkee toisen olevan edesvastuuttomassa tilassa. Mutta ei, sinne vaan telkkariin esiintymään hyysätään kaveria kuin suurintakin sirkushuvia.

   Eikös tämä samainen Merilä ole sanonut että js Matti vielä vankilasta tulon jälkeen hölmöilee niin kaveruus on poikki. Että tälleen.

  • tiiti

   kai merilä on homo! ja taitaa olla matti nykänenki,ku sen naissuhteet ei oo ikinä onnistunu ja se kuulostaaki ihan homolta!

   • hanurista1

    Homo tai ei,mut käyttää Mattii hyväkseen sen kun kerkee. Muka "luotto"toimittaja. Kun joku saias Matin ulos täst jukisuus PASKAST...muuta syvälle :)


  • mattifani3

   Luulenpa että Matin ihmissuhteet ois edes vähän paremmin onnistunu, jos tää Merilä ei ois kärkkymssä ja hyväksikäyttämässä Mattia jatkuvasti.
   Ymmärrän kyllä että Matti saa jonkunlaista rahallista korvausta seiskan jutuista, mutta kyllä tää Merilä osaa roskalehti toimittajana provosoida alkoholistia haluamaansa suuntaan mennen tullen. Mattihan on tunnetusti hyvin altis hyväksikäyttäjille.
   Kyllä Sussu varmaan on oikeassa siinä, että Merilä on ollut suhteessa kolmas pyörä koko ajan. Matilla ei varmaan oo voimia riuhtoa itteään irti tästä tyypistä.

   • Miehisty.Matti

    Merilä on kuin korppikotka haaskalla. Esiintyy mielellään Matin suurenakin ystävänä, mutta laskelmoi vain hyöty mielessään.
    Matti-raukka luulee olevansa itse se joka hyötyy, jos saa silloin tällöin ilmaisen matkan tms. Todellinen hyötyjä on kuitenkin aina se Merilä ja Seiska-lehti. Lähdetään yhdessä kuin ystävykset ikään ulkomaanmatkalle ja kíeli pitkällä odotetaan kohujutun aineksia . Olet luultavasti oikeassa siinä, että Merilä ohjailee Mattia mielensä mukaan ja tietää mistä narusta kulloinkin vetäistä. Aito, vilpitön ystävyys olisi uskottavampaa jos lopettaisi Matista kirjoittelun ja Matin julkisuuteen tunkemisen. Matti pilaa vain lisää mainettaan näillä luottojuottajien kanssa väsätyillä kohuotsikoilla.


  • erolakan

   Matti antoi haastatteluja seiskaan ilman Sussua ja Sussu antoi haastatteluja kaiken maailman naistenlehtiin ilman Mattia.

   Näin se maailma pyörii.

   • TIINATIINATIINA1

    Ja uusimmat kuvat näyttävät, että Matti on n. 70 vuotias.

    Herra J...mala sentään, ei voi olla viisikymppinen.....

    Ja Merilän" toimittajataidot" - - - - - - - - voi helv...ti mikä VITSI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


  • t_a_a_s

   mikä on totuus,,,,

  • Syöpä

   Merilä nuolee Nykäsen kengät ennen sisäänmenoa

  • kaikkihyötyy

   nuo kohujutut ovat yhdessä suunniteltuja, käsikirjoitus laadittu

  • elämä-onn

   Rakkautta rakkautta vaan... "nolla nolla nolla" - bändin sanoin ja sävelin
   biisn nimi on turpa kiinni ja nussi -punkkia rockia-

  • huono-puolustus

   Nyt haisee avaus tietyltä henkilöltä, tuli vain mieleen eräs. Mutta joka tapauksessa ne seiskaan Merilän kirjoittamat jutut Matista oli vastenmielisiä.

   • manipuloija

    Avaus haisee juuri itse Kai Merilältä. Täys manipuloija. Matti Nykäsen alasajaja. Täysi virus koko tyyppi.


  • perCpyy
  • KaiMeriläSucks

   Saatanan oksettava Kai Merilä. Mies asui siivellä ja teki ihmisestä raunion.

  • Jore_W

   Olen todella hämmästynyt, miten suuria tunteita Matin poismeno aiheutti. Tunteita on aivan laidasta laitaan, puolesta ja vastaan. Mikään ei kuitenkaan himmennä sitä tosiasiaa, että Matti toi meille suomalaisiille aivan järjettömän paljon ilonaiheita hänen urheilu-urallaan. Minäkin huusin ja riehuin hänen leiskautuksilleen.
   Jo hyppyuran aikana oli eräs Mike Sierra, joka teki kaikkensa saadakseen Matin kanssaan ryyppäämään ja hyötyäkseen hänestä. Käsitykseni ei perustu elokuvaan, vaan vankempaan tietoon. Tämän "parhaan ystävän" avittamana Matin alkoholismi kehittyi ja sai aina vain rankempia muotoja.
   Sitten toinen "paras ystävä" Karl Danhammer tutustutti Matin Merviin ja myös musamaailmaan. Jokainen tietää, että se tutustuminen Merviin oli Matille monella tavalla kohtalokas virhe. Karl Danhammerin puolustukseksi on kuitenkin sanottava, että hän johdatti Matin leipäpuun luo, jonka hedelmät lopulta elättivät Matin kuolemaansa asti.
   Mikä sitten on kolmannen "parhaan ystävän" rooli Matin elämässä. Minusta Matin alkoholismi oli kehittynyt jo pahaksi siinä vaiheessa, kun hän ja Kai Merilä aloittivat julkisen yhteistyönsä. Käsitykseni mukaan tässä suhteessa ns. hyötypunnukset olivat aikalailla tasan. Matti sai Kain työnantajan piikkiin monta hienoa ulkomaanmatkaa ja ryyppyreissua. Ja Kai taas työnantajalleen ylenpalttisesti meheviä juttuja Matista. Ymmärrykseni mukaan Kai Merilä myös pelasti Matin itsemurhalta, parikin kertaa. MUTTA, uskon kuitenkin vahvasti siihen, että näillä kahdella alkoholistilla oli ihan oikea kaveruus, joka päättyi näin traagisesti. Minusta Kai Merilä oli mainettaan parempi mies Matin elämässä. Kuten Mattikin oli mainettaan parempi mies myös yksityiselämässään.

   • Jore_W

    Kaikkein viisaimmin tekisit, jos pitäytyisit lupauksessasi olla kommentoimatta Matti Nykäsestä enää mitään. Anna somevihan laantuu omia aikojaan. Todella moni täällä somessa on sitä mieltä, että sinä olet suurin syy Matin ennenaikaiseen kuolemaan. Tiedän, ettei se ole niin. Kai Merilä, nyt jäitä hattuun!


  • ajattelija34

   Minustä näytti että Kai oli aidosti surullinen ystävänsä kuolemasta. En syytä häntä mistään. Olisi Matti viinaa saanut jostain muualtakin eihän Matilla ollut rahasta kiinni tiena mieshän hän oli. Ei kannata syyllistää ketään, kun Matti otti Kain kanssa hän sai olla ystävän seurassa ja heidän yhteisistä haastatteluista päätellen heillä oli tosi hauskaa. Annetaan Matin ystävälle Kaillekin rauha surra. Voimia surutyössäsi.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina Aitolehti poseeraa rakkaansa kanssa - Somessa kuitti:"Oletko lainannut Haaviston Antoniota?"

   Hmmm, onhan noissa miehissä yhdennäköisyyttä täytyy myöntää… Vai mitä mieltä sinä olet? Lue lisää ja katso kuvat: http
   Kotimaiset julkkisjuorut
   210
   3060
  2. Miksi itsenäisyyspäivää vietetään...

   ...kun itsenäisyys menetettiin 4.4.2023 kun meidät liitettiin NATOon? Päätäntävaltamme siittettiin UsaNatolle tuona suru
   Maailman menoa
   518
   1591
  3. En ole kiinnostunut sinusta ikävä

   Ikämies, olet ilmaa luuseri olet.
   Ikävä
   128
   1375
  4. No joko susta on nainen tullut johtaja

   Kun sä olet opiskellut niin paljon, ja olet niin terävä?
   Ikävä
   76
   1243
  5. Hyvästi, vaalea nainen

   Edelleen pyörit päivittäin mielessäni. Mitä teitkään minulle. Niin tuttu, vaikka tutkimaton. Kaipuu ja polttava tunne si
   Ikävä
   40
   1120
  6. Pystytkö puhumaan seksistä?

   Tai onko se maailman luonnollisin ja parhaimmillaan kauneimpiakin asioita mistä et pysty puhumaan kokematta seksuaalista
   Sinkut
   150
   1040
  7. MIKSI IHMEESSÄ Suomi uhoaa Venäjälle?

   Tätä tahtia ollaan sodassa ja vakavissa ongelmissa! Ei meillä ole mitään saumaa Venäjää vastaan. Ymmärtäkää nyt jo hyv
   NATO
   317
   1027
  8. Lempinimi kaivatulle

   Minkä lempinimen olet antanut ikäväsi kohteelle mielessäsi häntä ikövöidessä? Hän kulkee aatteissa mukana lempinimellä
   Ikävä
   40
   996
  9. Seuraan sinua.

   Muistathan tämän.
   Ikävä
   107
   992
  10. Olenko tehnyt sulle jotain

   Ikävää?
   Ikävä
   39
   939
  Aihe