Aihe

Levytetra ja kasvit

tellu

Onko kellään kokemuksia kasveista joita levytetrat EIVÄT SYÖ??? Kummasti tuntuu kelpaavan kaikki kasvit! Vielä eivät ole mutustaneet kasveja ihan tyngäksi, mutta pikkuhiljaa... ja leviksetkin ovat vielä melko pieniä, mitäs sitten kun ne ovat täysikasvuisia??? Akvaariossa on eräs sipulikasvi joka ei ole vielä alkanut hupenemaan, muistaakseni nimi on isokriinumi tai jotain. Se vaan ei oikein miellytä meikäläisen silmää... Muoviset kasvitkin on melko haljuja ja kuulemma levytetroilla on tapana haukkailla niitäkin, ei varmaan hyvä jos kalan massuun menee muovia... Ideoita?

3

244

  Vastaukset

  • Ooks kokeillut? Vaikkakin ovat hidas kasvuisia niin ei meillä ainakan aikoinaan kelvannut???

   Myös ravintona annettavaa Spirulina hiutale pitää surimman tuho vimman loitolla.

   • tuota samaista kasvia melko pienenä ja hyvin tuntuu kelpaavan. Ei varmaan leviksiä turhaan sanota kasvispiraijoiksi???


   • tellu kirjoitti:

    tuota samaista kasvia melko pienenä ja hyvin tuntuu kelpaavan. Ei varmaan leviksiä turhaan sanota kasvispiraijoiksi???

    MOI
    MULLA ON KYSEISIÄ KALOJA 4 KPL.ONGELMA OLI SAMA KAIKKI KASVIT SYÖTIIN,MUTTA LOPULTA KEKSIN RATKAISUN. HERNEET...NIILLE TÄYTYY VAIN YKSINKERTAISESTI ANTAA HERNEITÄ JOKA PÄIVÄ.KAUPAN PAKASTEALTAASTA LÖYTYY...MUTTA NE PITÄÄ KUORIA.TEE SEURAAVASTI.OTA NOIN 10 HERNETTÄ PAKASTEESTA NYRKKIISI JA LÄMITÄ NIITÄ KUUMAN VEDEN ALLA JA PAINA "SISUSTA POIS"
    OLEN ANTANUT MYÖS JOSKUS POHJAKALOILLE TARKOITETTUA LEVÄTABLETTEJA. NIITÄ VOI LAITTA MATKAN AJAKSI RUOKINTA-AUTOMAATTIIN. MEILLÄ VIIKON MATKAN JÄLKEEN TAHTOO OLLA KASVIT SYÖTY.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Erätauko: Suomalainen nettikeskustelu julkisuuden henkilöistä - unohtuuko empatia?

   Erätaukokeskustelu tiistaina 1.12.2020 klo 14-16., tervetuloa! Julkisuuteen tavalla tai toisella päätyneistä henkilöistä keskusteleminen netissä tunt
   Viihde ja kulttuuri
   49
   1772