Nokian ovh-hinnasto!

kiire on

Näkeekö jostain nokian renkaiden ovh-hinnaston renkaille. Paikallinen autoliike tarjoaa HKPL2-renkaita -50 %ovh:sta. Kiinnostaisi tietää vastaako rajulta alennukselta vaikuttava hinta normaalia ulosmyyntihintaa. Aika raflaavaa mainontaa..

8

2450

  Vastaukset

  • Suomessa ei ole ollut varmaan 10 vuoteen ohjevähittäishinnastoa olemassa, liikkeet saa hinnoitella tuotteensa miten haluaa, ovh-pakko on kaadettu. Ovh on alunperin tarkoittanut sitä, että tiettyä hintaa ei saa ylittää mutta alittaa saa. Viime vuosina on liikkeet ruvenneet puhumaan mainitsemallasi tavalla (ovh -50%) ja antavat kuvan jostain ovh-järjestelmästä, kyseessä on myyntikikka.

   Liike sanoo jotta ovh -50% ja sen perään loppuhinnan, mutta ei mainitse mikä se lähtöhinta on. Toinen liike mainitsee lähtöhinnan ja ale% (vaikkapa 10%) ja silti on edeullisempi kuin edellinen liike.

   • ...mutta tarkoitin hintaa, minkä esim TM-laittaa uusimmassa rengastestissä kunkin renkaan kohdalle. Onko se hinnasto julkinen?


  • Pistä koko niin voin katsoa hinnan. Mulla on tässä Nokian hinnasto.

  • Koska olen ostanut täältä kahdet renkaat siksi että tarjous oli halvin puolen tusinaa liikettä käsittäneen soittokierroksen jälkeen ja palvelu asiallista, voinen mainostaa rengasmaailman Suomenojan liikettä.

   http://www.rengasmaailma.fi/renkaat2.htm

   Noista hinnoista saattaa saada ainakin sesongin ulkopuolella vielä jotain pientä pois mutta pahimman rengasrumban aikaan taitavat olla aika apteekin hintoja.

   PS. Nokian renkaat ovat käytänössä hinnoitelleet itsensä ulos. Hinnat ovat järjestään 20-25% kovemmat kuin muilla huippumerkeillä jotka tuoreimmissa testeissä ovat jättäneet nokialaiset taakseen niin kesä- kuin talvirengastesteissäkin.

   • Kuten mainitsitkin, rengastesteissä ilmoitetaan renkaan "virallinen" hinta joka on kyllä täysin toisesta maailmasta.

    Yleensä sen renkaan hinnalla saa halvimmista paikoista suunnilleen koko kierroksen painotettuna ja alle asennettuna. Ja jollei nyt ihan yhden niin ainakin kahden renkaan "ovh hinnalla"!

    Mikäli se paikallinen liike myy alennusprosentteja rehellisen kokonaishinnan sijaan, niin mitä todennäkösimmin kyseessä on melkoinen kusetus.


   • kun niiden kotisivu olisi edes puoliammattilaisen tekemä. Nyt se on niin sekava ja masentava, ettei sitä oikeastaan jaksa edes kunnolla tutkia.


   • vitsi kirjoitti:

    kun niiden kotisivu olisi edes puoliammattilaisen tekemä. Nyt se on niin sekava ja masentava, ettei sitä oikeastaan jaksa edes kunnolla tutkia.

    Jostain kumman syystä minulla ei ollut mitään ongelmaa etsiä vaakariviä jonka vasemmassa reunassa on autoni rengaskoko 196/65/15 ja sitten katsoa ko. riviltä hinnat eri merkeille mutta toisaalta minä en olekaan 18-kesäinen webbisuunnittelija jonka mielestä joka sivulla pitää olla aina vähintään 20 eri väriä ja fonttia sekä 300MB ladattavia flash-animaatioita.


  • Onko se hinta sitten paljon halvempi kuin jonkun muun jälleenmyyjän hinta ?

   Tutki tai kysy ainakin renkaan valmistuskuukausi ja vuosi, ettei vaan ole kyseessä vanhat renkaat.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa jatkaa Jari-Matin mollaamista

   Seiskassa avautuu Maisa taas JM:n ”pettämisestä” (kätevästi unohtuu että maisa oli se varsinainen pettäjä) ja ”taloussotkuista”. On kyllä muijalla po
   Kotimaiset julkkisjuorut
   142
   12126
  2. Sofia Belorf kuljetti setelipinoja matkalaukussaan, kertoo tullivirkailija 28.5.20

   Tullivirkailija todisti Katiska-oikeudenkäynnissä ja kertoi Sofian jääneen kiinni paksujen (50 euron) setelinippujen kuljetuksesta matkalaukussaan. Ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   101
   4637
  3. KALJAA PÄÄSEE OSTAMAAN VIROSTA 1.6 !!!

   MIKÄ ONNEN PÄIVÄ! Viro avaa rajat suomalaisille kaljanostajille kesäkuun alusta. Suomalaiset pääsevät Viroon ilman, että heidän tarvitsee jäädä maahan
   Maailman menoa
   87
   2607
  4. Kuka on ollut tekemisissä Martinan kanssa

   Oikeassa elämässä? Kommenttia? Millainen on?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   79
   1769
  5. Mihin landelle?

   Martina on nyt menossa? Hankoon? Missä on kyyhkyläiset kun ei ole taas näkynyt, ei suinkaan ole tullut ryppy rakkauteen vai jatkuuko Stefun veneily ed
   Kotimaiset julkkisjuorut
   63
   1444