juurrutushormoni

Filbert

Tietääkö kukaan, mistä tavallinen ei-ammattilainen voisi ostaa juurrutushormonia pistokkaille? Kävin parissa suuressa puutarhaliikkeessä Turussa, eikä ollut heidän valikoimissaan. Toisessa neuvottiin erääseen pieneen sivukadun myymälään, jonka nimi viittaa hamppuun ja jonka pienessä näyteikkunassa oli rastafarin pipo ja kaunis kuva cannabis sativan lehdestä... enpä tohtinut käydä sisällä kysymässä.
Olisiko siis jokin paikka, mistä keski-ikäinen rouvashenkilökin kehtaisi juurrutushormonia ihan sovinnaisten huone- ja puutarhakasvien pistokkaille hankkia? Ruotsalaisilla puutarhaharrastajien nettisivuilla hormonijauheen tehoa juurtumisen nopeuttajana kovasti kehutaan.

7

3439

  Vastaukset

   • kiitos tiedosta!


  • Viherpeukusta (http://viherpeukku.com/catalog/) saa clonexia joka on itselläni toiminut hyvin. Aine on geelinä joten sitä on todella helppo annostellakin.
   Juurrutushormonien myynti on melkein kaikissa kaupoissa lopetettu koska nuo, "oikeat" juurrutushormonit ovat niin vahvaa tavaraa. Aiheuttavat siis ihmisille terveysriskejä jos niitä ei käsitellä tarpeellisin suojavarustein.

   Ja miksei "hamppu"kaupasta sitä kehtaisi käydä ostamassa? Omat kokemukseni ainakin ovat positiivisa, ihmiset siellä mukavia ja rentoja, näin ainakin viherpeukussa.

  • Hei,
   Juurrutushormonista en tiedä, mutta kokeile pätkiä pajua ämpäriin aimo kasa ja anna liota sen siellä vedessä useampi päivä. kun tällä vedellä kastelee kasvia pitäisi juurten kasvaa hienosti eli pajun juurtumis ominaisuudet seuraavat pajuveden mukana.

   • Kuullostaa mielenkiintoiselta tavalta juurruttaa pistokkaita, merileväuutehan on toinen mikä vopi edistää juurten kasvua.


  • Neudofix vaikkapa netanttilasta (8-9e), pitäisi olla aika hyvä vaikka ei oo ihan parhaasta päästä

  • Älä herranjestas vaan poikkea mihinkään erilaiseen mihin olet elämässäsi tottunut. Plisit tosiaan voinut saada jopa apua sieltä ja maailmankuvasi olisi saattanut romahtaa, herran jestas. Mitäs jos joku tuttava olisi sinut huomannut tohtineen käydä moisessa hampuusikeskittymässä? Olisi siinä ollut julkisivun paikkaamista kuin Hyacint Bukéella konsanaan

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Opettaja koulutus uusittava välittömästi. Ei vastaa tätä päivää.

   Kun näiden kiusaamisten ja tunnilla häiriköinti tapausten määrä näyttää vain lisääntyvän ja pahentuvan on opettajakoulutusta pakko muuttaa. Kolme asi
   Maailman menoa
   534
   3952
  2. Maisahan sen aloitti - pettämisen

   Tässä se nähtiin. Maisa petti Jaria JO viikko kihlajaisten jälkeen. Ai ai mikä tytsy. https://www.is.fi/ralli/art-2000006654320.html Ota ja lue totuus
   150
   2874
  3. Linnan juhlat on peruttu!

   Ne järjestetään toisella tavalla: https://yle.fi/uutiset/3-11568594
   Maailman menoa
   356
   1655