Riitta ja Niina

Kauppamatkustaja Raatikainen

Minulle hotelleissa yöpymisiä tulee vuoden mittaan parikymmentä, kaikki arkipäivinä. Ja joskus käy peikkomainen flaksi, usein ei. Nyt tapasin eräät siskokset eteläsuomalaisen hotellin yökerhossa keskiviikko iltana. Nuorempi siskoista oli tullut sisarensa luokse toiselta paikkakunnalta vaateostoksille ja seuraava viikonvaihde, heillä oli serkkunsa rippijuhlat. Molemmat tytöt olivat vielä kesälomalla ja keskellä viikkoa viihteellä.

Iltani alkoi kun olin työpäivän jälkeen käynyt saunassa ja uimassa. Tulin kahdeksalta ravintolaan syömään. Ruuan jälkeen ei ollut tarkoitus juoda mitään kun aamulla kuitenkin työt jatkuivat, mutta jotenkin ajauduin taas yökerhon puolelle. Ja kyllä siinä sitten muutama olut tuli otettua. Paikalla ei ollut aluksi kovin paljoa ihmisiä, mutta puolenyön aikaa paikka täyttyi. Huomasinkin siskokset heti heidän saapuessa paikalle. Moni muukin mies bongasi heidät ja tytöillä oli vientiä. Jatkuvasti joku jannu notkui heidän pöydässä.

Ajoitin itseni sopivaan saumaan kun vanhempi siskoksista, Riitta heistä oli hetken yksin pöydässä. Juttelimme ja tulimme juttuun niin hyvin, että jäin pöytään istumaan. Riitalla oli siniset silmät ja vaaleat hiukset jotka ylettyivät melkein hartioille. Päällä oli valkoinen pitsisysteemi pusero ja harmaat suorat housut, arkinen mutta hänen päällä hyvältä näyttävä asu. Rinnat ja perse näyttivät hyviltä ja muutenkin hyvä vartalo kun hän oli pitkä ja hoikka.

Hyvin nopeasti tutustuin myös siskoksista nuorempaan, Niinaan. En ensin uskonut heitä sisariksi, mutta päätellen suorasta puheesta ja vittuilusta toisilleen, ehkä se piti paikkansa. Niinalla oli jatkuvasti joku mies seurassa ja päätinkin automaattisesti paneutua vanhempaan siskoon Riittaan, ja tarkoitan kirjaimellisesti paneutua, jos vain loppuilta sujuisi minun suunnitelman mukaan.

Tanssittiin Riitan kanssa pariin otteeseen, juotiin ja juteltiin hauskoja, ja kyllähän Riitta sitten lämpenikin niin paljon, että olin aika varma että saan, varsinkin sen jälkeen kun hän kertoi olevansa joku aika sitten eronnut. Häiriötekijäksi uhkasi muodostua nuorempi sisko Niina. Niinaa haettiin miesten toimesta jatkuvasti tanssimaan ja Riitta kertoi hieman vittuuntuneena, että kaikki miehet aina ihastuvat pikkusiskoon. No enpä ihmettele, seksikäs pakkaus. Varmasti kaikki halusivat hänen jalkojen väliin ja se jos mikä isosiskoa ärsytti!

Niinalla oli päällä viikonlopun rippijuhlaan aiemmin päivällä ostamansa asu, joka oli nyt kuulemma siskon suuresta vastustuksesta huolimatta pitänyt laittaa kokeeksi päälle, kun he olivat näin extempore, yllättäen päättäneet lähteä ottamaan vain pari siideriä. Niinan asu oli kyllä minun mieleen, valko-pinkki hiaton pusero, farkkuhame, valkoiset ihon väriset sukkahousut ja vaaleat matalakorkoiset kengät. Hän oli juuri sitä mihin olin monta kertaa mielessäni toivonut hotellissa yöpyessäni törmääväni. Pitkät jalat, upea vartalo ja seksikäs kun mikä. Hame ei kunnolla näyttänyt persettä, mutta hoikasta vyötäröstä saatoin päätellä, että sekin oli upea. Kuvittelin vain miltä tuntuisi saada nuo jalat lantion ympärille tai hartioille, kuinka hyvältä hän tuntuisi takaapäin.

Yö eteni ja Niina sekaantui entistä enemmän minun ja Riitan keskusteluihin. Hän yritti entistä enemmän kiinnittää minun huomion häneen. Mutta Riitta tuntui sillä hetkellä kuitenkin realistisemmalta vaihtoehdolta saada pillua, koska pidin Niinan flirttailua vain leikkinä. Tosipaikan tullen hän kuitenkin jänistäisi ja jäisin ilman. Siispä lämmitin Riittaa parhaani mukaan ja onnistuin hyvin. Kello eteni ja lähestyi valomerkkiä. Tyttöjen ollessa samaan aikaan pöydässä, kysyin heidän jatkosuunnitelmista. Tilasimme vielä nopeasti yhdet juomat ja Niinakin pysyi pöydässä valojen syttymisen jälkeen vaikka muutama humalainen mies kävi häntä siinä kosiskelemassa.

Kysyin Riitalta lähtisikö hän minun hotellihuoneeseeni jatkoille. Niina kuuli kysymykseni ja vastasi, että tietenkin lähdemme. Riitta sanoi ärtyneenä siskolleen, että et sinä lähde, muistatko että sinä seurustelet. Niina vastasi että tietenkin muistan ja ei siinä ole mitään väärää jos hän lähtee mukaan. Selvä, se sopi minulle. Joimme lasit tyhjiksi ja suuntasimme kohti huonetta.

Kaivoin baarikaapista pikku pullot vodkaa ja whiskya ja sekoittelin sitä limunaatin kera meille kaikille sikavahvat ja pahanmakuiset paukut. Niinalle juoma maistui hyvin ja Riitta valitti paukun makua ja joi hyvin hitaasti siemaillen. Hän istui nojatuolissa ja oli vähän vittuuntunut pikkusiskolle ja napsutteli tv:n kanavia kaukosäätimellä. Tunnelma oli kyllä kireä, mutta nyt alkoi vuorostaan Niinan kanssa lämmetä enemmän sitä mukaa kun viina meni päähän, ja Riitta jatkoi murjottamista.

Alkoi olla kriittiset hetket valita kumman kanssa haluan sänkyyn. Niinpä unohdin Riitan kokonaan ja keskityin nyt Niinaan. Hetken päästä saimme Niinan kanssa loistavan idean. Pesuhuoneessa oli iso amme, kävisimme kimppakylvyssä. Kysyin Riitan mielipidettä ja hän sanoi että ei, meidän täytyy nyt lähteä kotiin.

"Ei lähdetä vielä, Riitta ole kiltti" pyysi Niina

"Sä et taida muistaa, että sulla on mies"

"Eihän tämä nyt mitään... "

"No mä lähden ainakin kotiin, tulet nyt tai jäät"

"Mä en lähde vielä minnekään" Niina huusi kiukkuisena

Seurasin huvittuneena tappelua. Riitta nappasi takkinsa, huusi vitun paskapää ja lähti huoneesta ovet paukkuen. Niina oli ihan raivoissaan,

"Vittu se on aina tommonen kusipää"

En puhunut hetkeen mitään. Niina oli ihan itku kurkussa ja istui sängyllä. Katsoin hänen sivuprofiiliaan tarkemmin ja se oli kaunis ja kiihottava, juuri sellainen kuin piti. Kauniit kasvot, sopivat rinnat, hoikka, pyöreä perse, pitkät hoikat sääret ja nätit jalat. Nousin ja menin hänen vierelle sängylle istumaan, ja kysyin, että tappeletteko useasti ja mitäs nyt, haluaako hän lähteä siskonsa perään. Ei halunnut. Juttelimme hänen ja siskonsa väleistä, poikaystävästä jonka kanssa menee nykyään huonosti, paineista opiskeluissa ja kaikista murheista. Silittelin häntä selästä ja niskasta, aina hetkittäin silittäen hiuksista tai reidestä. Kohta hän laski päänsä rinnalleni. Suutelin häntä niskaan ja korvan taakse. Niina puristeli reittäni ja siitä se sitten lähti etenemään.

Kaadoin hänet makuulle ja suutelimme himona. Avasin farkkuhameen napin ja vetoketjun ja ujutin sen pois päältä. Nostin hänen jalat koukkuun ja riisuin kengät, hyväilin nilkkoja, sääriä, reisiä, tiukkaa persettä samalla kun suutelimme ja kielet tutkivat toistemme suita. Olin himosta sekaisin ja Niinakin huohotti raskaasti ja äänteli, oih, ah. Kulli alkoi humalasta huolimatta olla juhlakunnossa. Nousin ylös ja riisuin häneltä sukkahousut ja valkoiset pitsialkkarit pois. Niina levitti jalat ja laskin pääni ihanasti tuoksuvaan jalkoväliin. Pillu oli jo liukas ja maistui makealle. Niina huokaili, voihki äänekkäästi ja työnsi lantiotaan eteenpäin kun lipitin klitorista ja runkkasin sormella reikää. Samaan aikaan taiteilin itseltäni housuja pois ja runkkasin kullia kovemmaksi.

Niina oli valmis. Kulli pystyssä laskeuduin hänen päälle ja työnnyin liukkaaseen reikään. Ihana pillu. Aloin työnnellä nautinnolla ja suutelimme kiihkeästi. Niina voihki, huohotti ja pyöritti lantiota kullini ympärillä. Hän oli yllättävän hyvä naimaan kuitenkin vasta reilut parikymppiseksi naiseksi. Alkoi tuntua tosi hyvältä. Halusin nähdä kunnolla hänen vartalon ja rinnat. Vetäydyin hetkeksi pois sisältä ja vedin hänet istumaan, riisuin pois puseron ja pitsirintsikat. Alta paljastuivat kovana nöpöttävät, ingmannin jukurttipurkin kokoiset pienet tisut, mallia suipot, törröt ja kiinteät. Kaadoin hänet takaisin makuulle ja riisuin oman puseroni pois. Suutelin rintoja ja pyöritin sormilla klittaa. Niina otti otteen kullistani ja runkkasi sitä kädellään. Hän oli loistava pano.

Työnnyin vielä lähetyssaarnaajassa hänen sisäänsä ja nostin jalat hartioilleni (lempiasentoni). Maistelin ja imin varpaita, nilkkoja ja sääriä. Työntelin pilluun välillä polvillaan ja välistä taas Nina oli kaksinkerroin allani ja panin kovaa ja syvälle. Hän huusi ja uikutti kuin pornofilmeissä, oih oih, uih, aaah... Näytti nauttivan todella paljon, tai sitten näytteli hyvin. Pillun litinästä ja liukkaudesta päätellen uskon ensimmäiseen vaihtoehtoon. Kääntelin hänet vielä kyljelleen ja mahalleen, ja lopuksi takaapäin. Työnnyin sisään, kiihdytin lantioni täyteen vauhtiin ja laukesin ääneen murahdellen koko lastin hänen pyöreän perseen ja selän päälle.

Niina valahti vatsalleen hokien,

"Voi vittu, taju lähtee" ja huohotti hengästyneenä, posket punaisena

Pyyhin spermat peittoon ja laskeuduin makuulle hänen viereen. Ihana laukeaminen, ihana pano. Makasimme jonkin aikaa alastomina toisiimme kietoutuen ja ylistimme kuinka hyvä pano kumpikin oli. Aika pian Niina soitti siskolleen ja kysyi, että missä olet ja sanoi hetken päästä tulevansa taksilla perästä. Tarjosin hänelle taksirahaa ja sen hän ottikin enempiä mukisematta. Kysyin voitaisiinko joskus toistekin tavata, mutta Niina sanoi ettei uskalla luvata mitään kun seurustelee jne. Sanoin ymmärtäväni ja että tämä oli hyvä näin. Molemmille jäi hyvä mieli.

Jep, joskus käy peikkomainen flaksi, mutta olen kuitenkin jälkeenpäin miettinyt että oi jospa kerrankin olisi ja saisi selvinpäin koko yön nussia moista kaunotarta niin voisi toteuttaa itseään ja fantasioitansa oikein kunnolla. Ja mielummin tietysti sisko mukaan leikkeihin.

6

23917

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jarkko 26v

      Oliko tuo ihan tositarina oikeasti? =)

      Ja kuinka vanha itse oot? Ja ettei kaupunki vaan ois ollut Turku? No ei se turku oleellista, itse vaan siellä ja mietin että näinkö pitäis käydä börsissä useammin =)

      Wau.. kunnon tarina, toivottavasti oli tosi =) Miten se niina lämpeskin sitten, ootko komee ja hyväkroppainen vaan enempikin hyvä suustasi noin verbaalisesti?

      Ja niina sanoi sua hyväksi panoksi koska vedit peruslähetyssaarnajalla ja sitten takaatapäin.. hmm.. onko sulla iso kulli? =)

      no niin.. hyvät jatkot joka tapauksessa, luen kyllä jos vielä kommentoit.

      • Kauppamatkustaja Raatikainen

        Kyllä juttu on tosi!
        Olen itse ikäloppu kolmekymppinen, mutta hyvin säilynyt. Tietysti olen komee ja puhun naiset pyörryksiin, kulli on tavallista isompi ;-)
        Kaupunkia voi vain arvailla. Muutenkin pelottaa julkaista näitä, mutta ei kai näistä muut tunnista kuin korkeintaan asianomaiset ja kaverit. Onko Börsiissä suihku amme ;-)


      • sultan
        Kauppamatkustaja Raatikainen kirjoitti:

        Kyllä juttu on tosi!
        Olen itse ikäloppu kolmekymppinen, mutta hyvin säilynyt. Tietysti olen komee ja puhun naiset pyörryksiin, kulli on tavallista isompi ;-)
        Kaupunkia voi vain arvailla. Muutenkin pelottaa julkaista näitä, mutta ei kai näistä muut tunnista kuin korkeintaan asianomaiset ja kaverit. Onko Börsiissä suihku amme ;-)

        Ehkäisynä oli vaan se että heitit mällit tytön iholle? Antaako naiset aina sun paljaalla panna?


      • Kauppamatkustaja Raatikainen
        sultan kirjoitti:

        Ehkäisynä oli vaan se että heitit mällit tytön iholle? Antaako naiset aina sun paljaalla panna?

        Kortsu jäi tosiaan laittamatta ja siksi roiskinkin perseelle. Seurustelevilla on onneksi yleensä joku ehkäisy ja jos ei ole niin kyllä tyttö sen sanoo. Viimeaikoina enemmän ja enemmän naiset ovat pyytäneet että jos voisi panna ilman kortsua kun he eivät pidä niistä? Itselläni on ollut niin hyvä tuuri, etten mitään tautia ole koskaan vielä saanut ja riippuu se kyllä paljon tytöstäkin panenko paljaalla vai en, tapauskohtaisesti.


      • Kauppamatkustaja Raatikainen
        Kauppamatkustaja Raatikainen kirjoitti:

        Kortsu jäi tosiaan laittamatta ja siksi roiskinkin perseelle. Seurustelevilla on onneksi yleensä joku ehkäisy ja jos ei ole niin kyllä tyttö sen sanoo. Viimeaikoina enemmän ja enemmän naiset ovat pyytäneet että jos voisi panna ilman kortsua kun he eivät pidä niistä? Itselläni on ollut niin hyvä tuuri, etten mitään tautia ole koskaan vielä saanut ja riippuu se kyllä paljon tytöstäkin panenko paljaalla vai en, tapauskohtaisesti.

        Lisäisin vielä tuohon edelliseen, että kyllähän se aina sitten pari viikkoa mietityttää kun paljaalla panee, että toivottavasti ei olisi saanut mitään tautia, mutta niin kun sanoin aiemmin, minulla on käynyt hyvä tuuri, ei koskaan mitään. Ja kannattaa vähän katsoa ketä panee.


    • flaf

      Muutamia Uusia tarinoita
      www.sunpoint.net/~legs/tarinat-etusivu.htm

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14826
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      184
      1784
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1124
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1123
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      64
      1046
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      981
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      980
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      976
    9. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      974
    10. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      973
    Aihe