Carinan katsastus ?

Jussi

Miten teillä Carinat vm.89-96 on mennyt katsastuksesta läpi.Eli siis onko mennyt eka kerralla läpi.Onko pitänyt vaihtaa osia esim.niveliä alustaan ja miten päästöt.Itse vaihdoin Carina E vm.93 Mondeoon vm.97 ja heti hylkäys katsastuksessa ja vielä uudempi auto, kun aiemmin omistamani se meni viime vuonnakin läpi heti eka kerralla.Pallonivel ja raidetangon pää väljät edessä ja pakoputkisto vuotaa ei mennyt päästö läpi.Ei tullut tuollaista eteen Carinan kanssa aina meni läpi.

Miten muilla Carinan omistajilla itsellä oli kaksi autoa Carina vm.90 ja 93 eikä koskaan tullut hylkäystä.Myös nuo niin sanotut kuluvat osat tuntuvat kestävän kauemmin eikä edes niitä tarvitse vaihtaa.Joten te muut Carinoilla ajavat oletteko joutuneet vaihtamaan osia katsastuksen läpi saamiseksi.Pitää miettiä paluuta takaisin Toyotaan jos tämä tälläista on.

Miten tämä uusin Avensis pärjää kestävyydessä noihin vanhoihin Carina malleihin verrattuna.Luulisi ainakin luotettavuuden olevan muita merkkejä edellä jos näitä uudempia pirssejä katselee.Niin jos vaihtaisi tuohon niin menisi varmaan katsastuksetkin läpi.

14

1906

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tero

      Ei tekisi mieli tunnustaa, mutta kerran on vanha Kaarina hylätty katsastuksesta. Syynä olivat ruostuneet jarrulevyt (edessä). Itseä ja omaa "taloudellista" ajotapaa tässä saa syyttää. Eivät jarrulevyt pysy kirkkaina, jos ei koskaan jarruttele.

      No auto on kuitenkin yli 15-vuotta vanha, ja aina aikaisemmin mennyt hettämällä katsastuksesta läpi. (Tiedän, koska on ollut uudesta asti perheessä)

      • katsastus

        itselläni on mennyt katsastuksesta laakista-91ruisku.viimeksi oli lampda arvot oli nippa nappa,aloin tutkimaan löytyi pakosarjasta kaksi hiushalkeamaa mikä aiheutti huonot lamdaarvot.toisessa carinassa sama juttu!


    • läpi

      93-v. Carina mennyt aina läpi. Katsastusmies sanoi että ei kannata tästä luopua kun on timantti. Halkeamia oli viime kerralla nivelien suojakumeissa, mutta niistä selvisin vaihdolla ja huomautuksella.

    • aina läpi

      Mulla menny aina läpi carinat. (Toinen menossa)
      Ja viimeksi jopa sanottiin että ei mahda mitään mutta edes huomautusta ei tule. :o) Sääti valotkin vielä siellä.
      Jännässä menen keväällä ja saas nähdä mitä silloin sanovat minun peltilehmästä. (carina E 95)

    • mies ja carina

      Viime katsastuksessa meni läpi, huomautus koiranluista takana ja pikku reiästä helmassa takarenkaan etupuolella. Auto Carina II -88, ajettu kohta 300tkm. Päästöt oli kohdillaan, ei syö öljyä vaihtovälillä, kulkee niin kuin pitääkin. Huono puoli on tuo ruostuminen, pientä kukkaa on siellä täällä kun on edellinen omistaja tainnut olla laiskempi hoitamaan koria.

    • ...

      Viisitoistavuotias carina meni keväällä tapansa mukaan hienosti katsastuksesta läpi. Sitten sen seuraaja, citikka, vaati kunnioitettavassa kolmen vuoden iässä uusinnan...

      Mutta kyllä katsastusmiehet tuntuivat vuosi vuodelta koputtelevan alustaa yhä tarkemmin vaikkei minulla erityisen ruosteista yksilöä ollutkaan.

      • Nimetön

        Mennyt aina lävitse katsastuksen, pientä vuotoa oikeassa iskunvaimentajasa, ei muuta vikaa.


    • julli

      ennen oli carina 2 -89, aina meni ekalla katsastuksesta läpi, enkä muista mitään autoon tehneeni normaali huoltojen lisäksi. Nyt 95 carina ja sama juttu. Katsastusmieskin muistaa aina kehua, että ei näissä ongelmia ole...

    • Kahdesta

      Kaarinasta... Carina 2 1.6 Xli -90 400tkm mittarissa. Ruostetta oli mutta kahtena vuonna jotka omistin meni heittämällä läpi. 2.0 Gli -89 300tkm mennyt myös läpi heittämällä neljänä vuonna peräkkäin... Ajettu tuolla aikavälillä n.70000km ainoastaan öljynvaihdoilla. Taitaa ruoste olla ainut vihollinen prkl! Onneksi sitäkään ei ole nykyisessä -89:ssä liikaa.

    • Arska

      Carina -97 0 päästöillä eka kerralla läpi katsastuksesta...

    • Lynyrd

      E -96 laihaseosfarkku englantilainen. Ollut minulla v.00 lähtien. Aina ensi yrittämällä, mutta kolme huomautusta. Rekisterikilven toinen valo takaa palanut, ajovaloen suuntaus väärässä ja suuntauksen moottorin toimimattomuus. Eka oma vika, toinen korjaamon huolimattommuus kolarikorjauksessa ja kolmatta ihmettelin ja a

    • Teuvo maanteiden kuningas

      Mallin -96 katsastin viime kesänä, eikä ollut ongelmia. Autolla on ajettu jo tai oikeastaan tämän perusteella vasta about 300 tkm.

    • jussaa

      Carina 2 vuosimallia 1988 on nyt hylätty katsastuksessa kahtena vuotena peräkkäin. Viime vuonna syynä oli reikä helmassa ja tänä vuonna meni iskarit vaihtoon. Molemmilla kerroilla menin ihan kylmiltään katsastukseen tarkistamatta mitään autosta. Täytyy tunnustaa että auto on ollut viime vuodet todella huonolla pidolla ja kovassa käytössä. Kilometrejä kertynyt 365 000. Eiköhän mene ensi vuonna taas kerrasta läpi kun on nyt uudet iskarit ja pohja massattu.

    • Anonyymi

      Carina2 vm 91, 20 kertaa katsastuksesta läpi heittämällä. Mittarissa oli 485000km kun möin carinan, jäkeen päin kduttanut myynti

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe