Miksi Aurorix otetaan ruokailun jälkeen?

Ruoka-ajat hakusessa

Voiko Aurorixia ottaa tyhjään vatsaan? Jos ei, niin miksi. Entäs, kun ohjeessa sanotaan, että ruokailun jälkeen. Haittaako jos syökin vielä lisää otettuaan Aurorixin?

4

463

Vastaukset

 • Eiköhän se oo vaan sitävastoin, että aika monista lääkkeistä tulee huono olo. Ja jos syö jotain alle, niin ei oksenna niin helposti. Ainakin mun lääkkeissä. Ja tuskin on väliä syökö päälle. Ei ne mihinkään"katoa".

 • Monet vahvat lääkkeet kuten särkylääkkeet ja antibiootit pitää ottaa ruokailun yhteydessä sen takia, että ne eivät vahingoita vatsalaukkua. Useimmat lääkkeet on hyvä ottaa ruuan jälkee siksi, että niiden imeytyvyys olisi parempi.

 • Apteekissa sanottiin, että ruokailun jälkeen (tai yhteydessä) otettuna saa parhaan hyödyn irti. Eli imeytynee ja reagoinee kehossa näin paremmin.

  • Tuskin se liittyy imeytymisen tehoon, vaan siihen, ettei ärsytä tyhjää mahalaukkua, tai suolistoa.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. 50
  1327
 2. Ota vielä kerran yhteyttä

  Ole kiltti. Koko ajan mietin miten voisin sanoa sulle että rakastan sua ja haluan sut ja meidät. Kun saisin siihen selvän merkin sulta niin en epäröi.
  Ikävä
  90
  965
 3. Samu Huberille myös syyte huumerikoksesta

  Pääseekö Samu samaan selliin Sohvi-bimbon kanssa?
  23
  521
 4. Vieläkin on taikaa...

  Juuri sinussa. Hyvä mieli tulee kun saan sinua aina nähdä. En tiedä miksi? Sinussa vain on jotain maagista. Mietin tässä tarkistettuani yhden jutun,
  Ikävä
  63
  438
 5. Miksi ihailet häntä?

  Onko jotenkin erityinen?
  Ikävä
  37
  401