KOHTA ALKAA RAHARYÖSTÖT..

!!!

myös Suomessa:
Tukholman poliisimestari varoittaa maahanmuuttajien rikollisuudesta

tukholma. Tukholman seudulla rahankuljetuksia tänä vuonna ryöstäneet ovat saaneet saaliikseen jopa kymmenien miljoonien eurojen arvosta käteistä, Tukholman läänin poliisimestari sanoo Helsingin Sanomien haastattelussa.
Poliisimestari Carin Götbladin mukaan lähes poikkeuksetta ryöstöliigat tulevat Suur-Tukholman lähiöistä, joihin on kasvanut syrjäytyneiden maahanmuuttajanuorukaisten sukupolvi.

Avustuksilla elämään tottuneiden pakolaisperheiden nuoret ajautuvat Götbladin mukaan helposti kovan rikollisuuden piiriin. Hän vaatii alentamaan mm. kielitaitovaatimuksia maahanmuuttajien työllistymisen helpottamiseksi.
”Ruotsissa on kipeä keskustelunaihe, että passivoimme ihmisiä. Ihmiset oppivat elämään avustuksilla, eivätkä opi ruotsia”, Götblad sanoo.

Väkivaltaisten ryöstöjen valtavat saaliit ovat Götbladin mukaan seurausta Ruotsin epäonnistuneesta pakolaispolitiikasta, joka on 1980-luvulta alkaen kasvattanut lähiöihin syrjäytyneiden maahanmuuttajanuorukaisten sukupolven.
"Monet tulevat perheistä, joissa yhdelläkään aikuisella ei ole töitä", Götblad kuvaa ryöstöihin osallistuneita. He kuuluvat jengeihin, joilla on juurensa lähes poikkeuksetta Suur-Tukholman lähiöissä. Näihin on vuosien varrella pakkautunut sosiaalisia ongelmia, joita Götblad on kuvannut ruutitynnyriksi.

Alkusyksystä Tukholman seutua ravisutti kaksi hätkähdyttävää aseellista ryöstöä ja mellakka, joka huipentui rynnäkkökivääritulitukseen poliisiasemaa vastaan. Tänä vuonna tehdyistä 31:stä rahankuljetusauton ryöstöstä 26 on tehty Tukholman läänissä. Lähes poikkeuksetta rikoksista epäiltyjen joukossa on maahanmuuttajia.
Ryöstäjät ovat pääsääntöisesti konetuliasein varustautuneita ja operaatiot näyttäviä sekä tarkoin suunniteltuja.

2

1173

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mutta väistämätön

      Nämä ovat erittäin kaliita virheitä, joita asioita ymmärtämättömät poliitikot tekevät. Täyttävät maamme niillä pakolaisilla, jotka ovat jo lähtökohtaisesti vihollisia meille. Siis heidän näkökulmastaan. Mutta tämä kaikki on oman äänestyskäyttäytymisemme tulosta, valitettavasti. Vuosaaresta on hyvää vauhtia kehittymässä samanlainen asumalähiö, jossa lähitulevaisuudessa ei uskalla kulkea ulkona, ei päivällä eikä yöllä. Eikä tämä ole mitään pirujen seinille maamailua, vaan fakta, se tullaan näkemään. Hellämieliset ja pilvissäleijailevat naispoliitikot(etupäässä Tarja Halonen) puhuvat niin lapsellisen kauniisti monikulttuurisesta tulevaisuudesta jossa hyvinpukeutuneet gollegenuoret (niin mustat kuin valkoisetkin) käyskentelevät sopuisasti rintarinnan yhdessä eläen ja arkeaan jakaen. Todellisuus on kuitenkin aivan jotakin muuta. Islamisti lapset käyvät koraanikoulun jossakin vaiheessa, ja sen jälkeen he ovat potentiaalisia tappajiamme, vaikka olisivatkin olleet joskus tarhassa ja ekalla luokalla hyviä kavereita. Jotenkin tulee mieleen menneiden aikojen Walt Disney:n piirrossatu Topi ja Tessu. Islamin tarkoitushan on surmata kaikki sionistit ja kristityt ja heidän kanssan myötäelävät, ja nekin, jotka eivät usko mihinkään muuhun kuin selvään setelirahaan. Päättäjämme ainoastaan levittävät punaista mattoa näille kauhistuttaville pyrkimyksille jotka ovat todellinen uhka ja pitkäntähtäimen suunnitelma.

      Ja kaikki tälläisten kauhu näkemysten esittäjät leimataan rasisteiksi ja työelämästä syrjäytyneiden hourupäiden sekoiluksi, johon kenenkään ei pidä suhtautua vakavasti. Minua todella pelottaa se tulevaisuus, joka omia lapsiani odottaa tässä mielessä. Yhdysvallat sai maksaa tästä avarakatseisuudesta kovan hinnan, vaikkakin itse kyllä kaivoivat verta nenästään. Avaimet ovat meidän omissa käsissämme, joten katsokaa tarkkaan ,jos haluatte muutosta, ketä äänestätte seuraavissa vaaleissa.

      • kysyä

        mitä tarkoitat tuolla yhdysvallat viittauksella?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      140
      10192
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      53
      2944
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      204
      2769
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2097
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1858
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1679
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1577
    8. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1566
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1533
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1358
    Aihe