Läksyt tekemättä

Lihava koulutyttö

Olin juuri aloittanut lukion ja kärsin todella suuresta motivaatiovajauksesta. Tunteja jäi väliin ja läksyihin en kiinnittänyt mitään huomiota.

Muutaman viikon jälkeen matematiikan opettajani Mikko, noin 53v setä, pyysi minua jäämään keskustelemaan opiskelusta tunnin jälkeen. Matematiikan tunnit olivat päivän viimeiset ja kaikki muut olivat jo poistuneet kotiin. Mikko alkoi utelemaan kaikenlaista, hän oli huomannut, ettei opiskelu innosta minua ja että minulla ei ollut mitään toivoa päästä kurssista enää läpi. Siinä vaiheessa havahduin katsomaan itseäni peilistä. Anelin Mikkoa antamaan minulle edes säälistä viitosen kurssiarvosanaksi. Mikko selitteli, ettei se ole mahdollista, koska panokseni opiskeluun oli ollut olematonta. Epätoivoissani päädyin siihen, että ehdotin seksiä hänen kanssaan.

Tästä Mikko innostui. Hän alkoi samantien kähmimään rintojani ja hieromaan pilluani kireiden farkkujen päältä. Olin hetkessä aivan kostea ja nännini näkyivät selvästi napapaitani lävitse. Aloin hieromaan Mikon kullia housujen läpi ja avasin hänen vyönsä ja riisuin sekä itseni että opettajani. Otin hänen kalunsa suuhuni ja pyörittelin kieltäni hänen mahtavan terskansa ympärillä. Nuolin hänen kivespusseja ja pyysin Mikkoa panemaan minua kunnolla joka reikään.

Menin makuulle opettajanpöydälle ja levitin haarani hänelle. Neitsytpilluni oli ihan märkä kiimasta, olen aina haaveillut vanhoista sedistä ja leluna olemisesta. Mikko tunki kyrpänsä pilluuni ja alkoi nussimaan minua rajusti. Pyysin Mikkoa korkkaamaan perseeni ja pian hän olikin peräaukossanu mahtavan kullinsa kanssa. Kipu tuntui voimakkaalle, mutta nautin siitä kun Mikko puristeli isoa ja leveätä persettäni. Tunsin voimakasta himoa saada imeä hänen paskaista kulliaan ja pyysin häntä antamaan munansa suuhuni. Vatkasin sitä voimakkaasti imien edes takaisin, samalla tavalla kuin olen pornopätkissä nähnyt naisten tekevän.

Mikko alkoi olla jo lähellä orgasmia. Nopeasti ohjasin munan pilluuni ja käskin häntä tulemaan sisääni nopeasti. Muna liikkui edes takaisin nopeassa tahdissa ja aloin tuntea supistelua alapäässäni. Pian sain mahtavan orgasmin, parhaan ja ensimmäisen elämässäni. Mikko laukesi lähes samaan aikaan ja tunsin, kuinka pilluni täyttyi lämpimästä lemmenmahlasta. Laukeamisen jälkeen Mikko vielä nuoli minulle pari orgasmia, mutta ne olivat pieniä ensimmäiseen verrattuna. Uteliaana nuolemisen jälkeen kastoin sormeni pillussani, että saisin myös maistaa spermaa ensimmäisen kerran elämässäni. Maku oli niin kiihottava, että suorastaan valuin kiimanestettä, ja Mikko huomasi sen.

Niinkin vanhaksi Mikon muna oli kohonnut paraatikuntoon nopeasti ja pian hän taas oli sisälläni... Siitä lähtien olen odottanut jokaista matematiikan tuntia, sillä olen tarjonnut Mikolle nuorta tavaraani aina joka tunnin päätteeksi. Joka kerta Mikko on suostunut ja en voi kuin kehua hänen taitojaan. Nyt lukion loppupuolella en tiedä mitä tekisin: viikottaiset panot Mikon kanssa ovat ainoa asia mitä odotan. Vanhemman miehen muna on ihana asia nuoren tytön pillussa.

Mira 88

1

9583

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • bi-mies47

   Kivahan sitä oli nussiskella nuoren koululikan kanssa. Tiedoksi en antanu likalle hyväksyttävää numeroo. Vähän oli tyttö katkera. Eipä ollu eka kerta kun joku likka anto mulle pillua parempien numeroiden toivossa. Onko muuten muilla opettajilla samoja kokemuksia?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Puhut olevasi hyvä ja kiltti ihminen

   Mutta todellisuudessa oletkin itsekeskeinen ja omahyväinen. Kaiken pitää pyöriä sinun ympärilläsi, kuten esimerkiksi tää
   Ikävä
   148
   1470
  2. Nainen kaunokainen

   Mitä teet tänään illalla?
   Ikävä
   42
   1007
  3. Olisin halunnut...

   Olisin halunnut jutella kaikki asiat selväksi. Olen joskus kirjoittanut tänne huonossa mielentilassa ja todella ajattele
   Ikävä
   86
   998
  4. Kimmo Kivelä mikä pösilö.

   Kirkkoherra kehtaa kitistä saamastaan kunniamerkistä. Onpa törkee äijä. Ei niin pientä ojaa että meidän kirkkoherralla
   Kiuruvesi
   11
   958
  5. Kulta miten menee

   Mitä tunnet nyt.
   Ikävä
   61
   811
  6. Palasina edelleen ja paras pala hukassa loppuun asti

   💞 Mä et ketään viereeni kaipaa Itselleni toistelen et kaikki hyvin on En tahdo et kukaan Perääni soittaa Helpompi on o
   Ikävä
   113
   774
  7. No jos sulla on muitakin ottajia

   niin siitäpä sitten vaan. Ehkä niitä on sitte helpompi lähestyä! Eikait tämmöistä vaikeaa ujoa tapausta hittovie kannata
   Ikävä
   45
   768
  8. Paljonko sinulla nainen on velkaa tai säästöjä?

   Sitä tässä mietin jatkoa ajatellen.
   Ikävä
   105
   760
  9. Tänään on mun viimeinen päivä kanssas Sun

   Tänään on mun viimeinen päivä Kanssas sun, täydellinen Ennenkuin mun mentävä on Kaihtimien välistä valo Tunkeutuu uniisi
   Ikävä
   175
   721
  10. Nyt faktoja tiskiin mies

   Kerro kaikki syyt miksi en kiinnosta. Arvaan jo joitain, mutta haluan kuulla ne sinulta.
   Ikävä
   68
   721
  Aihe