Läksyt tekemättä

Lihava koulutyttö

Olin juuri aloittanut lukion ja kärsin todella suuresta motivaatiovajauksesta. Tunteja jäi väliin ja läksyihin en kiinnittänyt mitään huomiota.

Muutaman viikon jälkeen matematiikan opettajani Mikko, noin 53v setä, pyysi minua jäämään keskustelemaan opiskelusta tunnin jälkeen. Matematiikan tunnit olivat päivän viimeiset ja kaikki muut olivat jo poistuneet kotiin. Mikko alkoi utelemaan kaikenlaista, hän oli huomannut, ettei opiskelu innosta minua ja että minulla ei ollut mitään toivoa päästä kurssista enää läpi. Siinä vaiheessa havahduin katsomaan itseäni peilistä. Anelin Mikkoa antamaan minulle edes säälistä viitosen kurssiarvosanaksi. Mikko selitteli, ettei se ole mahdollista, koska panokseni opiskeluun oli ollut olematonta. Epätoivoissani päädyin siihen, että ehdotin seksiä hänen kanssaan.

Tästä Mikko innostui. Hän alkoi samantien kähmimään rintojani ja hieromaan pilluani kireiden farkkujen päältä. Olin hetkessä aivan kostea ja nännini näkyivät selvästi napapaitani lävitse. Aloin hieromaan Mikon kullia housujen läpi ja avasin hänen vyönsä ja riisuin sekä itseni että opettajani. Otin hänen kalunsa suuhuni ja pyörittelin kieltäni hänen mahtavan terskansa ympärillä. Nuolin hänen kivespusseja ja pyysin Mikkoa panemaan minua kunnolla joka reikään.

Menin makuulle opettajanpöydälle ja levitin haarani hänelle. Neitsytpilluni oli ihan märkä kiimasta, olen aina haaveillut vanhoista sedistä ja leluna olemisesta. Mikko tunki kyrpänsä pilluuni ja alkoi nussimaan minua rajusti. Pyysin Mikkoa korkkaamaan perseeni ja pian hän olikin peräaukossanu mahtavan kullinsa kanssa. Kipu tuntui voimakkaalle, mutta nautin siitä kun Mikko puristeli isoa ja leveätä persettäni. Tunsin voimakasta himoa saada imeä hänen paskaista kulliaan ja pyysin häntä antamaan munansa suuhuni. Vatkasin sitä voimakkaasti imien edes takaisin, samalla tavalla kuin olen pornopätkissä nähnyt naisten tekevän.

Mikko alkoi olla jo lähellä orgasmia. Nopeasti ohjasin munan pilluuni ja käskin häntä tulemaan sisääni nopeasti. Muna liikkui edes takaisin nopeassa tahdissa ja aloin tuntea supistelua alapäässäni. Pian sain mahtavan orgasmin, parhaan ja ensimmäisen elämässäni. Mikko laukesi lähes samaan aikaan ja tunsin, kuinka pilluni täyttyi lämpimästä lemmenmahlasta. Laukeamisen jälkeen Mikko vielä nuoli minulle pari orgasmia, mutta ne olivat pieniä ensimmäiseen verrattuna. Uteliaana nuolemisen jälkeen kastoin sormeni pillussani, että saisin myös maistaa spermaa ensimmäisen kerran elämässäni. Maku oli niin kiihottava, että suorastaan valuin kiimanestettä, ja Mikko huomasi sen.

Niinkin vanhaksi Mikon muna oli kohonnut paraatikuntoon nopeasti ja pian hän taas oli sisälläni... Siitä lähtien olen odottanut jokaista matematiikan tuntia, sillä olen tarjonnut Mikolle nuorta tavaraani aina joka tunnin päätteeksi. Joka kerta Mikko on suostunut ja en voi kuin kehua hänen taitojaan. Nyt lukion loppupuolella en tiedä mitä tekisin: viikottaiset panot Mikon kanssa ovat ainoa asia mitä odotan. Vanhemman miehen muna on ihana asia nuoren tytön pillussa.

Mira 88

1

9616

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • bi-mies47

      Kivahan sitä oli nussiskella nuoren koululikan kanssa. Tiedoksi en antanu likalle hyväksyttävää numeroo. Vähän oli tyttö katkera. Eipä ollu eka kerta kun joku likka anto mulle pillua parempien numeroiden toivossa. Onko muuten muilla opettajilla samoja kokemuksia?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      378
      3720
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      209
      1823
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      67
      1384
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      152
      1275
    5. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      165
      923
    6. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      883
    7. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      57
      880
    8. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      117
      860
    9. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      49
      840
    10. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      839
    Aihe