Zeppelin 1830

Kille

Ihmettelen kun ostaja ilmaisi postimerkissäni olevan huono hammastus, koko merkkiähän ei oltu ikinä käytetty, kertoi tämän vähentävän arvoa, yrittikö hän narrata vai puhuiko hän asiaa, kyseessä oli zeppelin 1830. Mikähän nykyinen myyntiarvo ko. merkillä mahtaa olla?

28

10075

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • kopiokoneen käyttäjä

   Se on täysin arvoton valokopio!

  • Kille

   niin hienoja kopiokoneita, aito on.

  • ihmeen?

   Zeppelin 1830? Oikea vuosiluku on kai 1930.

   • killer89

    se oikee vuosiluku on kyl 1930, mut painoivat vahongos muutama sataa "1830" merkkiä :D


  • Kille

   Zeppelin postimerkki-arkin 28. postimerkissä on virhepainama eli 1830 eikä 1930 niinkuin olisi pitänyt olla, tämän vuoksi kyseinen merkki (1830) lienee arvokas.

   • Kille

    Se olikin arkin kohdassa nro 86.


  • killer89

   ei se oo muuta ku n.5000€:n arvonen :D

  • minätässä

   merkki on 1830- tai 1930-luvulta, niin on käytännössä arvoton. Tuon ikäisiä merkkejä ei postilaitos enää hyväksy. Heitä roskikseen.

  • Viisas veto

   Hyvä että hokasit täältä kysyä. Täällä ne oikeat asiantuntijat ovat. Kokeileppas polttaa sitä merkkiä nurkasta vähän sytkärillä. Jos se ei syty palamaan niin se saattaa olla kopio, mutta jos se syttyy niin se on aito. Pieni palaminen ei sellaisen merkin hintaa laske kun niitä on niin vähän ja saattaa jopa nostaa sen merkkisi arvoa, sillä palaneita merkkejä ei tiettävästi ole yhtään ja sitten olisi yksi.

  • killer89

   Jos
   Kirjoittanut: minätässä 4.11.2005 klo 16.01

   merkki on 1830- tai 1930-luvulta, niin on käytännössä arvoton. Tuon ikäisiä merkkejä ei postilaitos enää hyväksy. Heitä roskikseen.

   ja paskat, se o 5000€:n arvonen. olekko pöntöstäs laho?

   • killer89

    Hyvä että hokasit
    Kirjoittanut: Viisas veto 4.11.2005 klo 22.56

    Hyvä että hokasit täältä kysyä. Täällä ne oikeat asiantuntijat ovat. Kokeileppas polttaa sitä merkkiä nurkasta vähän sytkärillä. Jos se ei syty palamaan niin se saattaa olla kopio, mutta jos se syttyy niin se on aito. Pieni palaminen ei sellaisen merkin hintaa laske kun niitä on niin vähän ja saattaa jopa nostaa sen merkkisi arvoa, sillä palaneita merkkejä ei tiettävästi ole yhtään ja sitten olisi yksi.

    sullaki tuntuu leikkaavan hyvin X)
    mahakko ees tietää mikä postimerkki on?


   • tonen puoli

    Kaveri on heittänyt herjan ja odottelee hymy suupielessä tällaisia kommentteja!


  • killer89

   ps. zeppelin merkit on ARVOKKAIMILLAAN juuri käyettynä :D

   = se yritti kusettaa

  • postimerkkeilijä 98

   zeppeli merkin arvo on noin 220,00-500,00.en huijaa sillä se lukee uusimmassa lape postimerkki luettelossa.

   • Leima otsassa

    LAPEn hinnastossa voi lukea mitä vaan...Yritäpä myydä heille, niin totuus paljastuu. Ostavat merkin murto-osalla oikeasta hinnasta...Koko filatelia on kusetusta.


  • Jason95

   Ei aito Zeppelin- virhepainama ole 5000 euron arvoinen, turha johtaa harhaan. Pari tonnia voi olla lähempänä totuutta.

   • Anonyymi

    "aito virhe", kai tajuat itsekin että puhuit juuri itsesi pussiin?


  • ronde_68

   Zeppelin-virhepainama 1830 on sinänsä harvinaisuus. Niitä painettiin vain 500 kappaletta: 1 merkki per 100 kappaleen arkki. Postimerkkiluettelon hinta antaa vain suuntaa merkin arvosta. Todellinen hinta on se, millä kauppoja syntyy esim. huutokaupoissa.

   Käyttämättömässä merkissäkin voi olla hampaissa vikaa, jos se on revitty aikanaan huolimattomasti irti arkista tai sitä on käsitelty/säilytetty huonosti. Hammasvika alentaa aina merkin arvoa. Halpojen merkkien kohdalla hammasvika tekee niistä yleensä arvottomia. Zeppelin 1830:n kohdalla hammasviallisellakin on jotain arvoa - ei kuitenkaan samaa kuin virheettömällä kappaleella.

   • Fila2012

    Näyttäisi nytkin olevan tuo virhepainama myynnissä Suomen Filateliapalvelun huutokaupassa! Lähtöhinta 1500 euroa. Samainen firma myi syksyn huutokaupassa neljä noita virhepainamaa!


   • Jaakoppi3558

    Muiden muassda Lauri Peltosen uusimmat luettelot eivät enää hinnoittele Zeppelnin virheipainamaa. Sitä on vaikea saad ja sen hnta määräytyy kysynnän ja tarjonnan lakien mukaan. SAitona lerimattuna sditä tusdkin dsaa alle 5000 euron. Sehän oli virallisesti käytösä vain yhden päivän.


  • insinööööööriiiiii

   juu... kaikki kusettaa täl blogil!!

  • Vaarin kokoelma

   Mulla onkin "Led Zeppelin" virhepainama kyseisestä merkistä. Samoin löytyy useita "Anus" virhepainamia Aunus-merkeistä.

  • mach58

   älä usko,jos siinä on leima 1830 se on arvokas,se on oikeesti tehty 1930,se on virhepainama,hammastus voi olla huono,huijata yritti,niitä on väärennöksinä kylläkin,jos on aito niin onnittelen

   • Filateelaaja

    1830 ja 1930 merkkejä on markkinoilla väärennettynä aivan liian paljon. Ennen ostoa pitäisi varmistua aitoudesta - mielellään aitoustodistuksella.
    1930 hinta pyörii siinä 40-100€ riippuen laadusta ja siitä onko postituore vai leimattu. 1830 leimattuna on kallis, postituoreena 1200-2000€ leimattuna ainakin tuplat. Haluttu ja himoittu merkki jota ei kaikille riitä.

    Huono hammastus tai muu virhe kunnossa voi pudottaa hintaa huomattavastikin.
    LaPen hinnat ovat vain suuntaa antavia siitä millä hinnalla he myyvät merkin sinulle. Tosin heilläkin on aika paljon tikimisvaraa hinnoissa.


  • TehdäänKaupat

   Kyllä se valitettavasti on väärennös on siten arvoton. Olen ammattikeräilijä numismaatikko ja erikoistunut näihin Zeppelin merkkeihin. Oliko tuossa merkissä takana punaisella numerointi 86? jos puuttuu on makulatuuria pahoittelen. Mielenkiinnosta kyllä tutkisin sen merkin paperilaatua siihen aikaan 30-luvulla käytettiin sellufluidiaatti xenox 3b:tä papereissa, se on hieman myrkyllistä mutta kunhan että kovin koskettelisi merkkiä käsin? Pinseteillä mielummin. Voisimmeko tavata vaikka Keimolan Kesoililla tai jossain, maksaisin siitä merkistä kyllä hyvän hinnan teille 15 euroa. Auttaisitte näin meitä Filatelistejä tässä tutkimuksiemme maailmassa. Voitte laittaa sähköpostiakin pikaisesti osoitteeseen: luottofilatelisti@suomi34.di

   • KeimolanAjot

    Ei ollut luotettava esitys.


  • filistelijä

   " Oliko tuossa merkissä takana punaisella numerointi 86? jos puuttuu on makulatuuria pahoittelen". Asiahan on juuri päinvastoin...alkuperäisessä merkissä ei ole mitään numerointia takana. Ns omistajanumeroinnin on joku älykääpiö voinut merkkiinsä laittaa - mutta en suosittele lisäämään mitään merkintöjä merkkeihin.

  • Anonyymi

   Jos joku tätä blogia vielä lukee, suosittelen ottamaan suoraa yhteyttä nabur@hotmail.com, ostan makulatuurit sekä aidot virheelliset suoraan käteisellä. Jos numero on makuloitu voi kyseessä olla aito jäljennös. Myös aidolliset ilman numerolisointia ja punaista tekstiä voi tarjota. Kysy lisää mös suoraan täällä!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. En minä alussa sua pitänyt kauniina

   Mutta nyt olet silmissäni maailman ihanin nainen. En edes käsitä, mitä tapahtui. Pikkuhiljaa muutuit silmissäni haluttavimmaksi naiseksi koko maailmas
   Tunteet
   175
   2080
  2. Tämäkin vielä! Steppi suviseuroissa

   Nyt on maailmankirjat sekaisin, En ollut uskoa silmiäni. Selvänä teltassa lauloi muiden mukana.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   63
   1908
  3. Voisitko mies kirjoittaa

   Jotain kivaa ja siten että tunnistaisin itseni varmasti? Ei ilkeilyjä..
   Ikävä
   48
   1035
  4. Kirjoitan sulle sydämestäni

   Syvin toiveeni on päästä kanssasi suhteeseen, saada tutustua sinuun ja että sinäkin tuntisit minut sellaisena kuin olen. Minulla on paljon rakkautta s
   Tunteet
   53
   738
  5. uskallatkohan laittaa

   Kerro jotain mistä sinussa pidän? Tunnemme toisemme riittävän hyvin tietääksemme toisistamme nämä asiat melko osuvasti.
   Ikävä
   36
   722
  6. Homseksuaaliksi syntyminen - vuosisadan sumutus?

   Tieteellinen fakta on ettei homoseksuaaliksi voi syntyä vaan homoseksuaaliksi ruvetaan. Tätä kylmää ja itsestäänselvää tosiasiaa ei aivan viime vuosik
   Luterilaisuus
   254
   672
  7. Meillä on vain telepaattinen suhde

   Tai siis mulla suhun. Yksipuolinen se on, ja romanttinen kaikesta huolimatta. Mielikuvitus korvaa sen, mitä ei koskaan ollut.
   Ikävä
   61
   670
  8. Ei tiemme enää kohtaa

   Joten älä odota, että ilmestyisin elämääsi. Se, mitä on tapahtunut on mennyttä, eikä sitä enää saa takaisin. Voi olla, että et näe minua pitkään aikaa
   Ikävä
   69
   646
  9. Body count

   Sanotaan että miehellä tulevaisuus ratkaisee ja naisella menneisyys kun etsitään oikeasti vakavaan parisuhteeseen toista. Jos naisella paljastuu oleva
   Sinkut
   238
   619
  Aihe