Zeppelin 1830

Kille

Ihmettelen kun ostaja ilmaisi postimerkissäni olevan huono hammastus, koko merkkiähän ei oltu ikinä käytetty, kertoi tämän vähentävän arvoa, yrittikö hän narrata vai puhuiko hän asiaa, kyseessä oli zeppelin 1830. Mikähän nykyinen myyntiarvo ko. merkillä mahtaa olla?

32

11904

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kopiokoneen käyttäjä

      Se on täysin arvoton valokopio!

    • Kille

      niin hienoja kopiokoneita, aito on.

    • ihmeen?

      Zeppelin 1830? Oikea vuosiluku on kai 1930.

      • killer89

        se oikee vuosiluku on kyl 1930, mut painoivat vahongos muutama sataa "1830" merkkiä :D


    • Kille

      Zeppelin postimerkki-arkin 28. postimerkissä on virhepainama eli 1830 eikä 1930 niinkuin olisi pitänyt olla, tämän vuoksi kyseinen merkki (1830) lienee arvokas.

      • Kille

        Se olikin arkin kohdassa nro 86.


    • killer89

      ei se oo muuta ku n.5000€:n arvonen :D

    • minätässä

      merkki on 1830- tai 1930-luvulta, niin on käytännössä arvoton. Tuon ikäisiä merkkejä ei postilaitos enää hyväksy. Heitä roskikseen.

    • Viisas veto

      Hyvä että hokasit täältä kysyä. Täällä ne oikeat asiantuntijat ovat. Kokeileppas polttaa sitä merkkiä nurkasta vähän sytkärillä. Jos se ei syty palamaan niin se saattaa olla kopio, mutta jos se syttyy niin se on aito. Pieni palaminen ei sellaisen merkin hintaa laske kun niitä on niin vähän ja saattaa jopa nostaa sen merkkisi arvoa, sillä palaneita merkkejä ei tiettävästi ole yhtään ja sitten olisi yksi.

    • killer89

      Jos
      Kirjoittanut: minätässä 4.11.2005 klo 16.01


      merkki on 1830- tai 1930-luvulta, niin on käytännössä arvoton. Tuon ikäisiä merkkejä ei postilaitos enää hyväksy. Heitä roskikseen.


      ja paskat, se o 5000€:n arvonen. olekko pöntöstäs laho?

      • killer89

        Hyvä että hokasit
        Kirjoittanut: Viisas veto 4.11.2005 klo 22.56


        Hyvä että hokasit täältä kysyä. Täällä ne oikeat asiantuntijat ovat. Kokeileppas polttaa sitä merkkiä nurkasta vähän sytkärillä. Jos se ei syty palamaan niin se saattaa olla kopio, mutta jos se syttyy niin se on aito. Pieni palaminen ei sellaisen merkin hintaa laske kun niitä on niin vähän ja saattaa jopa nostaa sen merkkisi arvoa, sillä palaneita merkkejä ei tiettävästi ole yhtään ja sitten olisi yksi.

        sullaki tuntuu leikkaavan hyvin X)
        mahakko ees tietää mikä postimerkki on?


      • tonen puoli

        Kaveri on heittänyt herjan ja odottelee hymy suupielessä tällaisia kommentteja!


    • killer89

      ps. zeppelin merkit on ARVOKKAIMILLAAN juuri käyettynä :D

      = se yritti kusettaa

    • postimerkkeilijä 98

      zeppeli merkin arvo on noin 220,00-500,00.en huijaa sillä se lukee uusimmassa lape postimerkki luettelossa.

      • Leima otsassa

        LAPEn hinnastossa voi lukea mitä vaan...Yritäpä myydä heille, niin totuus paljastuu. Ostavat merkin murto-osalla oikeasta hinnasta...Koko filatelia on kusetusta.


    • Jason95

      Ei aito Zeppelin- virhepainama ole 5000 euron arvoinen, turha johtaa harhaan. Pari tonnia voi olla lähempänä totuutta.

      • Anonyymi

        "aito virhe", kai tajuat itsekin että puhuit juuri itsesi pussiin?


    • ronde_68

      Zeppelin-virhepainama 1830 on sinänsä harvinaisuus. Niitä painettiin vain 500 kappaletta: 1 merkki per 100 kappaleen arkki. Postimerkkiluettelon hinta antaa vain suuntaa merkin arvosta. Todellinen hinta on se, millä kauppoja syntyy esim. huutokaupoissa.

      Käyttämättömässä merkissäkin voi olla hampaissa vikaa, jos se on revitty aikanaan huolimattomasti irti arkista tai sitä on käsitelty/säilytetty huonosti. Hammasvika alentaa aina merkin arvoa. Halpojen merkkien kohdalla hammasvika tekee niistä yleensä arvottomia. Zeppelin 1830:n kohdalla hammasviallisellakin on jotain arvoa - ei kuitenkaan samaa kuin virheettömällä kappaleella.

      • Fila2012

        Näyttäisi nytkin olevan tuo virhepainama myynnissä Suomen Filateliapalvelun huutokaupassa! Lähtöhinta 1500 euroa. Samainen firma myi syksyn huutokaupassa neljä noita virhepainamaa!


      • Jaakoppi3558

        Muiden muassda Lauri Peltosen uusimmat luettelot eivät enää hinnoittele Zeppelnin virheipainamaa. Sitä on vaikea saad ja sen hnta määräytyy kysynnän ja tarjonnan lakien mukaan. SAitona lerimattuna sditä tusdkin dsaa alle 5000 euron. Sehän oli virallisesti käytösä vain yhden päivän.


    • insinööööööriiiiii

      juu... kaikki kusettaa täl blogil!!

    • Vaarin kokoelma

      Mulla onkin "Led Zeppelin" virhepainama kyseisestä merkistä. Samoin löytyy useita "Anus" virhepainamia Aunus-merkeistä.

    • älä usko,jos siinä on leima 1830 se on arvokas,se on oikeesti tehty 1930,se on virhepainama,hammastus voi olla huono,huijata yritti,niitä on väärennöksinä kylläkin,jos on aito niin onnittelen

      • Filateelaaja

        1830 ja 1930 merkkejä on markkinoilla väärennettynä aivan liian paljon. Ennen ostoa pitäisi varmistua aitoudesta - mielellään aitoustodistuksella.
        1930 hinta pyörii siinä 40-100€ riippuen laadusta ja siitä onko postituore vai leimattu. 1830 leimattuna on kallis, postituoreena 1200-2000€ leimattuna ainakin tuplat. Haluttu ja himoittu merkki jota ei kaikille riitä.

        Huono hammastus tai muu virhe kunnossa voi pudottaa hintaa huomattavastikin.
        LaPen hinnat ovat vain suuntaa antavia siitä millä hinnalla he myyvät merkin sinulle. Tosin heilläkin on aika paljon tikimisvaraa hinnoissa.


    • TehdäänKaupat

      Kyllä se valitettavasti on väärennös on siten arvoton. Olen ammattikeräilijä numismaatikko ja erikoistunut näihin Zeppelin merkkeihin. Oliko tuossa merkissä takana punaisella numerointi 86? jos puuttuu on makulatuuria pahoittelen. Mielenkiinnosta kyllä tutkisin sen merkin paperilaatua siihen aikaan 30-luvulla käytettiin sellufluidiaatti xenox 3b:tä papereissa, se on hieman myrkyllistä mutta kunhan että kovin koskettelisi merkkiä käsin? Pinseteillä mielummin. Voisimmeko tavata vaikka Keimolan Kesoililla tai jossain, maksaisin siitä merkistä kyllä hyvän hinnan teille 15 euroa. Auttaisitte näin meitä Filatelistejä tässä tutkimuksiemme maailmassa. Voitte laittaa sähköpostiakin pikaisesti osoitteeseen: [email protected]

      • KeimolanAjot

        Ei ollut luotettava esitys.


    • filistelijä

      " Oliko tuossa merkissä takana punaisella numerointi 86? jos puuttuu on makulatuuria pahoittelen". Asiahan on juuri päinvastoin...alkuperäisessä merkissä ei ole mitään numerointia takana. Ns omistajanumeroinnin on joku älykääpiö voinut merkkiinsä laittaa - mutta en suosittele lisäämään mitään merkintöjä merkkeihin.

    • Anonyymi

      Jos joku tätä blogia vielä lukee, suosittelen ottamaan suoraa yhteyttä [email protected], ostan makulatuurit sekä aidot virheelliset suoraan käteisellä. Jos numero on makuloitu voi kyseessä olla aito jäljennös. Myös aidolliset ilman numerolisointia ja punaista tekstiä voi tarjota. Kysy lisää mös suoraan täällä!

    • Anonyymi

      Moi nabur tässä päivitys:
      laittakaa ihmeessä mailia ostan kaiken arvoiset virhepainamat aitoina tai vieheellisinä, jopa 50% listahintaa arvokkaammalla hinnoilla. Ulkomainen sihoittaja kyseessä, erittäin hyvå tilaisuus. Jos teillä on esmes se merkki missä on zepelin virhepainamalla tai ilman niin heti yhteys [email protected]. Hyvät massit tiedossa. S-postiin tai ysärillä.

      • Anonyymi

        Tehtiin naburin kautta hänen kanssaan hyvät kaupat, mulla oli makuloitu 1930 vihepainama rpunaisella litteroinnilla, hän maksoi kteisellä tavatessamme oheisen hinnan nurkumatta kuten sovittu oli ja rahat oli tilillä välittömästi. Suosittelen ottamaan yhteyttä jos kyseisiä merkkejä on jemmassa, pyysi suosittelemaan täälläkin että uskottaisiin ja näin lupasin tehdä.


    • Anonyymi

      Minä myin naapurille tuommoisen merkin satasella. Sitten se myi sen takaisin tonnilla. Sitten minä myin sen kymppitonnilla.
      Ensi viikolla sen arvo on jo miljoonia.

    • Anonyymi

      Voisin ostaa tuon merkin asialliseen hintaan. Onko vielä tarjolla?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1575
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1331
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1275
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1267
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1248
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1243
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1224
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1200
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe