Aihe

mitä luonnonkiviä

akvaariohöpö

voipi laittaa akvaarioon huoletta? Lähellämme on kallio, jota louhittu, siellä olisi mahtavia ja komeita kiven murikoita akvaarioon. Saisi rakennettua hienoja luolia, mutta en vain tiedä voinko niitä huoletta akvaariooni laittaa..? Entä mitä puunoksia voisi akvaarioon laittaa, ilman että aiheuttavat ongelmia? Kiitos ja kumarrus!

1

444

  Vastaukset

  • Kyllä niitä useimpia luonnonkiviä voi laittaa akvaarioon pesun jälkeen. Ei kuitenkaan sellaisia kivilajeja joista liukenee jotakin akvaan. Esim kalkkikivi tälläinen.
   Kiven ottopaikkaan myös kiinnitettävä huomiota. Autotien laidalta tuskin kannattaa ottaa.
   Otathan huomioon että kivikasoja rakennettaessa tiettyyn pisteeseen akvaariota muodostuu paljon suurempaa kuormitusta kuin muualle (jalusta ok, akvan alla styroxit ym). Ettei vaan käy niin että yks kaunis päivä lasi sanoo *räks*.
   Tuoreen puun kanssa olisin kyllä varovainen ettei mitään loisia tai muita pöppiäisiä tule akvaarioon.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   11861
  2. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   76
   7922