liian kireä sulkijalihas

ei hauskaa

Lääkäri ilmoitti minulle, että minulla on liian kireä sulkijalihas, josta syystä peräaukon haavaumat tuppaavat uusimaan. Leikkaus kuulema auttaisi.
En kuitenkaan halua mennä mihinkään leikkaukseen.Olen huomannut Tallinnasta ostamieni PreparationH -puikkojen auttavan, uusia haavaumia ei ole tullut.
Hintaahan nille tietysti tulee, joten nyt kysymys:
onko meillä Suomessa myynnissä joitain peräpuikkoja, jotka ovat lähinnä rasvaa, esim. vaseliinintapaista, ilman lääkeaineita? Ne PreparationH -puikot ovat luonnontuotteita, eivät sisällä lääkeaineita.

4

3959

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Minä

      JOs lääkäri on sanonut että leikkaus auttaa niin kannattaisi kyllä uskoa. Itsellä ollut sama vaiva monia vuosia ja en mennyt leikkaukseen. Haava aina välillä parani, välillä hoidettiin nitrovoiteella taikka diltiazemilla jne. Haavauma pysyi poissa lähes kaksi vuotta ( välillä vähän vaivasi ) kunnes viime tammikuussa tuli jälleen. Nitrovoiteella sain aina hoidettua niin että muutaman viikon pysyi hyvänä kunnes kipu tuli jälleen. Elokuussa koko lihas kramppasi useita tunteja vessakäynnin jälkeen niin ettei mikään auttanut siihen kipuun. Oli pakko olla kotona ja odottaa että edes vähän helpottaisi. Menin leikkaukseen joka tehtiin nukutuksessa ja pääsin pois samana päivänä. Leikkauksesta on nyt 6 viikkoa ja se vuosia ollut haavauma ei ole vieläkään parantunut kunnolla. Kipu ei tosin ole niin kamalaa kun nyt ei sulkijalihas enää mene niin kovaan kramppiin. Leikkauksen jälkeiset kivut eivät ole olleet kovia ihan yhtä kipeältä tuntuu itse haavauma ellei välillä kipeämmältäkin. Kävin juuri lääkärissä kun haavauma ei vielä ole parantunut ja vuotaa verta melkein joka vessakäynnin yhteydessä. Lääkäri sanoi että katsotaan vielä 3 viikkoa. Ilmeisesti haavauma repeää joka ulostuskerralla auki. Kunhan se nyt sitten vielä paranee kunnolla. Jokatapauksessa jo nyt huomaan että leikkaus on auttanut. Vessakäynnit tuntuvat aivan erilaisilta kun paikat ei ole niin kireänä.

    • msda

      tämä sulkijalihaksen kireys tulla myöhemmässä vaiheessa elämää? itselläni kuukausi sitten tuli ilmeisesti vessapaperista haava peräaukkoon ja se parani ja sitten tuli uusi ja sitten minulle tuli ripuli jolloin verta ei tullut, mutta nyt taas kun ripuli on parantunut joka kerta kun käyn ulostamassa verta tulee enemmän tai vähemmän ei kuitenkaan paljon milloinkaan..olen miettinyt että voiko ns. liian kova ulostekkin aiheuttaa näitä haavaumia?

      • Minä

        Itselläni vaiva tuli noin. 10 vuotta sitten ensimmäisen kerran. Luulempa että kait se kireys on ollut aina, mutta sitten kun pääsee tulemaan haavauma niin se ei parane kireyden takia kunnolla ja niin kierre alkaa.


    • Anonyymi

      Ehkä tulee käytettyä hiontapaperia vessapaperina, eikä sinne muutenkaan ole tarkoitus työntää ylimääräisiä tavaroita jne...kutaa se tekee ja miehet tykkää,ole onnellinen ja.kaikki luistot käyttöön jee.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      88
      6240
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      25
      2584
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      29
      2106
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      63
      1837
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1631
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1428
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1341
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1337
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1269
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1223
    Aihe