Maailman paras perse

Agnetalla

Aikanaan lehdistössä kautta maailman "julistettiin" Agneta Fältskogin (se blondi) takamus "maailman parhaaksi". Annifrid oli ilmeisesti hieman kateellinen asiasta.

61

18060

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eilen tuli

      Asunpa täällä Breeeemenissä, ja eilen tuli Saksan telkkarista Abba-elokuva, ja siinäkin tämä asia tuli esille. Tuli paljon videoita bandin keikoilta, ja kyllähän se aika kiva oli, tiukoissa 70-luvun mallin housuissa, juuri kivasti pyöreä muttei liikaa.

      • seksikäs

        tuo Agnetan perse. Ei suotta ole nimetty maailman seksikkäimmäksi, ja kun se sijaitsee vielä noin upeassa varressa. Huh, huh. Olisiko noita kuvia lisää?


    • pauliPee

      Näin Agnethan teeveessä-79 ja mulla seisoi meisseli järjen lisäksi!

    • Jusma

      Kattelin muutama päivä sitten Abba dokumentin vuodelta 1982 (näytetty Suomen tv:ssä joskus 80-luvun puolivälissä)) ja vielä silloinkin Angnethaa kiusattiin perse kysymyksellä. Agnethaa tuntui kysymys huvittavan kovasti, mutta yllättävää oli että Fridakin suhtautui huumorilla kysymykseen (ei vaikuttanut kateelliselta enää)

    • Kauniita naisia

      Musiikillisesti Abban parhaimmistoa ovat biisit Mamma Mia, The Winner Takes It All ja Happy New Year.

      Naiset olivat nättejä, biisit hittejä - musiikki poppia.

      Olisi ollut kiva kuulla soulin traditioon jollain tavalla pureutuvia tai jossain määrin jotenkin muuten edes mustempaa lähestymistapaa laulelmien tekemiseen Abban leiristä - mutta se ruottalaisuus ei vain lähtenyt vitivalkoisesta Abbasta irti, ja seuraava siirto oli brittihenkiset musikaalit.

      No, Abban poikien ansioksi voi lukea sen, että toisin kuin beatle-pojat, he onnistuivat kohtuullisesti jatko-kokeiluissansakin yhtyeen hajoamisen jälkeen.

      • sairas klasu

        Vai olisi Abbaan pitänyt sotkea soulia....Kyllä sä oon ehta vajakki! :D


      • aösldfkjs

        Agnethalta tuli vuonna 1983 Take Good Care of Your Children, Tomas Ledinin temä biisi, siinä on selviä mustia vaikutteita.

        Myös Abban joissain biiseissä on soul, funk ja rhythm & blues -vaikutteita kun tarkemmin kuuntelee.

        Esim. Dancing Queen -biisissä ihan selvästi rytmisesti niitä vaikutteita, mm. Rollareiden Keith Richards on sanonut pitävänsä tuosta biisistä!!!

        Ja eikös alkuajan biisissä People Need Love ole ihan selviä mustan musiikin vaikutteita.

        Abba on pinnalta katsoen hyvin valkoinen ruotsalainen, mutta kyllä siinä musiikissa on muitakin vaikutteita. Tai ainakin biisejä löytyy, joissa niitä vaikutteita on mukana.

        Livenä niitä vaikutteita oli ehkä jopa enemmänkin, kun kitarat olivat enemmän esillä.

        Itse en pidä läheskään kaikista Abban hiteistä kovin paljon, mutta sitten pidän joistain sellaisista biiseistä, jotka eivät edes olleet mitään hittejä. Abban musiikissa iloinen popmaisuus ja surumielisyys yhdistyvät erikoisella tavalla. En yleensä kauheasti pidä ihan pintapopista itse, vaan kunnon rock kolahtaa enemmän, mutta jostain syystä Abba tekee poikkeuksen.

        Mutta Benny Andersson käytti niin monia vaikutteita, kansanmusiikkia, klassista musiikkia, amerikkalaista poppia, rokkia ja diskoa jne. jne.

        Nerojahan Benny ja Björn olivat. Eivät pelkästään kappaleiden tekijöinä sinänsä vaan myös studiotuottajina, toki heillä oli huippuinsinöörit mukana studiossa ja sen ajan parhaat laitteet käytettävissään myös mutta silti se lahjakkuus ja työmäärä jonka he tekivät on ollut vaikuttava. Abba on Beatlesin rinnalla paras pop-bändi koskaan. Laulupuoli oli vain vieläkin parempi kuin Beatlesillä, toki vaikeahan noita kahta on suoraan verrata eikä musiikissa kannata turhaan vertailla.

        Mutta Beatlesin viides jäsen oli oikeastaan tuottaja George Martin kun taas Abbassa tuotannosta vastasi pitkälti Abba itse. John Lennon kyllä teki hyvääkin matskua Beatlesin jälkeen...


    • Miksi käytät

      nimimerkki "sairas klasu" viitaten klasareihin ja klassisen musiikin tuntijoihin ja harrastajiin?

      En osaa sanoa oletko sairas muttet klasari ainaskaan - joten jätä nimimerkki niille joillekin jotka sitä ehkä voivat perustellusti käyttää.

      Minähän toki olen klasari mutten sairas sellainen, vaikka näin tulkitset, koska olen eri mieltä Beatlesin iskelmän musiikillisesta merkityksestä.

      Mitä tulee Abbaan, heidän vitivalkoisuutensa tosiaan on pahe. Jäbät tekivät läpeensä kaupallisesti ja ruattalaisesti sen mitä tekivät: muutama polveilevampi radiohitti on jäänyt kuitenkin katsoakseni popin malliesimerkki-hittien sarjaan. Mamma Mia paras esimerkki Abban ammattitaidosta, jossa syvällisyyttä on yhtä vähän kuin Beatlesin laulelmissa.

      • S. Klasu

        Klasun päiväkirja. Kello on 04:37

        Klasu on hereillä. Uni ei tule, kun pää käy jatkuvasti ylikierroksilla. Haukun Abban ja heidän musiikin, kun en tajua siitä mitään. Päässäni pyörii vain ajatus klassisen musiikin ylivertaisesta hienoudesta. Sen takia kannattaa valvoa joka yö ja päivä.


    • normittaja!

      Ei nuo subjektiiviset kuvitelmasi muuta tosiasioita miksikään: klassinen on valovuosia Abban ja Beatlesin yläpuolella.

      Viihde = ilmiö, joka ei liity musiikkiin

      Abba ja Beatles = viihdettä

      • asdlöfjk

        On hyvin vaikeaa tehdä myös pitkään ajan hammasta kestävää poppia tai rockia, on hyvin vaikeaa tehdä klassikoiden asemaan nousevaa musiikkia myös tällä saralla. Se vaatii kykyä pelkistää ilmaisua jollain tavalla nerokkaasti kuitenkin.

        Jos se olisi niin helppoa, niin miksei moni klassisen musiikin tekijä sitten vain tee vasemmalla kädellä muutamaa pop-klassikkoa ihan puhtaasti rahan ansaitsemiseksi???

        Toisaalta myös klassisella puolella on tehty paljon musiikkia, joka on täysin unohtunut, myös klassisen musiikien soittajien ja harrastajien parissa.

        Musiikissa on niin monta eri ulottuvuutta ja musiikki on aina pohjimmiltaan emotionaalinen ja subjektiivinen kokemus, ei älyllinen kokemus. Totta kai klassisessa musiikissa käytetään usein paljon mutkikkaampia juttuja kuin popissa tai rokissa, mutta niin tehdään jazzissakin. Mutta silti se on se subjektiivinen kokemus joka on kaiken a ja o musiikissa.

        Itse tykkään kyllä myös klassisesta, esim. Sibeliuksesta varsinkin.


      • a-elitisti

        Klassinenhan on jo alkuperäiseltä olemukseltaankin elämästä vieraantunut (aristokraattinen) ja nykyään käytännössä jo täysin pystyyn kuollut musiikin muoto.

        Jos se on "valovuosia yläpuolella", niin elääkö se jossain avaruudessa, kenties tyhjiössä? Ei paljon näy merkkejä tänne.

        ;;PP


    • herätys!

      Agnetallahan voi olla tosi ihana peppu, onko se kuitenkaan ihanampi kuin monilla muilla naisilla?

      Ja miten tämä asia liittyy mihinkään musiikkiin?

    • sibelius forever

      liittyy kovastikin musiikkiin koska abban pojat sävelsivät melkein kaikki evergreenins'ä agnethan pyllyn innoittamina ja sen KUNNIAKSI!

      • hetero3

        Muistan hyvin kuinka -70 luvun lopulla nuorena miehenä ihannoitiin tuota agnetan takalistoa, mutta nyt mulla on samanlainen kotona ja voin sanoa että käyttöä on ;-/


    • sibelius forever

      hieno homma! :D

    • viisauden sanoja..!

      No, onhan se, tottakai. Tollanen Agnetan mieletön takalaite saa kyllä polvet tutiseen...on se sellanen houkutus ettei paremmasta paljon välii...

    • Setälän setä

      Kosteella seitkytluvullakin Agnetan kessäpeppu oli uskomaton herkkupala. Joillakin vaan lykästää noissa muodoissa ja vähäsen muussakin.

      Nam nam Agneta!

      • öafjsfkld

        Tarkoitatko lykästämisellä Björniä vai Agnetaa itseään???

        Ei ole nimittäin ihan helppoa elämä ollut Agnetan kohdalla kuitenkaan, jos tarkemmin tunnet hänen vaiheitaan...

        Ujo, herkkä tyttö joka joutui valtavaan pyöritykseen, pelkäsi vieraita ihmisiä ja lentämistä, inhosi matkustamista, olisi halunnut olla enemmän kotiäiti, muut bändikaverit olivat ihan erilaisia ihmisiä eivätkä ymmärtäneet häntä oikein, siihen traumaattinen avioero päälle ja vuosikausien terapiat, ei ole kaikki sitä millaiselta se ulospäin näyttää...

        Agnetan äiti vielä kaiken lisäksi teki 90-luvulla itsarin ja Agneta itse joutui erilaisten stalkkareiden uhriksi ja hänen lapsensa uhattiin kidnapata...

        Toki Agnetaa on lykästänyt kauniilla ulkomuodolla ja vieläkin kauniimmalla lauluäänellä.


      • putkeeusvaan
        öafjsfkld kirjoitti:

        Tarkoitatko lykästämisellä Björniä vai Agnetaa itseään???

        Ei ole nimittäin ihan helppoa elämä ollut Agnetan kohdalla kuitenkaan, jos tarkemmin tunnet hänen vaiheitaan...

        Ujo, herkkä tyttö joka joutui valtavaan pyöritykseen, pelkäsi vieraita ihmisiä ja lentämistä, inhosi matkustamista, olisi halunnut olla enemmän kotiäiti, muut bändikaverit olivat ihan erilaisia ihmisiä eivätkä ymmärtäneet häntä oikein, siihen traumaattinen avioero päälle ja vuosikausien terapiat, ei ole kaikki sitä millaiselta se ulospäin näyttää...

        Agnetan äiti vielä kaiken lisäksi teki 90-luvulla itsarin ja Agneta itse joutui erilaisten stalkkareiden uhriksi ja hänen lapsensa uhattiin kidnapata...

        Toki Agnetaa on lykästänyt kauniilla ulkomuodolla ja vieläkin kauniimmalla lauluäänellä.

        Niinpä, taakkansa kullakin...mutta tosiaan on lykästänytki, kauneus ja ääni - ja se kaikkein kaunein...jokainen tietää kyllä, mistä nyt puhutaan...;)))


    • HERKKUPALA.

      Muistelen nuita aikoja, aaaahhh-ei oo hänen vertaistaan yhäkään :)

    • tyjjjkl

      Pelkällä perseellä ei pitkälle pötkitä.
      Annifrid oli paremman näköinen ja lauloikin paremmin.

    • Agneta is the best!

      No kyllä Agneta -pupun pepulla kuitenkin ihan maaliin mennään...sen kauneutta ei voi kyllä liikaa ylistää!

      Lauluääni hyvä tai parempi, peppu paras ;-)!

    • Vahvistaja

      No on SE!

    • Ass rules Agneta!!!

      "Pelkällä perseellä ei pitkälle pötkitä.
      Annifrid oli paremman näköinen ja lauloikin paremmin."

      Niinkö, taijat olla ihan ei-visuaalinen tyyppi...silmillä arvioituna Agnetalla on kyllä SE superahteri jotta VOT!!!

    • Fred för Friid

      Agnetha oli tylsä kuin tiskivesi verrattuna Fridaan.

      • laösdjfs

        Eikös se Agneta laulanutkin että olen tylsä. Kappalessa Thank You For The Music.

        Mutta toisaalta Agneta osasi olla aika kova suustaankin, esim. kiroili välillä aika paljon, joten ei hän ehkä ihan tylsä ollut.

        Vai tarkoitatko tylsyydellä ulkomuotoa?

        No bändissähän oli brunette ja blondi, jokaiselle jotakin.


    • Agnetha = Everything

      Peppuagnetha on se paras - ainoo ja oikee. Nainen, joka omaa moisen takalaitteen saa kyllä ihan kaiken anteeks - ja paljon enemmänki. Son vaan luonnonlaki ja sillä siisti: peppuagnethalla on jotain suunnattoman arvokasta, ihan ylivertasta kaikkeen muuhun nähden.

      Tosiaan, MAAILMAN PARAS PERSE! Zekatkaa kuvista muistin virkistämiseks, niin loppuu se turha puhe ja yhtä turha vertailu...

    • herkkupeppujoo

      Puhut asiaa: uskomaton seksiahteri tosiaan...kyl tossa silmä lepää ja ei oo kyllästymisestä vaaraa...ite asiassa aina vaan näyttää paremmalta...nam nam;)).!

    • viillokki

      Juupas, peppujen peppu ja aina vaan sykähdyttää yhtä lailla! Joskus kirjotettiin lehdissä, jotta se olisi vähän liiankin hemaseva, mutta...miks sitten tyytyä vähempään???

    • OUJEEOUJIHUU

      Voisunkanssa kun Tedyt on parhaita

      • TAJUSITSÄMITÄÄ

        ROKKI TULI 1979 UUDEZTAAN ABBAFANIHEI


      • TAJUANYTJO

        TEDDYBAND THE TIGERS HALLITSI . kOVAAMUSAA


    • ÄLÄLÄSSYTÄTÄÄÅLLÄ

      PASKARUOTSALAINEN BÄNDI JONKA IHAILIJAT EN TIEDÄ. TOSIKOVIAJA AITOJA OLI TEDYT.

      • TIÄTENKÄÄN

        mUA EIHETKAUTA TOLLANE PASKARUOTSALINEN MUSA JA TYHMÄT VIIKINGIT.


      • VÄHÄTASOO

        aBBANOLOOPASKAA


      • dANNYKINIHMETTELEE

        vÄHÄNTASOOKUMMISKIN NÄIHIN MUSIIKKIJUTTUIHIN TÄÄLLÄ SUOMESSA VITTU


      • EIPÄRJÄÄEI

        EUROVIISUISSA TAAS VIIMEISIÄVITTU.


    • EISEKSIÄEI

      AGNETA ON PERUSRUOTSALINEN SEKSITTÖMYYS

      • GYUUIIII

        RUOTSIN MILJONÄÄRIÄIDIT ON HAUSKOJA MUTTA EI NNIISSÄKÄÄN MITÄÄN SEKSIÄ OLE V<


      • VGITUNVÄLII

        weIMITÄÄSEKSIÄEIMITÄÄSEKSIÄDEIMITÄÄSEKSIÄ


      • TOSIOTOSION

        kUNME SUOMALAISET JÄTKÄT OLLAAN TÄMMÖSII HYVÄNNÄKÖISII


      • ONNEUSKOVAAN

        oLLAANJOO cHEEK JArÄIKKÖNE JA kYLLÄ SUOMALAISET JÄTKÄT ON IHAN PARHAIMMAN NÄKÖSIÄ VITTU


      • TYHMÄTARIOLLA

        RÄIKKÖNEN SELÄNNE CHEEK SUPERKOMEITA KARPAASEJA KAIKKI.


      • VERTAANYTVÄHÄN

        eIRUOTSALISETMITÄÄNKAUNIITAOLE


      • VOIHÄPÄSY

        SUOMESSA ON KOMEITA JÄTKII JA OLI KOMEITA MUIJIAKIN JOSKUS 70-LUVULLA.


      • dANYNMUIJASEOLI

        ARMI AAVIKKO OLI HYVÄÄNÄKÖINEN tE TYPERYKSET ETTE EDES TIEDÄ KUKA OLI ARMI AAVIKKO.


      • Anonyymi
        TYHMÄTARIOLLA kirjoitti:

        RÄIKKÖNEN SELÄNNE CHEEK SUPERKOMEITA KARPAASEJA KAIKKI.

        Selänteeltä yritetään viedä lihat.


    • vesurimies

      toki tiiä jeään armiki, joka ol tosissaa hyvä...mutta se agnetan herkkulaite...siin on vielä jottai lissää...

    • persalasti

      Onko kyseisen abba laulajan perse vielä kuosissa armon vuonna 2016?

    • Pukkaaja

      On se, herkkupeppu vertaansa vailla - ite voit tuon kuvista havaita. On kyllä semmonen laite, että aina sitä vaan pysähtyy ihmettelemään miten Luojamme on jotain tuon kaltaista joskus onnistunut saamaan aikaan...vaikutus on välitön ja ihmeellinen. Katso ite ja koe se!!!

    • KikkiJournalisti

      No niin, niin, onhan se aika itsestäänselvyys. Agnetan peppu siis, sellanen hemaseva joo...toimii aina. Kyl Fridassakin puolensa on, ei käy sitäkää kieltäminen kumminkaan...

    • Anonyymi

      Euroopan paras se oli, veetiseni

    • Anonyymi

      Agnetha pitäisi kopioida ja tehdä labrassa uusi aina kahdenkymmenen vuoden välein.

    • Anonyymi

      Agnethan peppu oli aikoinaan takuulla yksi maailman yleisimmistä kädetysmateriaaleista.

    • Anonyymi

      Minusta siinä bändissä on sillä toisella miehellä tosi kiva pylly ja osasi varmaan antaakin sitä ruotsalaisia kun ovat

      • Anonyymi

        Mikähän tuossa muuten on, että suomalaismiehet pitävät niin kovasti ruotsalaisista miehistä?


      • Anonyymi

        Mikähän tuossa muuten on, että suomalaismiehet ovat niin kiinnostuneita ruotsalaisista miehistä?


      • Anonyymi

        Mikähän tuossa muuten on, että suomalaiset tosimiehet ovat niin kiinnostuneita ruotsalaisista miehistä?


      • Anonyymi

        Mikähän tuossa muuten on, että suomalaiset ovat niin kiinnostuneita ruotsalaisista miehistä?


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      126
      3038
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1255
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1241
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1051
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1026
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      1000
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      946
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      49
      916
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      904
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      44
      806
    Aihe