Yksin kotona

Uskomaton kokemus

Olen 16-vuotias poika. Olin viime viikonloppuna yksin kotona ja minulla oli loistavasti aikaa kuljeskella ympäriinsä alastomana luonnollisesti runsaasti runkaten. Olinkin taas kerran sängylläni alasti pippeli kovana runkkaamassa ja katselin samalla mökiltämme otettuja valokuvia, joissa vanhempani ja isosiskoni ottavat aurinkoa ja uivat alastomina. Katselin erityisellä mielenkiinnolla äidistäni ja siskostani otettuja nakukuvia. Äitini on 40-vuotias, pyöreämuotoinen tummaverikkö. Hänellä on aika isot ja terhakat rinnat. Kuppikoko lienee D. Hänellä on iso, pyöreä pylly ja tuuhea tumma karvoitus pimpissään. Siskoni on 19-vuotias posliinipimppi, jolla on sopusuhtaiset ja todella pystyt b-kupin rinnat, joissa on aivan mahtavat, tosi isot nännit. Katselin äitini ja siskoni kuvia ja runkkasin autuaana onnesta enkä kuullut, kun äitini ja siskoni saapuivat kotiini yllättäen. He olivat olleet sukulaisten luona kyläilemässä. Runkkailin pippeli kovana, kun siskoni yhtäkkiä hihkaisi huoneeni ovelta:
- Mitä sä teet? Hätkähdin ja menin noloksi ja yritin peittää kivikovaa pippeliäni käsillä, mutta eihän se tietenkään onnistunut. Olin siis sängylläni täysin alasti pippeli kovana. Siskoni tuli lähemmäs sänkyä ja sanoi:
- Älä ujostele. Ei tarvitse peitellä mitään. Tuo mitä teit on täysin luonnollista eikä siinä ole mitään hävettävää. Sitä paitsi, olet aika komea nuori mies. Kikkelisikin on jo tosi iso ja hyvännäköinen. Siskoni kertoi sen olevan isompi kuin hänen ex-poikaystävällään. Minun pippelini on n. 18 cm pitkä seisokissa ja aika paksu. Mutta sitten siskoni huomasi ne mökiltä otetut valokuvat, otti ne käteensä ja sanoi:
- Sinähän katselet minusta ja äidistä otettuja valokuvia. Kiihottavatko nämä kuvat sinua?
Myönsin, (pakkohan minun oli) että ne kiihottavat minua todella paljon. Silloin siskoni riisui päällään olleen t-paidan pois ja sanoi, että kun nyt olet jo nähnyt, miltä näytän alastomana, niin enää minunkaan ei tarvitse ujostella. Sitten siskoni riisui shortsinsa ja siinä hän oli edessäni vain pikkuinen bikiniasu päällään. Siskoni kysyi:
- Haluaisitko nähdä minut alasti?
Nyökkäsin ujosti ja pippelini kovettui entisestään. Siskoni riisui rintsikat ja bikinien alaosan ja siinä hän nyt oli, ilkoalastomana minun vieressäni sängynreunalla. Katselin siskoani ja paine pippelissäni koveni koko ajan. Siskoni sanoi: - Tyydytä vain itseäsi, jos haluat. Minusta olisi kiva katsella, kuinka sinä teet itsellesi hyvää. Aloitin runkkaamisen ja siskoni katseli minua hymyillen. Myös äitini saapui huoneeseeni ja hämmästyi nähdessään meidät. Siskoni selitti tilanteen pikaisesti äidille ja sanoi, että kai me tämän ymmärrämme, vaikkei tämä ihan tavallista olekaan. Äitini oli samaa mieltä ja riisuutui itsekin ja sanoi:
- Katsele nyt meitä ihan kaikessa rauhassa. Olin aivan sanaton tuosta ihanasta näystä ja pian tunsinkin orgasmin olevan lähellä. Sitten laukesin voimakkaasti purskahdellen niin, että spermaa lensi vatsalleni ja hiukan siskoni ja äitini reisille. Äitini ja siskoni katsoivat toisiaan ja hymyilivät. Äitini sanoi: - Olipas se melkoinen purkaus. Mutta sinullahan onkin jo ihan aikuisen miehen vehkeet. Pippelisi on tosi komea ja paksu. Sitä on kiva katsella. Sitten siskoni otti talouspaperirullan ja pyyhki spermat réisiltään ja ojensi paperirullan äidilleni, joka teki samoin. Sitten siskoni otti talouspaperin ja kysyi: -Saanko pyyhkiä sinut puhtaaksi?
Nyökkäsin ja siskoni pyyhki spermani vatsaltani ja kuivasi lopuksi pippelini ja kivekseni, jolloin kaluni alkoi taas kovenemaan ja kasvamaan. Siskoni tarttui pippeliini ja veti esinahkaani pari kertaa edestakaisin, antoi suudelman pippelini päähän ja sanoi: - Sinä varmaan jatkatkin tästä ihan itse. Siskoni ja äitini keräsivät vaatteensa ja poistuivat huoneestani hymyillen. Olin ikionnellinen ja tämän jälkeen en enää peitellyt itsetyydytystäni kotonani vaan runkkailin ihan rauhassa vaikka huoneeni ovi olisikin sattumalta jäänyt auki.

5

9288

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kiini jäänyt

      Minulla on vähän samankaltaisia kokemuksia. Olin vielä nuori, n 15 v kun sisareni sai minut samankaltaisesta tilanteesta kiinni. Se vaan päättyi siihen, että hän runkkasi minulta itse ja myöhemmin useamman kerran, silloin kun olimme kahden kotona. Sitä on ihana muistella, vieläkin runkkailen niissä ajatuksissa ja joskus kuvittelen, että olisin saanut ihan oikeasti yhtyä häneen, mutta se on vaan kuvitelma. Sinä ilmeisesti haluaisist naida sekä äitisi, että sisaresi kanssa?

      • Uskomaton kokemus

        Ajatuksena seksi äitini ja siskoni kanssa kyllä kieltämättä kiihottaa, mutta toki tiedän sen olevan sopimatonta. Joudun siis tyytymään haaveiluun. Voi kun siskonikin olisi runkannut minua, silloin kun oli alasti minun vieressäni. Olisi ollut aivan mahtava kokemus.


      • utelias?
        Uskomaton kokemus kirjoitti:

        Ajatuksena seksi äitini ja siskoni kanssa kyllä kieltämättä kiihottaa, mutta toki tiedän sen olevan sopimatonta. Joudun siis tyytymään haaveiluun. Voi kun siskonikin olisi runkannut minua, silloin kun oli alasti minun vieressäni. Olisi ollut aivan mahtava kokemus.

        jos haluat naida siskoasi....etkö voisi kysyä sitä häneltä vaivihkaa haluisko hän olla sinun kanssasi,,,tai äidiltäsi????????et oisi kuitenkaa ainoa kuka harrastaa sellaista !!!!!!!!!


    • poika

      Oli hyvin kirjoitettu. mullekkin kävi kerran sillei että mä runkkasin itteeni kotona, vaikka vanhempani ja iso-siskoni oli kotona. Runkkasin olkkarin sohvalla, kun yht äkkiä sisko tuli olkkariin, etsiin kirjaa ja huomasi mun kovettuneen n. 15cm kalun joka oli kädessäni. muttei kun vilkaissu ja otti kirjan hyllystä ja häipyi.

    • Anonyymi

      Ai pahus miten ihana sisko.

    Ketjusta on poistettu 29 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5075
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3197
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1837
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1790
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1315
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1276
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1267
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1257
    Aihe