Aihe

Sisarukset

Daneon

Sisarukset
Kirjoittanut Daneon

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Kesä alkoi olla jo lopuillaan, mutta lämmintä riitti silti. Suvilla oli juuri pari viikkoa sitten ollut 16-vuotissyntymäpäivät, joten hän oli muutenkin hyvällä tuulella. Ajatuksissa hänellä oli silti muutkin kuin alkava lukio, sillä häntä kolme vuotta vanhempi isosisko Saana oli alkanut kiinnostaa häntä turhankin intiimisella tavalla. Suvi oli aina ollut kovin kiintynyt mukavaa isosiskoonsa ja ihailu oli saanut aivan uuden suunnan, kun hän oli vahingossa kuullut isosiskonsa puhuvan kaverinsa kanssa, miten tytöt olivat alkaneet kiinnostaa häntä. Suvin posket olivat nopeasti alkaneet punottaa salakuunnellessaan siskonsa juttua miten tämä toivoisi joskus kokeilevansa seksiä tytön kanssa. Tämän kaveri ei ollut asiasta kiinnostunut, joten kokeilu jäisi myöhemmäksi. Suvin luikkiessa pakoon ennen kuin paljastuisi hänen ajatuksensa kävivät vilkkaina. Sinä iltana hän ei oikein saanut unta ja olo tuntui muutenkin tukalalta; hänen yöpaitansa pehmeä kangas hankasi mukavasti hänen rintojaan pienimmästäkin liikkeestä ja pikkuhousut olivat painuneet hieman hänen pehmeää häpyään vasten. Ongelma ei ratkennut muuten kuin ottamalla vaatteet pois ja hyväilemällä itseään. Hänen sormiensa leikkiessä itsellään hänen mielikuvansa täyttivät kuvat siskostaan.

Kului viikko Suvin tilanteen mennessä entistä tukalammaksi. Vaikka hän koitti olla ajattelematta koko asiaa, hän ei voinut sille mitään, että hän kiihottui isosiskostaan ja tahtoi olla tämän ensimmäinen tyttö. Hän ei kertonut kellekään mitään ajatuksistaan – miten olisi voinutkaan – joten hän oli yksin haaveidensa kanssa niiden yltyessä hiljalleen kohtuuttomiksi. Hänen katseensa seurasi siskoaan aina kun vain näki tämän. Hän oli jo pitkään kadehtinyt siskonsa hyvin kehittyneitä rintoja, mutta nyt hän kiinnitti huomiota myös tämän solakkaan vartaloon, pitkiin sääriin ja pyöreään takamukseen. Hänessä oli itsessäänkin jonkin verran samaa näköä, mutta hän ei ollut yhtä uhkea, ei yhtä pitkä.

Viikkoa ennen koulun alkamista tytöt istuivat saunassa. Saana tuntui olevan hyvällä tuulella. Hän oli ajatellut lähtevänsä illaksi johonkin ulos vanhempienkien lähtiessä illan mittaan tanssimaan. Suvi kuunteli hiljaisena siskonsa selostuksia kiinnittämättä oikein edes huomiota siihen mistä tämä puhui. Hän vain katseli hiljaisen ihastuksen vallassa tämän pyöreitä rintoja ja niiden päälle laskeutuvaa kauniisti kihartuvaa vaaleaa tukkaa. Hän havahtui haaveistaan miettiestään kuullessaan siskonsa äänen muuttuvan kysyväksi.
”Mitä sinä katselet?”, Saana kysyi päätään hieman kallistaen. Suvi pudisti nopeasti päätään ja koitti näyttää viattomalta. Hän sepitti nopeasti tekosyyn tämän hiuksista ja sai Saanan unohtamaan asian ja alkamalla luennoida hiuksistaan ja shampoistaan, joista Suvi kyllä tiesi kaiken. Suvin katse laskeutui taas nopeasti isosiskon rinnalle, mutta nyt myös kohta tämän haaroihin, jossa tämän reisin välistä näkyi tämän siistitty karvoitus. Hän kuitenkin nosti nopeasti katseensa, ettei kiihottuisi liikaa. Vahinko tuntui jo tapahtuneen, sillä hän tunsi jalkovälkinsä kastuneen muustakin kuin saunan lämmön seuraksena.

Jatko tapahtui nopeasti. Saana kurotti kohti löylykauhaa. Liike sai hänen kookkaat rintansa heilahtamaan hieman. Suvi ei ajatellut sen enempää, vaan hänen halunsa koskea niitä läikähti yli ja hän tajusi tekonsa vasta kun hänen kätensä lepäsi pehmeällä rinnalla. Saana säpsähti hieman, mutta ei sanonut mitään, käänsi vain kummastuneen katseensa pikkusiskoonsa. Suvi pelästyi itsekin tapahtunutta ja reaktiotaan, eikä keksinyt siihen hätään mitään tekosyytäkään, joten hetken änkytyksen jälkeen hän päätti tunnustaa.
”Minä kuulin viikko sitten, kun kerroit haluavasi rakastella toisen tytön kanssa”, hän aloitti hiljaa ja nosti katseensa siskonsa silmiin, ”Minäkin haluaisin...” Saana oli hetken aikaa vaiti ja katsoi pikkusiskoaan kummissaan.
”Niin minä sanoin...”, tämä aloitti epävarmasti, ”mutta en silti ajatellut sitä sinun kanssasi. Sinähän olet siskoni.” Molempien katseet kääntyivät Suvin kädelle, joka edelleen pysyi pyöreällä rinnalla.

Nyt kun asia oli vihdoin molempien tiedossa, Suvi sai itsevarmuutensa hallintaan. Hän ei ottanut kättään pois isosiskonsa rinnalta, vaan alkoi hitaasti hyväillä tätä. Saana huokaisi hieman ja koitti työntää pikkusiskonsa käden pois rinnaltaan. Suvi oli kuitenkin vaativa eikä antanut ottaa kättään pois heti, vaan hyväili ja hieman puristikin pyöreää, kaunista rintaa. Sitten hän kuitenkin veti kätensä pois, sillä ei hän sentään siskoaan pakottaa halunnut. Hän katsoi anovasti silmiin.
”Minä haluisin rakastella kanssasi”, hän sanoi sitten ääni hieman värähtäen. Saana tuntui hieman yllättyvän, mutta ei niin pahasti, kuin Suvi oli arvellut. Sitten kuitenkin he kuulivat oven käyvän kylpyhuoneessa ja he vetäytyivät nopeasti erilleen. Äiti ei kai epäillyt mitään, vaikka molemmat tytöistä näyttivätkin niin syyllisiltä, että äiti näytti hetken epäilevän jotain. Saana poistui saunasta nopeasti eivätkä he voineet jatkaa juttuaan.

Vanhempien lähdettyä Suvi istui yksin ja masentuneena huoneessaan. Hän olisi toivonut, että ensimmäinen siirto olisi ollut hieman romanttisempi, mutta sille ei nyt voinut enää mitään. Saana tuskin haluaisi enää jatkaa juttua asiasta ja kaikki tuntui menneen pieleen. Sitten hän kuitenkin kuuli askeleitä huoneensa ulkopuolelta. Hän arveli Saanan tulevan sanomaan 'hei', ennen kuin lähtisi ulos. Tällä ei kuitenkaan ollut päällään ulkovaatteita vaan kevyt oloasu. Ilmeni, että hän oli tulossa puhumaan asiasta. Saana istuutui Suvin viereen tämän sängylle ja kysyi asiasta. Suvi epäröi hetken, mutta kertoi sitten tunteensa. Saana kuunteli hiljaa ja nyökkäsi sitten. Tämän alkaessa puhua siitä, miten siskosten kuuluisi käyttäytyä, Suvi ei kestänyt enää. Ajatellen, ettei toista tilaisuutta koskaan tulisi, hän kietoi kätensä siskonsa niskan ympäri ja painoi huulensa tämän huulille.

Saanan puhe katkesi suudelmaan. Tämä koitti ensin innottomasti työntää siskoaan kauemmaksi, mutta Suvi ei halunnut irrottautua. Hetken epävarmuuden jälkeen hän alkoi suudella isosiskoaan varmaemmin ja piti tätä tiukasti itseään vasten. Hän tunsi, ettei Saanalla ollut ohuen paitansa alla kuin omat sulonsa liivien niitä peittämättä. Kului hetki ja Suvi tunsi Saanan alkavan kevyesti vastaamaan suuteluihin. Hän tunsi myös siskonsa nostavan kätensä kyljilleen, muttei ylemmäs. Siskokset suutelivat hellästi muutaman hetken ennen kuin Suvi irrottautui. Huuliaan nuolaisten hän katsoi hymyillen ja anteeksi pyytävästi isosiskoaan. Saana katsoi hiljaisesti takaisin.
”Sinä suutelet aika hyvin...”, Suvi sai kuulla itseään kehuttavan hiljaisella äänellä. Saana epäröi vielä hetken, mutta kietoi sitten omat kätensä pikkusiskonsa ympärille ja painautui tätä vasten.
”Hyvä on”, hän kuiskasi hiljaa ja nuolaisi tämän korvaa pehmeästi sanojensa vakuudeksi. ”Mutta vain tämän yhden kerran.” Suvi oli pakahtua onnesta ja halasi tiukasti siskoaan

Saana jatkoi kevyesti Suvin korvan nuolemista ottaen nyt itse aloitteen. Tämä tuntui Suvista ihmeellisenkin suostuvaiselta, mutta ei välittänyt siitä nyt. Saana alkoi kohta laskeutua alemmas ja nuoli ja imi pitkään siskonsa kaulaa nousten sitten taas suutelemaan häntä. Suvi kaadettiin selälleen sängylle ja Saana tuli hänen päälleen makamaan suutelua jatkaen. Suvi oli pakahtua onnesta tuntiessaan isosiskonsa pehmeät ja kostean huulet omillaan ja tämän kuuman kielen suussaan leikkimässä omansa kanssa. Suvin tunsi makean syljen valuvan siskonsa suusta omaansa ja otti sen mielihyvin vastaan. Pyöreät rinnat painuivat pehmeästi kiinni hänen pienempiä rintojaan vasten. Suvi hapuili jo kärsimättömästi paitaa pois siskonsa päältä. Tämä kuitenkin esti sen ja jatkoi suutelemista. Heidän kielensä saivat leikkiä pitkään toisillaan ennen kuin Saana lopulta lopetti ja nousi istumaan. Tämä istui hajareisin Suvin lanteiden päällä ja katseli pikkusiskoaan hetken aikaa hymyillen ja veti sitten hitaasti paidan itse päältään.

Suvi katsoi ihmeissään suuria rintoja ja nosti kätensä varovasti niille. Nyt häntä ei estelty, vaan hän sai vapaasti alkaa hyväillä niitä. Hän hyväilikin siskoaan hymyillen ja kiireettömästi. Vain sormiensa päillä hän kosketteli niitä pitkään nännejä vältellen. Vasta kun Saana sulki hyvillään silmänsä hetken kuluttua, Suvi siirsi kätensä siskonsa kovina odottavilla nänneille. Saana huokaisi hiljaa pikkusiskonsa rauhalliselle koskettelulle ja nosti kätensä siskonsa hyväileville käsille ja painoi niitä tiukemmin itseään vasten. Kannustuksesta innostuneena Suvi alkoi hieroa ja hyväillä siskoaan kovemmin ja varmemmin saaden Saanan huokailemaan kovemmin. Saana siirtyi istumaan Suvin reisien päälle ja auttoi siskonsa istuvaan asentoon. Suvi huomasi asennon edut suurien rintojen kauniestaessa maisemaa suoraan hänen silmiensä edessä. Hän ei tarvinnut muita virikkeitä, vaan tarttui kauniisiin rintoihin kaksin käsin ja otti toisen kovan nännin kevyesti huuliensa väliin alkaen imeä sitä innokkaasti. Saana kietoi toisen kätensä siskonsa niskan ympäri ja painoi tämän päätä rintaansa vasten, toisella kädellä hän silitteli tämän hiuksia ja poskea.

Suvi imi siskonsa rintaa innoissaan. Välillä hän vaihtoi rintaa ja nuoli ja suuteli sitä kaikkialta muulta paitsi nänniltä, mitä hän lopuksi suuteli ja palasi taas toisen rinnan nännin kimppuun. Saanan käsi oli valunut Suvin poskeltä tämän rinnalle ja hyväili nyt tyttöä tämän ohuen paidan läpi. Suvin kädet olivat täynnä pehmeitä rintoja, mutta nyt ne halusivat lisää. Hitaasti hänen kätensä aloittivat kiertälyn ja kaartelun siskonsa pehmeällä iholla. Ne vaelsivat tämän vatsalla, kyljillä, selällä, pepulla ja lopulta tämän housujen etumuksellakin. Hän päästi rinnan suustaan ja katsoi siskoaan anovasti. Saana vastasi katseeseen hymyillen ja silitteli siskonsa hiuksia. Hän nyökkäsi ja salli Suvin kömpiä altaan ja kaataa hänet vuorostaan selälleen sängylle. Suvi veti veryttelyhousut siskonsa jalasta hitaasti ja samalla tämän pehmeää ihoa hyväillen.

Saanan housujen lentäessä huolettomasti samaan kasaan lattialla paidan kanssa Suvi nosti Saanan toisen jalan paremmin tutkittavakseen. Hän aloitti nuolemalla työn varpaita kiireettömästi. Saana katsoi siskonsa puuhia hymyillen mutta ei sanonut mitään, nautti vain hellästä kosketuksesta. Hiljalleen Suvi alkoi siirtyä jalkaa suudellen ylemmäs. Reidellä hän innostui hetkeksi pitempään nuolemaan lämmintä iho, mutta saapui silti ajallaan haaroihin. Vielä pikkuhousujen peitossa oleva aarre oli vain muutaman sentin päästä Suvin kasvoista eikä hän halunnut vielä paljastaa sitä silmilleen. Tokihan hän oli ennenkin sen nähnyt, mutta ei näin läheltä.
”Sinä olet hirmu kaunis”, hän sanoi siskolleen saaden tämän hymyilemään entistä tyytyväisemmin. Varovasti hän painoi kasvonsa alemmas haistaen siskonsa kiiman selvästi. Hän lipaisi kielellään siskonsa kostuneita pikkuhousuja saaden tytön naurahtamaan. Hän ei lopettanut vaan alkoi nuolla kosteita, melkein märkiä, pikkuhousuja pitkin vedoin. Tämä oli hänelle ensimmäinen kerta, mutta hän yritti toki parastaan. Ylöspäin vilkaistessaan hän huomasi siskonsa laittaneen päänsä sängylle ja hierovan kevyesti rintojaan. Hän ei halunnut odottaa enempää, vaan veti hellästi läpimärät pikkuhousut pois isosiskonsa jalasta.

Suvi katseli luomoutuneena pitkään kaunista ja kutsuvaa pillua. Se tuoksui viettelevälle ja houkutteli häntä maistamaan itseään, mitä tilaisuutta Suvi ei hylännytkään. Hän lipaisi kevyesti siskonsa häpyä ja tunsi tämän jännittyneisyyden vaikka kuulikin tämän voihkaisun. Saana tuntui jännittävän hieman. Epävarmuus alkoi tunkea Suvinkin mieleen, mutta hän hautasi ne nopeasti painamalla kasvonsa vasten pehmeää lihaa. Hän alkoi nuolla siskonsa märkää vakoa innokkaasti, joskin tottumattomasti.
”Rauhallisesti...”, hän kuuli siskonsa sanovan hiljaa tunsi tämän laskevan toisen kätensä hiuksilleen. Hellästi siskokset rauhoittelivat toisiaan ja Suvin nuoleminen hidastui ja tuli perusteellisemmaksi. Saana silitteli rauhallisesti siskonsa hiuksia ja painoi häntä kevyesti itseään vasten. Suvi vaihtoi hiljalleen koko kielen leveyden nuolennasta vain kielensä kärkeen ja keskittyi herkemmille alueille. Hän nosti myös kätensä avukseen. Hän kostutti sormensa suussaan ja työnsi yhden sormen varovasti siskonsa kosteana odottavaan vakoon saaden tämän huokaisemaan pitkään. Toisen käden hän siirsi ylemmäs tämän kovana olevalle klitorikselle. Hän nuoli hetken klitaakin saaden sen vastaanottavaisemmaksi sormilleen ja palasi sitten taas pillun kimppuun. Hänen haaveensa olivat käyneet toteen ja hän halusi siskolleen parasta, mitä hänellä oli tarjota.

Hiljalleen Saanan voihkaisut kävivät voimakkaammiksi ja hän alkoi liikuttaa lanteitaan siskoansa liikkeitä myötäillen. Hänen sisällään souti nyt kaksi sormea, jotka painuivat häneen rytmikkäästi ja kiihtyvällä tahdilla. Kun kolmaskin sormi työntyi hänen sisäänsä, hän kiljaisi kimeästi ja laukesi. Suvi nautti koko rahan edesta liikuttaessaan hitaasti sormiaan siskonsa supistelevassa pillussa. Hiljalleen väristykset laimenivat pois ja Saana rentoutui siskonsa edessä. Suvi veti sormensa märästä vaosta ja nuoli ne liioitellen puhtaaksi Saanan katsellessa tätä hymyillen. Suvi hyväili kevyesti siskonsa reisiä ja katseli tätä hymyillen. Hän oli jo aivan tyytyväinen päivään, mutta Saana ei ollut vielä tyytyväinen.
”Nyt on minun vuoroni”, hän sanoi hymyillen ja nousi istumaan. Hän kiskoi paidan pois Suvin päältä ja jäi katselemaan tämän pienempiä rintoja.
”Söpöt”, hän kommentoi niitä hymyillen ja alkoi hyväillä niitä hellästi. Hän painoi huulensa taas siskonsa omia vasten ja suuteli tätä hellästi. ”Sinä olit muuten tosi ihana”, hän kuiskasi tälle suutelunsa lomasta ja tukki sitten siskonsa suun suutelemalla tätä taas ahnaasti. ”Niin ihana, että saat jatkaakin vielä sitä.” Hän iski pikkusiskolleen silmää ja irrottautui tästä. Suvi nousi sen verran, että he saivat yhdessä riisuttua häneltäkin housut, kaikki housut, ja asettui sitten selälleen sängylle.

Saana asettui kontilleen pikkusiskonsa ylle ja alkoi imeä ja nuolla tämän rintoja juuri niin kuin tämäkin oli tehnyt. Hän ei kuitenkaan tehnyt sitä kauaa vaan lähti valumaan alaspäin antaen roikkuvien rintojensa painu hetkeksi tämän vatsaa vasten siirtyen kuitenkin sitten itse nuolemaan siskonsa vatsaa ja napaa. Suvi huokaili jo kovaan ääneen tuntiessaan siskonsa kielen vatsallaan ja tämän kädet kyljillään. Hänen pillunsa huusi jo kosketusta ja hän oli jo nyt laukeamisen partaalla. Hän oli kiihottunut isosiskonsa nuolemisesta niin totaalisesti, ettei luultavasti kestäisi kauakaan, että hän laukeaisi itsekin. Hän etsi Saanan toisen käden omallaan ja otti siitä kiinni omallaan. Heidän katseensa kohtasivat hetkeksi, mutta Saana ei irroittanut kättään, päin vastoin, puristi vain siskonsa kättä lujasti. Hänen odottaessa kieltä saapuvaksi vaolleen Saana yllätti hänet täysin siirtämälläkin kätensä sinne ensin ja hieraisemalla kosteilla sormillaan hänen herkkää klitaansa. Suvi kiljaisi yllättyneenä, ja laukesi. Hän puristi isosiskonsa kättä ja voihki huohotuksensa sekaan siskonsa nimen.

Saana ei kuitenkaan ollut vielä tyytyväinen. Hänkin halusi maistaa kiellettyä hedelmään. Hän kääntyi ympäri ja laski lanteensa Suvin kasvojen ylle ja painoi oman päänsä tämän haaroihin. Hän ohjasi siskonsa jalat koukkuun, jotta hänen olisi parempi nuolla ja painoi kielensä vasten pikkusiskonsa pillua. Suvi voihkaisi tyytyväisenä ja vastasi samalla mitalla upottamalla kasvonsa taas voimakkaasti tuoksuvaan vakoa vasten. Hän tunsi miten suuret, pyöreät rinnat painoivat hänen vatsaansa ihanasti ja painoi hieman lanteitaan siskoansa huulia vasten. Saana avasi sormillaan siskonsa häpyä ja oli jo työntää sormensa tämän sisään, mutta huomasi sitten tämän olevan neitsyt. Haluamatta ottaa sitä siskoltaan – ainakaan nyt – hän vain kietoi kätensä tämän reisien ympäri ja van levitti tämän pillua kaksin käsin, jotta voisi nuolla tätä paremmin. Hän tunsikin kohta Suvin nuolemisen keskeytyvän jatkuvasti huokauksiin tämän pystymättä keskittymään nuolemiseen nautinnosta. Saanan pitkät hiukset hieman kutittivat Suvin reisiä, mutta siitä tämä ei välittänyt. Saana paikallisti kovana ja nyt hyvin esillä olevan pikkuisen klitan ja otti sen huuliensa väliin. Vielä äskeisestä laukeamisesta herkkänä oleva Suvi alkoi melkein heti huokailla kovaan ääneen ja Saana tiesi hänen laukeavan taas kohta.

Ja kohta hän laukesikin. Suoraan siskonsa odottavaan suuhun. Suvi tukahdutti kiljuntansa painamalla kasvonsa vasten isosiskonsa märkää vakoa ja menetti sitten kai hetkeksi tajunsa koska hapuillessaan kohta lihaa huuliensa väliin hän huomasikin siskonsa makaavaan hänen vieressään. He suutelivat taas hellästi ja halasivat toisiaan raukeina. Nyt vasta Suvin aivot alkoivat hiljalleen toimia hänen katsoessaan siskonsa kauniita kasvoja.
”Sinä olit innokkaampi kuin uskoinkaan...”, hän sanoi sitten hiljaa ja katseli siskoaan silmiin. Saana vastasi tähän iloisella hymyllä.
”Kerronpa sinulle salaisuuden”, hän kuiskasi takaisin ja painautui tiukasi pikkusiskoaan vasten painaen tämän pään olkaan vasten ja salli tämän kietoa kätensä ympärilleen, ”Minäkin halusin rakastella kanssasi, pikkusisko.”

13

26082

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Nimetön

   Vieläkö muistat minut...
   T: Matti N

  • Harvoin

   Kaunis ja hyvin eroottinen tarina...lisää tällaisia

   • female

    aivan upea tarina, kirjoita ihmeessä lisää! :)


  • halutkullakin

   herranen aika! alku riitti, ei kiitos sisarien kesken. :x

  • farlia

   ..helevetti.

  • olet

   MAHTAVA kertoja,kirjoittaja,jatkathan??

  • tiennyt

   Luonto on hoitanut asiat niin ettei naaraiden lähipiirin miehet PYSTY saamaan niitä kiihoittuneeseen tilaan. Geneettinen perimä siirtyy näin turvallisesti muualle.
   Sama koskee sisaria...
   Ihan hyvä, mutta fiktioita en lue ja tämä oli sellainen

   • lompakko

    Älä puhu sontaa.

    Eräs suomalainen tutkija on ehdottanut tuota, ja löytänyt joitakin hyvin harvoja ja satunnaisia viitteitä tuollaiseen käyttäytymiseen. Samanlaisen efektin syntymiseen (mm. kibbutseissa) vaikuttaa kuitenkin niin moni eri asia, että pelkästään synnynnäisellä vaistolla sitä ei voida lähteä selittämään. Jos noin olisi niinkuin sinä sanot, niin tuon tutkijan ei olisi tarvinnut sellaista edes kauan miettiä, koska käyttäytyminen olisi ollut täysin sisäänrakennettua kaikilla maailman ihmisillä. Näin ei kuitenkaan ole. Mitään synnynäistä vaistoa ei ole todettu olevan joka tukisi tuon ainoan tutkijan päätelmää. Tuon on todettu olevan huomattavasti enemmän kulttuurisidonnainen ja opittu juttu, eikä vaistomainen. Samalla täytyy huomauttaa, että sillä tutkijalla ei ole myöskään minkän sortin koulutusta alueelta joka sivuaa ihmisten vaistoja ja synnynäisiä mielentoimintoja.

    Lue sinä sitä faktaa vaan, mutta ota hyvä ihminen asioista selvää ja tule sitten vasta selittämään.


  • jeeeeeeeeeeeep

   Ihan hyvä tarina, hyvin kerrottu.
   Lisää tämmöstä.

  • Narniera

   Daneon: Olet kyllä erittäin loistava kirjoittamaan tarinoita. Tämäkin oli juuri sellainen, että sait minut kiihottumaan. (: Kiitos siitä!

  • peliin

   Luulisin ,aika monella nuorella on fanttasioita,kuka tuo ne tänne,kertokaa,vapaasti!

  • special

   ihan helmi tarina.. :) Lisää tämmösiä!!!

  • Ihanata

   Tekee mieli pillua ja kovasti

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   255
   19703
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   379
   7352
  3. Uusin Seiska herttainen Torppa

   Uskomatonta luettavaa herttaisesta Torpasta. Olisi nyt kiva saada valkopesuri-jankkaajan ja palstalaisia oikeusjutuilla uhkailleen ja uhonneen kir
   Kotimaiset julkkisjuorut
   131
   2473